Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Které hollywoodské studio vyhraje rok 2017? (2/2)

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Benedalsh
Tak to jsem nevěděl, díky za info, nějak jsem ztratil během času chuť se o ten projekt víc zajímat. A jsem teda zvědavý, co z tohoto konceptu vyleze, bojim se, že akorát pěkný guláš.

To jsem četl jako jednu z prvních věcí od Kinga, někdy na začátku gymplu a tím si mě Stephen zaháčkoval ;) A už z toho vznikla celkem povedená dvoudílná televizní adaptace.

Jinak teď jsem přišel z kina z Johna Wicka 2 (Imax, 2D) a veliká spokojenost, luxusni akční jizda :+:+:) Držím palce, ať se dolary sypou da kasičky ;)
374448
[b]Benedalsh[/b] Tak to jsem nevěděl, díky za info, nějak jsem ztratil během času chuť se o ten projekt víc zajímat. A jsem teda zvědavý, co z tohoto konceptu vyleze, bojim se, že akorát pěkný guláš. To jsem četl jako jednu z prvních věcí od Kinga, někdy na začátku gymplu a tím si mě Stephen zaháčkoval *;)* [link="http://www.csfd.cz/film/9509-to/prehled/"]A už z toho vznikla celkem povedená dvoudílná televizní adaptace.[/link] Jinak teď jsem přišel z kina z [b]Johna Wicka 2[/b] (Imax, 2D) a veliká spokojenost, luxusni akční jizda *:+**:+**:)* Držím palce, ať se dolary sypou da kasičky *;)*
0 0
reagovat

GhostDog

Myslím, že v jednom filmu nebude celý děj:
Celá série se bude skládat v tomto neobvyklém, „revolučním" pořadí: první celovečerní film (má být zaměřený na akci), následuje první sezóna seriálu (pohybovat se má okolo 6-8 hodin a naopak se bude orientovat na drama), pak následuje druhý celovečerní snímek, pak opět seriál (nyní z prostředí Rolandova dětství podle grafických románů) a vše bude završeno posledním, velkým finále celovečerního filmu. (Zdroj: ČSFD.cz)
Nevím, jestli to tak bude, ale četl jsem to ve více zdrojích.
Kinga mám celkem načteného. Pan Mercedes mi přišel celkem prvoplánově brutální, ale film vypadá zajímavě. "To" jsem četl dávno, ale jsem zvědav, jak tu tisícistránkovou knížku hodlají zfilmovat. Nejvíc mě zaujal ten projekt Castle Rock, vypadá to na nějaký crossover několika knih a postav. A J.J.Abrams u toho, to vypadá fakt dobře.
374423
Myslím, že v jednom filmu nebude celý děj: Celá série se bude skládat v tomto neobvyklém, „revolučním" pořadí: první celovečerní film (má být zaměřený na akci), následuje první sezóna seriálu (pohybovat se má okolo 6-8 hodin a naopak se bude orientovat na drama), pak následuje druhý celovečerní snímek, pak opět seriál (nyní z prostředí Rolandova dětství podle grafických románů) a vše bude završeno posledním, velkým finále celovečerního filmu. (Zdroj: ČSFD.cz) Nevím, jestli to tak bude, ale četl jsem to ve více zdrojích. Kinga mám celkem načteného. Pan Mercedes mi přišel celkem prvoplánově brutální, ale film vypadá zajímavě. "To" jsem četl dávno, ale jsem zvědav, jak tu tisícistránkovou knížku hodlají zfilmovat. Nejvíc mě zaujal ten projekt Castle Rock, vypadá to na nějaký crossover několika knih a postav. A J.J.Abrams u toho, to vypadá fakt dobře.
GhostDog
0 0
reagovat
Benedalsh
Díky za názor, pro mě je to mě je to s tím castingem filmové WTF možná několika dekád :+

A jak píšeš, tímto měli genderové a rasové vyvážení zajištěné...

