Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kdy se vrátí Wonder Woman?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

DarkSith

Takhle vypadala letos. Makeup spraví hodně a postavu má skvělou, takže může hrát naprosto v pohodě i sexy kočku.
386424
[url=https://peopledotcom.files.wordpress.com/2017/05/halle-berry.jpg?w=1600]Takhle[/url] vypadala letos. Makeup spraví hodně a postavu má skvělou, takže může hrát naprosto v pohodě i sexy kočku.
DarkSith
0 0
reagovat
Gal Gadot a Halle Berry? Nic proti ní v době prvních X-Menů byla v pohodě, ale dnes je prostě už moc stará. Vždyť je jí padesát! Snad mají tvůrci rozum a vyberou k Wonder Woman někoho ve věku Gal Gadot. ;)
386419
Gal Gadot a Halle Berry? Nic proti ní v době prvních X-Menů byla v pohodě, ale dnes je prostě už moc stará. Vždyť je jí padesát! Snad mají tvůrci rozum a vyberou k Wonder Woman někoho ve věku Gal Gadot. *;)*
0 0
reagovat
Ježiš, vždycky když někdo sronává procenta na ČSFD a na Rottenech, tak se chci jít zabít :D Přesně, je to 74% vs. průměrnej rating 7,5, takže prakticky to samý přijetí ;)

A Oscary nerozdává "porota", ale stovky lidí z danejch oborů a u nejlepšího filmu je to nějakejch hlasování nějakejch 6000+ členů Akademie 8)
386414
Ježiš, vždycky když někdo sronává procenta na ČSFD a na Rottenech, tak se chci jít zabít *:D* Přesně, je to 74% vs. průměrnej rating 7,5, takže prakticky to samý přijetí *;)* A Oscary nerozdává "porota", ale stovky lidí z danejch oborů a u nejlepšího filmu je to nějakejch hlasování nějakejch 6000+ členů Akademie *8)*
0 0
reagovat

FilipIV

Skóre na RottenTomatoes nemá s diváky nic společného. Když už chceš srovnávat diváky, tak spíš s IMDb, kde je 7,9, co zase není takový rozdíl. Jinak průměrný rating na RT je 7,5, což je rozdíl ještě menší.

Podlě mě to Oscara nedostane, Logan taky ne a Dunkirk taky ne (což mě opět šíleně vytočí). Nejspíš vyhraje drama o dvou muslimských homosexuálech, kteří se pokusí natočit muzikál o utlačování menšin a feminismu a bude se tam hodně brečet.
386412
Skóre na RottenTomatoes nemá s diváky nic společného. Když už chceš srovnávat diváky, tak spíš s IMDb, kde je 7,9, co zase není takový rozdíl. Jinak průměrný rating na RT je 7,5, což je rozdíl ještě menší. Podlě mě to Oscara nedostane, Logan taky ne a Dunkirk taky ne (což mě opět šíleně vytočí). Nejspíš vyhraje drama o dvou muslimských homosexuálech, kteří se pokusí natočit muzikál o utlačování menšin a feminismu a bude se tam hodně brečet.
FilipIV
0 0
reagovat
To je těžké někomu vysvětlovat, když má WW na RT 92% a CSFD 74%. Zde je vidět ten diametrální (skoro 20%) rozdíl mezi českým a US divákem. A jak jsem říkal: Oscary uděluje porota složená z USA.

Nevím co je na tom nepochopitelného. To že tady v ČR to není takový hit jako v USA neznamená, že nominaci si to nezaslouží, holt Amíci jsou z toho paf a je to tam hit. 
Však uvidíme na Teen Choice Awards kolik nakonec vyhraje cen a pak aspoň já budu soudit.
Za mě říkám, že cenu za nejlepší film si to nezaslouží, ale kdyby to vyhrála tak by to ani nevadilo, pochopil bych to. Aneb US cena = US rozhodnutí.
386407
To je těžké někomu vysvětlovat, když má WW na RT 92% a CSFD 74%. Zde je vidět ten diametrální (skoro 20%) rozdíl mezi českým a US divákem. A jak jsem říkal: Oscary uděluje porota složená z USA. Nevím co je na tom nepochopitelného. To že tady v ČR to není takový hit jako v USA neznamená, že nominaci si to nezaslouží, holt Amíci jsou z toho paf a je to tam hit.  Však uvidíme na Teen Choice Awards kolik nakonec vyhraje cen a pak aspoň já budu soudit. Za mě říkám, že cenu za nejlepší film si to nezaslouží, ale kdyby to vyhrála tak by to ani nevadilo, pochopil bych to. Aneb US cena = US rozhodnutí.
0 0
reagovat
Mno nevím Logan si toho Oscara taky (nebo spíš určitě) nezaslouží. 
Vidím to stejně na Nolana jako režiséra, hudba buď Dunkirk nebo WW (asi Dunkirk) a Chris Pine by mohl získat cenu za vedlejší roli.

