Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Vader to ve Star Wars rozjede

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

@mecano

V knížce Star Wars: The Force Awakens: Rey's Story jsou popsány force-vision flashbacky a k tomuto je zde:

"Before she knew it, more images flashed through her mind: a hero stabbed by a fiery blade, a battlefield filled with soldiers, a blue and- white droid beside a lost Jedi."

Ale co je zajímavější, bylo v ní potvrzeno, že bespinský souboj mezi Vaderem a Lukem byl pro EPVII přetočený (jiný úhel a samozřejmě herci):

"As she peered into the distance, she saw a man in black wielding a red Lightsaber. His face was covered with a mask, molded to approximate a human face. But the mask’s eyes were dead and empty. The man’s red Lightsaber clashed against a brilliant beam of blue. A young man with blond hair raised his own Lightsaber and fought furiously against the monster in black."

O Yodovi tam ale zmínka není, i když Frank Oz se natáčení aktivně účastnil a jeho scény byly nakonec z finálního sestřihu vyňaty. Všeobecně se předpokládalo, že šlo o útržky z flashbacků... takto zbývá pouze varianta force ghost.

345636
V knížce Star Wars: The Force Awakens: Rey's Story jsou popsány force-vision flashbacky a [b]k tomuto[/b] je zde: "Before she knew it, more images flashed through her mind: [b]a hero[/b] stabbed by a fiery blade, a battlefield filled with soldiers, a blue and- white droid beside a lost Jedi." Ale co je zajímavější, bylo v ní potvrzeno, že bespinský souboj mezi Vaderem a Lukem byl pro EPVII přetočený (jiný úhel a samozřejmě herci): "As she peered into the distance, she saw a man in black wielding a red Lightsaber. His face was covered with a mask, molded to approximate a human face. But the mask’s eyes were dead and empty. The man’s red Lightsaber clashed against a brilliant beam of blue. A young man with blond hair raised his own Lightsaber and fought furiously against the monster in black." O Yodovi tam ale zmínka není, i když Frank Oz se natáčení aktivně účastnil a jeho scény byly nakonec z finálního sestřihu vyňaty. Všeobecně se předpokládalo, že šlo o útržky z flashbacků... takto zbývá pouze varianta force ghost.  
@mecano
0 0
reagovat