Matthew McConaugheyho si klidně dokážu představit jako Rolanda místo Muže v Černém, nebo původně hlášený Javier Bardem mi tam sedne jako p***l na hrnec, když si vzpomenu na Tahle země není pro starý a ani bych se nezlobil třeba za Hugha Wolverina Jackmana :)

Já se rozhodně netěšim, ani nevím, zda se na to do kina odhlodlám, nejen kvůli castingu Rolanda, ale dost mě děsí i představa scénáře, jestliže všech sedm dílů bude nacpaných v jednom filmu! :-

Nevím, jak jsi na tom s dalšími knihami od Kinga, tak netuším, jak tě potěší následujcí zprávy (možná už vše víš ;)). Naštěstí není s filmovým Kingem všem světlým zítřkům konec :) V současnosti točí novou verzi TO zatím jen foto, pak Mr. Mercedes, kde casting i volba režiséra slibují dobrý výsledek a pak úplně čerstvá věc Castle Rock, o které nikdo nic neví, ale je u toho J. J. Abrams, takže natěšenost je velká :)
374397
[b]Benedalsh[/b] Díky za názor, pro mě je to mě je to s tím castingem filmové WTF možná několika dekád *:+* [spoiler]A jak píšeš, tímto měli genderové a rasové vyvážení zajištěné...[/spoiler] Matthew McConaugheyho si klidně dokážu představit jako Rolanda místo Muže v Černém, nebo původně hlášený Javier Bardem mi tam sedne jako p***l na hrnec, když si vzpomenu na Tahle země není pro starý a ani bych se nezlobil třeba za Hugha Wolverina Jackmana *:)* Já se rozhodně netěšim, ani nevím, zda se na to do kina odhlodlám, nejen kvůli castingu Rolanda, ale dost mě děsí i představa scénáře, jestliže všech sedm dílů bude nacpaných v jednom filmu! *:-* Nevím, jak jsi na tom s dalšími knihami od Kinga, tak netuším, jak tě potěší následujcí zprávy (možná už vše víš *;)*). Naštěstí není s filmovým Kingem všem světlým zítřkům konec *:)* V současnosti točí novou verzi TO [link="http://film.moviezone.cz/to-2016/galerie/"]zatím jen foto[/link], pak Mr. Mercedes, kde [link="http://deadline.com/2017/01/mr-mercedes-brendan-gleeson-harry-treadaway-cast-audience-network-drama-series-1201896871/"]casting i volba režiséra slibují dobrý výsledek[/link] a pak úplně čerstvá věc [link="http://deadline.com/2017/02/j-j-abrams-stephen-kings-castle-rock-gets-10-episode-series-order-from-hulu-1201925231/"]Castle Rock[/link], o které nikdo nic neví, ale je u toho J. J. Abrams, takže natěšenost je velká *:)*
0 0
reagovat

GhostDog

Nejsi v tom sám ani za mák. Dark Tower sérii jsem četl 3x. Idris Elba jako Roland? To je pro mě filmové WTF dekády, aspoň co se týče castingů. Těším se na to do kina, jsem zvědavý, jak se s tím poprali, očekávání nemám velká, ale ten Elba mě tam bude řádně iritovat. Nevím, proč ho tam cpali, když jedna z dalších hlavních postav je černoška.
374380
Nejsi v tom sám ani za mák. Dark Tower sérii jsem četl 3x. Idris Elba jako Roland? To je pro mě filmové WTF dekády, aspoň co se týče castingů. Těším se na to do kina, jsem zvědavý, jak se s tím poprali, očekávání nemám velká, ale ten Elba mě tam bude řádně iritovat. Nevím, proč ho tam cpali, když [spoiler] jedna z dalších hlavních postav je černoška. [/spoiler]
GhostDog
0 0
reagovat
"Resident Evil: The Final Chapter will likely be anything but as the Screen Gems/Constantin Film production has now racked up a phenomenal $70M in just two days in China. This comes after a first day gross of $33M which ended up as the third-highest of all time for a Hollywood film"

A dopr... :o:o:o

Cina do toho zacina slapat az absurdne.

