Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Mel Gibson přijede do Karlových Varů

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Okamura je kontraagent pseudohumanistů, to je uplně jasné.
297649
Okamura je kontraagent pseudohumanistů, to je uplně jasné.
0 0
reagovat

TonyClifton

BTW už mi došlo jak jsi k tomu "kolonkování" dospěl. Ale ta věta: "To že ty, pan Okamura a Mel Gibson to máte jinak, ještě neznamená, že je to tak dobře." byla ještě součást "odpovědi" Mirce. Nebyla na Tebe :-)
297648
BTW už mi došlo jak jsi k tomu "kolonkování" dospěl. Ale ta věta: "To že ty, pan Okamura a Mel Gibson to máte jinak, ještě neznamená, že je to tak dobře." byla ještě součást "odpovědi" Mirce. Nebyla na Tebe :-)
TonyClifton
0 0
reagovat

TonyClifton

to jsem v životě neřekl. Jestli jsi mě zaškatulkoval jako borce na škatulkování, tak to teda sám moc velkej borec nejsi. V životě by mě nenapadlo Tě někam škatulkovat. Pouze jsem narážel na současné společenské divnoklima, ve kterém může Spáčilová klást rovnítko mezi škrcení ženskejch a "salónní komunismus" říkat, že pro aféry slavných neplatí morální kritértia a že opilí jsme všichni náckové a ještě se najdou lidi, kteří jí to odkývou. No a Okamura je pro mě symbol tohoto vítězství primitivismu a ubohosti.

O Tobě nemám žádný mínění, ani si nepamatuju co kde píšeš a když už, tak rozhodně na mě působíš jako jeden z těch starších, rozvážnějších a rozumnějších tady... proto jsem se divil, že bys to opravdu schvaloval na 100 procent, protože jestli ten článek na kterej jsem odkazoval byl škvár, tak tohle je prostě rozpatlaný lejno.
297646
to jsem v životě neřekl. Jestli jsi mě zaškatulkoval jako borce na škatulkování, tak to teda sám moc velkej borec nejsi. V životě by mě nenapadlo Tě někam škatulkovat. Pouze jsem narážel na současné společenské divnoklima, ve kterém může Spáčilová klást rovnítko mezi škrcení ženskejch a "salónní komunismus" říkat, že pro aféry slavných neplatí morální kritértia a že opilí jsme všichni náckové a ještě se najdou lidi, kteří jí to odkývou. No a Okamura je pro mě symbol tohoto vítězství primitivismu a ubohosti. O Tobě nemám žádný mínění, ani si nepamatuju co kde píšeš a když už, tak rozhodně na mě působíš jako jeden z těch starších, rozvážnějších a rozumnějších tady... proto jsem se divil, že bys to opravdu schvaloval na 100 procent, protože jestli ten článek na kterej jsem odkazoval byl škvár, tak tohle je prostě rozpatlaný lejno.
TonyClifton
0 0
reagovat

MarvinP

Ty jsi neskutečný borec na škatulkování lidí na základě jednoho nebo dvou názorů. Na základě toho, že neodsuzuju Gibsona jsem hned s Okamurou, jo? Brilantní dedukce Watsone. :+
297628
Ty jsi neskutečný borec na škatulkování lidí na základě jednoho nebo dvou názorů. Na základě toho, že neodsuzuju Gibsona jsem hned s Okamurou, jo? Brilantní dedukce Watsone. *:+*
MarvinP
0 0
reagovat

TonyClifton

Fakt? Na 100%? To její "přiznejme si, kdo se vobčas nenacamrá a nenadává na cigoše" nebo jak to tam formuluje, to by v normálním světě bylo na kariérní odstřel. Odpověď na tu otázku je jednoznačně: Já a většina normálních lidí, Mirko. To že ty, pan Okamura a Mel Gibson to máte jinak, ještě neznamená, že je to tak dobře.
297622
Fakt? Na 100%? To její "přiznejme si, kdo se vobčas nenacamrá a nenadává na cigoše" nebo jak to tam formuluje, to by v normálním světě bylo na kariérní odstřel. Odpověď na tu otázku je jednoznačně: Já a většina normálních lidí, Mirko. To že ty, pan Okamura a Mel Gibson to máte jinak, ještě neznamená, že je to tak dobře.
TonyClifton
0 0
reagovat