hairy ass

musim se priznat, ze wookipedii nectu, krom jineho i proto, ze co jest tam psano nepovazuji za pravdu do kamene tesanou :-) coz neznaci, ze se jim to sem tam nepostesti..davam prednost jinym oficialnim mistum....
vubec ji tam nemusel vysadit Kylo. Ale ten, kdo ji tam vysadil, k ni asi nekonecnou laskou neprahnul. Jinak by ji hodil na libovolnou privetivejsi planetu, pripadne sveril milejsimu opatrovniku. Tohle rozhodne nevypada, ze ji tam hodili rodice ci kdokoli, kdo by ji mel velmi rad. Proto mi prijde logictejsi, ze to mohl byt nekdo, komu zas tolik na srdci nelezi, a prvni, kdo me napadl, byl Kylo, ktery se potloukal i okolo toho masakru a ta scena z jejich vzpominek...bylo to 14 let dozadu a kdo vi, zda v te dobe na planete pobyval Lor San Teka, pripadne mohl, a nemusel byt napadny...
Tak mohli to nechat nadabovat Haydena nebo Marka, ale nechali to nadabovat holt Obi-Wana, staryho i mladyho, Tedy Guiness rika Rey a Mcgregor these are your first steps...proc bych tedy mel spekulovat, ze to rika nekdo jiny?
Ze by Luke telepaticky komunikoval s Rey, tomu vubec neverim. Navic si nejsem jistej, jestli mel potuchy, ze Rey zije. Mohl se totiz vratit do ty svy skoly a videt vsechno pobity a tim to pro nej haslo. Ze je Rey nazivo se skrz Silu mohl dozvedet ve chvili, kdy se dotkla mece a Sila se v ni probudila. Ocean a ostrov mohly byt jeji vize budoucnosti, pripadne stara vzpominka.
A treba nas naserou a Reyin puvod prozradi az v devitce :-))))))
Voditka tam jsou. Pokud je Kylovi jasne, ze frajerka bude cim dal silnejsi - a on byl pritomen chvili, kdy to v ni zacalo sakra rust - tak ji asi poznal, nebo se dovtipil, kdo to je. To pokud by to byl on, kdo ji zachranil a privezl na Jakku..Tehdy ji bylo 5 let, co ji se tyce, zapomela vsechno, co bylo predtim, but trauma nebo ji pomohl nekdo druhy - treba zrovna Kylo. Jenze je mozne, ze po 14 letech se jeho tvar zmenila a ze je to fakt dlouha doba pro petilety dite si pamatovat tvare..Pribuzni - Han a Leia ji mozna nikdy nevideli ani jako malou, pripadne ji videli, ale po tolika letech, kdy si mysleli, ze je mrtva, je to ani nenapadlo. Pripadne ji Leia poznala a nic ji nerekla. Fakt nevim. Jinej Skywalker co by tahl novou trilogii me nenapada. Lucas se zeptal Abramse, co se stalo s Vaderovo vnoucaty...Abrams mu odpovedel to vis sam nejlip Georgi, tys to cely vymyslel...
Rey nemusi byt jeji prave jmeno - je to jmeno pilota, jehoz helmu si ve filmu doma na dvorku nasadila..
Ve Star Wars jsou vselijaky veci, nad kterymi je treba primhourit oci, takze ve skutecnosti anything goes, ze, treba jeste budeme valit bulvy. Ale vsichni vykladali o novy generaci Skywalkeru a ja tam teda vidim Bena Sola a pak tuhle kocku a pak uz nikoho..
Snoke ma byt nekdo uplne novy a hodne stary, a fakt nemam nejmensi potuchy, o koho muze jit. Co jsem si skoro jistej, ze to nebude Sith a ze zadnyho Sitha PO Navratu Jediho uz neuvidime. Budou si rikat jinak, budou pouzivat Silu a umeni Temny strany, ale vymyslej si jiny jmena...
344368
