Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Hollywood se bojí originálních filmů... a bude hůř

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
"Pokud by si z mého článku měl čtenář odnést ono světlo na konci tunelu, tak to bude Blade Runner pod vedením famózního a čím dál tím lepšího režiséra Dennise Villeneuva. Je to sice pokračování, ale už na základě dvou trailerů a jména okupujícího režisérskou stolici mi dovolte říct: „Kéž by bylo více takových“." 

tak nic no :D:D
669920
"Pokud by si z mého článku měl čtenář odnést ono světlo na konci tunelu, tak to bude [url=http://film.moviezone.cz/blade-runner-2049/trailery]Blade Runner[/url] pod vedením famózního a čím dál tím lepšího režiséra Dennise Villeneuva. Je to sice pokračování, ale už na základě dvou trailerů a jména okupujícího režisérskou stolici mi dovolte říct: [i]„Kéž by bylo více takových“[/i]."  tak nic no *:D**:D*
0 0
reagovat
Skvělý článek jako vždy, díky! Ale hlavně jsem konečně rozečetl i samotný blog Stephena Followse, hrozně dobrý, u něj asi v nejbližší době strávím pár hodin.  
381070
Skvělý článek jako vždy, díky! Ale hlavně jsem konečně rozečetl i samotný blog Stephena Followse, hrozně dobrý, u něj asi v nejbližší době strávím pár hodin.  
0 0
reagovat
Většinou chodím do kina večer s doprovodem, který vyžaduje nákup popcornu a coly, takže jsem si na to už zvykl (předtím jsem nikdy u filmu v kině nejedl). Nejvíce vzpomínám na ČSFD projekci (asi jedinou, kterou jsme v Ostravě měli) Django Unchained, kde se nakupila spousta dalších podivných individuí, s vlastní sváčou a vlastní flaškou a byli jsme všichni podobně tarantinovsky naladěni a ten kolektivní zážitek ze stejně pochopených odkazů a hlášek byl jedinečný.
Na druhou stranu, když jsem při čekání kdysi zašel někdy v odpoledních hodinách na Gone Girl a bylo nás tam tehdy asi 10 v sále, tak jsem si to taky velmi užil ve smyslu téměř samotářského ponoření do toho perfektního thrilleru od Finchera.
380733
Většinou chodím do kina večer s doprovodem, který vyžaduje nákup popcornu a coly, takže jsem si na to už zvykl (předtím jsem nikdy u filmu v kině nejedl). Nejvíce vzpomínám na ČSFD projekci (asi jedinou, kterou jsme v Ostravě měli) Django Unchained, kde se nakupila spousta dalších podivných individuí, s vlastní sváčou a vlastní flaškou a byli jsme všichni podobně tarantinovsky naladěni a ten kolektivní zážitek ze stejně pochopených odkazů a hlášek byl jedinečný. Na druhou stranu, když jsem při čekání kdysi zašel někdy v odpoledních hodinách na Gone Girl a bylo nás tam tehdy asi 10 v sále, tak jsem si to taky velmi užil ve smyslu téměř samotářského ponoření do toho perfektního thrilleru od Finchera.
0 0
reagovat
Taky mám nejradši všední dny a nejlépe první tři řady. Široko daleko nikdo a můžu si v klidu žrát popcorn, aniž bych někoho rušil nebo někdo rušil mě 8) Když jsem měl minulý rok volné úterky, chodil jsem vždycky v úterý po obědě a to jsme se tam sešli tak 3-4 lidi.
380729
Taky mám nejradši všední dny a nejlépe první tři řady. Široko daleko nikdo a můžu si v klidu žrát popcorn, aniž bych někoho rušil nebo někdo rušil mě *8)* Když jsem měl minulý rok volné úterky, chodil jsem vždycky v úterý po obědě a to jsme se tam sešli tak 3-4 lidi.
0 0
reagovat
Jak se od krize originálních hollywoodských filmů dostat k popcornu a bordelu pod sedačkama.:D
380720
Jak se od krize originálních hollywoodských filmů dostat k popcornu a bordelu pod sedačkama.*:D*
0 0
reagovat
Fr3ak je sice poněkud freak, ale většině jeho cholericky (a místy celkem vtipně) popsaných výtek rozumím. Jít "na blind" do plného kina, to fakt ne! To si dám jedině v IMAXU, kde máme dopředu domluvené akce ve více lidech, takže tam to jinak holt nejde. Jinak se snažím jít v takový den a hodinu, aby tam pokud možno nikdo nebyl (což v Liberci není zase takový problém:D), ideálně tak pondělí nebo středa večer, 14 dní po premiéře, to se nás sejde max.10, všichni se roztrousí po sále a je klid. Lidi jsou zlo!
Jinak je to asi podobná debata jako ta o kouření. Kde končí "práva" jednoho a začínají druhého se dá diskutovat donekonečna...
380718
Fr3ak je sice poněkud freak, ale většině jeho cholericky (a místy celkem vtipně) popsaných výtek rozumím. Jít "na blind" do plného kina, to fakt ne! To si dám jedině v IMAXU, kde máme dopředu domluvené akce ve více lidech, takže tam to jinak holt nejde. Jinak se snažím jít v takový den a hodinu, aby tam pokud možno nikdo nebyl (což v Liberci není zase takový problém*:D*), ideálně tak pondělí nebo středa večer, 14 dní po premiéře, to se nás sejde max.10, všichni se roztrousí po sále a je klid. Lidi jsou zlo! Jinak je to asi podobná debata jako ta o kouření. Kde končí "práva" jednoho a začínají druhého se dá diskutovat donekonečna...
0 0
reagovat
?) :D
380672
*?)* *:D*
0 0
reagovat

