Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: Baby Driver

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Pecka až na půdu. Dvouhodinovej akční náser říznutej Heatem, Reservoir Dogs a Zločinem a trestem. Žádný hluchý místa, bezvadný záporáci, fungující emoce a Lily James naprosto k sežrání. V sále byla atmosféra, jakou zažijete málokdy, a všechno to jen umocnilo obří plátno a volume otočený na 11. Nedejte na článek a běžte na film s otevřenou hlavou. :D 10/10

P.S. Před návštěvou kina doporučuju nakoukat tenhle hudební klip.
384715
Pecka až na půdu. Dvouhodinovej akční náser říznutej Heatem, Reservoir Dogs a Zločinem a trestem. Žádný hluchý místa, bezvadný záporáci, fungující emoce a Lily James naprosto k sežrání. V sále byla atmosféra, jakou zažijete málokdy, a všechno to jen umocnilo obří plátno a volume otočený na 11. Nedejte na článek a běžte na film s otevřenou hlavou. *:D* [b]10/10 [/b]P.S. Před návštěvou kina doporučuju nakoukat [url=https://www.youtube.com/watch?v=dfrcZsKcVxU]tenhle[/url] hudební klip.
0 0
reagovat
Těšil jsem se, určitě na to kouknu, ale je fakt, že ikdyž mě Pilgrim dost bavil, tak to byla pro mě jednohubka (a Baby Driver vypadá v tomto podobně)... narozdíl od Cornetto trilogie, jejíž jednotlivé části (asi kromě Hot Fuzz, která mě stoprocentně baví od prvního zhlédnutí) ve mně vždy zrají a rostou s každým dalším zhlédnutím - zvláště The World's End jsem si po lehkém prvotním zklamání velmi oblíbil.
384531
Těšil jsem se, určitě na to kouknu, ale je fakt, že ikdyž mě Pilgrim dost bavil, tak to byla pro mě jednohubka (a Baby Driver vypadá v tomto podobně)... narozdíl od Cornetto trilogie, jejíž jednotlivé části (asi kromě Hot Fuzz, která mě stoprocentně baví od prvního zhlédnutí) ve mně vždy zrají a rostou s každým dalším zhlédnutím - zvláště The World's End jsem si po lehkém prvotním zklamání velmi oblíbil.
0 0
reagovat
autista: Mám náladu tak na poslední post. Já neřeším vůbec žádný film, dokonce ani Civala. Řeším tvé chování.
Prosit si můžeš jak chceš, ale mé komenty píšu já. Ty je tak maximálně nemusíš číst.
Pravda, nezvládám strašnou spoustu věcí, ale člověka, co potřebuje strhávat pozornost v internetové diskuzi třikrát do týdne na sebe, aniž by to mělo nějaké racionální odůvodnění, či snad že by to znamenalo obohacení ostatních diskutérů, myslím zvládám celkem s přehledem. Takže:
Ty nám tu říkáš, že jseš šikanován? Pak postni, nebo vypiš důkaz. Zpětně už mazat krom adminů neumí nikdo, takže se nikdo za delete tlačítko schovat nemůže.
Téměř všichni ti tu říkají, že se nechováš košér, já to přímo označuju jako hulváctví. A že většina (tzn velká část disutujích) o tvé moudra podané nabubřelým způsobem vůbec nestojí.
Zasviňuješ tady diskuze byť možná gramaticky správně napsanými komenty, jinak ale obsahově naprosto neakceptovatelným způsobem Pod několika nicky už velmi dlouhou dobu. Jeden by řekl, že tím, že dostaneš ban si něco uvědomíš. Minimálně to, zda chceš dál, ovšem už slušně komentovat na MZ, nebo jít o dům dál. U tebe neplatí ani jedno, ani druhé.
Takže co konkrétně ještě na mých komentech nechápeš, krom délky a gramatické nekorektnosti?
384528
autista: Mám náladu tak na poslední post. Já neřeším vůbec žádný film, dokonce ani Civala. Řeším tvé chování. Prosit si můžeš jak chceš, ale mé komenty píšu já. Ty je tak maximálně nemusíš číst. Pravda, nezvládám strašnou spoustu věcí, ale člověka, co potřebuje strhávat pozornost v internetové diskuzi třikrát do týdne na sebe, aniž by to mělo nějaké racionální odůvodnění, či snad že by to znamenalo obohacení ostatních diskutérů, myslím zvládám celkem s přehledem. Takže: Ty nám tu říkáš, že jseš šikanován? Pak postni, nebo vypiš důkaz. Zpětně už mazat krom adminů neumí nikdo, takže se nikdo za delete tlačítko schovat nemůže. Téměř všichni ti tu říkají, že se nechováš košér, já to přímo označuju jako hulváctví. A že většina (tzn velká část disutujích) o tvé moudra podané nabubřelým způsobem vůbec nestojí. Zasviňuješ tady diskuze byť možná gramaticky správně napsanými komenty, jinak ale obsahově naprosto neakceptovatelným způsobem Pod několika nicky už velmi dlouhou dobu. Jeden by řekl, že tím, že dostaneš ban si něco uvědomíš. Minimálně to, zda chceš dál, ovšem už slušně komentovat na MZ, nebo jít o dům dál. U tebe neplatí ani jedno, ani druhé. Takže co konkrétně ještě na mých komentech nechápeš, krom délky a gramatické nekorektnosti?
0 0
reagovat