Rosomak

:+ Ok, ta věta je hned jasnější. Já osobně ty články o Varech zas tak moc nesleduju, takže nevím jestli je na úkor jedné hvězdy přehlížený houf talentovaných lidí, ale tvůj názor beru a pokud to tak je, tak souhlasím...
297513
*:+* Ok, ta věta je hned jasnější. Já osobně ty články o Varech zas tak moc nesleduju, takže nevím jestli je na úkor jedné hvězdy přehlížený houf talentovaných lidí, ale tvůj názor beru a pokud to tak je, tak souhlasím...
Rosomak
0 0
reagovat

TedGeorge

Neřikam, že Vary Gibsona neprezentujou jako velkou star, ale pouze, že to je jeden z mnoha hostů. Tím jsem reagoval na mnohý poznámky (vznášený i mimo moviezone diskuzi), který festivalu vytýkaj fakt, že jeho návštěva jde na úkor jinejch filmovejch osobností - neni to pravda.

Tou poslední větou z předchozího příspěvku jsem chtěl říct, že pokud někdo píše hejt článek/příspěvek jen o Gibsonovi, a současně vytýká, že se málo věnujeme jinejm tvůrcům, sám tak dělá to samý z čeho nás obviňuje... Téma je pro něj pouze Gibson, plejáda dalších zajímavých osobností, který se pohybujou v jinejch kinematografickejch vodách, však už ne. Tim, že se to pak timhle způsobem artikuluje v médiích se i vytváří i zkreslený povědomí o situaci a pomáhá to částečně budovat zavádějící představu o tom, co je a neni důležitý.

To jen k argumentaci - jinak samozřejmě, ať si na Gibsona má každej názor jakej chce. Nechci se tvářit, že by se nějakej morální rozměr člověka měl přehlížet jen kvůli profesní pozici. V jednoznačnejch soudech bych ale byl dost opatrnej.
297512
Neřikam, že Vary Gibsona neprezentujou jako velkou star, ale pouze, že to je jeden z mnoha hostů. Tím jsem reagoval na mnohý poznámky (vznášený i mimo moviezone diskuzi), který festivalu vytýkaj fakt, že jeho návštěva jde na úkor jinejch filmovejch osobností - neni to pravda. Tou poslední větou z předchozího příspěvku jsem chtěl říct, že pokud někdo píše hejt článek/příspěvek jen o Gibsonovi, a současně vytýká, že se málo věnujeme jinejm tvůrcům, sám tak dělá to samý z čeho nás obviňuje... Téma je pro něj pouze Gibson, plejáda dalších zajímavých osobností, který se pohybujou v jinejch kinematografickejch vodách, však už ne. Tim, že se to pak timhle způsobem artikuluje v médiích se i vytváří i zkreslený povědomí o situaci a pomáhá to částečně budovat zavádějící představu o tom, co je a neni důležitý. To jen k argumentaci - jinak samozřejmě, ať si na Gibsona má každej názor jakej chce. Nechci se tvářit, že by se nějakej morální rozměr člověka měl přehlížet jen kvůli profesní pozici. V jednoznačnejch soudech bych ale byl dost opatrnej.
TedGeorge
0 0
reagovat

Rosomak

"Vlna náhlejch lustrací a verdiktů nad člověkem, kterýho nikdo osobně nezná, je o to víc absurdní, protože kritici sami participujou na tom, co akci vytýkaj - sami totiž vytvářej zavádějící systém hodnot, kdy je zajímavý psát jen o Gibsonovi, přičemž desítky dalších zajímavejch autorů naprosto přehlížej"