KarelR

No dobře, když chceš aby se v komentářích nediskutovalo, tak já to tady teda utnu, čau.

PS. Pokud se chceš bavit o chování malých dětí, pusť si MZ Live #94.
380666
No dobře, když chceš aby se v komentářích nediskutovalo, tak já to tady teda utnu, čau. PS. Pokud se chceš bavit o chování malých dětí, pusť si MZ Live #94.
KarelR
0 0
reagovat
Karle, poslední příspěvek, slibuju...

fr3ak: A co někdo, kdo si za ten film zaplatí a očekává, že u filmu bude moct i jíst, hmm? Většina kin má možnost občerstvení, ale taky v provozním řádě, že se divák musí chovat slušně a během představení nerušivě. Takže pokud chceš chodit do kina - jako že ty nechceš, takže moc nechápu, co tu řešíš - pak se budeš muset v případě nelibosti obrátit na obsluhu kina, aby zajistila nápravu, popřípadě učinila kompenzaci za vzniklé škody. Víc nevím, co bych ti na to měl napsat. A jestli očekáváš, že ti tady někdo odsouhlasí ty hlouposti, co trousíš, pak bohužel, neodsouhlasí. Očekávat můžeš co chceš, v kině to očividně ale nikdy nedostaneš.

"Snad se chodí do kina primárně na film ne?" - Ne. Do kina se chodí za zábavou, nebo kulturou. K oboum věcem jídlo, občerstvení atd patří. Ano, nejklasičtější formy divadla jako balet a opera jídlo i pití v sále zakazují. Naproti tomu prakticky všechny formáty a styly dvacátého století jídlo doporučují... A kino je v tomhle ohledu naprostý opak divadla.

Je nanejvýš hloupé utvářet si obraz a požadavky nějaké kolektivně provozované věci podle vlastních představ. To je jako bych chtěl, aby se u fotbalu neběhalo, protože mě nebaví běhat. Určitě mě nikdo nenutí fotbal hrát, sám, nebo s dalšími stejně naladěnými lidmi si ho můžu hrát třeba lenochodím tempem, ale říkat, že fotbal je špatný, protože se v něm běhá a člověk se tak unaví je prostě hloupé, nic víc...

