Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 40 let se Star Wars: Co znamenají pro redakci MovieZone?

příspěvky 1 - 16 Napsat příspěvek
1. Asi nejoblíbenější filmovou ságu, na které jsem vyrůstal a baví mě dodnes. Nešlo však jenom o filmy, ale i knížky, hry a animáky (Genndyho Clone Wars). Mám tu značku tak rád, že jsem jí vzdal hold - dejte si na youtube "Chmel Wars" :)

2. Už si to přesně nepamatuju, ale vím, že jsem byl v kině na Skrytou hrozbu. To mi bylo 8 a byl jsem z toho nadšenej. Původní trilogii jsem měl půjčenou od známýho na kazetách, pravděpodobně asi až po jedničce. Jestli si dobře pamatuju, tak to byla SE kolekce všech tří dílů, který jsem během dlouhé doby, co to bylo u nás, viděl několikrát. Sbíral jsem i nálepky do alba, který mám ještě doma.

3. Samozřejmě, od první epizody jsem byl v kině na všech dílech a nehodlám to měnit. A očekávání? Sedmička se mi líbila hodně, ale trailery nesleduju, takže moc nevím, co od toho čekat. Chtěl bych flashbacky do doby po VI. A čekám, že ti dobří dostanou na frak, jak tomu u prostředních dílů bývá.

4. Momentálně na osmičku. Han Solo vypadá, že je v dobrých rukách, a teším se, co tam předvede Woody. Snad dopadne líp než Rogue One, takovej Star Wars přívěsek.
A co chci vidět? Samozřejmě Obi-Wana, dokud ještě Ewan chce a může. Disney pls. Skywalkery nemůžou dojit donekonečna, snad, takže bych si rád dal i Starou republiku.
382092
1. Asi nejoblíbenější filmovou ságu, na které jsem vyrůstal a baví mě dodnes. Nešlo však jenom o filmy, ale i knížky, hry a animáky ([url=https://en.wikipedia.org/wiki/Genndy_Tartakovsky]Genndy[/url]ho Clone Wars). Mám tu značku tak rád, že jsem jí vzdal hold - dejte si na youtube "Chmel Wars" :) 2. Už si to přesně nepamatuju, ale vím, že jsem byl v kině na Skrytou hrozbu. To mi bylo 8 a byl jsem z toho nadšenej. Původní trilogii jsem měl půjčenou od známýho na kazetách, pravděpodobně asi až po jedničce. Jestli si dobře pamatuju, tak to byla SE kolekce všech tří dílů, který jsem během dlouhé doby, co to bylo u nás, viděl několikrát. Sbíral jsem i nálepky do alba, který mám ještě doma. 3. Samozřejmě, od první epizody jsem byl v kině na všech dílech a nehodlám to měnit. A očekávání? Sedmička se mi líbila hodně, ale trailery nesleduju, takže moc nevím, co od toho čekat. Chtěl bych flashbacky do doby po VI. A čekám, že ti dobří dostanou na frak, jak tomu u prostředních dílů bývá. 4. Momentálně na osmičku. Han Solo vypadá, že je v dobrých rukách, a teším se, co tam předvede Woody. Snad dopadne líp než Rogue One, takovej Star Wars přívěsek. A co chci vidět? Samozřejmě Obi-Wana, dokud ještě Ewan chce a může. Disney pls. Skywalkery nemůžou dojit donekonečna, snad, takže bych si rád dal i Starou republiku.
0 0
reagovat