Jde to rychleji, nez sem ocekaval. Jeden v cine vic jak lifetime v Americe... Co dodat.
373900
"Resident Evil: The Final Chapter will likely be anything but as the Screen Gems/Constantin Film production has now racked up a phenomenal $70M in just two days in China. This comes after a first day gross of $33M which ended up as the third-highest of all time for a Hollywood film" A dopr... *:o**:o**:o* Cina do toho zacina slapat az absurdne. Jde to rychleji, nez sem ocekaval. Jeden v cine vic jak lifetime v Americe... Co dodat.
0 0
reagovat
Jumanji

Naprostý souhlas s Denordem a Hans Zimmrem a dovoluji si taky odporovat takovému machrovi na filmové zlaťáky jako je Ted a nevěřím, že to bude úspěch a ani jim ho ze srdce nepřeji, další úplně zbytečný remake a Robin Williams nejde nahradit, i když The Rock je hodně populární. Navíc režíruje autor dost průměrných komedií. Co tě tedy Tede vede k částce 700 mil.? Star power Dwayna? Populární námět? Generace s novějším datem narození nezná původní verzi? Tohle je pomalu na sázku :D;)
373863
[b]Jumanji[/b] Naprostý souhlas s [b]Denordem[/b] a [b]Hans Zimmrem[/b] a dovoluji si taky odporovat takovému machrovi na filmové zlaťáky jako je [b]Ted[/b] a nevěřím, že to bude úspěch a ani jim ho ze srdce nepřeji, další úplně zbytečný remake a Robin Williams nejde nahradit, i když The Rock je hodně populární. Navíc režíruje autor dost průměrných komedií. Co tě tedy [b]Tede[/b] vede k částce 700 mil.? Star power Dwayna? Populární námět? Generace s novějším datem narození nezná původní verzi? Tohle je pomalu na sázku *:D**;)*
0 0
reagovat
Temná Věž

Jen drobný detail k premiéře Temné Věže, která je všude uváděna na 28. července a v textu je napsaný červen. Ale souhlas s tím, že těžko věřit, že film bude letos v létě uveden, když není na světě jediná ukázka, jen několik fotek. Trošku víc ale nesouhlasím s tím, jak jsou fanoušci knižní předlohy natěšení... Jsem oddaný fanoušek Stephena Kinga a cyklus Temná Věž patří k tomu nejlepšímu, co napsal a neznám nikoho, kdo to četl a byl by natěšený na chystanou verzi. Zaprvé se jedná o rozsáhlý a složitý příběh těžko převeditelný na plátno, navíc ve formě scénáře pro jeden film (to se ale myslelo i o Pánovi prstenů, ale když se toho chytne ten správný nadšenec a navíc s talentem, tak se práce múže zadařit). Za druhé, to už jsem tu načal, tato v současné době natáčená verze nevzbuzuje moc důvěru v tvůrčím týmu, během těch let se kolem tohoto projektu točili určitě zajímavější tvůrci a i koncept sliboval více radosti (celovečerní film/filmy a k tomu televizní série v produkci HBO). A za třetí, Roland nemůže být přece černoch!!! Tento nářek je samořejmě kvůli knižní předloze. kde je Roland nějak vykreslen, jinak proti různým barvám kůže a Idrisovi vůbec nic nemám. Když jsem sérii Temná Věž četl, říkal jsem si, že bych to chtěl vidět zpracované na velkém plátně, ale hned tam byl hlas, že je možná dobře, že to nikdo nenatočil. Pak, když se začaly objevovat první zprávy o natáčení, castingu a režisérech, vypadalo to slibně, ale verze pro rok 2017, pokud to natočí, kdo se těší? Možná to potěší nečtenáře. Jsem v tomto nářku sám?