Nevím no. Gibsona jsem tu bránil, ale Vary dobře ví, proč ho zvou. A rozhodně to není kvůli tomu, že by někdo najednou objevil Apokalypto a chtěl ho představit v Čechách. Nevidím v tom nějakou pestrost a širokej záběr - každej rok prostě mají maskota a předpokládají, že se o něm v masových médiích bude mluvit. Protože to i ten festival potřebuje. Vytýkat potom třeba moviezone, že napíše článek "Gibson ve Varech" (vím, že to neděláš) je blbost. A hlavně nevidím ten "zavádějící systém hodnot" . Viz ta tvoje věta nahoře, kvůli který se už dobře pět minut drbu na hlavě.
Ale možná sem jenom hloupej :D
297503
"Vlna náhlejch lustrací a verdiktů nad člověkem, kterýho nikdo osobně nezná, je o to víc absurdní, protože kritici sami participujou na tom, co akci vytýkaj - sami totiž vytvářej zavádějící systém hodnot, kdy je zajímavý psát jen o Gibsonovi, přičemž desítky dalších zajímavejch autorů naprosto přehlížej" Nevím no. Gibsona jsem tu bránil, ale Vary dobře ví, proč ho zvou. A rozhodně to není kvůli tomu, že by někdo najednou objevil Apokalypto a chtěl ho představit v Čechách. Nevidím v tom nějakou pestrost a širokej záběr - každej rok prostě mají maskota a předpokládají, že se o něm v masových médiích bude mluvit. Protože to i ten festival potřebuje. Vytýkat potom třeba moviezone, že napíše článek "Gibson ve Varech" (vím, že to neděláš) je blbost. A hlavně nevidím ten "zavádějící systém hodnot" . Viz ta tvoje věta nahoře, kvůli který se už dobře pět minut drbu na hlavě. Ale možná sem jenom hloupej *:D*
Rosomak
0 0
reagovat

Rosomak

Ámen! Netřeba dodávat víc
297502
Ámen! Netřeba dodávat víc
Rosomak
0 0
reagovat
Nedá mi to a přidam komentář na příspěvky typu "Vary berou skoro každýho" a "radši menší hvězdu, třeba někoho začínajícího než hvězdu ve slevě". Karlovy Vary každoročně zvou desítky nadějnejch filmařů, není pravda, že by byl zájem pouze o hvězdy "kvůli image" a na autory se kašlalo. Příkladem může bejt třeba Fukunaga, kterýho festival podporuje už od začátku jeho kariéry a dneska je to etablovanej tvůrce, co točí takový věci jako True Detective. Ne všichni režiséři ale chtěj "dobýt" Hollywood, jiný prostě volej odlišnou kariérní dráhu. Popravdě, zkuste si projít program a těch hostů, ze kterejch můžou v budoucnosti vyrůst výrazný filmový osobnosti tam je habaděj. To, že se vždycky pozve i nějaká hollywoodská hvězda dává naprostou logiku - festival má zkártka širokej záběr, uvádí všechny možný typy filmů a zve pestrou skupinu hostů. Pozice Cannes a Varů ale nejde vůbec srovnávat - ne že by Vary byl horší, ale typově se prostě oba festivaly diametrálně lišej. Politika Varů tak nemůže a ani nechce bejt co nejvíc se připodobnit Cannes. Vlna náhlejch lustrací a verdiktů nad člověkem, kterýho nikdo osobně nezná, je o to víc absurdní, protože kritici sami participujou na tom, co akci vytýkaj - sami totiž vytvářej zavádějící systém hodnot, kdy je zajímavý psát jen o Gibsonovi, přičemž desítky dalších zajímavejch autorů naprosto přehlížej. To se pak nelze netočit v kruhu...
297501
Nedá mi to a přidam komentář na příspěvky typu "Vary berou skoro každýho" a "radši menší hvězdu, třeba někoho začínajícího než hvězdu ve slevě". Karlovy Vary každoročně zvou desítky nadějnejch filmařů, není pravda, že by byl zájem pouze o hvězdy "kvůli image" a na autory se kašlalo. Příkladem může bejt třeba Fukunaga, kterýho festival podporuje už od začátku jeho kariéry a dneska je to etablovanej tvůrce, co točí takový věci jako True Detective. Ne všichni režiséři ale chtěj "dobýt" Hollywood, jiný prostě volej odlišnou kariérní dráhu. Popravdě, zkuste si projít program a těch hostů, ze kterejch můžou v budoucnosti vyrůst výrazný filmový osobnosti tam je habaděj. To, že se vždycky pozve i nějaká hollywoodská hvězda dává naprostou logiku - festival má zkártka širokej záběr, uvádí všechny možný typy filmů a zve pestrou skupinu hostů. Pozice Cannes a Varů ale nejde vůbec srovnávat - ne že by Vary byl horší, ale typově se prostě oba festivaly diametrálně lišej. Politika Varů tak nemůže a ani nechce bejt co nejvíc se připodobnit Cannes. Vlna náhlejch lustrací a verdiktů nad člověkem, kterýho nikdo osobně nezná, je o to víc absurdní, protože kritici sami participujou na tom, co akci vytýkaj - sami totiž vytvářej zavádějící systém hodnot, kdy je zajímavý psát jen o Gibsonovi, přičemž desítky dalších zajímavejch autorů naprosto přehlížej. To se pak nelze netočit v kruhu...
0 0
reagovat
Prakticky nikdy s ní nesouhlasím, teď s ní souhlasím 100%
297499
Prakticky nikdy s ní nesouhlasím, teď s ní souhlasím 100%
0 0
reagovat
Wow!