Dan Pánek vs Star Wars

1. Fascinující svět, který mě jako malého okamžitě vtáhnul. Největší popkulturní symbol. Troufám si říct, že SW do značný míry ovlivnily můj způsob uměleckýho tvoření a celkově chuť vyprávět příběhy. Hltám všechno. Od seriálů, videoher (KOTOR, Battlefront, Jedi Academy a především Republic Commando) až po jednotlivé filmy, či soundtracky. Navíc...když je mi na nic, nebo jsem z něčeho rozhozenej, pustím si track Binary sunset. Kdo z vás to má stejně? Stejně tak někdy z dlouhé chvíle zavítám do hračkářsví okouknout nový stavebnice. Já těm dětem teď tak závidim!!!!
2. Kdysi jsem je viděl poprvé (asi v šesti letech) ve strašnym dabingu u babičky. Dávali to snad na Nově. Pak mě k tomu přivedl kamarád na základce. Když jsem viděl, jak o tom nadšeně vypráví, hned jsem běžel do videopůjčovny a pujčil jsem si celou speciální edici staré trilogie. Videokazety jsem měl na víkend, nakonec jsem připlatil za týden navíc. Jelo to pořád dokola. Impérium vrací úder nezapomenutelnej zážitek napoprvé. 
3. Určitě se chystám do kina a určitě ne jednou. Pravdou je, že s Epizodou VII mám trochu komplikovanej vztah. :) Nejprve se mi strašně líbila, smrt vy víte koho jsem solidně obrečel, ale čím víckrát jsem VII viděl, tím mě začínala víc štvát. Je to schématická, neoriginální a šíleně sterilní epizoda. Vyloženě jak každá další projekce třeba Impériu nebo Pomstě Sithů přidává, tak Síle ubírají na...síle. :) Takže vážně doufám, že se Posledním Jedim trochu srovnaj a dají nám originálně pojatou epizodu se strašně bad ass Lukem. Nicméně sny stranou. Cítím z toho vykrádačku Impéria. To bych byl zklamanej a doufám, že se pletu. Jsem zvědavej, co provedou s otázkou rodičovství u Rey. Jestli bude Obi-Wanová, tak sním na místě svoje 3D brýle!!
4. Těším se na každý nový díl. Přecijen...je to ohromná událost. Když jsem po tolika letech zase viděl v kině ten slavnej nápis, byl jsem fakt dojatej. Jak už tu psal Cival...hrozně bych chtěl vidět SW story zaměřenou na děj mezi III a IV z pohledu Darth Vadera. Je to jednoznačně nejzajímavější postava a ať mi nikdo neřiká, že sledovat vnitřní boj toho stroje na zabíjení by nebylo zajímavý. A je trochu smutný, že svůj opravdu jedinej, bojovej moment slávy měl v Rogue One. Ve staré trilogii to zase až tak moc nedává. Svět potřebuje vidět víc bad ass Vadera! Dál bych ocenil Obi Wanův film. 
382089
1. Fascinující svět, který mě jako malého okamžitě vtáhnul. Největší popkulturní symbol. Troufám si říct, že SW do značný míry ovlivnily můj způsob uměleckýho tvoření a celkově chuť vyprávět příběhy. Hltám všechno. Od seriálů, videoher (KOTOR, Battlefront, Jedi Academy a především Republic Commando) až po jednotlivé filmy, či soundtracky. Navíc...když je mi na nic, nebo jsem z něčeho rozhozenej, pustím si track Binary sunset. Kdo z vás to má stejně? Stejně tak někdy z dlouhé chvíle zavítám do hračkářsví okouknout nový stavebnice. Já těm dětem teď tak závidim!!!! 2. Kdysi jsem je viděl poprvé (asi v šesti letech) ve strašnym dabingu u babičky. Dávali to snad na Nově. Pak mě k tomu přivedl kamarád na základce. Když jsem viděl, jak o tom nadšeně vypráví, hned jsem běžel do videopůjčovny a pujčil jsem si celou speciální edici staré trilogie. Videokazety jsem měl na víkend, nakonec jsem připlatil za týden navíc. Jelo to pořád dokola. Impérium vrací úder nezapomenutelnej zážitek napoprvé.  3. Určitě se chystám do kina a určitě ne jednou. Pravdou je, že s Epizodou VII mám trochu komplikovanej vztah. :) Nejprve se mi strašně líbila, smrt vy víte koho jsem solidně obrečel, ale čím víckrát jsem VII viděl, tím mě začínala víc štvát. Je to schématická, neoriginální a šíleně sterilní epizoda. Vyloženě jak každá další projekce třeba Impériu nebo Pomstě Sithů přidává, tak Síle ubírají na...síle. :) Takže vážně doufám, že se Posledním Jedim trochu srovnaj a dají nám originálně pojatou epizodu se strašně bad ass Lukem. Nicméně sny stranou. Cítím z toho vykrádačku Impéria. To bych byl zklamanej a doufám, že se pletu. Jsem zvědavej, co provedou s otázkou rodičovství u Rey. Jestli bude Obi-Wanová, tak sním na místě svoje 3D brýle!! 4. Těším se na každý nový díl. Přecijen...je to ohromná událost. Když jsem po tolika letech zase viděl v kině ten slavnej nápis, byl jsem fakt dojatej. Jak už tu psal Cival...hrozně bych chtěl vidět SW story zaměřenou na děj mezi III a IV z pohledu Darth Vadera. Je to jednoznačně nejzajímavější postava a ať mi nikdo neřiká, že sledovat vnitřní boj toho stroje na zabíjení by nebylo zajímavý. A je trochu smutný, že svůj opravdu jedinej, bojovej moment slávy měl v Rogue One. Ve staré trilogii to zase až tak moc nedává. Svět potřebuje vidět víc bad ass Vadera! Dál bych ocenil Obi Wanův film. 
Dan Pánek vs Star Wars
0 0
reagovat
1. SW jsou obrovskou součástí mého života, vyrostla jsem na nich díky mamce, která miluje tuhle ságu. Takže díky mami!
2. Nevzpomínám, protože mi ty filmy byly pouštěny už snad v batolecím věku :-D místo pohádek asi :-D 
3. Ano, ano ano! Čekám něco temného, těším se na prozrazení kdo jsou rodiče Rey (chci ale něco fakt nečekaného, z čeho mi upadne huba) a dosti se bojím, jak to bude s postavou Leiy. Rozloučení s ní bude hodně těžké, jako malá jsem chtěla být také princeznou...
4. Chtěla bych film o Obi-Wanovi a něco z počátku. Něco o válce mezi Světlou a Temnou stranou. Možná příběh o Darth Plagueisovi. Šla bych prostě více do minulosti.
382083
1. SW jsou obrovskou součástí mého života, vyrostla jsem na nich díky mamce, která miluje tuhle ságu. Takže díky mami! 2. Nevzpomínám, protože mi ty filmy byly pouštěny už snad v batolecím věku :-D místo pohádek asi :-D  3. Ano, ano ano! Čekám něco temného, těším se na prozrazení kdo jsou rodiče Rey (chci ale něco fakt nečekaného, z čeho mi upadne huba) a dosti se bojím, jak to bude s postavou Leiy. Rozloučení s ní bude hodně těžké, jako malá jsem chtěla být také princeznou... 4. Chtěla bych film o Obi-Wanovi a něco z počátku. Něco o válce mezi Světlou a Temnou stranou. Možná příběh o Darth Plagueisovi. Šla bych prostě více do minulosti.
0 0
reagovat
1. Tak, asi tak jako pro každého "normálního" fanouška:D Baví mě filmy, ten vesmír a mytologie kolem toho. Leč dneska už to není tak jak to bývalo.

