Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zabití posvátného jelena: Recenze

příspěvky 1 - 17 Napsat příspěvek
reaguje na: Rimsy
Poprosil bych tě o postřehy k následujícími: To, že teda mají všichni robotické chování můžeme připsat výchově a nebo světu,ve kterém se tak chovají všichni, jelikož je to jiný svět než náš. Znamená to tedy, že je to i fantasy svět a ten kluk má nadpřirozenou moc? nebo jak si vysvětluješ to, že tohle dokázal? popřípadě jakou pointu to má říct? další věc je, že jak střelil do svého syna, nebyl tam ani náznak stopy po zásahu a jen začala téct krev, napadlo mě, že ho vlastně nezastřelil a on umřel ve 4.fázi,že to prostě nestihl. A jelikož teda bylo splněno smrt za smrt, tak nechal další být.. Nebo prostě jen ta stopa po střele nebyla vidět? že by tam udělali takovou chybu?  Popřípadě jestli k tomu máš jiné poznatky, které víc pomohou k porozumění toho snímku. Děkuji
671960
Poprosil bych tě o postřehy k následujícími: [spoiler]To, že teda mají všichni robotické chování můžeme připsat výchově a nebo světu,ve kterém se tak chovají všichni, jelikož je to jiný svět než náš. Znamená to tedy, že je to i fantasy svět a ten kluk má nadpřirozenou moc? nebo jak si vysvětluješ to, že tohle dokázal? popřípadě jakou pointu to má říct? další věc je, že jak střelil do svého syna, nebyl tam ani náznak stopy po zásahu a jen začala téct krev, napadlo mě, že ho vlastně nezastřelil a on umřel ve 4.fázi,že to prostě nestihl. A jelikož teda bylo splněno smrt za smrt, tak nechal další být.. Nebo prostě jen ta stopa po střele nebyla vidět? že by tam udělali takovou chybu?  [/spoiler]Popřípadě jestli k tomu máš jiné poznatky, které víc pomohou k porozumění toho snímku. Děkuji
392175
1 0
reagovat
... pokud tim tedy nemyslel Rimsy vlhkost vaginy, ale stav obliceje (jak si myslim). Jestli psal o vagine tak je dobytek :D Hlavne hraje roli preci to, ze je Nicole nejproslulejsi botoxova/voskova figurina dneska, nejde o to, ze starne...
392182
... pokud tim tedy nemyslel Rimsy vlhkost vaginy, ale stav obliceje (jak si myslim). Jestli psal o vagine tak je dobytek *:D* Hlavne hraje roli preci to, ze je Nicole nejproslulejsi botoxova/voskova figurina dneska, nejde o to, ze starne...
1 0
reagovat
Abyste se neposrali :D
392181
Abyste se neposrali *:D*
1 0
reagovat

#játaky

KARLOS +1
392180
KARLOS +1
#játaky
0 0
reagovat
Rimsy: To určitě ne. Spíš mi to příjde u tebe zbytečně "dehonestující". Něco podobného bych spíš čekal u dejme tomu Civala (kdyby to nebyla jeho dívka vlhkých snů ;), než u tebe :).
392179
Rimsy: To určitě ne. Spíš mi to příjde u tebe zbytečně "dehonestující". Něco podobného bych spíš čekal u dejme tomu Civala (kdyby to nebyla jeho dívka vlhkých snů ;), než u tebe :).
0 0
reagovat

Ajaj!

Tak jestli všechny ty aktuální #metoo kampaně mají vést k tomu, že se nemá komentovat, jak vypadá herečka ve filmu, tak potěš koště :D letos v Oklamaném to Nicole seklo, v Sedmilhářkám (soudím z pár ukázek) byla vyloženě sexy, zatímco tady má obličej natažený až běda. Nevím, jestli to bylo namaskováním pro roli, nebo se natáčení sešlo s nějakou tou čerstvou plastikou, každopádně tady pro mě vypadá tak, jak jsem napsal - jen pro představu případných diváků. Nic proti ní jako osobě nemám a ani její normální vzhled nesoudim, pouze roli ve filmu. 
Ještě že jsem nenapsal, že Farrellovi ty vousy slušej, to bych se dopustil asi taky nějakýho hodnocení... :)) Nepřehánějme to pls :+
392175
Tak jestli všechny ty aktuální #metoo kampaně mají vést k tomu, že se nemá komentovat, jak vypadá herečka ve filmu, tak potěš koště *:D* letos v Oklamaném to Nicole seklo, v Sedmilhářkám (soudím z pár ukázek) byla vyloženě sexy, zatímco tady má obličej natažený až běda. Nevím, jestli to bylo namaskováním pro roli, nebo se natáčení sešlo s nějakou tou čerstvou plastikou, každopádně tady pro mě vypadá tak, jak jsem napsal - jen pro představu případných diváků. Nic proti ní jako osobě nemám a ani její normální vzhled nesoudim, pouze roli ve filmu.  Ještě že jsem nenapsal, že Farrellovi ty vousy slušej, to bych se dopustil asi taky nějakýho hodnocení... *:))* Nepřehánějme to pls *:+*
Ajaj!
2 0
reagují: Perun
reagovat

Ad Nicole

Souhlasím s KARLOSEM a Lilitkou. Jako žena vnímám přívlastek "lehce vysychající" jako zbytečně zraňující. Nicole mám jako herečku moc ráda a návrat na výsluní jí moc přeju. Sedmilhářky jsou dlouhodobě v plánu.

