Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Batman a Sebevražedný oddíl hledají scenáristy

příspěvky 1 - 17 Napsat příspěvek
Asi tak, hlavně tvrzení, že už to Warneři neotočí je podle mě dost odvážný. Stačí aby se povedl jeden dva filmy, ideálně teda Justice League a najednou se bude hlásit k DC kazdej :D Tadyty problémy se změnama režisérů a posunama premier vnímáme akorát my na filmovejch a nerdovskejch webech, ale ta většina co zaplatí ty stamiliony v kinech zatim ani nevi ze se nakej solovej batman chystá a dozví se to az uvidí prvni trailer.
376164
Asi tak, hlavně tvrzení, že už to Warneři neotočí je podle mě dost odvážný. Stačí aby se povedl jeden dva filmy, ideálně teda Justice League a najednou se bude hlásit k DC kazdej *:D* Tadyty problémy se změnama režisérů a posunama premier vnímáme akorát my na filmovejch a nerdovskejch webech, ale ta většina co zaplatí ty stamiliony v kinech zatim ani nevi ze se nakej solovej batman chystá a dozví se to az uvidí prvni trailer.
0 0
reagovat

Randal K.

Já si naopak myslím, že ho prostě jen žrala krize, kterou měl v manželství - hrozba rozvodu apod. To si dokáže pohrát s psychikou víc než rozporuplné ohlasy na jeho nejvýdělečnější film v kariéře.

Jen ať se dá dohromady a nedělal bych tady vlny s teoriemi jak DC + WB je poison, který ničí hercům/tvůrcům život.
376161
Já si naopak myslím, že ho prostě jen žrala krize, kterou měl v manželství - hrozba rozvodu apod. To si dokáže pohrát s psychikou víc než rozporuplné ohlasy na jeho nejvýdělečnější film v kariéře. Jen ať se dá dohromady a nedělal bych tady vlny s teoriemi jak DC + WB je poison, který ničí hercům/tvůrcům život.
Randal K.
0 0
reagovat
Afflecka to IMHO prestalo baviť okamžite ako sa z BvS vykľula srajda.

Po vydretom reštarte kariéry s Gone Baby Gone, The Town a Argo mal evidentne nábeh byť akýmsi novodobým Clintom Eastwoodom. Skrátka záruka solídneho filmu a človek čo si točí vlastné veci na úrovni. Minuloročný Accountant do tohto spadal.

Ale upísať sa na 5-6 filmov WB a DC keď výsledky sú také mizerné ako Suicide Squad, BvS - to je skrátka kariérny krok späť, resp. krok úplne iným smerom ako chcel.

Celé DCEU je v riti - filmy nie sú dobré, Joker zlyhal na celej čiare, Afflecka to nebaví, striedanie režisérov Batmana, posun premiéry, prepisovanie scenára od piky, atď.

Toto je skrátka mega CLUSTERFUCK, ktorý už neotočia.
376154
Afflecka to IMHO prestalo baviť okamžite ako sa z BvS vykľula srajda. Po vydretom reštarte kariéry s Gone Baby Gone, The Town a Argo mal evidentne nábeh byť akýmsi novodobým Clintom Eastwoodom. Skrátka záruka solídneho filmu a človek čo si točí vlastné veci na úrovni. Minuloročný Accountant do tohto spadal. Ale upísať sa na 5-6 filmov WB a DC keď výsledky sú také mizerné ako Suicide Squad, BvS - to je skrátka kariérny krok späť, resp. krok úplne iným smerom ako chcel. Celé DCEU je v riti - filmy nie sú dobré, Joker zlyhal na celej čiare, Afflecka to nebaví, striedanie režisérov Batmana, posun premiéry, prepisovanie scenára od piky, atď. Toto je skrátka mega CLUSTERFUCK, ktorý už neotočia.
0 0
reagovat
...hlavně přístup k těmhle institucím je v USA úplně jinde než u nás.

