Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vader to ve Star Wars rozjede


ikona
Mr. Hlad
darth vaderrogue onestar war
Co čekat od Dartha Vadera v Rogue One? Kdo bude bojovat na straně Impéria? A koho si zahraje Donnie Yen?  

Ze Síla se probouzí jsme se už stačili vzpamatovat a i když lze občas zaslechnout hlasy, které mluví o zklamání, nejspíš neexistuje moc lidí, kteří by si řekli, že jim to stačilo a že víc nechtějí. Na Vánoce se tedy opět sejdeme v kině u Rogue One: A Star Wars Story. Už dávno víme, že děj se bude odehrávat před Novou nadějí a bude se točit kolem party hrdinů, jejichž úkolem je ukrást plány Hvězdy smrti. Šéfovat by jim měla Felicity Jones, ale objeví se třeba i Mads Mikkelsen, Donnie Yen nebo Diego Luna. A taky Darth Vader.

 

Ten nakonec podle všeho dostane víc prostoru, než bylo původně v plánu, a ukáže se v trošku jiném světle, než jsme zvyklí. Údajně se máme těšit na akční scény, v nichž hází světelným mečem, odsekává rebelům hlavy i končetiny a kryje se před nepřátelskou palbou mrtvolami, které s pomocí síly tlačí před sebou. Jo, tu pověst jednoho z nejlepších filmových záporáků všech dob fakt nemá nadarmo. Objevila se ale hromada dalších informací, bohužel ale není úplně jasné, co je sichr a co jsou drby. Takže vám prostě naservírujeme všechno a vy si to nějak přeberte.

 

* V Rogue One se objeví nový typ Stormtrooperů. Budou si říkat Deathtroopers, místo bílé se obléknou do černé a nemá s nimi být moc sranda. Dostaneme i upravené verze TIE Fighterů a kráčejících tanků AT-AT.
* Dočkáme se nového droida, který si prý většinu scén krade pro sebe. Prý by mohlo jít o imperiálního droida, jenž se rozhodl přeběhnout na stranu rebelů. O motion capture by se mohl postarat Alan Tudyk, který si zahrál třeba robota Sonnyho v Já, robot.
* O tom, koho bude hrát Donnie Yen, zatím moc nevíme, ale je jisté, že se postaví na stranu těch hodných a podle fotky to vypadá, že by mohl být slepý. Teď se teoretizuje o tom, že si bude tykat i se Sílou. Ne natolik, aby se z něj mohl stát Jedi, ale k tomu, aby o chlup efektněji nakopával imperiální zadky, by to stačit mohlo.
* No a v neposlední řadě tu máme čtyři fotky kostýmů.

--- 

Vytáhni v hospodě: Okolo role, kterou nakonec dostala Felicity Jones, se motaly Kate Mara, Rooney Mara nebo Tatiana Maslany.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (87)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace