Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Han Solo přišel o režiséry

příspěvky 61 - 60 Napsat příspěvek

maly.autista

J tak já ti říkám, že u WW podle mě Johns dohlížel na všechno daleko víc než u BvS a SS, kde měli režiséři volnou ruku. Dával pozor na to, jaký bude vyznění toho filmu, jaká bude atmosféra atd. Dokonce spolupracoval s Donnerem na starejch Supermanech, neříká ti to něco? :D Scéna v boční uličce? Nic? Plus ještě spousta kritiků WW právě k Donnerovejm Supermanům přirovnává. Takže ten film je podle mě taženej mnohem víc producentsky než skrz režisérku, což je prostě změna oproti BvS nebo SS.
383681
J tak já ti říkám, že u WW podle mě Johns dohlížel na všechno daleko víc než u BvS a SS, kde měli režiséři volnou ruku. Dával pozor na to, jaký bude vyznění toho filmu, jaká bude atmosféra atd. Dokonce spolupracoval s Donnerem na starejch Supermanech, neříká ti to něco? *:D* Scéna v boční uličce? Nic? Plus ještě spousta kritiků WW právě k Donnerovejm Supermanům přirovnává. Takže ten film je podle mě taženej mnohem víc producentsky než skrz režisérku, což je prostě změna oproti BvS nebo SS.
maly.autista
0 0
reagovat

Slamak

Maji v rukou potencialne nejvydelecnejsi znacku a Han Solo je ikona. Star Wars se budou tocit az tam bude pate koleno Obi Wana a dokud neskonci galaxie.:D Disney udelali jeden z nejgenialnejsich obchodu v Hollywoodu. 
383680
Maji v rukou potencialne nejvydelecnejsi znacku a Han Solo je ikona. Star Wars se budou tocit az tam bude pate koleno Obi Wana a dokud neskonci galaxie.*:D* Disney udelali jeden z nejgenialnejsich obchodu v Hollywoodu. 
Slamak
0 0
reagovat

Bobby

Ja nevim, jestli umis spravne cist a pochopit text. Je rozdil, kdyz film je natoceny a jinak se prostriha /// nekdo ti keca do toho jak mas tocit apod., aby film zapadl do daneho vesmiru. Nikdo ve WB nekeca reziserum do toho jak maji tocit sceny apod. Tohle si Disney hlida, aby se nemohly stat totalni prusery, protoze maji uspesny model, ktery jim funguje a neni duvod to menit.

Sweat:
Ano, WB je stale pro me nejlepsi studio. Utopilo tolik penez ve filmech jako Artus, Pan, V srdci more, .. :D Nemuzu je hejtovat za to, ze se neboji riskovat a davaji sanci reziserum natocit neco jineho.
383679
Ja nevim, jestli umis spravne cist a pochopit text. Je rozdil, kdyz film je natoceny a jinak se prostriha /// nekdo ti keca do toho jak mas tocit apod., aby film zapadl do daneho vesmiru. Nikdo ve WB nekeca reziserum do toho jak maji tocit sceny apod. Tohle si Disney hlida, aby se nemohly stat totalni prusery, protoze maji uspesny model, ktery jim funguje a neni duvod to menit. Sweat: Ano, WB je stale pro me nejlepsi studio. Utopilo tolik penez ve filmech jako Artus, Pan, V srdci more, .. *:D* Nemuzu je hejtovat za to, ze se neboji riskovat a davaji sanci reziserum natocit neco jineho.
Bobby
0 0
reagovat