FilipIV

Sikana je uplne neco jineho...to vim urcite!  :D
...tak nejak si rikam, ze nas tady autista uz nejaky ten patek "sikanuje"...

Tahle "teorie"(jak zminujes) je mi blizsi... :))

8)
384526
Sikana je uplne neco jineho...to vim urcite!  *:D* ...tak nejak si rikam, ze nas tady autista uz nejaky ten patek "sikanuje"... Tahle "teorie"(jak zminujes) je mi blizsi... *:))* *8)*
FilipIV
0 0
reagovat

verbst

Tak já jsem proti, protože se tím nic nevyřeší. Akorát se vrátí s jiným nickem a ještě se podpoří ta jeho "teorie" o "šikaně".

A asi to už to minimálně tady na tomhle fóru vzdávám, jen opravdu čekám na adminy, zda to mysleli s tím plotem BD fakt vážně... jakože je FAKT špatně vymyšlený...
384525
Tak já jsem proti, protože se tím nic nevyřeší. Akorát se vrátí s jiným nickem a ještě se podpoří ta jeho "teorie" o "šikaně". A asi to už to minimálně tady na tomhle fóru vzdávám, jen opravdu čekám na adminy, zda to mysleli s tím plotem BD fakt vážně... jakože je FAKT špatně vymyšlený...
verbst
0 0
reagovat
že na něj máte potřebu reagovat...
384523
že na něj máte potřebu reagovat...
0 0
reagovat
#BanThatFucker!
384522
#BanThatFucker!
0 0
reagovat

Karlos

Nejak to nezvladas. Tady se resi Baby Driver, ktery cival popsal temer jako Interstellar. Prosim, zustan u tech kratsich postu.
384521
Nejak to nezvladas. Tady se resi Baby Driver, ktery cival popsal temer jako Interstellar. Prosim, zustan u tech kratsich postu.
Karlos
0 0
reagovat

Baby driver

Cival opět úplně přesně definoval co si myslím o Wrightovi... bohužel pro mě, mě dost nudila i ta jeho slavná trilogie.... takže jsem se jen utvrdil, že tohle minu.... holt Matthew Vaughn je jen jeden.... i když si myslím , že to většina návštěvníků kina rozlišit nedokáže :D
384519
Cival opět úplně přesně definoval co si myslím o Wrightovi... bohužel pro mě, mě dost nudila i ta jeho slavná trilogie.... takže jsem se jen utvrdil, že tohle minu.... holt Matthew Vaughn je jen jeden.... i když si myslím , že to většina návštěvníků kina rozlišit nedokáže *:D*
Baby driver
0 0
reagovat

ovmartin23

Cival holt píchnul do vosího hnízda a furt má ten roj za zadkem :D
384516
Cival holt píchnul do vosího hnízda a furt má ten roj za zadkem *:D*
ovmartin23
0 0
reagovat
vy resite BvS uz aji tady??? Cival to psal u trzeb, ne?
384515
vy resite BvS uz aji tady??? Cival to psal u trzeb, ne?
0 0
reagovat

SteKi

Tak já od toho nejepičtější komixový film nečekal, už jen proto, že to točil Snyder a proti TDK to ani z trailerů nevypadalo, že by BvS měl být lepší.
Já od Thora 2 právě čekal zlepšení o proti takové pomalejší jedničce a byl to těžký fail, alespoň že Loki byl dobrý jako vždy (kdyby to někoho nenapadlo, tak moje nejoblíbenější postava z filmového MCU). Co se týče Thora 3, tak nevím... už jen ten souboj Thor v Hulk mi připomíná B v S, co se týče principu, ale je pravda že Marvel to zachrání jako vždy cool hláškami, ale já od toho nic nečekám... 