Ty původně dvě plánované věty se malinko natáhly :D

Jinak samozřejmě článek opět dobrá práce, Tede :+
373861
[b]Temná Věž[/b] Jen drobný detail k premiéře Temné Věže, která je všude uváděna na 28. července a v textu je napsaný červen. Ale souhlas s tím, že těžko věřit, že film bude letos v létě uveden, když není na světě jediná ukázka, jen několik fotek. Trošku víc ale nesouhlasím s tím, jak jsou fanoušci knižní předlohy natěšení... Jsem oddaný fanoušek Stephena Kinga a cyklus Temná Věž patří k tomu nejlepšímu, co napsal a neznám nikoho, kdo to četl a byl by natěšený na chystanou verzi. Zaprvé se jedná o rozsáhlý a složitý příběh těžko převeditelný na plátno, navíc ve formě scénáře pro jeden film (to se ale myslelo i o Pánovi prstenů, ale když se toho chytne ten správný nadšenec a navíc s talentem, tak se práce múže zadařit). Za druhé, to už jsem tu načal, tato v současné době natáčená verze nevzbuzuje moc důvěru v tvůrčím týmu, během těch let se kolem tohoto projektu točili určitě zajímavější tvůrci a i koncept sliboval více radosti (celovečerní film/filmy a k tomu televizní série v produkci HBO). A za třetí, Roland nemůže být přece černoch!!! Tento nářek je samořejmě kvůli knižní předloze. kde je Roland nějak vykreslen, jinak proti různým barvám kůže a Idrisovi vůbec nic nemám. Když jsem sérii Temná Věž četl, říkal jsem si, že bych to chtěl vidět zpracované na velkém plátně, ale hned tam byl hlas, že je možná dobře, že to nikdo nenatočil. Pak, když se začaly objevovat první zprávy o natáčení, castingu a režisérech, vypadalo to slibně, ale verze pro rok 2017, pokud to natočí, kdo se těší? Možná to potěší nečtenáře. Jsem v tomto nářku sám? Ty původně dvě plánované věty se malinko natáhly *:D* Jinak samozřejmě článek opět dobrá práce, [b]Tede[/b] *:+*
0 0
reagovat

Disney

Myšák má letos v plánu sice jen 8 filmů a i tak si myslím, že zase všechny převálcuje. Ostatní totiž mají v rukávu jen samé staré značky, pochybné restarty nebo už na pohled nezajímavé slátaniny. Sice je tam několik jistot jako Transformers, Justice League, Alien, Spider-Man, Depicable Me nebo FF8, ale je to rozděleno rovnoměrně mezi všechna studia.
Můj typ je, že nejvyšší tržby budou takto: 1. Disney (BV) , 2. WB, 3. Universal. A nejvyšší poměr náklady/ziskovost bude mít Universal. 8)
373759
Myšák má letos v plánu sice jen 8 filmů a i tak si myslím, že zase všechny převálcuje. Ostatní totiž mají v rukávu jen samé staré značky, pochybné restarty nebo už na pohled nezajímavé slátaniny. Sice je tam několik jistot jako Transformers, Justice League, Alien, Spider-Man, Depicable Me nebo FF8, ale je to rozděleno rovnoměrně mezi všechna studia. Můj typ je, že nejvyšší tržby budou takto: 1. Disney (BV) , 2. WB, 3. Universal. A nejvyšší poměr náklady/ziskovost bude mít Universal. *8)*
Disney
0 0
reagovat
Pecka Tede, jako vždy. :)

