Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Dunkerk je výhra na všech frontách, Valerian se nechytá

příspěvky 21 - 20 Napsat příspěvek

TedGeorge

Všude píšou, že má Dunkerk rozpočet 150 mega.
Jenže zároveň se začínají množit zprávy jako je tahle (ze včerejšího článku o tržbách z Variety.com): The movie’s production budget was reportedly just under $100 million, although earlier reports speculated that it was much higher.
386137
Všude píšou, že má Dunkerk rozpočet 150 mega. Jenže zároveň se začínají množit zprávy jako je tahle (ze včerejšího článku o tržbách z Variety.com): The movie’s production budget was reportedly just under $100 million, although earlier reports speculated that it was much higher.
TedGeorge
1 0
reagovat
Opic mi je líto, je to finančně nedoceněná kvalita. Možná v éře dévédéček by ještě vyrejžovala trilogie na nějakých speciálních edicích. Ale to už je dávno pryč. 
Spidey finančně rovněž zklamal. Čína s Japonskem přihodí sto míčů a pavouček s Iron Manem za prdelí bude nakonec rád za 800 mega celosvětově. Což je Downeyeho nejslabší finanční úspěch za posledních pět filmů v trenkách Marvelu. 
386123
Opic mi je líto, je to finančně nedoceněná kvalita. Možná v éře dévédéček by ještě vyrejžovala trilogie na nějakých speciálních edicích. Ale to už je dávno pryč.  Spidey finančně rovněž zklamal. Čína s Japonskem přihodí sto míčů a pavouček s Iron Manem za prdelí bude nakonec rád za 800 mega celosvětově. Což je Downeyeho nejslabší finanční úspěch za posledních pět filmů v trenkách Marvelu. 
1 0
reagovat
Cože to ten PG13 Dunkerk dokázal?? Kolik tvořily tržby z IMAXU? Vidím jen hraní s čísly. Ryan je opravdu lepší FILM a jako Rko bude s tržbami taky jinde nemluvě o inflaci. Dunkerk odpovídá tomu, co bylo v trailerech - vizuálně a technicky super, ale tím to hasne.

U Opic je to jasné. Není tam komu fandit. Nic proti, ale sledovat 90% filmu opice a být tvůrci nucen jim fandit a litovat je, asi není top pro lidi. V předchozích dílech to bylo aspoň vyrovnané.

Spider man? Ble. Už ten Holland mě iritoval v ukázkách, nemluvě o tom, že jde o několikátou verzi během několika let.
386095
Cože to ten PG13 Dunkerk dokázal?? Kolik tvořily tržby z IMAXU? Vidím jen hraní s čísly. Ryan je opravdu lepší FILM a jako Rko bude s tržbami taky jinde nemluvě o inflaci. Dunkerk odpovídá tomu, co bylo v trailerech - vizuálně a technicky super, ale tím to hasne. U Opic je to jasné. Není tam komu fandit. Nic proti, ale sledovat 90% filmu opice a být tvůrci nucen jim fandit a litovat je, asi není top pro lidi. V předchozích dílech to bylo aspoň vyrovnané. Spider man? Ble. Už ten Holland mě iritoval v ukázkách, nemluvě o tom, že jde o několikátou verzi během několika let.
1 0
reagovat
Zase kdyby Bonda Nolan pojal v podobnym stylu jako treba TDK  a vymysleli podobne charismatickyho zaporaka, mohla by to bejt bomba.... pac ono vlastne TDK je takovej Bond, kerej tam jen beha v netopyrim kostymu 8)
386092
Zase kdyby Bonda Nolan pojal v podobnym stylu jako treba TDK  a vymysleli podobne charismatickyho zaporaka, mohla by to bejt bomba.... pac ono vlastne TDK je takovej Bond, kerej tam jen beha v netopyrim kostymu *8)*
1 0
reagovat
Aj keď som opice ešte nevidel, tak neúspech pripisujem tomu, že už sú ľudia zrejme týmto príbehom prejedený hoc to môže byť najlepší diel. Jednoducho ma tá téma nezaujíma. Ja osobne to tiež nepotrebujem vidieť ale napríklad na Dunkirk som bol zvedavý až priveľmi. 

Valerian bol nasadený podľa mňa zrovna v najblbší čas a určite by sa mu daril aj v nejakej uhorkovej sezóne.

Nolan dúfam neskĺzne k Bondovi, to by bola škoda. Ale ak by ho mal točiť, tak mám pocit, že by ho spravil separatívne k ostatným častiam. Taký svoj vlastný svet. 
386090
Aj keď som opice ešte nevidel, tak neúspech pripisujem tomu, že už sú ľudia zrejme týmto príbehom prejedený hoc to môže byť najlepší diel. Jednoducho ma tá téma nezaujíma. Ja osobne to tiež nepotrebujem vidieť ale napríklad na Dunkirk som bol zvedavý až priveľmi.  Valerian bol nasadený podľa mňa zrovna v najblbší čas a určite by sa mu daril aj v nejakej uhorkovej sezóne. Nolan dúfam neskĺzne k Bondovi, to by bola škoda. Ale ak by ho mal točiť, tak mám pocit, že by ho spravil separatívne k ostatným častiam. Taký svoj vlastný svet. 
1 0
reagovat
opice imho vydelaji celosvetove o 40 % mene nez 2. to se da brat jako neuspech