Jinak doufám, že adminé něco napíšou k tomu příběhu BD - jako, že je fakt hrozný?
384514
Tak já od toho nejepičtější komixový film nečekal, už jen proto, že to točil Snyder a proti TDK to ani z trailerů nevypadalo, že by BvS měl být lepší. Já od Thora 2 právě čekal zlepšení o proti takové pomalejší jedničce a byl to těžký fail, alespoň že Loki byl dobrý jako vždy (kdyby to někoho nenapadlo, tak moje nejoblíbenější postava z filmového MCU). Co se týče Thora 3, tak nevím... už jen ten souboj Thor v Hulk mi připomíná B v S, co se týče principu, ale je pravda že Marvel to zachrání jako vždy cool hláškami, ale já od toho nic nečekám...  Jinak doufám, že adminé něco napíšou k tomu příběhu BD - jako, že je fakt hrozný?
SteKi
0 0
reagovat
I po chladnějších ohlasech se na to těším. 
Dnes jsem sjel soundtrack a už jen kvůli němu na to prostě musím jít. ;) Je skvělý. :+
384513
I po chladnějších ohlasech se na to těším.  Dnes jsem sjel soundtrack a už jen kvůli němu na to prostě musím jít. *;)* Je skvělý. *:+*
0 0
reagovat

FilipIV

Lenze od BvS sa ocakavalo a pravom, ze to bude najepickejsia pecka vsetkych komixoviek v historii, kde proti sebe stoja najznamejsi a najoblubenejsi superhrdinovia vsetkych cias. To kopanie ani nie je nenavist, ako skor znechutenie a nekonecne sklamanie nad vyslednym filmom. Preto si zasluzi kazdy jeden kopanec, ktory dostane. Koho zaujima Thor? Na toho sere pes :D Ten film mohol len prijemne prekvapit a nestalo sa. Snad sa to podari aspon trojke.
384512
Lenze od BvS sa ocakavalo a pravom, ze to bude najepickejsia pecka vsetkych komixoviek v historii, kde proti sebe stoja najznamejsi a najoblubenejsi superhrdinovia vsetkych cias. To kopanie ani nie je nenavist, ako skor znechutenie a nekonecne sklamanie nad vyslednym filmom. Preto si zasluzi kazdy jeden kopanec, ktory dostane. Koho zaujima Thor? Na toho sere pes *:D* Ten film mohol len prijemne prekvapit a nestalo sa. Snad sa to podari aspon trojke.
FilipIV
0 0
reagovat

KARLOS

:+ ;)
384506
*:+* *;)*
KARLOS
0 0
reagovat
Ja jsem s zadnym velkym ocekavanim do kina nesel, tak jsem dostal sviznou, mistama vtipnou, ale hlavne velmi stylovou podivanou, ktera stavi na akci a soundtracku vic nez pribehu. Na tom se asi vsichni shodneme. Hlavni hrdina taky nemusi sednout kazdymu, ale zbytek hercu si to dava slusne. Urcite to stoji za shlednuti na velkem platne, nenechaval bych to az na domaci kino. 8/10 s lehkou nohou na plynu :+
384505
Ja jsem s zadnym velkym ocekavanim do kina nesel, tak jsem dostal sviznou, mistama vtipnou, ale hlavne velmi stylovou podivanou, ktera stavi na akci a soundtracku vic nez pribehu. Na tom se asi vsichni shodneme. Hlavni hrdina taky nemusi sednout kazdymu, ale zbytek hercu si to dava slusne. Urcite to stoji za shlednuti na velkem platne, nenechaval bych to az na domaci kino. 8/10 s lehkou nohou na plynu *:+*
0 0
reagovat
Sensej/autista, nebo jak si bude do příšího banu říkat, se cítí být šikanován? Dobrá tedy, pak ať vysloveně neškemrá o pozornost nudným, nezábavným a hloupým způsobem, nehraje si na drsňáka, chová se/diskutuje jako člověk a ne jako čuně a omluví se za celé ty dva roky, co tady v diskutích dělal jedno velké smetiště.
Pak, pokud jsem se na jeho údajné šikaně nějakým způsobem taky podílel, se mu s radostí omluvím a Civala se zbylým osazenstvem redakce donutím napsat milostný dopis Snyderovi... ?)?)?)?)?)
384504
Sensej/autista, nebo jak si bude do příšího banu říkat, se cítí být šikanován? Dobrá tedy, pak ať vysloveně neškemrá o pozornost nudným, nezábavným a hloupým způsobem, nehraje si na drsňáka, chová se/diskutuje jako člověk a ne jako čuně a omluví se za celé ty dva roky, co tady v diskutích dělal jedno velké smetiště. Pak, pokud jsem se na jeho údajné šikaně nějakým způsobem taky podílel, se mu s radostí omluvím a Civala se zbylým osazenstvem redakce donutím napsat milostný dopis Snyderovi... *?)**?)**?)**?)**?)*
0 0
reagovat

