Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: Kingsman: Zlatý kruh

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

8Paul

To se fakt nikdo nezasmál ani jednou za celej film? Tak to nevim, na čem si osazenstvo našeho sálu ujíždělo. Já se právě nahlas nesměju prakticky nikdy, tak mě ty hlasitý reakce okolí dost překvapily. Jop a souhlasím s tím, že se tam s postavama z jedničky zacházelo teda dost zvláštně..
389572
To se fakt nikdo nezasmál ani jednou za celej film? Tak to nevim, na čem si osazenstvo našeho sálu ujíždělo. Já se právě nahlas nesměju prakticky nikdy, tak mě ty hlasitý reakce okolí dost překvapily. Jop a souhlasím s tím, že [spoiler]se tam s postavama z jedničky zacházelo teda dost zvláštně..[/spoiler]
8Paul
0 0
reagovat

yeniczek

Ta sonda byla fakt hodně over the top. Jsem si říkal "to jako fakt? " ale nahlas jsem se tedy nesmál, a nikdo jinej taky ne 

Ale jak o tom filmu tak teď přemejšlím, tak mám chuť se na něj podívat znovu...mark of a good film. Akorát ta roxy mě fakt štve a mrzí.
389550
Ta sonda byla fakt hodně over the top. Jsem si říkal "to jako fakt? " ale nahlas jsem se tedy nesmál, a nikdo jinej taky ne  Ale jak o tom filmu tak teď přemejšlím, tak mám chuť se na něj podívat znovu...mark of a good film. Akorát ta [spoiler]roxy [/spoiler]mě fakt štve a mrzí.
yeniczek
0 0
reagovat
Jednička byla a je geniální. Dvojka je prakticky to samé, ale přijde mi, že se děsně tlačí na pilu, aby to bylo pokaždé zákonitě víc cool a zapomnělo se na ten feeling, kterým právě první díl vybočoval. Ale jasně, je to dvojka. Vážně jsem se bavil, i když podle reakcí lidí v kině, jsem se bavil ještě málo. Takhle vytlemenej sál jsem dlouho nezažil. Teda krom jedné scény, která kupodivu většinu lidí zarazila a pak dost dlouho trvalo, než se to vrátilo zpátky (sonda). Čekal jsem víc, ale nějak mi dochází, že to už asi zopakovat nešlo.
389543
Jednička byla a je geniální. Dvojka je prakticky to samé, ale přijde mi, že se děsně tlačí na pilu, aby to bylo pokaždé zákonitě víc cool a zapomnělo se na ten feeling, kterým právě první díl vybočoval. Ale jasně, je to dvojka. Vážně jsem se bavil, i když podle reakcí lidí v kině, jsem se bavil ještě málo. Takhle vytlemenej sál jsem dlouho nezažil. Teda krom jedné scény, která kupodivu většinu lidí zarazila a pak dost dlouho trvalo, než se to vrátilo zpátky [spoiler](sonda)[/spoiler]. Čekal jsem víc, ale nějak mi dochází, že to už asi zopakovat nešlo.
0 0
reagovat
Oproti dokonalé jedničce je to rozhodně pokles dolů, ale stále je to výživný, zábavný a do jisté míry originální film plný nápadů. Ale je pravda, že ta stopáž nedělá dobrotu. Nicméně akce opět strašně natřískaná. Staré postavy stále sympatické, respektive tedy co z nich zbylo. Jedná se však o mírný upgrade jedničky a tedy co fungovalo v jedničce, je zde v ještě větší míře. Za mě všeobecně spokojenost.
389539
Oproti dokonalé jedničce je to rozhodně pokles dolů, ale stále je to výživný, zábavný a do jisté míry originální film plný nápadů. Ale je pravda, že ta stopáž nedělá dobrotu. Nicméně akce opět strašně natřískaná. Staré postavy stále sympatické, [spoiler]respektive tedy co z nich zbylo. [/spoiler]Jedná se však o mírný upgrade jedničky a tedy co fungovalo v jedničce, je zde v ještě větší míře. Za mě všeobecně spokojenost.
0 0
reagovat
Je to vlastně pravda.

Zatímco jednotka byla objektivně skvělá, tohle je za mě dobrý především z hlediska guilty pleasure. Ukojilo to můj hlad po nebetyčný hovadině se skvělejma hláškama a tříáčkovým vším.