Spíš mě zaráží, že se komplet předělává scénář, po Affleckovi docela fail (ale čet ví proč).
376058
...hlavně přístup k těmhle institucím je v USA úplně jinde než u nás. Spíš mě zaráží, že se komplet předělává scénář, po Affleckovi docela fail (ale čet ví proč).
0 0
reagovat
Buhvi jak to Affleck s tim chalstem ma, ono je to v USA trochu posunuty. Dle jeho slov se leci uz od roku 2001 a vzhledem k tomu, ze v souvislost s timhle jeho nedavnym prohlasenim stahla Jennifer Garner žádost o rozvod, tak v tom bych videl ten ucel. Proste si chce udrzet rodinu, jeste to nemusi apriori znamenat, ze se kazdej vecer zlije do nemoty
375973
Buhvi jak to Affleck s tim chalstem ma, ono je to v USA trochu posunuty. Dle jeho slov se leci uz od roku 2001 a vzhledem k tomu, ze v souvislost s timhle jeho nedavnym prohlasenim stahla Jennifer Garner žádost o rozvod, tak v tom bych videl ten ucel. Proste si chce udrzet rodinu, jeste to nemusi apriori znamenat, ze se kazdej vecer zlije do nemoty
0 0
reagovat

Volné ruce

Všimli jste si že tu máme ale dalšího režiséra který má "volné ruce" a může udělat jaký film chce? Co mi to jen připomíná
375968
Všimli jste si že tu máme ale dalšího režiséra který má "volné ruce" a může udělat jaký film chce? Co mi to jen připomíná
Volné ruce
0 0
reagovat
Když si vzpomenu, že moje reakce na oznámení BvS byla tehdy podobná (jen asi míň hlasitá ze soucitu k okolí) jako těch lidí na Comic-conu... A teď už jen nevěřícně kroutím hlavou, jak dokáže někdo vytvořit takouvouhle odpudivou auru, jakou WB teď mají.

Samozřejmě proti Affleckovi nic nemám, alkohol je svinstvo, to že se s tím pere a veřejně se přiznal ho v tom neštěstí jenom ctí. Případnej úplnej fail DCEU bych mu já osobně rozhodně nepřipisoval.
375967
Když si vzpomenu, že moje reakce na oznámení BvS byla tehdy podobná (jen asi míň hlasitá ze soucitu k okolí) jako těch lidí na Comic-conu... A teď už jen nevěřícně kroutím hlavou, jak dokáže někdo vytvořit takouvouhle odpudivou auru, jakou WB teď mají. Samozřejmě proti Affleckovi nic nemám, alkohol je svinstvo, to že se s tím pere a veřejně se přiznal ho v tom neštěstí jenom ctí. Případnej úplnej fail DCEU bych mu já osobně rozhodně nepřipisoval.
0 0
reagovat
Mě nepřestává fascinovat, jak těm packalům (scénáristi, režiséři) kteří mají za sebou propadáky a zároveň nekvalitní filmy, nesutále cpou další projekty , holt Hollywood :D
375966
Mě nepřestává fascinovat, jak těm packalům (scénáristi, režiséři) kteří mají za sebou propadáky a zároveň nekvalitní filmy, nesutále cpou další projekty , holt Hollywood *:D*
0 0
reagovat
Tady se prostě potkali příliš vysoké ambice studia Warner bros. a chuť vydělat ohromné peníze hned a zároveň nutnost se odlišit od jiného filmového univerza. To, že jsou u filmů produkční problémy, vyměňují se představitelé rolí, scénáristy, režiséři je ve filmové branži normální. Víc mi vadí ty častá (a často velkohubá) prohlášení o tom jak to bude jiné, lepší, kreativnější, zajímavější a zatím to tak vůbec nevypadá. Chtěl bych plnohodnotné konkurenční filmové universum oproti Marvelu, jenže Warner bros. toho pro zatím nejsou schopni.

V posledním traileru mě docela zaujala Wonder Woman, tak doufám, že tady to konečně klapne, tak jak má.:+
375964
Tady se prostě potkali příliš vysoké ambice studia Warner bros. a chuť vydělat ohromné peníze hned a zároveň nutnost se odlišit od jiného filmového univerza. To, že jsou u filmů produkční problémy, vyměňují se představitelé rolí, scénáristy, režiséři je ve filmové branži normální. Víc mi vadí ty častá (a často velkohubá) prohlášení o tom jak to bude jiné, lepší, kreativnější, zajímavější a zatím to tak vůbec nevypadá. Chtěl bych plnohodnotné konkurenční filmové universum oproti Marvelu, jenže Warner bros. toho pro zatím nejsou schopni. V posledním traileru mě docela zaujala Wonder Woman, tak doufám, že tady to konečně klapne, tak jak má.*:+*
0 0
reagovat
Jediným zásadním problémem je, jak už tady v diskusi někdo zmiňoval, že Warnerům jde moc vidět pod ruce a internet pak každou věc rozebírá a zveličuje. Podobné preprodukční problémy má každá velká produkce, Marvel nevyjímaje. Jen se se to nepouští ven. U Warnerů ví internet až moc a pak každému přijde, že se jim to sype pod rukama. Přitom jak vypadala fáze 1 Marvelu? Po solidním Iron manovi přišly 4 spíše matné (jak komerčně, tak kvalitativně) filmy, kde se řešily problémy s Nortonem, přeobsazení Howarda atd. Jen to zkrátka nebylo tak vidět a buldočí trpělivostí to dotáhli k prvním Avengers, kde se to teprve rozjelo.

