Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Režisérská elita #10: David Fincher

příspěvky 21 - 23 Napsat příspěvek
Pro mě jeden z pěti nejlepších režisérů vůbec. Nejradši mám Sedm, nejméně se mi líbila kinoverze Vetřelce 3, režisérskou verzi jsem neviděl. A The Social Network jsem vůbec neviděl, drama o vzniku FB mě vůbec neláká.
321075
Pro mě jeden z pěti nejlepších režisérů vůbec. Nejradši mám Sedm, nejméně se mi líbila kinoverze Vetřelce 3, režisérskou verzi jsem neviděl. A The Social Network jsem vůbec neviděl, drama o vzniku FB mě vůbec neláká.
0 0
reagovat
Fincherovu preciznost ještě připomenu tímto videem
Jinak patří k mým TOP režisérům. Neviděl jsem od něj špatné filmy, ale minul mě jak Klub rváčů, tak i autorem článku oblíbená Sociální síť. Ty filmy měly něco do sebe, ale na rozdíl od jiných jsem neměl potřebu si je pustit znovu.
Mezi jeho nejlepší filmy považuji samozřejmě Sedm, pak Zodiaca (vražda u jezírka nebo žena na silnici, to jsou scény, z kterých mrazí) a nakonec Muži, kteří nenávidí ženy. U toho posledního se mnou nebude každý souhlasit, jenže ta mrazivá atmosféra opuštěné švédské vesnice je dokonalá. Navíc jsem tehdy dočetl knihu, druhý den mazal na premiéru do kina a neměl jsem jedinou výtku vůči jejímu filmovému převedení.
Úkryt, Benjamin Button, Hra a Zmizelá nepatři mezi nejlepší Fincherovky, ale rád si je pouštím za účelem kvalitně natočené zábavy.
Vetřelec 3 je v režisérské verzi skvělý zážitek, který nekazí žádný hloupý závěrečný záběr a doporučuji všem si jej sehnat.
321070
Fincherovu preciznost ještě připomenu [link="http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/precizni-rezie-davida-finchera"]tímto videem[/link] Jinak patří k mým TOP režisérům. Neviděl jsem od něj špatné filmy, ale minul mě jak Klub rváčů, tak i autorem článku oblíbená Sociální síť. Ty filmy měly něco do sebe, ale na rozdíl od jiných jsem neměl potřebu si je pustit znovu. Mezi jeho nejlepší filmy považuji samozřejmě Sedm, pak Zodiaca (vražda u jezírka nebo žena na silnici, to jsou scény, z kterých mrazí) a nakonec Muži, kteří nenávidí ženy. U toho posledního se mnou nebude každý souhlasit, jenže ta mrazivá atmosféra opuštěné švédské vesnice je dokonalá. Navíc jsem tehdy dočetl knihu, druhý den mazal na premiéru do kina a neměl jsem jedinou výtku vůči jejímu filmovému převedení. Úkryt, Benjamin Button, Hra a Zmizelá nepatři mezi nejlepší Fincherovky, ale rád si je pouštím za účelem kvalitně natočené zábavy. Vetřelec 3 je v režisérské verzi skvělý zážitek, který nekazí žádný hloupý závěrečný záběr a doporučuji všem si jej sehnat.
0 0
reagovat
Ano. Preciznost. Jiné slovo Finchera lépe nevystihuje. Díky za fantastický článek. David je mým nejoblíbenějším režisérem a nemohu více souhlasit. A palec nahoru za Social Network!:+ Ten film by se měl vzpomínat mnohem častěji.
321067
Ano. Preciznost. Jiné slovo Finchera lépe nevystihuje. Díky za fantastický článek. David je mým nejoblíbenějším režisérem a nemohu více souhlasit. A palec nahoru za Social Network!*:+* Ten film by se měl vzpomínat mnohem častěji.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se