:+ Colin Firth kdekoliv, především v remaku scény z baru.
:+ Merlinův song
:+ Scéna s domovem důchodců. Nejlepší vtip za dva filmy.
389510
Je to vlastně pravda. Zatímco jednotka byla objektivně skvělá, tohle je za mě dobrý především z hlediska guilty pleasure. Ukojilo to můj hlad po nebetyčný hovadině se skvělejma hláškama a tříáčkovým vším. *:+* Colin Firth kdekoliv, především v remaku scény z baru. *:+* Merlinův song *:+* Scéna s domovem důchodců. Nejlepší vtip za dva filmy.
0 0
reagovat
Ja mam pocit ze citam dojmy na prvy diel, to bola tiez chujovina na ntu plna samoucelnych scen . Zabavna ci nezabavna, kazdemu podla chuti. takze si to paradoxne mozno uzijem este viacej kedze uz viem o co ide?)
389508
Ja mam pocit ze citam dojmy na prvy diel, to bola tiez chujovina na ntu plna samoucelnych scen . Zabavna ci nezabavna, kazdemu podla chuti. takze si to paradoxne mozno uzijem este viacej kedze uz viem o co ide*?)*
0 0
reagovat
Bolo to velmi fajn ale s porovnanim s jednickou  je to slabé. Má to vela dier a zaujimave postavy s ktorými sa nepracuje na to ze ten film má 2 a pol hodiny. Ale zato tu dobre funguju sceny kde sa tlaci na city a vtipnou paralelou na trumpa.
389499
Bolo to velmi fajn ale s porovnanim s jednickou  je to slabé. Má to vela dier a zaujimave postavy s ktorými sa nepracuje na to ze ten film má 2 a pol hodiny. Ale zato tu dobre funguju sceny kde sa tlaci na city a vtipnou paralelou na trumpa.
0 0
reagovat
Neznášam, keď v kine u filmu ľudia rozprávajú, ale tento film sa nedal nekomentovať :D Taká, ale taká čípovina to bola, velmi zábavná, velmi cez čiaru, velmi všetko. Jedničke som nemala problém to zožrať, pretože cez to všetko sa jednalo o vycibrenú záležitosť. Dvojka to hrotí a zároveň nezvláda, ale zas sa nebudem tváriť, že som u filmu trpela. Nope, keď Strong spieval v závere Take me home, country roads, vedela som, že to Vaughnovi odpustím.
389498
Neznášam, keď v kine u filmu ľudia rozprávajú, ale tento film sa nedal nekomentovať *:D* Taká, ale taká čípovina to bola, velmi zábavná, velmi cez čiaru, velmi všetko. Jedničke som nemala problém to zožrať, pretože cez to všetko sa jednalo o vycibrenú záležitosť. Dvojka to hrotí a zároveň nezvláda, ale zas sa nebudem tváriť, že som u filmu trpela. Nope, keď Strong spieval v závere Take me home, country roads, vedela som, že to Vaughnovi odpustím.
0 0
reagovat
jednicka bozi, toto ne.. mozna kdyby to melo 1:50h tak bych tomu jeste leccos odpustil, ale tolik veci mi tam prislo navic, ze je ani nevyjmenuju. Jedniccku jsem si dal 3x, nevidim jediny duvod, proc si nekdy pustit znova tohle.
Utkvela maximalne hospoda a Merlin, 
389494
jednicka bozi, toto ne.. mozna kdyby to melo 1:50h tak bych tomu jeste leccos odpustil, ale tolik veci mi tam prislo navic, ze je ani nevyjmenuju. Jedniccku jsem si dal 3x, nevidim jediny duvod, proc si nekdy pustit znova tohle. Utkvela maximalne [spoiler]hospoda a Merlin, [/spoiler]
0 0
reagovat

Spiker

Hele na Quicksilvera jsem si přesně vzpomněl. Celí Kingsmani 2 jsou vlastně Vaughnova verze X-Men: Apokalypsa :)
389493
Hele na Quicksilvera jsem si přesně vzpomněl. Celí Kingsmani 2 jsou vlastně Vaughnova verze X-Men: Apokalypsa *:)*
Spiker
0 0
reagovat
Za mě menší zklamání. Něco tak geniálního jako jedničce prostě překonat nešlo.?) Režijně je to furt Matthew Vaughn, ale po příběhové stránce mě to extra nechytlo a nové postavy se těm starým v ničem nevyrovnají. A ta Julianne Moore ? Jo asi si to užívala, ale pro mě to bylo bolestné. Celkově přestřelené až moc, ačkoliv silné momenty to mělo (prezident je boží), ale prostě chybí Kostel, Ohňostroj a další věci. Na druhou stranu Singer v dalších X-menech taky replikoval geniální scénu s Quickem a byl to fail.:o
389492
Za mě menší zklamání. Něco tak geniálního jako jedničce prostě překonat nešlo.*?)* Režijně je to furt Matthew Vaughn, ale po příběhové stránce mě to extra nechytlo a nové postavy se těm starým v ničem nevyrovnají. A ta [url=https://www.csfd.cz/tvurce/138-julianne-moore/]Julianne Moore[/url] ? Jo asi si to užívala, ale pro mě to bylo bolestné. Celkově přestřelené až moc, ačkoliv silné momenty to mělo (prezident je boží), ale prostě chybí Kostel, Ohňostroj a další věci. Na druhou stranu Singer v dalších X-menech taky replikoval geniální scénu s Quickem a byl to fail.*:o*
0 0
reagovat