Jeden postřeh si ale měl - že by stálo za to udělat modifikovaná představení. Být provozovatelem kina, rozhodně bych sám za sebe zkusil hrát vybraná představení se zákazem vnášení jakéhokoli jídla do sálu, ovšem za příplatek, kterým bych kompenzoval ony ztráty z občerstvení. V bledě modrém pak ještě druhý druh, jen pro změnu bez reklam.
380665
Karle, poslední příspěvek, slibuju... fr3ak: A co někdo, kdo si za ten film zaplatí a očekává, že u filmu bude moct i jíst, hmm? Většina kin má možnost občerstvení, ale taky v provozním řádě, že se divák musí chovat slušně a během představení nerušivě. Takže pokud chceš chodit do kina - jako že ty nechceš, takže moc nechápu, co tu řešíš - pak se budeš muset v případě nelibosti obrátit na obsluhu kina, aby zajistila nápravu, popřípadě učinila kompenzaci za vzniklé škody. Víc nevím, co bych ti na to měl napsat. A jestli očekáváš, že ti tady někdo odsouhlasí ty hlouposti, co trousíš, pak bohužel, neodsouhlasí. Očekávat můžeš co chceš, v kině to očividně ale nikdy nedostaneš. "Snad se chodí do kina primárně na film ne?" - Ne. Do kina se chodí za zábavou, nebo kulturou. K oboum věcem jídlo, občerstvení atd patří. Ano, nejklasičtější formy divadla jako balet a opera jídlo i pití v sále zakazují. Naproti tomu prakticky všechny formáty a styly dvacátého století jídlo doporučují... A kino je v tomhle ohledu naprostý opak divadla. Je nanejvýš hloupé utvářet si obraz a požadavky nějaké kolektivně provozované věci podle vlastních představ. To je jako bych chtěl, aby se u fotbalu neběhalo, protože mě nebaví běhat. Určitě mě nikdo nenutí fotbal hrát, sám, nebo s dalšími stejně naladěnými lidmi si ho můžu hrát třeba lenochodím tempem, ale říkat, že fotbal je špatný, protože se v něm běhá a člověk se tak unaví je prostě hloupé, nic víc... Jeden postřeh si ale měl - že by stálo za to udělat modifikovaná představení. Být provozovatelem kina, rozhodně bych sám za sebe zkusil hrát vybraná představení se zákazem vnášení jakéhokoli jídla do sálu, ovšem za příplatek, kterým bych kompenzoval ony ztráty z občerstvení. V bledě modrém pak ještě druhý druh, jen pro změnu bez reklam.
0 0
reagovat
Já nevim, já si taky v multiplexu vetsinou ten popcorn dám i kdyz je pravda ze během nejakejch tichejch scén se v nem fakt hrabat nebudu. Není to národní divadlo, je to levná zábava pro plebs. Jasný pokud se tam někdo baví, svítí mobilem nebo minutu skládá igelitak, tak me to sere. Ale urcite me nejak nerozhodi pokud občas zaslechnu nejaky zasusteni nebo treba i septem nějakou jednu větu apod. Vzdycky u me převáží ten kolektivní zážitek a ten pocit ze se bojim, smeju nebo jsem prekvapenej společně s mnoha dalsima lidma v sále. A ta možnost tam najít pokud tyhle veci někomu fakt tolik vadí je tady vzdycky. 
380663
Já nevim, já si taky v multiplexu vetsinou ten popcorn dám i kdyz je pravda ze během nejakejch tichejch scén se v nem fakt hrabat nebudu. Není to národní divadlo, je to levná zábava pro plebs. Jasný pokud se tam někdo baví, svítí mobilem nebo minutu skládá igelitak, tak me to sere. Ale urcite me nejak nerozhodi pokud občas zaslechnu nejaky zasusteni nebo treba i septem nějakou jednu větu apod. Vzdycky u me převáží ten kolektivní zážitek a ten pocit ze se bojim, smeju nebo jsem prekvapenej společně s mnoha dalsima lidma v sále. A ta možnost tam najít pokud tyhle veci někomu fakt tolik vadí je tady vzdycky. 
0 0
reagovat

fr3ak

Poslední varování, aby ses přestal chovat jako malý děcko. Co chceš říct jsme všichni pochopili půl dne zpátky...
380664
Poslední varování, aby ses přestal chovat jako malý děcko. Co chceš říct jsme všichni pochopili půl dne zpátky...
fr3ak
0 0
reagovat