musim se priznat, ze wookipedii nectu, krom jineho i proto, ze co jest tam psano nepovazuji za pravdu do kamene tesanou :-) coz neznaci, ze se jim to sem tam nepostesti..davam prednost jinym oficialnim mistum.... vubec ji tam nemusel vysadit Kylo. Ale ten, kdo ji tam vysadil, k ni asi nekonecnou laskou neprahnul. Jinak by ji hodil na libovolnou privetivejsi planetu, pripadne sveril milejsimu opatrovniku. Tohle rozhodne nevypada, ze ji tam hodili rodice ci kdokoli, kdo by ji mel velmi rad. Proto mi prijde logictejsi, ze to mohl byt nekdo, komu zas tolik na srdci nelezi, a prvni, kdo me napadl, byl Kylo, ktery se potloukal i okolo toho masakru a ta scena z jejich vzpominek...bylo to 14 let dozadu a kdo vi, zda v te dobe na planete pobyval Lor San Teka, pripadne mohl, a nemusel byt napadny... Tak mohli to nechat nadabovat Haydena nebo Marka, ale nechali to nadabovat holt Obi-Wana, staryho i mladyho, Tedy Guiness rika Rey a Mcgregor these are your first steps...proc bych tedy mel spekulovat, ze to rika nekdo jiny? Ze by Luke telepaticky komunikoval s Rey, tomu vubec neverim. Navic si nejsem jistej, jestli mel potuchy, ze Rey zije. Mohl se totiz vratit do ty svy skoly a videt vsechno pobity a tim to pro nej haslo. Ze je Rey nazivo se skrz Silu mohl dozvedet ve chvili, kdy se dotkla mece a Sila se v ni probudila. Ocean a ostrov mohly byt jeji vize budoucnosti, pripadne stara vzpominka. A treba nas naserou a Reyin puvod prozradi az v devitce :-)))))) Voditka tam jsou. Pokud je Kylovi jasne, ze frajerka bude cim dal silnejsi - a on byl pritomen chvili, kdy to v ni zacalo sakra rust - tak ji asi poznal, nebo se dovtipil, kdo to je. To pokud by to byl on, kdo ji zachranil a privezl na Jakku..Tehdy ji bylo 5 let, co ji se tyce, zapomela vsechno, co bylo predtim, but trauma nebo ji pomohl nekdo druhy - treba zrovna Kylo. Jenze je mozne, ze po 14 letech se jeho tvar zmenila a ze je to fakt dlouha doba pro petilety dite si pamatovat tvare..Pribuzni - Han a Leia ji mozna nikdy nevideli ani jako malou, pripadne ji videli, ale po tolika letech, kdy si mysleli, ze je mrtva, je to ani nenapadlo. Pripadne ji Leia poznala a nic ji nerekla. Fakt nevim. Jinej Skywalker co by tahl novou trilogii me nenapada. Lucas se zeptal Abramse, co se stalo s Vaderovo vnoucaty...Abrams mu odpovedel to vis sam nejlip Georgi, tys to cely vymyslel... Rey nemusi byt jeji prave jmeno - je to jmeno pilota, jehoz helmu si ve filmu doma na dvorku nasadila.. Ve Star Wars jsou vselijaky veci, nad kterymi je treba primhourit oci, takze ve skutecnosti anything goes, ze, treba jeste budeme valit bulvy. Ale vsichni vykladali o novy generaci Skywalkeru a ja tam teda vidim Bena Sola a pak tuhle kocku a pak uz nikoho.. Snoke ma byt nekdo uplne novy a hodne stary, a fakt nemam nejmensi potuchy, o koho muze jit. Co jsem si skoro jistej, ze to nebude Sith a ze zadnyho Sitha PO Navratu Jediho uz neuvidime. Budou si rikat jinak, budou pouzivat Silu a umeni Temny strany, ale vymyslej si jiny jmena...
hairy ass
0 0
reagovat