olmikee

Jo, to teda. Scéna to byla fantastická, ale stejně mě mrzí že tam byla, já ho mám dost v oblibě :)

mimomisu - krása podle mě použil termín GP špatně, myslel to jako kompliment, ale jednička GP nebyla a dvojka taky není. Je to čistě pleasure :p
389490
Jo, to teda. Scéna to byla fantastická, ale stejně mě mrzí že tam byla, já ho mám dost v oblibě :) mimomisu - krása podle mě použil termín GP špatně, myslel to jako kompliment, ale jednička GP nebyla a dvojka taky není. Je to čistě pleasure :p
olmikee
0 0
reagovat

Krasa

Je fajn, ze se ti to libilo, ale jednicka nebyla guilty pleasure a a ni nemela byt. A pokracovani tim padem take ne.

PS: adamkeaton je....doplnte podle sveho uvazeni
389489
Je fajn, ze se ti to libilo, ale jednicka nebyla guilty pleasure a a ni nemela byt. A pokracovani tim padem take ne. PS: adamkeaton je....doplnte podle sveho uvazeni
Krasa
0 0
reagovat

9/10

O víkendu jsem si zopák jedničku, tohle je lahodný pokračování.

Všechno, co jste chtěli vidět v kině u absolutně relaxovacího blockbusteru, a báli jste se zeptat. Strašná blbost. A guilty pleasure už teď.
389488
O víkendu jsem si zopák jedničku, tohle je lahodný pokračování. Všechno, co jste chtěli vidět v kině u absolutně relaxovacího blockbusteru, a báli jste se zeptat. Strašná blbost. A guilty pleasure už teď.
9/10
0 0
reagovat
Kdyby tam byl Seagal, tak bych na to šel:+
389487
Kdyby tam byl Seagal, tak bych na to šel*:+*
0 0
reagovat

8paul

Merlin to ale pojal stylově aspoň8)8)
389486
[spoiler]Merlin to ale pojal stylově aspoň*8)**8)*[/spoiler]
8paul
0 0
reagovat
Za mě 9/10 stejně jako jednička. Prostě to šlape od začátku do konce a není čas se nudit. Perfektní akce i hlášky jako vždy. Je tam pár věcí co mi vadí (smrt roxy a merlina, občas lehce nelogickej bug z hlediska konzistence vnitřní logiky), ale co se dá dělat, i tak je to parádní jízda. Vaughn umí.
389485
Za mě 9/10 stejně jako jednička. Prostě to šlape od začátku do konce a není čas se nudit. Perfektní akce i hlášky jako vždy. Je tam pár věcí co mi vadí ([spoiler]smrt roxy a merlina, občas lehce nelogickej bug z hlediska konzistence vnitřní logiky)[/spoiler], ale co se dá dělat, i tak je to parádní jízda. Vaughn umí.
0 0
reagovat

KarelR

Tak toho jsem si taky nějak nevšiml?)
389484
Tak toho jsem si taky nějak nevšiml*?)*
KarelR
0 0
reagovat
btw. Pokud se někdo jako my těšil na Vinnieho Jonese ( link ), tak musel skončit na podlaze střižny, protože jsme si ho nevšimli ?)
389483
btw. Pokud se někdo jako my těšil na Vinnieho Jonese ( https://twitter.com/VinnieJones65/status/747162124544315392 ), tak musel skončit na podlaze střižny, protože jsme si ho nevšimli *?)*
0 0
reagovat
>Robur. Nevím na čem se paseš ty, ale za mě prostě šlápl vedle už s prvním dílem. A to mám v plánu ještě trojku. :-
389482
>Robur. Nevím na čem se paseš ty, ale za mě prostě šlápl vedle už s prvním dílem. A to mám v plánu ještě trojku. *:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se