2. No byl jsem teda hodně mladý, tak deset let. Nejspíš na VHS od bratrance, ale už fakt nevím. Rok už si asi taky netroufnu hádat:)

3. Nejspíš půjdu, ale po E VII nečekám nic. Ten nový směr (příběh) jakým se to vydalo mě moc nebere a už to může jen překvapit. A tak celkově, Star Wars prostě budou napořád jen těch šest filmů.

4. Upřímně na žádný. Trochu mě potěšilo Rogue One, ale třeba samostatný film s Hanem Solem mi přijde zbytečný... A co bych chtěl rozhodně vidět je nějaký příběh ze Staré republiky.  Války se Sithy, Mandaloriany atp. 
382082
1. Tak, asi tak jako pro každého "normálního" fanouška*:D* Baví mě filmy, ten vesmír a mytologie kolem toho. Leč dneska už to není tak jak to bývalo. 2. No byl jsem teda hodně mladý, tak deset let. Nejspíš na VHS od bratrance, ale už fakt nevím. Rok už si asi taky netroufnu hádat*:)* 3. Nejspíš půjdu, ale po E VII nečekám nic. Ten nový směr (příběh) jakým se to vydalo mě moc nebere a už to může jen překvapit. A tak celkově, Star Wars prostě budou napořád jen těch šest filmů. 4. Upřímně na žádný. Trochu mě potěšilo Rogue One, ale třeba samostatný film s Hanem Solem mi přijde zbytečný... A co bych chtěl rozhodně vidět je nějaký příběh ze Staré republiky.  Války se Sithy, Mandaloriany atp. 
0 0
reagovat
1. Romantiku prebitou marketingem.
2. Rok 1994 TV Nova dava Novou nadeji. Ve svých 6 letech jsem ohromen a ziram na caryfuka Vadera. Zamilovavam si filmove medium. V roce 1997 se dozvidam, ze prej existuji dalsi dily...
3. Na pul, pokud to bude zase rehash, tak zpetne zacnu hanit i 7ku. Pokud prijdou s necim originalnejsim budu spokojen.
4. Obiwan!
382081
1. Romantiku prebitou marketingem. 2. Rok 1994 TV Nova dava Novou nadeji. Ve svých 6 letech jsem ohromen a ziram na caryfuka Vadera. Zamilovavam si filmove medium. V roce 1997 se dozvidam, ze prej existuji dalsi dily... 3. Na pul, pokud to bude zase rehash, tak zpetne zacnu hanit i 7ku. Pokud prijdou s necim originalnejsim budu spokojen. 4. Obiwan!
0 0
reagovat
  1. Původní trilogie mě minula ve správném věku a dnes už ji nejsem schopný docenit. Zato jsem strávil desítky hodin hraním mnoha her, ve kterých naplno vynikl potenciál X-Wingů, Světelných mečů a Síly. Mimojiné proto mám mnohem blíže k epizodám I-III. Ač uznávám jejich brakovitost, tak ze světa hvězdných válek těží mnohem více.
  2. Jak jsem již naznačil, VHSky mě minuly a Války jsem tak akorát zachytil jako úryvky v televizi. Svět jsem ale znal a jako KarelR jsem jej naplno ocenil v kině při sledování Skryté Hrozby. Dnes si uvědomuji mnoho nedostatků, tehdy jsem je ale zhusta ignoroval a naplno si užíval kosení desítek droidů či choreografii duelu s Darth Maulem. Závody kluzáků pak považuji za jednu z nejsilnějších propriet celého světa. Let spřežení běsnících motorů složených ze starého železa, plasmy a klapek držících pohromadě pomocí přání a snů jejich pilotů je prostě kulervoucí audiovizuální zážitek, kterému se jen tak něco nevyrovná.
  3. Epizoda VII dokonale spojila kouzlo staré trilogie s úderností a epičností té nové. Epizoda VIII je tedy jedním z mála letošních filmů, do kterých vkládám velké naděje.
382027
[list=1][*]Původní trilogie mě minula ve správném věku a dnes už ji nejsem schopný docenit. Zato jsem strávil desítky hodin hraním mnoha her, ve kterých naplno vynikl potenciál X-Wingů, Světelných mečů a Síly. Mimojiné proto mám mnohem blíže k epizodám I-III. Ač uznávám jejich brakovitost, tak ze světa hvězdných válek těží mnohem více.[/*][*]Jak jsem již naznačil, VHSky mě minuly a Války jsem tak akorát zachytil jako úryvky v televizi. Svět jsem ale znal a jako KarelR jsem jej naplno ocenil v kině při sledování Skryté Hrozby. Dnes si uvědomuji mnoho nedostatků, tehdy jsem je ale zhusta ignoroval a naplno si užíval kosení desítek droidů či choreografii duelu s Darth Maulem. Závody kluzáků pak považuji za jednu z nejsilnějších propriet celého světa. [b]Let spřežení běsnících motorů složených ze starého železa, plasmy a klapek držících pohromadě pomocí přání a snů jejich pilotů je prostě kulervoucí audiovizuální zážitek, kterému se jen tak něco nevyrovná.[/b][/*][*]Epizoda VII dokonale spojila kouzlo staré trilogie s úderností a epičností té nové. Epizoda VIII je tedy jedním z mála letošních filmů, do kterých vkládám velké naděje. [/*][/list]
0 0
reagovat