A problém Warnerů je sice na jednu stranu ten, že si dali nereálný úkol během 2 - 3 filmů dohnat desetileté budování Marvelu, ale především to, že standardní preprodukční problémy (odklady premiér, nahánění režiserů, změna scénářů...), o kterých se většinou nic moc neví, tady trčí jak vidle z hnoje. A pak se to řeší a řeší a je to voda na mlýn haterů.

Tohle je jejich bordel. A evidentně se nepoučili, viz. zprávy o "vyjednávaní" s Gibsonem, Vaughnem atp. Pak to nedopadne a vyrojí se spousta zpráv, jak je ta jejich vize zprasená a nikdo to nechce dělat atd atd. Přitom by stačilo držet hubu a tyhle věci oznámit až jsou podepsané smlouvy.
375962
Jediným zásadním problémem je, jak už tady v diskusi někdo zmiňoval, že Warnerům jde moc vidět pod ruce a internet pak každou věc rozebírá a zveličuje. Podobné preprodukční problémy má každá velká produkce, Marvel nevyjímaje. Jen se se to nepouští ven. U Warnerů ví internet až moc a pak každému přijde, že se jim to sype pod rukama. Přitom jak vypadala fáze 1 Marvelu? Po solidním Iron manovi přišly 4 spíše matné (jak komerčně, tak kvalitativně) filmy, kde se řešily problémy s Nortonem, přeobsazení Howarda atd. Jen to zkrátka nebylo tak vidět a buldočí trpělivostí to dotáhli k prvním Avengers, kde se to teprve rozjelo. A problém Warnerů je sice na jednu stranu ten, že si dali nereálný úkol během 2 - 3 filmů dohnat desetileté budování Marvelu, ale především to, že standardní preprodukční problémy (odklady premiér, nahánění režiserů, změna scénářů...), o kterých se většinou nic moc neví, tady trčí jak vidle z hnoje. A pak se to řeší a řeší a je to voda na mlýn haterů. Tohle je jejich bordel. A evidentně se nepoučili, viz. zprávy o "vyjednávaní" s Gibsonem, Vaughnem atp. Pak to nedopadne a vyrojí se spousta zpráv, jak je ta jejich vize zprasená a nikdo to nechce dělat atd atd. Přitom by stačilo držet hubu a tyhle věci oznámit až jsou podepsané smlouvy.
0 0
reagovat
Cheche.vzpomínáte si na ten meme jak bylo oznámeno Afleck je Batman a v kanclu Marvelu se všichni kravaťaci smějí? Ted me to přijde ještě vtipnejsi.
Alkohol je svině...
375960
Cheche.vzpomínáte si na ten meme jak bylo oznámeno Afleck je Batman a v kanclu Marvelu se všichni kravaťaci smějí? Ted me to přijde ještě vtipnejsi. Alkohol je svině...
0 0
reagovat
Mají v tom bordel. Jejich největší chyba je ale oznámení spousty filmů tolik let dopředu a pak všichni vidí co se děje a po hypu jsou zklamání. Přitom Marvel má taky problémy, ale tolik věcí neoznámil až do třetí fáze, když už se pořádně rozjel. Já furt doufám v erko Suicide Squad od Gibsna, u Batmana bych s tím nepočítal.
375954
Mají v tom bordel. Jejich největší chyba je ale oznámení spousty filmů tolik let dopředu a pak všichni vidí co se děje a po hypu jsou zklamání. Přitom Marvel má taky problémy, ale tolik věcí neoznámil až do třetí fáze, když už se pořádně rozjel. Já furt doufám v erko Suicide Squad od Gibsna, u Batmana bych s tím nepočítal.
0 0
reagovat
A pak ať mi někdo říká, že to Warneři všechno neuspěchali :o Imho měli Batmana nechat klidně u ledu až do nějaký Justice League a loni nám nadělit poctivého Supermana 2 místo toho kočkopsa. Nikdo tak rychle po Nolanovkách ho nepotřeboval a teď budem vůbec rádi když dostanem sólovku s Affleckem kterýho to velice rychle přestalo bavit. :-
375952
A pak ať mi někdo říká, že to Warneři všechno neuspěchali *:o* Imho měli Batmana nechat klidně u ledu až do nějaký Justice League a loni nám nadělit poctivého Supermana 2 místo toho kočkopsa. Nikdo tak rychle po Nolanovkách ho nepotřeboval a teď budem vůbec rádi když dostanem sólovku s Affleckem kterýho to velice rychle přestalo bavit. *:-*
0 0
reagovat
Achjo, celkem jsem se těšil ať už na Arkham Asylum nebo Red Hood story. No snad ten film někdy vznikne a bude alespoň za něco stát..
375950
Achjo, celkem jsem se těšil ať už na Arkham Asylum nebo Red Hood story. No snad ten film někdy vznikne a bude alespoň za něco stát..
0 0
reagovat