KARLOS

Tady jde o to, že si za ten film zaplatím peníze a tak očekávám minimum rušivých elementů (nejlíp žádné) a podobné havěti.
To, že doma jíš u filmu je čistě tvoje věc a já ji nikomu nezakazuji, ale když jdeš kurva do sálu, kde kolem tebe sedí spousta lidí, tak by snad neměl být problém ty dvě hodiny vydržet nic nežrat. Snad se chodí do kina primárně na film ne? Will a Sony třeba ne, ale to jsou ty smutné případy, které můžeme jen politovat. Jenže takových Willíků a Soníků kteří si kino bez zřádla nedovedou představit, se z těch filmů stává spíš utrpení.
Kamarád třeba byl na Příchozích a říkal mi, že když byla nějaká tichá scéna, tak jen slyšel jak tam ti vypatlanci něco křoupou, z filmu měl akorát hovno a pomalu ho už to začíná srát jako mě. Vůbec se mu nedivím...
Spolupracovníci šli nedávno na film Život a vrátili se akorát nasraný, protože za nima seděl někdo, kdo si přišel do sálu pokecat a před nima Will se Sonym.

Možná by bylo nejlepší udělat nějaký sál s bufáčem, kde bych tyhle lidi izoloval jako zvířata ať si pak užívají vlastní medicínu...
380662
Tady jde o to, že si za ten film zaplatím peníze a tak očekávám minimum rušivých elementů (nejlíp žádné) a podobné havěti. To, že doma jíš u filmu je čistě tvoje věc a já ji nikomu nezakazuji, ale když jdeš kurva do sálu, kde kolem tebe sedí spousta lidí, tak by snad neměl být problém ty dvě hodiny vydržet nic nežrat. Snad se chodí do kina primárně na film ne? Will a Sony třeba ne, ale to jsou ty smutné případy, které můžeme jen politovat. Jenže takových Willíků a Soníků kteří si kino bez zřádla nedovedou představit, se z těch filmů stává spíš utrpení. Kamarád třeba byl na Příchozích a říkal mi, že když byla nějaká tichá scéna, tak jen slyšel jak tam ti vypatlanci něco křoupou, z filmu měl akorát hovno a pomalu ho už to začíná srát jako mě. Vůbec se mu nedivím... Spolupracovníci šli nedávno na film Život a vrátili se akorát nasraný, protože za nima seděl někdo, kdo si přišel do sálu pokecat a před nima Will se Sonym. Možná by bylo nejlepší udělat nějaký sál s bufáčem, kde bych tyhle lidi izoloval jako zvířata ať si pak užívají vlastní medicínu...
KARLOS
0 0
reagovat
Také jsem zastáncem názoru, že k dobrému zážitku z filmu nepotřebuji nic konzumovat a svojí konzumací rušit ostatní. Místo otravných reklam bych před filmy viděl raději trailery a potom by cílené chození později mohlo vymizet.
380659
Také jsem zastáncem názoru, že k dobrému zážitku z filmu nepotřebuji nic konzumovat a svojí konzumací rušit ostatní. Místo otravných reklam bych před filmy viděl raději trailery a potom by cílené chození později mohlo vymizet.
0 0
reagovat
Poslední dobou mi v kině nejvíce vadí, když lidé chodí cíleně později a kolikrát už film běží 10-15 minut a polovina řady je nucena vstávat/ubýbat, aby se tací experti dostali na své exkluzivní místa ve středu...
380640
Poslední dobou mi v kině nejvíce vadí, když lidé chodí cíleně později a kolikrát už film běží 10-15 minut a polovina řady je nucena vstávat/ubýbat, aby se tací experti dostali na své exkluzivní místa ve středu...
0 0
reagovat
Chápu lidi, kterým zvuky způsobené konzumací jídla vadí, ale zase musí pochopit, že říct "Lidi, co v kine susti, kecaj, esemeskujou a smrdej s
jidlem, jsou bezohledna hovada." je úplně stejná blbost jako "Popcorn,
nachos, pití ke kinu patří."
Návštěva kina je "kolektivní vstřebávání zábavy/umění", rozhodně ne
"společenská událost" jako třeba divadlo - a i u těch společenských
událostí je konzumace občerstvení v nějaké míře podporována/provozována
také. "Stravovat" se při zábavě i umění je proto přirozené a těm, co to
vadí, opravdu nezbude nic jiného, než se těmto druhům zábavy/kultury
vyhýbat.