Dám si tu ještě malou vsuvku k první části. V Číně měl o víkendu premiéru film Sing, což jsem zprvu nevěděl o co jde = animák Zpívej (btw tam jen mrzká desítka), který je v US v Top Ten nejvýdělečnějsích filmů (před Moanou, Fantastickými zvířaty nebo Strangem) a taky je v nejúspěšnější film, který žádný víkend neskončil na prvním místě! No, hlavní pointa je taková, že Disneymu se do letošního souboje s Uni (tak nějak nikým nespochybňovaný) sice započítvají letošní tržby SW: RO (na druhou stranu nebude se počítat celá miliardová částa episody 8 ;) ), Uni do roku 2017 přibude asi zhruba stejná částka díky tomu Sing. 8)
373751
Pecka Tede, jako vždy. *:)* Dám si tu ještě malou vsuvku k první části. V Číně měl o víkendu premiéru film Sing, což jsem zprvu nevěděl o co jde = animák Zpívej (btw tam jen mrzká desítka), který je v US v Top Ten nejvýdělečnějsích filmů (před Moanou, Fantastickými zvířaty nebo Strangem) a taky je v nejúspěšnější film, který žádný víkend neskončil na prvním místě! No, hlavní pointa je taková, že Disneymu se do letošního souboje s Uni (tak nějak nikým nespochybňovaný) sice započítvají letošní tržby SW: RO (na druhou stranu nebude se počítat celá miliardová částa episody 8 *;)* ), Uni do roku 2017 přibude asi zhruba stejná částka díky tomu Sing. *8)*
0 0
reagovat

King Kong

ja vubec netipuju, tak nevim, jak moc prestrelim....muj TIP je 600 celosvetove :))
373747
ja vubec netipuju, tak nevim, jak moc prestrelim....muj TIP je 600 celosvetove :))
King Kong
0 0
reagovat

TedGeorge

Óóó to je výběr vína! Konečně! :+ Napiš mi do DM kamaráda z Mutěnic, jsem taky od Hodonína, jsem zvědavý o koho se jedná.


Ten Paramount to má vážně na hraně. V letech kdy nemá premiéru nějaký díl Tranformers nebo Mission Impossible, vlastně nic tržebně zajímavého nenabízí. Uspět by mohla snad vážně jen Pobřežní hlídka a Táta je doma 2. Že bude další film z "Cloverfield univerza" ještě tento rok je naprosto skvělá zpráva, ale peníze to studiu moc nevydělá. Stejně tak nový film Aronofskyho (ač se těším). Úspěch Ghost in the Shell je dle mého největší otazník letošního roku. Ta popularita není tak univerzální jako u komiksů, akční film moc nepřitáhne ženské publikum, jistý je úspěch alespoň na asijských trzích, ale co se bude dít v USA netuším.
373746
Óóó to je výběr vína! Konečně! *:+* Napiš mi do DM kamaráda z Mutěnic, jsem taky od Hodonína, jsem zvědavý o koho se jedná. Ten Paramount to má vážně na hraně. V letech kdy nemá premiéru nějaký díl Tranformers nebo Mission Impossible, vlastně nic tržebně zajímavého nenabízí. Uspět by mohla snad vážně jen Pobřežní hlídka a Táta je doma 2. Že bude další film z "Cloverfield univerza" ještě tento rok je naprosto skvělá zpráva, ale peníze to studiu moc nevydělá. Stejně tak nový film Aronofskyho (ač se těším). Úspěch Ghost in the Shell je dle mého největší otazník letošního roku. Ta popularita není tak univerzální jako u komiksů, akční film moc nepřitáhne ženské publikum, jistý je úspěch alespoň na asijských trzích, ale co se bude dít v USA netuším.
TedGeorge
0 0
reagovat
Kongovi přeju úspěch.Trailery se mi líbily. Sice jak se tam objevila ta další všelijaká havěť, trochu to spadlo, ale i tak tomu věřím a těším se. Tipuju 620M worldwide.
373745
Kongovi přeju úspěch.Trailery se mi líbily. Sice [spoiler]jak se tam objevila ta další všelijaká havěť, trochu to spadlo[/spoiler], ale i tak tomu věřím a těším se. Tipuju 620M worldwide.
0 0
reagovat
Myslím že Jumanji propadne, ke konci roku už lidi budou řešit jen Star Wars, ve světe Jumanji nikoho nezajímá, režisér je seriálový, neznámý a podle mě tuctový. A star power The Rocka je diskutabilní, popularitu na sociálních sítích bych nepřeceňoval...