spider man - doufal jsem, ze to miliardu neda, coz je super. asi jsem zestarnul, ale 1 od Raimiho byla nejocekavanejsi blockbuster roku (mozna i vice let) a byla to udalost. ten novy je mi nesympaticky a zrejme ho nikdy neuvidim.....v dalsim dile se urcite prizna, ze je vegan

dunkirk - jsem zklamany, ze nikoho nemohu dostat do imaxu. vetsina lidi je po interstellar skepticka a kecy, ze ryana to stejne neprekona, me irituji. jeste ze ma takove postaveni, ze tech 500+ to da
386087
opice imho vydelaji celosvetove o 40 % mene nez 2. to se da brat jako neuspech spider man - doufal jsem, ze to miliardu neda, coz je super. asi jsem zestarnul, ale 1 od Raimiho byla nejocekavanejsi blockbuster roku (mozna i vice let) a byla to udalost. ten novy je mi nesympaticky a zrejme ho nikdy neuvidim.....v dalsim dile se urcite prizna, ze je vegan dunkirk - jsem zklamany, ze nikoho nemohu dostat do imaxu. vetsina lidi je po interstellar skepticka a kecy, ze ryana to stejne neprekona, me irituji. jeste ze ma takove postaveni, ze tech 500+ to da
1 0
reagovat

Ted

Ano strejda Google je můj kamarád a také že jsem našel 150, ale také 120 proto jsem se ptal jestli má někdo nějaké jiné info;)
386086
Ano strejda Google je můj kamarád a také že jsem našel 150, ale také 120 proto jsem se ptal jestli má někdo nějaké jiné info*;)*
Ted
1 0
reagovat

olmikee

150 se pise snad uplne vsude. Google je tvuj kamarad.
386080
150 se pise snad uplne vsude. Google je tvuj kamarad.
olmikee
1 0
reagovat
Za Dunkerk jsem velice rád a doufám že těch 500 padne v pohodě:+ Jenom mě zajímá ten budget jestli máto někdo solidní link s infem? Já osobně jsem tipoval něco kolo 100mil. $:) Za Opice zapaluji svíčku, ale nic to nemění na tom, že to je jeden z těch lepších kousků co letos je v kinech:( A Valeriana mě je celkem líto protože mě to i celkem bavilo, ale výsledek je teda příšerný:D
386079
Za Dunkerk jsem velice rád a doufám že těch 500 padne v pohodě*:+* Jenom mě zajímá ten budget jestli máto někdo solidní link s infem? Já osobně jsem tipoval něco kolo 100mil. $*:)* Za Opice zapaluji svíčku, ale nic to nemění na tom, že to je jeden z těch lepších kousků co letos je v kinech*:(* A Valeriana mě je celkem líto protože mě to i celkem bavilo, ale výsledek je teda příšerný*:D*
1 0
reagovat
Achjo, to s těmi Opicemi je fakt škoda... Ale Foxové si o to říkali - proč musí všichni nasazovat cokoliv, co trochu vypadá jako blockbuster, na léto? Už dávno neplatí, že jen letní filmy vydělají spoustu peněz. Opicím by velmi slušel podzim, na léto je to až moc depresivní a vážná podívaná. Valerian na jaře by asi taky propadl, přesto by vydoloval víc, než ty směšné drobné, co sbírá ty. Kdyby studia trochu myslela a spolupracovala, vydělal by každý - Opice by si došly na podzim za půlmiliardou (věřím tomu), Spidey by dal miliardu. Jediný 100% spokojený film, který měl vyšší ambice, než ta černošská komedie, může být za červenec Dunkerk. Jinak asi každý čekal trochu víc...
386077
Achjo, to s těmi Opicemi je fakt škoda... Ale Foxové si o to říkali - proč musí všichni nasazovat cokoliv, co trochu vypadá jako blockbuster, na léto? Už dávno neplatí, že jen letní filmy vydělají spoustu peněz. Opicím by velmi slušel podzim, na léto je to až moc depresivní a vážná podívaná. Valerian na jaře by asi taky propadl, přesto by vydoloval víc, než ty směšné drobné, co sbírá ty. Kdyby studia trochu myslela a spolupracovala, vydělal by každý - Opice by si došly na podzim za půlmiliardou (věřím tomu), Spidey by dal miliardu. Jediný 100% spokojený film, který měl vyšší ambice, než ta černošská komedie, může být za červenec Dunkerk. Jinak asi každý čekal trochu víc...
1 0
reagovat
Opíc mi je dosť ľúto. Foxaci, Reeves a spol. sa tak evidentne snažili a s celou trilógiou odviedli výbornú, zodpovednú prácu. Zaslúžia si lepšie výsledky, bez debaty. 