Stejně ale na konec vyhraje cenu za nejlepší film něco o čem jsme vůbec neslyšeli :) Tak nevím co tu řešíte.

Jinak co se týče WW, tak ta má větší šanci (ale stejně malou) vyhrát Oscara než Logan. Uvědomte si, že to hodnotí smetánka z Hollywoodu (Američané aby bylo jasno) a to, že tady v ČR je Logan oblíbený neznamená, že v US je to Oscarový materiál. Holt USA.
386406
Mno nevím Logan si toho Oscara taky (nebo spíš určitě) nezaslouží.  Vidím to stejně na Nolana jako režiséra, hudba buď Dunkirk nebo WW (asi Dunkirk) a Chris Pine by mohl získat cenu za vedlejší roli. Stejně ale na konec vyhraje cenu za nejlepší film něco o čem jsme vůbec neslyšeli :) Tak nevím co tu řešíte. Jinak co se týče WW, tak ta má větší šanci (ale stejně malou) vyhrát Oscara než Logan. Uvědomte si, že to hodnotí smetánka z Hollywoodu (Američané aby bylo jasno) a to, že tady v ČR je Logan oblíbený neznamená, že v US je to Oscarový materiál. Holt USA.
0 0
reagovat
Sorryjako ale Wonder Woman si Oscara rozhodně nezaslouží. Co originální v ní bylo aby si obhájila alespoň nominaci? To Logan si to zaslouží, WW fakt ne.
BTW: Affleck prej podepsal smlouvy na Reevesovu trilogii, tak alespoň něco pozitivního.
386399
Sorryjako ale Wonder Woman si Oscara rozhodně nezaslouží. Co originální v ní bylo aby si obhájila alespoň nominaci? To Logan si to zaslouží, WW fakt ne. BTW: Affleck prej podepsal smlouvy na Reevesovu trilogii, tak alespoň něco pozitivního.
0 0
reagovat
Why 'Wonder Woman' Deserves To Be In The Oscar Race.
link
386395
Why 'Wonder Woman' Deserves To Be In The Oscar Race. https://www.forbes.com/sites/scottmendelson/2017/07/28/why-wonder-woman-deserves-a-place-in-the-oscar-race/amp/
0 0
reagovat
OK tak jsem se asi nechal napálit na ten fake trailer :D

BTW. Jestli nedostanu Gal Gadot pod stromeček (a to doslovně), tak půjdu podat trestní oznámení na Hlada za šíření falešné a poplašné zprávy :D :D :D
386393
OK tak jsem se asi nechal napálit na ten fake trailer :D BTW. Jestli nedostanu Gal Gadot pod stromeček (a to doslovně), tak půjdu podat trestní oznámení na Hlada za šíření falešné a poplašné zprávy :D :D :D
0 0
reagovat
KarelR
takový jeden fake trailer jsem viděl na sítích asi před rokem a čtvrt na imaginární Postradatelní 4. Bylo to mistrovsky sestříhané, stará parta a navíc J. Chan, S. Seagal, J. Brolin. Viděl jsem to pouze na mobilu a mohu konstatovat, že jsem hned projížděl databáze, abych se ujistil, že je to fake... bylo to hodně uvěřitelný. Dnes už víme, že se nad sérií stahují mračna.
Captain Marvel bude, dle mého názoru, pouze v podtitulkové scéně. Ani není na plakátech. :+
386391
[b]KarelR [/b]takový jeden fake trailer jsem viděl na sítích asi před rokem a čtvrt na imaginární Postradatelní 4. Bylo to mistrovsky sestříhané, stará parta a navíc J. Chan, S. Seagal, J. Brolin. Viděl jsem to pouze na mobilu a mohu konstatovat, že jsem hned projížděl databáze, abych se ujistil, že je to fake... bylo to hodně uvěřitelný. Dnes už víme, že se nad sérií stahují mračna. Captain Marvel bude, dle mého názoru, pouze v podtitulkové scéně. Ani není na plakátech. *:+*
0 0
reagovat
"Ovšem to, že se ji studio bude pokoušet protlačit na Oscary, je hodně úsměvné." WTF? A za co by ji měli jako nominovat?:D Rozhodně to je nejlepší film od DC a bavilo mě to, ale Oscary?!:D To předávání je fakt už jenom politická fraška:(
386390
"Ovšem to, že se ji studio bude pokoušet protlačit na Oscary, je hodně úsměvné." WTF? A za co by ji měli jako nominovat?*:D* Rozhodně to je nejlepší film od DC a bavilo mě to, ale Oscary?!*:D* To předávání je fakt už jenom politická fraška*:(*
0 0
reagovat
Tak kdyby vyslo vytahni v hospode, tak asi vytahnu v kine :D
386387
Tak kdyby vyslo vytahni v hospode, tak asi vytahnu v kine *:D*
0 0
reagovat