A co se týče King Konga, bude hodně záležet na recenzích a prvních ohlasech, podle mě ten film bude solidní slátanina
373741
Myslím že Jumanji propadne, ke konci roku už lidi budou řešit jen Star Wars, ve světe Jumanji nikoho nezajímá, režisér je seriálový, neznámý a podle mě tuctový. A star power The Rocka je diskutabilní, popularitu na sociálních sítích bych nepřeceňoval... A co se týče King Konga, bude hodně záležet na recenzích a prvních ohlasech, podle mě ten film bude solidní slátanina
0 0
reagovat
Tayschren: Konga bych tipnul nekde kolem cisel Pacific Rim, 100 - 120 z USA a 300 svet coz pri 190 rozpoctu neni dobry. Nejaky erudovanejsi tipy od mistnich?
373735
Tayschren: Konga bych tipnul nekde kolem cisel Pacific Rim, 100 - 120 z USA a 300 svet coz pri 190 rozpoctu neni dobry. Nejaky erudovanejsi tipy od mistnich?
0 0
reagovat
Aha, to jsem netušil... A jak je to s právy na starý filmy, hry, atd.?
373726
Aha, to jsem netušil... A jak je to s právy na starý filmy, hry, atd.?
0 0
reagovat

Svarec

Disney z merchu Star Wars fakt nema nechutny prachy. Dokonce nema zadny. ;-)
Lucas nebyl blbej, a kdyz uz jim prodal prava na filmy za babku, prava na merch si nechal. :-)
373725
Disney z merchu Star Wars fakt nema nechutny prachy. Dokonce nema zadny. ;-) Lucas nebyl blbej, a kdyz uz jim prodal prava na filmy za babku, prava na merch si nechal. :-)
Svarec
0 0
reagovat

Sam

Vybrakuju kvuli tobe vinej sklep myho nejlepsiho kamose.

V Mutenicich kousek od Luzic (respektive kousek od Hodonina - respektive kousek od Brna - respektive kousek od Prahy :D ) ma vyborny vinice a jelikoz to tu necte, tak ti muzu s klidnym srdcem oznamit, ze se tim cervenym a ruzovym udavis :D
373721
Vybrakuju kvuli tobe vinej sklep myho nejlepsiho kamose. V Mutenicich kousek od Luzic (respektive kousek od Hodonina - respektive kousek od Brna - respektive kousek od Prahy *:D* ) ma vyborny vinice a jelikoz to tu necte, tak ti muzu s klidnym srdcem oznamit, ze se tim cervenym a ruzovym udavis *:D*
Sam
0 0
reagovat

TedGeorge

Rádo se stalo :)
Na víno jsem zvědavej, ta minulá flaška byla výborná :+
373720
Rádo se stalo *:)* Na víno jsem zvědavej, ta minulá flaška byla výborná *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat

kvok

Specialne pro tebe... link
373713
Specialne pro tebe... http://www.youtube.com/watch?v=6ud_WweBpAI
kvok
0 0
reagovat
„…jak si 31. března povede v kinech Ghost in the Shell. Na tomto místě mi dovolte poděkovat domácím distributorům za to, že nevymýšlí český distribuční název.“
Co třeba Duch na Shellce?
373712
„…jak si 31. března povede v kinech Ghost in the Shell. Na tomto místě mi dovolte poděkovat domácím distributorům za to, že nevymýšlí český distribuční název.“ Co třeba Duch na Shellce?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se