mecano

Na Wookieepedii píšou, že podle novelizace SW7 je ta scéna s Lukem a droidem popsaná, jako scéna u chrámu (té "akademie", kde cvičil mladé jedie), takže by to nejspíš měl být ten okamžik, kdy místo masakru Luke spatřil. Jinak je docela vtipné, že by Ren vysadil mladou Rey na stejnou planetu, kam se rozhodli odejít přívrženci Church of the Force (ta osada, kterou Ren na začátku filmu vypálil a kde zabil jednoho z jejích členů, kterého hrál Max von Sydow). ;)
K těm hlasům. Zeptám se, proč by jí to měl říkat Obiwan? Logičtější by mi přišlo, kdyby ta slova patřila třeba Anakinovi, nebo klidně i Lukovi, který k ní hovoří z dálky (když to vypadá, že s ní nějak telepaticky asi komunikoval, když ji posílal ty obrazy místa, kde se ukrývá).
Myslím, že většinu z toho nám zodpoví už další díl. Minimálně se dozvíme, jak je to s Reyiným původem. A od toho pak budeme moc vycházet. Jsou zde samozřejmě jisté náznaky (ta vize, fakt, že Ren hned zbystřil, když se dozvěděl, že z Jakku uprchla nějaká holka a celkově se o ni po celý film - ještě než zjistil že je citlivá na sílu - podezřele moc zajímal), ale pokud ji zachránil, tak jak to, že ona nepoznala jeho (předpokládám, že se zas až tak ve tváři od té doby nezměnil)? A proč nikdo z potenciálních příbuzných ji taky nepoznal? Je pravda, že vyrostla, ale pokud ji nezměnili jméno, tak by minimálně mělo někoho napadnout, že by to mohla být ztracená Lukova dcera. Ale OK, mohla to prostě být příliš dlouhá doba pro všechny, ostatně i ona musela úplně zapomenout svoje vzpomínky, nějak. Taky nevíme, jakou roli v tom hraje Snoke. Co je zač.
344366
Na Wookieepedii píšou, že podle novelizace SW7 je ta scéna s Lukem a droidem popsaná, jako scéna u chrámu (té "akademie", kde cvičil mladé jedie), takže by to nejspíš měl být ten okamžik, kdy místo masakru Luke spatřil. Jinak je docela vtipné, že by Ren vysadil mladou Rey na stejnou planetu, kam se rozhodli odejít přívrženci Church of the Force (ta osada, kterou Ren na začátku filmu vypálil a kde zabil jednoho z jejích členů, kterého hrál Max von Sydow). *;)* K těm hlasům. Zeptám se, proč by jí to měl říkat Obiwan? Logičtější by mi přišlo, kdyby ta slova patřila třeba Anakinovi, nebo klidně i Lukovi, který k ní hovoří z dálky (když to vypadá, že s ní nějak telepaticky asi komunikoval, když ji posílal ty obrazy místa, kde se ukrývá). Myslím, že většinu z toho nám zodpoví už další díl. Minimálně se dozvíme, jak je to s Reyiným původem. A od toho pak budeme moc vycházet. Jsou zde samozřejmě jisté náznaky (ta vize, fakt, že Ren hned zbystřil, když se dozvěděl, že z Jakku uprchla nějaká holka a celkově se o ni po celý film - ještě než zjistil že je citlivá na sílu - podezřele moc zajímal), ale pokud ji zachránil, tak jak to, že ona nepoznala jeho (předpokládám, že se zas až tak ve tváři od té doby nezměnil)? A proč nikdo z potenciálních příbuzných ji taky nepoznal? Je pravda, že vyrostla, ale pokud ji nezměnili jméno, tak by minimálně mělo někoho napadnout, že by to mohla být ztracená Lukova dcera. Ale OK, mohla to prostě být příliš dlouhá doba pro všechny, ostatně i ona musela úplně zapomenout svoje vzpomínky, nějak. Taky nevíme, jakou roli v tom hraje Snoke. Co je zač.
mecano
0 0
reagovat

hairy ass

slova Obi-wana zni Rey, tohle jsou tve prvni kroky. Opravdu to vypada, ze by nemusela patrit ji?
344360
slova Obi-wana zni Rey, tohle jsou tve prvni kroky. Opravdu to vypada, ze by nemusela patrit ji?
hairy ass
0 0
reagovat