Na film jsem jinak zvědavá od prvního traileru, takže recenze potěšila :).
392171
Souhlasím s KARLOSEM a Lilitkou. Jako žena vnímám přívlastek "lehce vysychající" jako zbytečně zraňující. Nicole mám jako herečku moc ráda a návrat na výsluní jí moc přeju. Sedmilhářky jsou dlouhodobě v plánu. Na film jsem jinak zvědavá od prvního traileru, takže recenze potěšila *:)*.
Ad Nicole
0 0
reagovat
Jak Rimsyho texty považuju za výborné, s "lehce vysychající" ujel i v mých očích. ?)
392157
Jak Rimsyho texty považuju za výborné, s "lehce vysychající" ujel i v mých očích. *?)*
0 0
reagovat

Rober

Nejde mi o genderovou korektnost, ale o úctu k lidem.  A určitě bych nesrovnávala přívlastek "zarostlý" s "vysychající" zvláště, když to to popisuje spíše postavu Ferrella a ne herce. 
A fakt, že někdo pustí ženu v tramvaji sednout ještě neomlouvá, že je ji schopný slovně urážet.
392155
Nejde mi o genderovou korektnost, ale o úctu k lidem.  A určitě bych nesrovnávala přívlastek "zarostlý" s "vysychající" zvláště, když to to popisuje spíše postavu Ferrella a ne herce.  A fakt, že někdo pustí ženu v tramvaji sednout ještě neomlouvá, že je ji schopný slovně urážet.
Rober
0 -1
reagovat
Podepisuju Sedmilhářky (ikdyž český název nechápu), boží minisérie.8)
392151
Podepisuju Sedmilhářky (ikdyž český název nechápu), boží minisérie.*8)*
0 0
reagovat
BTW, viděl už někdo s Nicol Sedmilhářky? Doporučuji. :+
392147
BTW, viděl už někdo s Nicol Sedmilhářky? Doporučuji. *:+*
0 0
reagovat

Lilitka

Napsal: Opět se v hlavní roli objeví Colin Farrell, tentokrát notně zarostlý a provádějící trochu podivné sexuální hrátky se svou ženou v podání lehce
vysychající, stále však charismatické
Nicole Kidman.

Co je na tomhle špatného? Padesátiletá žena se snad má za svůj věk stydět a nikde ho už neuvádět? Ta současná politická, genderová, rasová a další korektnost už je na přeshubu. Ženská je ženská a já ji vždycky podržím dveře a v tramvaji pustím sednout. Na rovnoprávnost ať si hraje jinde. A padesátiletá babička je prostě starší ženská a nevidím důvod, proč to neuvést. A pokud jí to bude slušet jako Nicole Kidmanové, Marisse Tomei (zdravím tetu May ;)) nebo třeba Carle Gugino, vždycky se na ně rád podívám jinýma, než platonickýma očima 8)
392143
Napsal: Opět se v hlavní roli objeví Colin Farrell, tentokrát notně zarostlý a provádějící trochu podivné sexuální hrátky se svou ženou [b]v podání lehce vysychající, stále však charismatické[/b] Nicole Kidman. Co je na tomhle špatného? Padesátiletá žena se snad má za svůj věk stydět a nikde ho už neuvádět? Ta současná politická, genderová, rasová a další korektnost už je na přeshubu. Ženská je ženská a já ji vždycky podržím dveře a v tramvaji pustím sednout. Na rovnoprávnost ať si hraje jinde. A padesátiletá babička je prostě starší ženská a nevidím důvod, proč to neuvést. A pokud jí to bude slušet jako Nicole Kidmanové, Marisse Tomei (zdravím tetu May *;)*) nebo třeba Carle Gugino, vždycky se na ně rád podívám jinýma, než platonickýma očima *8)*
Lilitka
1 0
reagovat
Hlavně aby v recenzi na film, ve kterém je herečce kolem padesátky nezazněl dehonestující přívlastek s narážkou na věk, protože to je na postavě určitě nejdůležitější. Zajímavé číst v kontrastu s nedávnými osvícenými články na téma sexismu a harašení v Hollywoodu. Už jsem se bála, že se blýská na lepší časy.
Na film si ale určitě zajdu.
392136
Hlavně aby v recenzi na film, ve kterém je herečce kolem padesátky nezazněl dehonestující přívlastek s narážkou na věk, protože to je na postavě určitě nejdůležitější. Zajímavé číst v kontrastu s nedávnými osvícenými články na téma sexismu a harašení v Hollywoodu. Už jsem se bála, že se blýská na lepší časy. Na film si ale určitě zajdu.
1 0
reagovat
Já se těším, ale nevím jestli na to jít do kina nebo si počkat na doma.
392127
Já se těším, ale nevím jestli na to jít do kina nebo si počkat na doma.
0 0
reagovat
niečo mi vraví, že ma ten film zabije :D:D:D
392106
niečo mi vraví, že ma ten film zabije *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Špičák protrpen skoro celej, u Humra už napůl, tak touhle „rovnicí“, z tohodle budu nadšenej :D Ne, je fakt, že tohle je pro mě zajímavý už od ukázek.
392105
Špičák protrpen skoro celej, u Humra už napůl, tak touhle „rovnicí“, z tohodle budu nadšenej *:D* Ne, je fakt, že tohle je pro mě zajímavý už od ukázek.
0 0
reagovat
Já ti dám lehce vysychající. :D Nicole je pořád kus. ;)
392101
Já ti dám lehce vysychající. *:D* Nicole je pořád kus. *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se