1. Úhelný kámen popkultury a kultury obecně významově srovnatelný s Shakespearem a podobnými
2. V roce 87 v Brněnském kině Kapitol, kde měli JEDNU půjčenou kopii s maďarským dabingem a českými titulky. Bylo mi tehdy sedm, ale fronty zabírající celý Maliňák si pamatuju ještě dnes. I tak jsem episodu 4 tehdy viděl třikrát. O existenci dalších epizod jsem se dozvěděl až když jsem je uviděl po revoluci ve videopůjčovně. Zůstal jsem fascinovaně civět a nechtěl jsem krabičku dát z ruky ani když mi do ní chtěl pán z videopůjčovny dát kazetu. Výsledek byl ještě lepší.
3. Episoda 7 mě hodně zklamala. Lobotomizované nesympatické a těžko uvěřitelné postavy a celkově povrchní Abramsův styl mi opravdu nesedl. Jako do kina půjdu, to je povinnost, ale netěším se
4. Něco ze světa StarWars, co ovšem vůbec není spojené s původními trilogiemi.
381986
1. Úhelný kámen popkultury a kultury obecně významově srovnatelný s Shakespearem a podobnými 2. V roce 87 v Brněnském kině Kapitol, kde měli JEDNU půjčenou kopii s maďarským dabingem a českými titulky. Bylo mi tehdy sedm, ale fronty zabírající celý Maliňák si pamatuju ještě dnes. I tak jsem episodu 4 tehdy viděl třikrát. O existenci dalších epizod jsem se dozvěděl až když jsem je uviděl po revoluci ve videopůjčovně. Zůstal jsem fascinovaně civět a nechtěl jsem krabičku dát z ruky ani když mi do ní chtěl pán z videopůjčovny dát kazetu. Výsledek byl ještě lepší. 3. Episoda 7 mě hodně zklamala. Lobotomizované nesympatické a těžko uvěřitelné postavy a celkově povrchní Abramsův styl mi opravdu nesedl. Jako do kina půjdu, to je povinnost, ale netěším se 4. Něco ze světa StarWars, co ovšem vůbec není spojené s původními trilogiemi.
0 0
reagovat
1. Pohádka pro dospělé, která má své osobité kouzlo, působivě různorodá prostředí a lokace, famózní hudební motivy (all praise Williams), epická dějství. Nejsem možná fanoušek v pravém slova smyslu (varování - píše Trekkie), ale i já si původní trilogii z času na čas pustím a vždycky si ji náramně vychutnám (z prequelové trilogie třetí část, epizodu 7 můžu, Roque One jsem viděl už 3x... a pokaždé jsem u ní usnul, ale věřím, že jednou se zadaří ji vidět celou :-) )
2. To muselo být když ji dávali v televizi (nejspíš poprvé), já byl malý capart a zavolala mně mamča, že v telce jsou roztomilí robůtci (jak ironické, že to je to jediné, čemu jsem v SW nikdy moc nepropadl).
3. Určitě chystám. Snažím se od filmu nic neočekávat, abych maximalizoval šanci, že si film vychutnám, ale pravdou je, že Disneyho nadstavování mi ani u SW, ani u Marvelu moc nevoní, takže nejspíš nebudu nadšením jásat. Tak snad...
4. Chtěl bych vidět, jak si SW do budoucna udrží svoji atmosféru a jedinečnost a obávám se, že film až dva ročně, jak to Disney vidí jde spíš proti téhle vizi. Za sebe bych raději, kdyby věci jako Rogue One nevznikaly. Nepovažuji RO vysloveně za špatný film, ale v mých očích je naprosto zbytečný.
381984
1. Pohádka pro dospělé, která má své osobité kouzlo, působivě různorodá prostředí a lokace, famózní hudební motivy (all praise Williams), epická dějství. Nejsem možná fanoušek v pravém slova smyslu [i](varování - píše Trekkie)[/i], ale i já si původní trilogii z času na čas pustím a vždycky si ji náramně vychutnám (z prequelové trilogie třetí část, epizodu 7 můžu, Roque One jsem viděl už 3x... a pokaždé jsem u ní usnul, ale věřím, že jednou se zadaří ji vidět celou :-) ) 2. To muselo být když ji dávali v televizi (nejspíš poprvé), já byl malý capart a zavolala mně mamča, že v telce jsou roztomilí robůtci (jak ironické, že to je to jediné, čemu jsem v SW nikdy moc nepropadl). 3. Určitě chystám. Snažím se od filmu nic neočekávat, abych maximalizoval šanci, že si film vychutnám, ale pravdou je, že Disneyho nadstavování mi ani u SW, ani u Marvelu moc nevoní, takže nejspíš nebudu nadšením jásat. Tak snad... 4. Chtěl bych vidět, jak si SW do budoucna udrží svoji atmosféru a jedinečnost a obávám se, že film až dva ročně, jak to Disney vidí jde spíš proti téhle vizi. Za sebe bych raději, kdyby věci jako Rogue One nevznikaly. Nepovažuji RO vysloveně za špatný film, ale v mých očích je naprosto zbytečný.
0 0
reagovat
1. Čaro detstva, ktoré pretrváva dodnes.
2. Na Pro7 po nemecky, keď som mal 9 rokov a vôbec som nechápal preč chcú to impérium s tými peknými bielymi vojakmi zničiť.
3. Áno a bojím sa, aby to zase nebola hra na istotu.
4. Boba Fett v štýle Deadpoola. 