hairy ass

Heee, zatim vsechny ripy co jsou venku jsou vselijak upravene verze toho prvniho, s chlapkem co vlevo leze do zaberu. Zadna slava nic z toho...
Rytiri tam prisli vymlatit mlady ucedniky. Propichnutej pan s kyjem/sekerou/cimkoli a divnou helmou co se chysta majznout Rey co lezi na zemi nevypada jako klasickej mladej ucednik. Ta scena mohla byt natocena jinak a jednoznacneji. Pro me z ni vyplyva to, ze Rey tam byla, videla to, zna Kyla a Kylo ji zachranil. Scena z Bespinu je, kdyz neco vic, tak pomrknuti na vsimave fanboys, vetsina lidi nebude vubec tusit, co to je kde to je. Muze to ale znamenat - je ot mec z Bespinu, tam ho mel Luke posledne v ruce, pak se ztratil a ted se tady nejak objevil. Nic vic.. scena s Lukem mohla znamenat cokoli - par veci se menilo a kousek pred premierou pridavalo - napriklad mala Rey kricici Vrat se (na prani Riana Johnsona), plno veci se vystrihlo, protoze J.J. nechtel moc spoilerovat, ale muze klidne byt, ze Luke saha na R2 jindy a jinde, a ne zrovna po tom masakru. Nebo taky ne. Osobne jsem presvedceny, ze Rey byla zackou Luka, ze byla pritomna vymlaceni, a ze ji zachranil Kylo, protoze bratranec, a odvezl, nebo ji nechal odvezt na Jakku, okrajovy prdelni diry, a sveril ji tomu spravnymu hajzlikovi, co ji nebude rozmazlovat, ale necha si za jidlo tvrde platit. Milujici rodic, ci jinak spriznena duse, by ji vysadila na prijemnejsim miste, pripadne by ji sverila prijemnejsimu panovi. Muze to nakonec byt uplne jinak, ale takhle mi to prislo pri kazdem promitani. Hidalgo tvrdi, ze zabitej borec byl sef klanu, at uz to znaci cokoli (treba byvaly pan rytiru z Renu) a ze scena se neodehravala v Lukove Akademii. To muze byt pravda a nemusi - ostatne vrchnost je hakliva na slovo "Akademie" a doporucuje jej nepouzivat. Takze to nemuselo byt v Akademii, protoze nic takoveho neexistovalo, ale v miste, kde byli Lukovi studenti, abychom si pohrali se slovy. Pravdu uvidime za dva roky..
344359
Heee, zatim vsechny ripy co jsou venku jsou vselijak upravene verze toho prvniho, s chlapkem co vlevo leze do zaberu. Zadna slava nic z toho... Rytiri tam prisli vymlatit mlady ucedniky. Propichnutej pan s kyjem/sekerou/cimkoli a divnou helmou co se chysta majznout Rey co lezi na zemi nevypada jako klasickej mladej ucednik. Ta scena mohla byt natocena jinak a jednoznacneji. Pro me z ni vyplyva to, ze Rey tam byla, videla to, zna Kyla a Kylo ji zachranil. Scena z Bespinu je, kdyz neco vic, tak pomrknuti na vsimave fanboys, vetsina lidi nebude vubec tusit, co to je kde to je. Muze to ale znamenat - je ot mec z Bespinu, tam ho mel Luke posledne v ruce, pak se ztratil a ted se tady nejak objevil. Nic vic.. scena s Lukem mohla znamenat cokoli - par veci se menilo a kousek pred premierou pridavalo - napriklad mala Rey kricici Vrat se (na prani Riana Johnsona), plno veci se vystrihlo, protoze J.J. nechtel moc spoilerovat, ale muze klidne byt, ze Luke saha na R2 jindy a jinde, a ne zrovna po tom masakru. Nebo taky ne. Osobne jsem presvedceny, ze Rey byla zackou Luka, ze byla pritomna vymlaceni, a ze ji zachranil Kylo, protoze bratranec, a odvezl, nebo ji nechal odvezt na Jakku, okrajovy prdelni diry, a sveril ji tomu spravnymu hajzlikovi, co ji nebude rozmazlovat, ale necha si za jidlo tvrde platit. Milujici rodic, ci jinak spriznena duse, by ji vysadila na prijemnejsim miste, pripadne by ji sverila prijemnejsimu panovi. Muze to nakonec byt uplne jinak, ale takhle mi to prislo pri kazdem promitani. Hidalgo tvrdi, ze zabitej borec byl sef klanu, at uz to znaci cokoli (treba byvaly pan rytiru z Renu) a ze scena se neodehravala v Lukove Akademii. To muze byt pravda a nemusi - ostatne vrchnost je hakliva na slovo "Akademie" a doporucuje jej nepouzivat. Takze to nemuselo byt v Akademii, protoze nic takoveho neexistovalo, ale v miste, kde byli Lukovi studenti, abychom si pohrali se slovy. Pravdu uvidime za dva roky..
hairy ass
0 0
reagovat