FilipIV

Jaká Comic-Con upoutávka na Captain Marvel? Vždyť ještě nezačali točit a navíc to dohromady režírujou chlap a ženská, co maj za sebou několik společnejch filmů. Nemyslíš ten fake trailer z března, že ne? :)
386386
Jaká Comic-Con upoutávka na Captain Marvel? Vždyť ještě nezačali točit a navíc to dohromady režírujou chlap a ženská, co maj za sebou několik společnejch filmů. Nemyslíš ten fake trailer z března, že ne? *:)*
FilipIV
0 0
reagovat
Koukal jsem, že ještě WW neměla premiéru v Japonsku. Proč tam mají filmy tak pozdě premiéry? WW tam udělá tak nejvíc 25 mega. V zemi, kde je jasná nadvláda mužů, amazonce zas tak pšenka nepokvete. I když Frozen, který má defakto dvě ženské hrdinky, se stal tržním rekordmanem. Tohle bych viděl jako téma pro Teda. Japonský trh z hlediska tržeb, určitě se liší od čínského. 
386380
Koukal jsem, že ještě WW neměla premiéru v Japonsku. Proč tam mají filmy tak pozdě premiéry? WW tam udělá tak nejvíc 25 mega. V zemi, kde je jasná nadvláda mužů, amazonce zas tak pšenka nepokvete. I když Frozen, který má defakto dvě ženské hrdinky, se stal tržním rekordmanem. Tohle bych viděl jako téma pro Teda. Japonský trh z hlediska tržeb, určitě se liší od čínského. 
0 0
reagovat
DC mi to fanouškovství docela ztěžuje. Totálně přeceňovaná komiksovka dostane sequel okamžitě, zatímco Superman se nechal "zabít" a sólovku jen tak nedostane, samostatnej Batmana se moc nepředvedl a nemá ani datum, Flash bude mít film o Flashpointu (wtf!), Cyborg nikoho nezajímá, Suicide Squad dostane taky sequel, Harley svůj vlastní film atd atd. Chtělo by to tam zavést pořádek. 
386370
DC mi to fanouškovství docela ztěžuje. Totálně přeceňovaná komiksovka dostane sequel okamžitě, zatímco Superman se nechal "zabít" a sólovku jen tak nedostane, samostatnej Batmana se moc nepředvedl a nemá ani datum, Flash bude mít film o Flashpointu (wtf!), Cyborg nikoho nezajímá, Suicide Squad dostane taky sequel, Harley svůj vlastní film atd atd. Chtělo by to tam zavést pořádek. 
0 0
reagovat

x_ander_jc

Uvidime. Poslednu dobu mam pocit ze kreativita je v scenaristoch potlacana. Sok sa deje len zabitim hlavnych postav. Ziadny risk, ziadna snaha. Ponukane jednoduche riesenia zabiju a miesto toho nam daju absolutne idiotske kreacie. Napriklad sme uz teda kamarati lebo tvoja mama sa vola ako moja mrtva mama. V podstate ked chcu restartnut univerzum maju moznost vo Flashpointe mam pocit ze sa toho ale nechytia a budu racej uplne menit vyvoj postav a ich osobnost. Na slovensku mame taky serial vola sa to ze Burlive vino.  Stoji to zato zhliadnut ale vzdy len jednu cast zo serie. Uz to ide asi 10 rokov. Postavy maju v kazdej serii ine moralne hodnoty a spravaju sa uplne inak. Take slovenske DC a Warner. 
386366
Uvidime. Poslednu dobu mam pocit ze kreativita je v scenaristoch potlacana. Sok sa deje len zabitim hlavnych postav. Ziadny risk, ziadna snaha. Ponukane jednoduche riesenia zabiju a miesto toho nam daju absolutne idiotske kreacie. Napriklad sme uz teda kamarati lebo tvoja mama sa vola ako moja mrtva mama. V podstate ked chcu restartnut univerzum maju moznost vo Flashpointe mam pocit ze sa toho ale nechytia a budu racej uplne menit vyvoj postav a ich osobnost. Na slovensku mame taky serial vola sa to ze Burlive vino.  Stoji to zato zhliadnut ale vzdy len jednu cast zo serie. Uz to ide asi 10 rokov. Postavy maju v kazdej serii ine moralne hodnoty a spravaju sa uplne inak. Take slovenske DC a Warner. 
x_ander_jc
0 0
reagovat