PS: Rogue one bol pre mňa prvý plnokrvný SW film od roku 1983. 
381980
1. Čaro detstva, ktoré pretrváva dodnes. 2. Na Pro7 po nemecky, keď som mal 9 rokov a vôbec som nechápal preč chcú to impérium s tými peknými bielymi vojakmi zničiť. 3. Áno a bojím sa, aby to zase nebola hra na istotu. 4. Boba Fett v štýle Deadpoola.  PS: Rogue one bol pre mňa prvý plnokrvný SW film od roku 1983. 
0 0
reagovat
1) S Pánem prstenů, Harry Potterem, Indym a prvním Spider-manem, patří Star Wars k filmům, které ovlivnili mé vnímání filmů(seriálů) a celkovou fascinací kinem, úplně jiného smyslu prožitku ze sledování. V tuto chvíli na Star Wars nedám dopustit, i přestože má své mouchy.

2)Asi kolem roku 2000/2001 Skrytou hrozbu, pak části staré trilogii. Jako ságu jsem to začal vnímat kolem roku 2004, když jsem s napětím vyhlížel Pomstu Sithů.

3)Samozřejmě, že se moc těším a je to jeden z nejočekávanějších filmů. Johnsonovi věřím. A bude to boží, když tam nebude moje nejoblíbenější postava Han Solo.

4)Han Solo o tom žádná. Rád bych viděl Obi-Wana a v neposlední řadě, nějaké tvrdé eR, ve kterém by se postavy navzájem krájeli světelnými meči a bylo by to drsné(něco na způsobem letošního Logana, akorát ve světě SW).
381970
1) S Pánem prstenů, Harry Potterem, Indym a prvním Spider-manem, patří Star Wars k filmům, které ovlivnili mé vnímání filmů(seriálů) a celkovou fascinací kinem, úplně jiného smyslu prožitku ze sledování. V tuto chvíli na Star Wars nedám dopustit, i přestože má své mouchy. 2)Asi kolem roku 2000/2001 Skrytou hrozbu, pak části staré trilogii. Jako ságu jsem to začal vnímat kolem roku 2004, když jsem s napětím vyhlížel Pomstu Sithů. 3)Samozřejmě, že se moc těším a je to jeden z nejočekávanějších filmů. Johnsonovi věřím. A bude to boží, když tam nebude moje nejoblíbenější postava Han Solo. 4)Han Solo o tom žádná. Rád bych viděl Obi-Wana a v neposlední řadě, nějaké tvrdé eR, ve kterém by se postavy navzájem krájeli světelnými meči a bylo by to drsné(něco na způsobem letošního Logana, akorát ve světě SW).
0 0
reagovat
1. Neuvěřitelnou kultovní ságu kterou jsem miloval, miluju a snad budu stále milovat do konce bití

2. Videopůjčovna, Klony útočí. Z Prequelové trilogie nejslabší avšak na první Star Wars film 5 hvězdičkový zážitek, pak přišla Pomsta sithů, Skrytá hrozba, Nová naděje, Impérium vrací úder, Návrat Jediho a nyní Star Wars 7 s Rogue One.