memphis

Ja k tomu rekl, proc to cele - aspon pro me - jednoznacne znaci vzpominky a pohled do budoucnosti. Kdyz to tam nevidis, co tam tedy vidis, pripadne jaky mas na tu scenu nazor, co je jejim smyslem?
344355
Ja k tomu rekl, proc to cele - aspon pro me - jednoznacne znaci vzpominky a pohled do budoucnosti. Kdyz to tam nevidis, co tam tedy vidis, pripadne jaky mas na tu scenu nazor, co je jejim smyslem?
memphis
0 0
reagovat

hairy ass

tak prvni co me napadlo byl ten silenej novej inkvizitor z druhy serie Rebels. Urcite ne helma rebelu a chladna zbran v ruce, kterou chce majznout Rey...
344353
tak prvni co me napadlo byl ten silenej novej inkvizitor z druhy serie Rebels. Urcite ne helma rebelu a chladna zbran v ruce, kterou chce majznout Rey...
hairy ass
0 0
reagovat
Teď jsem se kouknul na jeden z lepších cam ripů a ono by na tom možná něco bylo. Ale zase mi nejde do hlavy, proč by Ren zabíjel vlastního následovníka. Stačilo mu přeci jen říct, aby toho nechal - nemusel ho hned proklát mečem. A jak píše Memphis není jasné, co z té vize jsou její a co cizí vzpomínky. Sekvence z Bespinu je "vzpomínka" toho meče? U Luka klečícího vedle R2-D2 to asi taky nebudou její vzpomínky a stejně tak ta slova Obi-Wana Kenobiho nemusí patřit jí. Stoprocentně si můžeme být jistí pouze tou částí s malou holkou a tím zasněženým lesem.
344344
Teď jsem se kouknul na jeden z lepších cam ripů a ono by na tom možná něco bylo. Ale zase mi nejde do hlavy, proč by Ren zabíjel vlastního následovníka. Stačilo mu přeci jen říct, aby toho nechal - nemusel ho hned proklát mečem. A jak píše Memphis není jasné, co z té vize jsou její a co cizí vzpomínky. Sekvence z Bespinu je "vzpomínka" toho meče? U Luka klečícího vedle R2-D2 to asi taky nebudou její vzpomínky a stejně tak ta slova Obi-Wana Kenobiho nemusí patřit jí. Stoprocentně si můžeme být jistí pouze tou částí s malou holkou a tím zasněženým lesem.
0 0
reagovat
Imho z tý sekvence není ani trochu jasný, že by to měly bejt její vlastní potlačený vzpomínky.
344336
Imho z tý sekvence není ani trochu jasný, že by to měly bejt její vlastní potlačený vzpomínky.
0 0
reagovat
Ten zabodnutý týpek, co ho zabil v tom vidění Kylo má na sobě helmu vojáka povstalců ( link ). Z těch týpků (rytířů z Renu link nikdo takovou helmu nemá.
344330
Ten zabodnutý týpek, co ho zabil v tom vidění Kylo má na sobě helmu vojáka povstalců ( http://i.imgur.com/UGVgGQw.jpg ). Z těch týpků (rytířů z Renu http://screenrant.com/wp-content/uploads/Star-Wars-Rey-Force-Vision-Knights-Ren.jpg nikdo takovou helmu nemá.
0 0
reagovat