IMO je najväčší problém, že film je príliš málo odlišný od Dawn. Nevyzerá epickejsie, ani osudovejsie a bohužiaľ v tomto konkrétnom prípnicade sa potvrdzuje, že pokračovanie musí byť za každú cenu bombastickejsie. Trailery nevytvorili tento dojem a nevytvorili ani dojem, že sa jedná o finále. 

Škoda. Inak toto je asi prvý krát za dlhú dobu čo obľúbená a chvalena séria tretím dielom výrazne spadne na trzbach. 
386076
Opíc mi je dosť ľúto. Foxaci, Reeves a spol. sa tak evidentne snažili a s celou trilógiou odviedli výbornú, zodpovednú prácu. Zaslúžia si lepšie výsledky, bez debaty.  IMO je najväčší problém, že film je príliš málo odlišný od Dawn. Nevyzerá epickejsie, ani osudovejsie a bohužiaľ v tomto konkrétnom prípnicade sa potvrdzuje, že pokračovanie musí byť za každú cenu bombastickejsie. Trailery nevytvorili tento dojem a nevytvorili ani dojem, že sa jedná o finále.  Škoda. Inak toto je asi prvý krát za dlhú dobu čo obľúbená a chvalena séria tretím dielom výrazne spadne na trzbach. 
1 0
reagovat
Tak už stačí dát přes 820 celosvětově a bude to nejúspěšnější komiksový origin všech dob. Ale to se asi nestane, neboť by museli Japonci zešílet a chodit na tom ve velkém.
BTW. doufám, že Bond zůstane Sony, páč nevidím že by mohlo přijít nějaké zlepšení, už prostě vyčerpali všechny možnosti. Tuhle značku (007) ani Nolan nezachrání.
386073
Tak už stačí dát přes 820 celosvětově a bude to nejúspěšnější komiksový origin všech dob. Ale to se asi nestane, neboť by museli Japonci zešílet a chodit na tom ve velkém. BTW. doufám, že Bond zůstane Sony, páč nevidím že by mohlo přijít nějaké zlepšení, už prostě vyčerpali všechny možnosti. Tuhle značku (007) ani Nolan nezachrání.
1 0
reagovat

Dosty45

A vsetci jej to prajeme, lebo je to fajn komixovka
386071
A vsetci jej to prajeme, lebo je to fajn komixovka
Dosty45
1 0
reagovat
Atomic Blonde mi začíná bejt poslední dobou docela sympatický a trochu myslim, že to může kasovně dost překvapit. Ženský publikum by to mohlo trochu podržet a otvírák 30+ by mě úplně nepřekvapil :)
386070
Atomic Blonde mi začíná bejt poslední dobou docela sympatický a trochu myslim, že to může kasovně dost překvapit. Ženský publikum by to mohlo trochu podržet a otvírák 30+ by mě úplně nepřekvapil :)
1 0
reagovat
Wonder Woman dnes porazila strážce galaxie 2 v domácích tržbách.
386069
Wonder Woman dnes porazila strážce galaxie 2 v domácích tržbách.
1 0
reagovat
Valerian byl průser už od prvního traileru. Ten film neměl vůbec nic. Besson má na kontě dalěí průser, ze kterýho se stejně zase oklepe, pak natočí nějakou naprostou kravinu, která vydělá hromadu peněz (Lucy 2 :D) a celej ten kolotoč začne znova. Ten člověk je nezastavitelnej :)
386068
Valerian byl průser už od prvního traileru. Ten film neměl vůbec nic. Besson má na kontě dalěí průser, ze kterýho se stejně zase oklepe, pak natočí nějakou naprostou kravinu, která vydělá hromadu peněz (Lucy 2 :D) a celej ten kolotoč začne znova. Ten člověk je nezastavitelnej :)
1 0
reagovat
Ok, tak jinak... HANNAH MONTANA: THE MOVIE  má A.
386067
Ok, tak jinak... HANNAH MONTANA: THE MOVIE  má A.
1 0
reagovat
však poslední pátý Twilight není špatnej, byl jsem v kině:+ Předposlední part 1 je ale lepší.. a Imfa po něm unesly fanynky Roberta Pattinsona, jak tu někdo tehdy psal:D:D
386066
však poslední pátý Twilight není špatnej, byl jsem v kině*:+* Předposlední part 1 je ale lepší.. a Imfa po něm unesly fanynky Roberta Pattinsona, jak tu někdo tehdy psal*:D**:D*
1 0
reagovat
Cinemascore nebrat v potaz. Poslední Twilight má A. :D
386065
Cinemascore nebrat v potaz. Poslední Twilight má A. *:D*
1 0
reagovat

Girls Trip

Tak on ten Girls Trip asi taková sračka nebude, když jsem zahlídnul, že to má A+ cinemascore a ted jeste koukám, že to má na rottenech 89% pozitivních recenzi. Ať si klidně takovej film svoje dukáty vydělá, i kdyz je mi žánrově cizi.
386064
Tak on ten Girls Trip asi taková sračka nebude, když jsem zahlídnul, že to má A+ cinemascore a ted jeste koukám, že to má na rottenech 89% pozitivních recenzi. Ať si klidně takovej film svoje dukáty vydělá, i kdyz je mi žánrově cizi.
Girls Trip
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se