3. Chystám. Po Star Wars 7 plně věřím Disneymu, Johnsonovi a všem ostatním, že se dočkám dalšího úžasného dílu který překoná alespoň Rogue One.

4. Star Wars 8, Han Solo film i Star Wars 9 jsou pro mně jedni z 50 nejočekávanějších filmů následujících 3 let. Takže asi stejně. Hrozně rád bych viděl film s Yodou abych se o této nejlepší postavě Star Wars univerza dozvěděl co nejvíc. 
381955
1. Neuvěřitelnou kultovní ságu kterou jsem miloval, miluju a snad budu stále milovat do konce bití 2. Videopůjčovna, Klony útočí. Z Prequelové trilogie nejslabší avšak na první Star Wars film 5 hvězdičkový zážitek, pak přišla Pomsta sithů, Skrytá hrozba, Nová naděje, Impérium vrací úder, Návrat Jediho a nyní Star Wars 7 s Rogue One. 3. Chystám. Po Star Wars 7 plně věřím Disneymu, Johnsonovi a všem ostatním, že se dočkám dalšího úžasného dílu který překoná alespoň Rogue One. 4. Star Wars 8, Han Solo film i Star Wars 9 jsou pro mně jedni z 50 nejočekávanějších filmů následujících 3 let. Takže asi stejně. Hrozně rád bych viděl film s Yodou abych se o této nejlepší postavě Star Wars univerza dozvěděl co nejvíc. 
0 0
reagovat
1.  Jsou pro mě vždycky filmovým zážitkem i přes to, že jsem viděl všechny epizody tak 20x . Jasná jednička epizody III a IV. Nejslabší epizoda II.
2. Někdy okolo sedmi osmi let na VHS epizoda IV tenkrát pouze nazvaná Hvězdné války.. Od té doby byl Vader pro nás tím největším strašidlem, kterému jsme s bráchou důvěrně říkali ,,Chuchy'' ( kvůli dechu :) ). Na dalších VHS jsme pak viděli upoutávky na epizody 5 a 6 a říkali jsme si co je asi v těch dílech 2 - 6 :D. Novou trilogii pak na DVD  a epizodu VII už v kině.
3. Ano, těším se jak malé děcko..
4. Těším se na všechno okolo SW ale nejradši bych viděl film věnovaný Vaderovi mezi epizodami 3 a 4.
381949
1.  Jsou pro mě vždycky filmovým zážitkem i přes to, že jsem viděl všechny epizody tak 20x . Jasná jednička epizody III a IV. Nejslabší epizoda II. 2. Někdy okolo sedmi osmi let na VHS epizoda IV tenkrát pouze nazvaná Hvězdné války.. Od té doby byl Vader pro nás tím největším strašidlem, kterému jsme s bráchou důvěrně říkali ,,Chuchy'' ( kvůli dechu :) ). Na dalších VHS jsme pak viděli upoutávky na epizody 5 a 6 a říkali jsme si co je asi v těch dílech 2 - 6 :D. Novou trilogii pak na DVD  a epizodu VII už v kině. 3. Ano, těším se jak malé děcko.. 4. Těším se na všechno okolo SW ale nejradši bych viděl film věnovaný Vaderovi mezi epizodami 3 a 4.
0 0
reagovat
1. Dětství, hlavně týdenní pokračování v televizi, každou epizodu jsme nahrávali, hlavně novou trilogii. Úvod v podání R2 D2 a pak známá znělka a celé to mysteriózní prostředí vesmírné fantasy...jen jsem dlouhou dobu nedokázal pochopit to dělení epizod, přišlo mi to divné. Ale pak ten svět, který podněcuje dětskou představivost, neomezený svět, kde se dá budovat obrovské množství příběhů a mytologie a pořád se na tom dá co objevovat.
2. Poprvé jsem je viděl úplně jako malé dítě (ale nevím v kolika letech) a abych byl upřímný, moc mě to neoslovilo, kromě zvuků, hrozně moc si pamatuju zvukovou stránku filmu a to mě drží vlastně dodnes. Jako starší už jsem se zaměřil víc na efekty, a právě v té chvíli jsem si zvláštním způsobem zamiloval epizodu I., ale pak jsem absolutně nenáviděl epizodu II., kterou už jsem vnímal skoro jako špatný animák. A to mi tak nějak zůstalo dodnes.
3. Chystám. Očekávání mám ve smyslu napravení reputace z epizody 7. Méně klišé, méně vykradené, méně keců a více soubojů se světelnými meči, méně infantility a více děsivé temnoty a hrdinství. Původní trilogie byla ve skutečnosti velmi temná (a nebavím se o vizuálu).
4. Chtěl bych vrátit Obi-Wana a Qui-Gon Jinna (pro mě jeden z nejlepších přirozených rytířů Jedi na hranici světlé a temné strany). Ale to už nepůjde. Vím ale co rozhodně vidět nechci - další destrukci super základny Impéria ve stejném stylu jako dvakrát předtím...
381939