Cernobog

Já bych se tomu ve výsledku nedivil. O Pineovi jako Lanternovi se uvažovalo (spíš spekulovalo) ještě před jeho obsazením do WW. A ve výsledku je jedním z nejchválenějších prvků filmu. Protlačit ho dál by koneckonců dávalo smysl.
386364
Já bych se tomu ve výsledku nedivil. O Pineovi jako Lanternovi se uvažovalo (spíš spekulovalo) ještě před jeho obsazením do WW. A ve výsledku je jedním z nejchválenějších prvků filmu. Protlačit ho dál by koneckonců dávalo smysl.
Cernobog
0 0
reagovat
Obrovsky twist. Urobit z Chrisa Green Lantherna. Pilot bol a jeho meno je Hall Jordan. Spravnak to je a obetovanim prilakal pozornost. V armade mal ako spion v rozviedne falosne meno a nemohol o tom nikomu povedat. Da bum tssssssssssssssss. Ked moze Batman zabijat a Superman ludom nicik kamiony lebo sa chce pomstit moze byt Hall zo zaciatku 20 storocia.
386363
Obrovsky twist. Urobit z Chrisa Green Lantherna. Pilot bol a jeho meno je Hall Jordan. Spravnak to je a obetovanim prilakal pozornost. V armade mal ako spion v rozviedne falosne meno a nemohol o tom nikomu povedat. Da bum tssssssssssssssss. Ked moze Batman zabijat a Superman ludom nicik kamiony lebo sa chce pomstit moze byt Hall zo zaciatku 20 storocia.
0 0
reagovat
Mě se zdá, že DC nebo spíš WB chce "preventivně údeřit" na Captain Marvel od MCU, páč CM dosud nikdo nezná a WW je teď hit... dávalo by to smysl. Ale přijde mi to moc uspěchané. 
Oba děje jsou tak ve stejné linii.. 80. léta (WW), 90. léta (CM)
Jediné co se přísluší říct, že u CM to smrdí průserem, páč alespoň podle SDCC ukázky je strašně vidět, že to točil chlap pro chlapy, a nejsem si jistý zda na to budou ženské chodit (ale možná se pletu). Když si to vezmeme, tak na WW šlo kolem 52% žen, což je na comicsový film dost.

Jinak co se týče Oscarů, tak asi nejlepší film to nevyhraje, sázím spíš na Nolana. Ale cenu za výkon ve vedlejší roli (Chris Pine) to vyhrát může...
386357
Mě se zdá, že DC nebo spíš WB chce "preventivně údeřit" na Captain Marvel od MCU, páč CM dosud nikdo nezná a WW je teď hit... dávalo by to smysl. Ale přijde mi to moc uspěchané.  Oba děje jsou tak ve stejné linii.. 80. léta (WW), 90. léta (CM) Jediné co se přísluší říct, že u CM to smrdí průserem, páč alespoň podle SDCC ukázky je strašně vidět, že to točil chlap pro chlapy, a nejsem si jistý zda na to budou ženské chodit (ale možná se pletu). Když si to vezmeme, tak na WW šlo kolem 52% žen, což je na comicsový film dost. Jinak co se týče Oscarů, tak asi nejlepší film to nevyhraje, sázím spíš na Nolana. Ale cenu za výkon ve vedlejší roli (Chris Pine) to vyhrát může...
0 0
reagovat
80te roky! :+:+:+
Konecne nieco osviezujuce, vsetky tie dekady 20. storocia predtym mi uz lezu krkom.

Epizoda San Junipero z Black Mirror FTW
386355
80te roky! *:+**:+**:+* Konecne nieco osviezujuce, vsetky tie dekady 20. storocia predtym mi uz lezu krkom. Epizoda San Junipero z Black Mirror FTW
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se