maly.autista

No nevím. Po průserech s BvS a SS u Warnerů podle mě přešli na dost podobnej model, do čela filmovýho DC dosadili Johnse a Berga a ti si myslím mají ty projekty dost pod kontrolou. Svůj přístup Johns popisoval několikrát: Just make sure that the characters are the characters with heart, humor, hope, heroics, and optimism at the base. A můžete si zkusit tipnout, jakej byl první film, kterej Johns v nový pozici produkoval :D Je možný, že se podílel už na přetáčkách SS, protože celá to téma lásky v tom filmu mi přijde jako něco, co by mohl vymyslet právě on. A podobným způsobem se asi ještě pokouší zachránit Justice League - dotáčky pod Whedonem, změna skladatele. Zkrátka bude mít zřejmě podobnou pozici jako Feige u Marvelu nebo Kennedy v LucasFilmu.
383678
No nevím. Po průserech s BvS a SS u Warnerů podle mě přešli na dost podobnej model, do čela filmovýho DC dosadili Johnse a Berga a ti si myslím mají ty projekty dost pod kontrolou. Svůj přístup Johns popisoval několikrát: [i]Just make sure that the characters are the characters with heart, humor, hope, heroics, and optimism at the base. [/i]A můžete si zkusit tipnout, jakej byl první film, kterej Johns v nový pozici produkoval *:D* Je možný, že se podílel už na přetáčkách SS, protože celá to téma lásky v tom filmu mi přijde jako něco, co by mohl vymyslet právě on. A podobným způsobem se asi ještě pokouší zachránit Justice League - dotáčky pod Whedonem, změna skladatele. Zkrátka bude mít zřejmě podobnou pozici jako Feige u Marvelu nebo Kennedy v LucasFilmu.
maly.autista
0 0
reagovat

maly.autista

Souhlas. Všichni držkují na Warner Bros a přitom to jsou oni kdo investují nejvíc prachů do originálních filmů, viz třeba King Arthur. BvS je Snyderova vize, kterou akorát musel zkrátit. SS byla asi větší sračka než co z toho nakonec bylo, tak se to snažili zachránit. Wonder Woman a Man of Steel jsou tak, jak to režiséři chtěli.  
383677
Souhlas. Všichni držkují na Warner Bros a přitom to jsou oni kdo investují nejvíc prachů do originálních filmů, viz třeba King Arthur. BvS je Snyderova vize, kterou akorát musel zkrátit. SS byla asi větší sračka než co z toho nakonec bylo, tak se to snažili zachránit. Wonder Woman a Man of Steel jsou tak, jak to režiséři chtěli.  
maly.autista
0 0
reagovat
Proč to vlastně točí? Mně se líbilo, když se Han zničeho nic ve SW objevil - mladý cynický frajer - a je mi fuk, kde se vzal, zda měl učitele a podobný nesmysly. Není třeba.
383676
Proč to vlastně točí? Mně se líbilo, když se Han zničeho nic ve SW objevil - mladý cynický frajer - a je mi fuk, kde se vzal, zda měl učitele a podobný nesmysly. Není třeba.
0 0
reagovat
Minimálně zde je to mnohem komplikovanější oproti Rogue One, kde došlo k dotáčkám. Tohle je šok, když jsme v polovině natáčení, ale Disney to stějně nějak zuby nehty dotlačí do cíle.
Jinak tohle režisérské duo je pro mě jedním z těch nejpřeceňovanějších, takže jmenované náhrady mně znějí i lépe.
A k tomu případnému jednání s DC ohledně Flashe, tak prosím jen to ne. Kéž by u Flashe skončila persóna jakou je např. Edgar Wright.
383675
Minimálně zde je to mnohem komplikovanější oproti Rogue One, kde došlo k dotáčkám. Tohle je šok, když jsme v polovině natáčení, ale Disney to stějně nějak zuby nehty dotlačí do cíle. Jinak tohle režisérské duo je pro mě jedním z těch nejpřeceňovanějších, takže jmenované náhrady mně znějí i lépe. A k tomu případnému jednání s DC ohledně Flashe, tak prosím jen to ne. Kéž by u Flashe skončila persóna jakou je např. Edgar Wright.
0 0
reagovat

Bobby

WB stale plati za nejsvobodnejsi studio a sypou penize i do fakt divokych filmu, viz Mad Max. Mam pocit, ze BvS je tak chyba Snydera i studia, ale svobodu v toceni mel, jen mu to vystrihli, kdyz to pretahl na tri hodiny :D Suicide Squad byl proste panic move, kdy to prestrihli, protoze se posrali z kritiku, ale take mel svobodu si to natocit jak chtel. Wonder woman take v cajku i Justice League.