Marlax

Napsal jsem jen příklad, že Cival taky nedělá hlášky na marnotratnost Thora 2, ale na BvS najde každou záminku
Já se taky těším hlavně na BD, hlavně mě zajímá jak luxusně bude hudba sedět filmu (sice vím, že bude, ale i tak se na to těším... jen mě trochu vylekali s tím příběhem, snad to nebude tak hrozné...)
384503
Napsal jsem jen příklad, že Cival taky nedělá hlášky na marnotratnost Thora 2, ale na BvS najde každou záminku Já se taky těším hlavně na BD, hlavně mě zajímá jak luxusně bude hudba sedět filmu (sice vím, že bude, ale i tak se na to těším... jen mě trochu vylekali s tím příběhem, snad to nebude tak hrozné...)
Marlax
0 0
reagovat
FilipIV: Až na to, že všichni ví, že Thor 2 byl hroznej jen nikdo nemá potřebu ho do krve obhajovat :D

Ale zpátky k baby driverovi - škoda že tam nebyl Imf, protože sdílí mé nadšení ze Scotta Pilgrima (který osobně považuji za nejlepší Weightův film). Jeho první dojmy by mě zajímaly nejvíc. Zrovna na Civalových dojmech mě překvapilo jen to, že nepoužil termín "honipeřina". ;) Názory dalších dvou pánů na Wrighta neznám, každopádně jeho styl nesedne každému. Že forma bude těžce převažovat nad obsahem bylo poměrně jasné již z rozhovorů s herci/tvůrci. Každopádně stále doufám, že já si to užiju :)
384502
FilipIV: Až na to, že všichni ví, že Thor 2 byl hroznej jen nikdo nemá potřebu ho do krve obhajovat :D Ale zpátky k baby driverovi - škoda že tam nebyl Imf, protože sdílí mé nadšení ze Scotta Pilgrima (který osobně považuji za nejlepší Weightův film). Jeho první dojmy by mě zajímaly nejvíc. Zrovna na Civalových dojmech mě překvapilo jen to, že nepoužil termín "honipeřina". ;) Názory dalších dvou pánů na Wrighta neznám, každopádně jeho styl nesedne každému. Že forma bude těžce převažovat nad obsahem bylo poměrně jasné již z rozhovorů s herci/tvůrci. Každopádně stále doufám, že já si to užiju :)
0 0
reagovat

maly.autista

Sorry, tady zrovna ne... 
Jde hlavně o to, že tady dost prezentuješ DC fanclub ve špatném světle (někdy si přečti tvé komenty, a zjistíš, že jsou někdy dosti útočné, přitom se dá všechno řešit s rozvahou a v klidu)
Já tady s Civalem nesouhlasím v mnoha bodech, ale pořád je to jeho web (nebo redakce), a nechodím sem abych se tu šel hádat, ale něco si přečíst... Pokud mě to tady neoslovuje, tak půjdu jinam... Je tady na CZ scéně dost konkurenčních webů s podobnou tématikou, a v US ještě víc....
384501
Sorry, tady zrovna ne...  Jde hlavně o to, že tady dost prezentuješ DC fanclub ve špatném světle (někdy si přečti tvé komenty, a zjistíš, že jsou někdy dosti útočné, přitom se dá všechno řešit s rozvahou a v klidu) Já tady s Civalem nesouhlasím v mnoha bodech, ale pořád je to jeho web (nebo redakce), a nechodím sem abych se tu šel hádat, ale něco si přečíst... Pokud mě to tady neoslovuje, tak půjdu jinam... Je tady na CZ scéně dost konkurenčních webů s podobnou tématikou, a v US ještě víc....
maly.autista
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se