Glouwer

Relevantní zdroj není, je to jen taková kupa náznaků, jak je od toho projektu pomaličku čím dál tím dál. Pár dní před oznámení, že nebude režírovat, třeba hlasitě tvrdil, že to určitě natočí. A kdyby za pár tejdnů řek, že na Batmana kašle a radši se jde ještě víc léčit z chlastu, nikdo by neřek ani popel, že jo.

Scénář nemusel bejt shit, ale Reeves chce prostě vlastní příběh a má páku, jak si ho vydupat. 8)
375949
Relevantní zdroj není, je to jen taková kupa náznaků, jak je od toho projektu pomaličku čím dál tím dál. Pár dní před oznámení, že nebude režírovat, třeba hlasitě tvrdil, že to určitě natočí. A kdyby za pár tejdnů řek, že na Batmana kašle a radši se jde ještě víc léčit z chlastu, nikdo by neřek ani popel, že jo. Scénář nemusel bejt shit, ale Reeves chce prostě vlastní příběh a má páku, jak si ho vydupat. *8)*
Glouwer
0 0
reagovat
Já myslim, ne... DOUFÁM, že si v DC/ WB všimli, že je v kinech nějakej Logan. A že takhle nějak by měla vypadat dospělá comicsárna. A že to lidi chtěj, a že to i vydělává. A učinili tak první důležitej krok pro záchranu jejich komiksovýho vesmíru a udělaj pořádnýho Batmana. Třeba i rkovýho, jak to prostě vyjde. A proto začínaj odznova. Ale to je asi jen moje naivní představa. :D
375948
Já myslim, ne... DOUFÁM, že si v DC/ WB všimli, že je v kinech nějakej Logan. A že takhle nějak by měla vypadat dospělá comicsárna. A že to lidi chtěj, a že to i vydělává. A učinili tak první důležitej krok pro záchranu jejich komiksovýho vesmíru a udělaj pořádnýho Batmana. Třeba i rkovýho, jak to prostě vyjde. A proto začínaj odznova. Ale to je asi jen moje naivní představa. *:D*
0 0
reagovat

Vytáhni v hospodě

"...... v jádru ale učinil další krok k tomu, aby ji převzal někdo jiný." - jak to mám chápat? Je někde nějaký zdroj, že Affleck chce, aby Batmana hrál jiný herec? Krom teda drbů....

Jinak je celkem zajímavé, že se s Batmanem začíná od nuly.... Co se stalo se starým scénářem, na kterém dělal i Ben? To byl ten scénář fakt takový shit? :o
375944
"...... v jádru ale učinil další krok k tomu, aby ji převzal někdo jiný." - jak to mám chápat? Je někde nějaký zdroj, že Affleck chce, aby Batmana hrál jiný herec? Krom teda drbů.... Jinak je celkem zajímavé, že se s Batmanem začíná od nuly.... Co se stalo se starým scénářem, na kterém dělal i Ben? To byl ten scénář fakt takový shit? *:o*
Vytáhni v hospodě
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se