1. Dětství, hlavně týdenní pokračování v televizi, každou epizodu jsme nahrávali, hlavně novou trilogii. Úvod v podání R2 D2 a pak známá znělka a celé to mysteriózní prostředí vesmírné fantasy...jen jsem dlouhou dobu nedokázal pochopit to dělení epizod, přišlo mi to divné. Ale pak ten svět, který podněcuje dětskou představivost, neomezený svět, kde se dá budovat obrovské množství příběhů a mytologie a pořád se na tom dá co objevovat. 2. Poprvé jsem je viděl úplně jako malé dítě (ale nevím v kolika letech) a abych byl upřímný, moc mě to neoslovilo, kromě zvuků, hrozně moc si pamatuju zvukovou stránku filmu a to mě drží vlastně dodnes. Jako starší už jsem se zaměřil víc na efekty, a právě v té chvíli jsem si zvláštním způsobem zamiloval epizodu I., ale pak jsem absolutně nenáviděl epizodu II., kterou už jsem vnímal skoro jako špatný animák. A to mi tak nějak zůstalo dodnes. 3. Chystám. Očekávání mám ve smyslu napravení reputace z epizody 7. Méně klišé, méně vykradené, méně keců a více soubojů se světelnými meči, méně infantility a více děsivé temnoty a hrdinství. Původní trilogie byla ve skutečnosti velmi temná (a nebavím se o vizuálu). 4. Chtěl bych vrátit Obi-Wana a Qui-Gon Jinna (pro mě jeden z nejlepších přirozených rytířů Jedi na hranici světlé a temné strany). Ale to už nepůjde. Vím ale co rozhodně vidět nechci - další destrukci super základny Impéria ve stejném stylu jako dvakrát předtím...
0 0
reagovat
  1.  Star Wars memorabilií mám asi tři (A v práci uber podložku pod klávesnici s Vaderem a X-wingama :) ). Moc to není, nejsem úplně ten nej fanoušek, ale přecejen jsou to přece Star Wars!
  2. Úplně poprvé jsem viděl obrázek v Ohníčku (obdoba ABC a Mateřídoušky). Nějaký 95. rok? Vždycky tam dávali článek o nějakém megafilmu historie, nejvíc mě tam uchvátil Vodní Svět, co tam propagovali a právě Star Wars, kde byl veliký obrázek  tréninku z Dagobah, kterak dělá Luke stojku s Yodou na noze. Ten Ohníček bych někde na půdě našel. Jsem si ten článek o fenoménu Star Wars četl snad stokrát, takže když byl pak někdy film v televizi, tak jsem byl připraven (viděl jsem vše ve správném pořadí)
  3.  Samozřejmě se chystám. Jenže sedmička se mi líbila, nad tou kopírkou čtyřky a jedničky jsem přihmouřil oči, bohužel už z prvního traileru osmičky vypadá film jako kopírka pětky a dvojky. Jestli to zopáknou, trochu mě nakrknou
  4. Spin offy beru jako zajímavé rozšíření, ale završení trilogie je završení trilogie. Takže epizoda 9.
381935
[list=1][*] Star Wars memorabilií mám asi tři (A v práci uber podložku pod klávesnici s Vaderem a X-wingama :) ). Moc to není, nejsem úplně ten nej fanoušek, ale přecejen jsou to přece Star Wars![/*][*]Úplně poprvé jsem viděl obrázek v Ohníčku (obdoba ABC a Mateřídoušky). Nějaký 95. rok? Vždycky tam dávali článek o nějakém megafilmu historie, nejvíc mě tam uchvátil Vodní Svět, co tam propagovali a právě Star Wars, kde byl veliký obrázek  tréninku z Dagobah, kterak dělá Luke stojku s Yodou na noze. Ten Ohníček bych někde na půdě našel. Jsem si ten článek o fenoménu Star Wars četl snad stokrát, takže když byl pak někdy film v televizi, tak jsem byl připraven (viděl jsem vše ve správném pořadí)[/*][*] Samozřejmě se chystám. Jenže sedmička se mi líbila, nad tou kopírkou čtyřky a jedničky jsem přihmouřil oči, bohužel už z prvního traileru osmičky vypadá film jako kopírka pětky a dvojky. Jestli to zopáknou, trochu mě nakrknou[/*][*]Spin offy beru jako zajímavé rozšíření, ale završení trilogie je završení trilogie. Takže epizoda 9.[/*][/list]
0 0
reagovat
1. Radost z filmů celkově. Star Wars mě naučily přestat vnímat filmy pasivně jenom jako popkornovou zábavu, ale aktivně je analyzovat a sledovat jako druh umění. Díky SW se dokážu zaměřit na postavy, různé detaily ve filmech, sled vyprávění, triky, výpravu, hudbu a tak dál. Takže vlastně milník mého života. BTW: Hudba je snad ještě lepší než filmy. Ty si pouštím tak dvakrát do roka, soundtrack poslouchám každej den.
2. Teprve před pár lety mně na to navnadil kamarád na střední, takže Hvězdné Války jsou pro mně relativně novinka. Ale propadl jsem jim hned u epizody jedna a pokračuje to až do teď.
3. Ano chystám. Moje očekávání je ale trochu nižší, protože nechci vidět "remake" epizody V. Síla se Probouzí mi tak nevadila, ale podruhé už fakt ne.
4. Momentálně na osmičku, i když ne tak jako jsem se těšil na TFA. U Sola mi vadí ten casting, tam si počkám na trailer. Jinak bych chtěl vidět ten spin-off s Darth Vaderem. Tam by se tvůrci mohli pěkně vyblbnout.