Ta kreativni svoboda, kterou resi v Disney je jina, ze chteji aby reziseri to natocili pod dohledem dane osoby a melo by to vypadat podle ni. Funguje to tak, ze ten jejich vesmir vypada podobne a ma to svoje vyhody, ale urcite reziseri si do toho nemuzou nacpat vse, co chteji. Takze u WB nechaji rejzu tocit, co chce, ale konecne slovo a strih je pod dohledem WB. U Disney jim do toho asi dost kecaji behem nataceni.

Hlavne tihle dva jsou mladi a talentovani reziseri, jejich filmy maji nejbliz k Flashovi a mohlo by to fungovat. Hlavne po tech pruserech s rezisery by to nakonec vyhrali na cele care WB, protoze je jako prvni chteli do Flashe po Lego filmu.:D
383674
WB stale plati za nejsvobodnejsi studio a sypou penize i do fakt divokych filmu, viz Mad Max. Mam pocit, ze BvS je tak chyba Snydera i studia, ale svobodu v toceni mel, jen mu to vystrihli, kdyz to pretahl na tri hodiny *:D* Suicide Squad byl proste panic move, kdy to prestrihli, protoze se posrali z kritiku, ale take mel svobodu si to natocit jak chtel. Wonder woman take v cajku i Justice League. Ta kreativni svoboda, kterou resi v Disney je jina, ze chteji aby reziseri to natocili pod dohledem dane osoby a melo by to vypadat podle ni. Funguje to tak, ze ten jejich vesmir vypada podobne a ma to svoje vyhody, ale urcite reziseri si do toho nemuzou nacpat vse, co chteji. Takze u WB nechaji rejzu tocit, co chce, ale konecne slovo a strih je pod dohledem WB. U Disney jim do toho asi dost kecaji behem nataceni. Hlavne tihle dva jsou mladi a talentovani reziseri, jejich filmy maji nejbliz k Flashovi a mohlo by to fungovat. Hlavne po tech pruserech s rezisery by to nakonec vyhrali na cele care WB, protoze je jako prvni chteli do Flashe po Lego filmu.*:D*
Bobby
0 0
reagovat
Asi málo ženských hrdinek :))
Každopádně, kdyby se vrhli na toho Flashe, mohlo by to být docela zajímavý, ale kdoví, jestli ještě někdy půjdou do tak velkého projektu se studiem za zadkem. 
383673
Asi málo ženských hrdinek *:))* Každopádně, kdyby se vrhli na toho Flashe, mohlo by to být docela zajímavý, ale kdoví, jestli ještě někdy půjdou do tak velkého projektu se studiem za zadkem. 
0 0
reagovat
To je pekný trapas. To Disney ja fakt k smiechu, pomaly každý druhý film prichádza o režisérov alebo sa polovica pretáča. Som hlavne zvedavý čo čakajú od priemeraka Treworrova a jemu podobným. 
383671
To je pekný trapas. To Disney ja fakt k smiechu, pomaly každý druhý film prichádza o režisérov alebo sa polovica pretáča. Som hlavne zvedavý čo čakajú od priemeraka Treworrova a jemu podobným. 
0 0
reagovat

maly.autista

Já ani nevím jestli chci aby to dělali :D Bojím se nějakejch dalších kreativních neshod, přetáček atd. Tam si určitě taky nebudou moct dělat co budou chtít. Tadyty centrálně řízený filmový univerza prostě nějakejm výraznejm autorům moc nepřejou. Ale rád bych se plet.
383670
Já ani nevím jestli chci aby to dělali *:D* Bojím se nějakejch dalších kreativních neshod, přetáček atd. Tam si určitě taky nebudou moct dělat co budou chtít. Tadyty centrálně řízený filmový univerza prostě nějakejm výraznejm autorům moc nepřejou. Ale rád bych se plet.
maly.autista
0 0
reagovat