fr3ak: Za poslední půlrok jsem byl dobře na 20+ představeních, které se
jen těžko daly nazvat jako "uřvané" a na každém byli lidi, co si donesli
občerstvení. Ani v jednom případu jsem fakt nezaslechl tyhle zvuky. A
byla to jak klasická jednosálovka, tak multiplex(y). Dokonce se mi
stalo, že multiplexy byly co do chování diváků na tom ještě lépe,
protože jednou se mi stalo, že "kdosi" měl extrémní potřebu pořád
vytahovat a svítit telefonem právě v jednosálovce...
Něco jiného je to se zápachem a OK, nachos fakt smrdí. Většina lidí ho
ale stejně stihne sníst ještě než začnou hrát vlastní film.

Kolem a kolem - nechodit kvůli těmto věcem do kina je pochopitelné, ale
jen těžko to můžete obhajovat jako negativum. Osobně u většiny návštěv
kina fakt nemám potřebu jíst ani pít, osobně mi to příjde extrémně
nepohodlné. Doma naopak pravidelně u seriálů večeřím a ani k filmu mi
nepříjde nějak divné nějakou sváču sníst...
380646
Chápu lidi, kterým zvuky způsobené konzumací jídla vadí, ale zase musí pochopit, že říct "Lidi, co v kine susti, kecaj, esemeskujou a smrdej s jidlem, jsou bezohledna hovada." je úplně stejná blbost jako "Popcorn, nachos, pití ke kinu patří." Návštěva kina je "kolektivní vstřebávání zábavy/umění", rozhodně ne "společenská událost" jako třeba divadlo - a i u těch společenských událostí je konzumace občerstvení v nějaké míře podporována/provozována také. "Stravovat" se při zábavě i umění je proto přirozené a těm, co to vadí, opravdu nezbude nic jiného, než se těmto druhům zábavy/kultury vyhýbat. fr3ak: Za poslední půlrok jsem byl dobře na 20+ představeních, které se jen těžko daly nazvat jako "uřvané" a na každém byli lidi, co si donesli občerstvení. Ani v jednom případu jsem fakt nezaslechl tyhle zvuky. A byla to jak klasická jednosálovka, tak multiplex(y). Dokonce se mi stalo, že multiplexy byly co do chování diváků na tom ještě lépe, protože jednou se mi stalo, že "kdosi" měl extrémní potřebu pořád vytahovat a svítit telefonem právě v jednosálovce... Něco jiného je to se zápachem a OK, nachos fakt smrdí. Většina lidí ho ale stejně stihne sníst ještě než začnou hrát vlastní film. Kolem a kolem - nechodit kvůli těmto věcem do kina je pochopitelné, ale jen těžko to můžete obhajovat jako negativum. Osobně u většiny návštěv kina fakt nemám potřebu jíst ani pít, osobně mi to příjde extrémně nepohodlné. Doma naopak pravidelně u seriálů večeřím a ani k filmu mi nepříjde nějak divné nějakou sváču sníst...
0 0
reagovat
fr3ak> Skus radsej napisat nieco co je podlozene realitou. Okrem toho ja pravidelne do kina radsej nejdem, prave preto, ze ked si chcem film poriadne uzit tak doma mam na to podstatne lepsie podmienky. Takze narozdiel od teba, vidim ovela dalej nez tvoje kino nemych filmov kde je pocit kazde hlasne nadychnutie.
380639
fr3ak> Skus radsej napisat nieco co je podlozene realitou. Okrem toho ja pravidelne do kina radsej nejdem, prave preto, ze ked si chcem film poriadne uzit tak doma mam na to podstatne lepsie podmienky. Takze narozdiel od teba, vidim ovela dalej nez tvoje kino nemych filmov kde je pocit kazde hlasne nadychnutie.
0 0
reagovat

KarelR

Kdyby na ně nebyl nikdo zvědavej, tak by lidi nereagovaly. Víme? ;)