jonnas

Rozved, proc si to nemyslis. Z uvedeneho (nejen) mne vyplyva, ze jedine, co byla vidina, byla ta chodba na Bespinu, coz se vaze s dotykem mece. To ostatni uz vyvolala probuzena Sila a byly to jednoznacne vzpominky a zablesk budoucnosti. Proc? Je to nejlogictejsi vysvetleni. Tve vysvetleni ma malou dirku v podobe petilete Rey, ktera uz vic zucastnena byt nemohla, kdyz kricela Vrat se. A take Kylo v zasnezenem lese, coz je snad uplne jasne vidina budoucnosti. Proc by tam davali vidinu budoucnosti, ktera se pak stane, a to predtim bylo neco, co se Rey vubec nijak netykalo? Jaky by to pak melo davat smysl? Co tvrdim zapada do vseho, co se z filmu dozvime. Je na zemi, frajer se po ni ozene kyjem, a Kylo ho zezadu propichne. Pokud je na tom neco nejasneho a mas k veci jine vysvetleni - treba jako ze si tvurci rekli ted tam dame nejaky nahodny zabery a divak uz si neco vymysli - tak se podel. Mame vsude kolem padly osoby. Mame tam skupinku, ktera si rika Rytiri z Renu. Mame tam Kyla. Vime, ze co mlady chlapec presel k Rytirum a vymlatil vsechny svy spoluzaky. A mame tam borce, ktery se chysta sejmout malou Rey. Kdo to tak muze byt? Nejaky odrostlejsi spoluzak, ktereho sikanovala a ted byla chvile ji to oplatit? Tak mozne to je. ALe zas ta kurva logika mi rika, ze to spis byl jeden z Rytiru z Renu, ktery proste jen pokracoval ve vybijene a posledni kus musel padnout tez. Ale z nejakyho duvodu tomu Kylo zabranil. A pote, co se priblizi na kameru, vidime Rey uz na Jakku, jak krici Vrat se. Pro me to skutecne je natolik jednoznacne, nakolik bylo ze Skryte Hrozby jasne, kdyz se Sidious s Maulem prochazi po Palpatinovo balkone a kdyz se u pohrbu kamera zastavi na Palpatinovi, kdo je ten druhy Sith, o nemz Mace a Obi mluvi (to nezabranilo jinym dalsich sest let spekulovat, ze to muze byt jinak - nebylo). Tedy tolik me vysvetleni..
344322
Rozved, proc si to nemyslis. Z uvedeneho (nejen) mne vyplyva, ze jedine, co byla vidina, byla ta chodba na Bespinu, coz se vaze s dotykem mece. To ostatni uz vyvolala probuzena Sila a byly to jednoznacne vzpominky a zablesk budoucnosti. Proc? Je to nejlogictejsi vysvetleni. Tve vysvetleni ma malou dirku v podobe petilete Rey, ktera uz vic zucastnena byt nemohla, kdyz kricela Vrat se. A take Kylo v zasnezenem lese, coz je snad uplne jasne vidina budoucnosti. Proc by tam davali vidinu budoucnosti, ktera se pak stane, a to predtim bylo neco, co se Rey vubec nijak netykalo? Jaky by to pak melo davat smysl? Co tvrdim zapada do vseho, co se z filmu dozvime. Je na zemi, frajer se po ni ozene kyjem, a Kylo ho zezadu propichne. Pokud je na tom neco nejasneho a mas k veci jine vysvetleni - treba jako ze si tvurci rekli ted tam dame nejaky nahodny zabery a divak uz si neco vymysli - tak se podel. Mame vsude kolem padly osoby. Mame tam skupinku, ktera si rika Rytiri z Renu. Mame tam Kyla. Vime, ze co mlady chlapec presel k Rytirum a vymlatil vsechny svy spoluzaky. A mame tam borce, ktery se chysta sejmout malou Rey. Kdo to tak muze byt? Nejaky odrostlejsi spoluzak, ktereho sikanovala a ted byla chvile ji to oplatit? Tak mozne to je. ALe zas ta kurva logika mi rika, ze to spis byl jeden z Rytiru z Renu, ktery proste jen pokracoval ve vybijene a posledni kus musel padnout tez. Ale z nejakyho duvodu tomu Kylo zabranil. A pote, co se priblizi na kameru, vidime Rey uz na Jakku, jak krici Vrat se. Pro me to skutecne je natolik jednoznacne, nakolik bylo ze Skryte Hrozby jasne, kdyz se Sidious s Maulem prochazi po Palpatinovo balkone a kdyz se u pohrbu kamera zastavi na Palpatinovi, kdo je ten druhy Sith, o nemz Mace a Obi mluvi (to nezabranilo jinym dalsich sest let spekulovat, ze to muze byt jinak - nebylo). Tedy tolik me vysvetleni..
jonnas
0 0
reagovat
:):+
344321
*:)**:+*
0 0
reagovat