Všetko zlé je na niečo dobré

Snáď to fakt pomôže DC vesmíru.  Ak vezmú Flasha a po Wonder Woman a Aquamanovi (Wanovi fakt verím) príde tretí dobrý film od DC (JL bude podľa mňa slabé)) tak s ním konečne budú mať nielen slušné tržby ale konečne aj rešpekt divákov a pocit že sa na ich budúce projekty môžme aj tešiť, nielen sa ich báť. 
383669
Snáď to fakt pomôže DC vesmíru.  Ak vezmú Flasha a po Wonder Woman a Aquamanovi (Wanovi fakt verím) príde tretí dobrý film od DC (JL bude podľa mňa slabé)) tak s ním konečne budú mať nielen slušné tržby ale konečne aj rešpekt divákov a pocit že sa na ich budúce projekty môžme aj tešiť, nielen sa ich báť. 
Všetko zlé je na niečo dobré
0 0
reagovat
A neni to UPLNE jedno? I kdyby to tocil orangutan a na platne nebylo celou dobu nic nez cvicena veverka skakajici po jedne noze, tak to videla pres miliardu, protoze armada fandu to bude povazovat za nadcasove dilo snoubici nostalgii, novatorstvi a genialitu celeho SW vesmiru. 
383668
A neni to UPLNE jedno? I kdyby to tocil orangutan a na platne nebylo celou dobu nic nez cvicena veverka skakajici po jedne noze, tak to videla pres miliardu, protoze armada fandu to bude povazovat za nadcasove dilo snoubici nostalgii, novatorstvi a genialitu celeho SW vesmiru. 
0 0
reagovat

Mack.

Mňa to napadlo hneď a to nie som žiaden génius. O to zvláštnejšie je, že to logicky nenapadlo aj tých idiotov u Disneyho a prišli na to až teraz. 
383667
Mňa to napadlo hneď a to nie som žiaden génius. O to zvláštnejšie je, že to logicky nenapadlo aj tých idiotov u Disneyho a prišli na to až teraz. 
Mack.
0 0
reagovat
nechci jít proti proudu a furt můžeme obvinit diktátorský studio, že nechtělo povolit kreativitu, ale nenapadlo vás, že tihle dva, se k podobnému filmu...prostě...nehodí?
383666
nechci jít proti proudu a furt můžeme obvinit diktátorský studio, že nechtělo povolit kreativitu, ale nenapadlo vás, že tihle dva, se k podobnému filmu...prostě...nehodí?
0 0
reagovat

Flash

:+Snad dostanou toho Flashe, protoze jsou uplne idealni a WB je uz drive oslovil jako prvni. Po tech spatnych zpravach s Whedonem by tohle vlilo do zil novou nadeji, ze DCEU bude mit nejakou kvalitu.
383664
*:+*Snad dostanou toho Flashe, protoze jsou uplne idealni a WB je uz drive oslovil jako prvni. Po tech spatnych zpravach s Whedonem by tohle vlilo do zil novou nadeji, ze DCEU bude mit nejakou kvalitu.
Flash
0 0
reagovat
Hmm, mě to zase tolik nepřekvapuje. Skoro stejná písnička jako u Rogue One. Spíš se divím, že u toho vydrželi tak dlouho. Vypadá to, že u Star Wars nějakou originalitu nebo invenci Disney tvrdě trestá :D 
383663
Hmm, mě to zase tolik nepřekvapuje. Skoro stejná písnička jako u Rogue One. Spíš se divím, že u toho vydrželi tak dlouho. Vypadá to, že u Star Wars nějakou originalitu nebo invenci Disney tvrdě trestá *:D* 
0 0
reagovat
Lord a Miller sa už vraj stretli s DC a rokovali o režirovaní filmu Flash. Žeby už speedster našiel konečne režiséra (režisérov)?
383662
Lord a Miller sa už vraj stretli s DC a rokovali o režirovaní filmu Flash. Žeby už speedster našiel konečne režiséra (režisérov)?
0 0
reagovat
Předtím jsem se těšil, teď mě ten film vůbec nezajímá... :(
383661
Předtím jsem se těšil, teď mě ten film vůbec nezajímá... *:(*
0 0
reagovat
Howard by mohl bejt zajimavej. Ale u něj je to hit / miss. Těžká váha - následně špatnej film. Čistá duše - následně špatnej film. Frost Nixon - následně špatnej film. Rivalové - následně průměrnej a špatnej film. Že by teď Han Solo a zase špatnej film?
383660
Howard by mohl bejt zajimavej. Ale u něj je to hit / miss. Těžká váha - následně špatnej film. Čistá duše - následně špatnej film. Frost Nixon - následně špatnej film. Rivalové - následně průměrnej a špatnej film. Že by teď Han Solo a zase špatnej film?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se