Will: Musíš si uvědomit, že ne každý chodí do kina na filmy kde pořád něco bouchá a hučí, takže si nevymýšlej hlouposti...
Sony: Ano, máš pravdu. Všichni nejsou stejní, těch ohleduplných je bohužel minimum. Pak tu jsou individua jako jsi ty, Will a vám podobní, kterým mozek funguje stylem: "když to nevadí mě, nevadí to automaticky nikomu" a dál prostě nedohlédnete...
380637
Kdyby na ně nebyl nikdo zvědavej, tak by lidi nereagovaly. Víme? *;)* [b]Will[/b]: Musíš si uvědomit, že ne každý chodí do kina na filmy kde pořád něco bouchá a hučí, takže si nevymýšlej hlouposti... [b]Sony[/b]: Ano, máš pravdu. Všichni nejsou stejní, těch ohleduplných je bohužel minimum. Pak tu jsou individua jako jsi ty, Will a vám podobní, kterým mozek funguje stylem: "když to nevadí mě, nevadí to automaticky nikomu" a dál prostě nedohlédnete...
KarelR
0 0
reagovat
Ano ku kinu jedlo v klude patri, rovnako jem pri filme doma ako v kine. Ano je z toho bordel a niekedy nechapem ako sa niekomu podarilo doslova zasypat ulicku bordelo, ale to kino je tak nahlas ze som to nikdy nepocul ani ked sa to stalo pat sedadiel odomna. Takze zase si nevymyslajte blbosti ako pocujete kazde suatnutie papieru v sale. Huci to tak, ze na poriadnom blockbaci ledva pocujem osobu vedla.
380630
Ano ku kinu jedlo v klude patri, rovnako jem pri filme doma ako v kine. Ano je z toho bordel a niekedy nechapem ako sa niekomu podarilo doslova zasypat ulicku bordelo, ale to kino je tak nahlas ze som to nikdy nepocul ani ked sa to stalo pat sedadiel odomna. Takze zase si nevymyslajte blbosti ako pocujete kazde suatnutie papieru v sale. Huci to tak, ze na poriadnom blockbaci ledva pocujem osobu vedla.
0 0
reagovat

fr3ak

...to tve "nalepkovani" je uplne mimo... :) vsichni nejsou stejni ;) :o :))

jak psal MUF, chovam se slusne, kdyz je v kine ticho, tak si to hlidam (vazne) a nekrupu... :))

Mnohem vic mi vadi, kdyz v kine nekdo keca, sviti mobilem, nebo dokonce rika dej dopredu - to uz je fakt na facku. :(

5h1nj1: "bez popcornu to nejde" - tohle slovni spojeni ber s nadhledem - mozna jsem se spatne vyjadril a tebe se to dotklo -SORRY ;) (z historickeho hlediska to opravdu k sobe patri) :)

Krupani popcornu:
Nevim, jak je to v jinych mestech (nesleduju to), ale u nas v Ostrave po premiere byvaji saly z vetsi casti prazdne - nebral bych to jako jeden ze zasadnich duvodu, proc lidi nechodi do kina. Spis si myslim, ze je to cenou listku, ktera je pro rodinu docela vysoka. :+
380628
...to tve "nalepkovani" je uplne mimo... :) vsichni nejsou stejni ;) *:o* *:))* jak psal MUF, chovam se slusne, kdyz je v kine ticho, tak si to hlidam (vazne) a nekrupu... *:))* Mnohem vic mi vadi, kdyz v kine nekdo keca, sviti mobilem, nebo dokonce rika dej dopredu - to uz je fakt na facku. *:(* [b]5h1nj1[/b]: "bez popcornu to nejde" - tohle slovni spojeni ber s nadhledem - mozna jsem se spatne vyjadril a tebe se to dotklo -SORRY *;)* (z historickeho hlediska to opravdu k sobe patri) *:)* Krupani popcornu: Nevim, jak je to v jinych mestech (nesleduju to), ale u nas v Ostrave po premiere byvaji saly z vetsi casti prazdne - nebral bych to jako jeden ze zasadnich duvodu, proc lidi nechodi do kina. Spis si myslim, ze je to cenou listku, ktera je pro rodinu docela vysoka. *:+*
fr3ak
0 0
reagovat

fr3ak

Uklidni se pls, nikdo tu na tyhle psychovylevy není zvedavej ;)
380627
Uklidni se pls, nikdo tu na tyhle psychovylevy není zvedavej ;)
fr3ak
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se