Jinak díky za články. May the force be with us!
381934
1. Radost z filmů celkově. Star Wars mě naučily přestat vnímat filmy pasivně jenom jako popkornovou zábavu, ale aktivně je analyzovat a sledovat jako druh umění. Díky SW se dokážu zaměřit na postavy, různé detaily ve filmech, sled vyprávění, triky, výpravu, hudbu a tak dál. Takže vlastně milník mého života. BTW: Hudba je snad ještě lepší než filmy. Ty si pouštím tak dvakrát do roka, soundtrack poslouchám každej den. 2. Teprve před pár lety mně na to navnadil kamarád na střední, takže Hvězdné Války jsou pro mně relativně novinka. Ale propadl jsem jim hned u epizody jedna a pokračuje to až do teď. 3. Ano chystám. Moje očekávání je ale trochu nižší, protože nechci vidět "remake" epizody V. Síla se Probouzí mi tak nevadila, ale podruhé už fakt ne. 4. Momentálně na osmičku, i když ne tak jako jsem se těšil na TFA. U Sola mi vadí ten casting, tam si počkám na trailer. Jinak bych chtěl vidět ten spin-off s Darth Vaderem. Tam by se tvůrci mohli pěkně vyblbnout. Jinak díky za články. May the force be with us!
0 0
reagovat
Další clanek o Star Wars, to vypada, ze moviezone je ma oblibena filmova redakce :-)
1. Star Wars prostupuje celym mym životem od mych 9ti let. Je to pro me dokonala filmova esence, zvlast první trilogie. Byt i chata precpane merchandisingem, synator ma většinu hadru - od tricek, přes ponožky az po bundy - Star Wars. V mobilu mi smsku zahraje R2, zvoneni je uz mnoho let cantina band, manželka nejen toleruje, ale i podporuje. Kdybych mel vyjmenovat nejoblibenejsi filmy, na prvním miste je vždycky saga Star Wars (Na druhem Indiana Jones), Harrison Ford je mym nejoblibenejsim hercem...
2. v 83 Navrat Jediho, uz jsem tu pribeh párkrát vypravel (ctyrku a petku v 85 na domacich vhskach, které tatik zkopiroval z pujcenych kazet z videotéky, na vhs videno nescetnekrat, koupeno vicero edic ve vicero jazycích, pote to same na dvd, a nakonec obligatni bluray edice)
3. Nejvic se tesim, krom prosincove E8, na E9 a jak tenhle novy pribeh cely dopadne. Tesim a zaroven bojim, aby to nepohnojili :-)
4. Chci videt Obi-Wana McGregora a jeho dobrodruzstvi na Tatooinu, pripadne nejakou tu cestu mimo planetu za pomoci nektereho ze skvělých pilotu, kteří chodi chlastat do kantyny, kterou Ben tak dobře zna...
381927
Další clanek o Star Wars, to vypada, ze moviezone je ma oblibena filmova redakce :-) 1. Star Wars prostupuje celym mym životem od mych 9ti let. Je to pro me dokonala filmova esence, zvlast první trilogie. Byt i chata precpane merchandisingem, synator ma většinu hadru - od tricek, přes ponožky az po bundy - Star Wars. V mobilu mi smsku zahraje R2, zvoneni je uz mnoho let cantina band, manželka nejen toleruje, ale i podporuje. Kdybych mel vyjmenovat nejoblibenejsi filmy, na prvním miste je vždycky saga Star Wars (Na druhem Indiana Jones), Harrison Ford je mym nejoblibenejsim hercem... 2. v 83 Navrat Jediho, uz jsem tu pribeh párkrát vypravel (ctyrku a petku v 85 na domacich vhskach, které tatik zkopiroval z pujcenych kazet z videotéky, na vhs videno nescetnekrat, koupeno vicero edic ve vicero jazycích, pote to same na dvd, a nakonec obligatni bluray edice) 3. Nejvic se tesim, krom prosincove E8, na E9 a jak tenhle novy pribeh cely dopadne. Tesim a zaroven bojim, aby to nepohnojili :-) 4. Chci videt Obi-Wana McGregora a jeho dobrodruzstvi na Tatooinu, pripadne nejakou tu cestu mimo planetu za pomoci nektereho ze skvělých pilotu, kteří chodi chlastat do kantyny, kterou Ben tak dobře zna...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se