TFA LEGO game

Ukázka">link ve stylu prvního filmového teaseru. Trochu okořeněná typickým LEGO humorem. :+ :D
344317
[link="htthttps://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i0IJqIzO_YM"]Ukázka ve stylu prvního filmového teaseru[/link]. Trochu okořeněná typickým LEGO humorem. *:+* *:D*
TFA LEGO game
0 0
reagovat

mecano

Aha, už chápem. Z toho tvojho prvého príspevku mi nedošlo, že to bolo scéna z TFA :D
344316
Aha, už chápem. Z toho tvojho prvého príspevku mi nedošlo, že to bolo scéna z TFA *:D*
mecano
0 0
reagovat

@mecano

Nemyslím si, že ten, koho Ben probodl, byl jeden z rytířů Ren. A taky si nemyslím, že by Rey interagovala s prostředím v jejích Force visions; spíš byla něco jako nezúčastněný pozorovatel přímo v ději událostí.
344315
Nemyslím si, že ten, koho Ben probodl, byl jeden z rytířů Ren. A taky si nemyslím, že by Rey interagovala s prostředím v jejích Force visions; spíš byla něco jako nezúčastněný pozorovatel přímo v ději událostí.
@mecano
0 0
reagovat

aha

tedy zapomente, ze jsem neco psal, a pouze pro ty, kteri film videli:
Kdyz sahla Rey na Lukuv mec, mela zcasti videni, zcasti vzpominku a zcasti pohled do budoucnosti. Ohledne te vzpominky - kdyz byla jako mala pritomna vyrubani Lukovo zaku, jeden z Rytiru z Renu se po ni rozmachl zbrani, ale nez rana dopadla, sejmul ho zezadu Kylo Ren. Tim Rey zachranil. Proto jsem tedy nadhodil, co si o tom kdo mysli, proc to udelal. To je cele.
344314
tedy zapomente, ze jsem neco psal, a pouze pro ty, kteri film videli: [spoiler]Kdyz sahla Rey na Lukuv mec, mela zcasti videni, zcasti vzpominku a zcasti pohled do budoucnosti. Ohledne te vzpominky - kdyz byla jako mala pritomna vyrubani Lukovo zaku, jeden z Rytiru z Renu se po ni rozmachl zbrani, ale nez rana dopadla, sejmul ho zezadu Kylo Ren. Tim Rey zachranil. Proto jsem tedy nadhodil, co si o tom kdo mysli, proc to udelal. To je cele. [/spoiler]
aha
0 0
reagovat

mecano

Nemluvím řečí tvého kmene.
344309
Nemluvím řečí tvého kmene.
mecano
0 0
reagovat

mecano

Naozaj dúfam, že to je len nejaka teória, a nie spoiler z ôsmej/deviatej epizódy
344308
Naozaj dúfam, že to je len nejaka teória, a nie spoiler z ôsmej/deviatej epizódy
mecano
0 0
reagovat

mecano

Co to? On ji chtěl zabít jiný Jedi a on ji zachránil?
344307
Co to? On ji chtěl zabít jiný Jedi a on ji zachránil?
mecano
0 0
reagovat

gaboo

na Rogue I v dubnu nebo kvetnu teaser, na epizodu 8 mozna o Vanocich....
344303
na Rogue I v dubnu nebo kvetnu teaser, na epizodu 8 mozna o Vanocich....
gaboo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se