tak Mirka Spáčilová to rozsekla. Uznávám, že jsem se mýlil. Pokud nevytáhne biblický téma, bude si jakožto nacamranej hulvát se sklony k nácíčkovství v čechách s ledaským notovat, takže super volba.
297498
Wow! tak Mirka Spáčilová to rozsekla. Uznávám, že jsem se mýlil. Pokud nevytáhne biblický téma, bude si jakožto nacamranej hulvát se sklony k nácíčkovství v čechách s ledaským notovat, takže super volba.
0 0
reagovat

MarvinP

Podle me to Vary delaj s pozvankama hvězd naopak skoro nejlíp jak to jde. Nikdy totiz nebudem Cannes a nebudou se tu promenovat všichni z LA, to se asi shodneme. Z pohledu propagace festivalu je dobry když se každý rok najde aspon jedno vseobecne znamy jmeno (Banderas, Freeman, Redford, ta Stone, ten Stone, Travolta atd). No a z pohledu dejme tomu vic narocnyho diváka jsou tam zajimavy lidi rok co rok, ti bych rekl ze v poctu mnohonasobnym. Letos by takovy jména moh reprezentovat napr Michael Pitt, moc zajimavej herec.
297337
Podle me to Vary delaj s pozvankama hvězd naopak skoro nejlíp jak to jde. Nikdy totiz nebudem Cannes a nebudou se tu promenovat všichni z LA, to se asi shodneme. Z pohledu propagace festivalu je dobry když se každý rok najde aspon jedno vseobecne znamy jmeno (Banderas, Freeman, Redford, ta Stone, ten Stone, Travolta atd). No a z pohledu dejme tomu vic narocnyho diváka jsou tam zajimavy lidi rok co rok, ti bych rekl ze v poctu mnohonasobnym. Letos by takovy jména moh reprezentovat napr Michael Pitt, moc zajimavej herec.
MarvinP
0 0
reagovat
Gibson je fajn herec i režisér. Nemám s ním problém.
297318
Gibson je fajn herec i režisér. Nemám s ním problém.
0 0
reagovat
Ať už řekl v minulosti co řekl, furt je to hvězda. V nových Expendables to vypadá na fajn roli a Šíleného Maxe si dám velmi rád znovu, kor v letním kině!
297315
Ať už řekl v minulosti co řekl, furt je to hvězda. V nových Expendables to vypadá na fajn roli a Šíleného Maxe si dám velmi rád znovu, kor v letním kině!
0 0
reagovat

Tony

mě se slovo "čecháčkovství" taky nelíbí. Já ho nerpoužil - omylem jsem Ti hpo připsal, bylo v komentáři pod Tebou...

Sorry
297314
mě se slovo "čecháčkovství" taky nelíbí. Já ho nerpoužil - omylem jsem Ti hpo připsal, bylo v komentáři pod Tebou... Sorry
Tony
0 0
reagovat
Já mám Gibsona rád. Všechny jeho role jsou geniální a vážim si ho. Je mi líto, že na základě pár dementních výroků je kolem něj vytvářena aura kontroverzního tvůrce, kterýho jako najednou nemá nikdo nikde zapotřebí. Seriously i my s našima Varama přistoupíme na tuhle kravinu? Pisálek z Aktuálně asi neví kde žije. Navíc mnohem zajímavější je, že Trier řekne na tiskovce cosi ve smyslu, že chápe Hitlera, což i Dunst vedle něj nadzvedlo a těší se tu s každým svým uprdnutím popularitě a kdyby přijel do Varů, tak jsou z něj všichni paf. Gibson se ožral a ujel, agrese vůči manželce zveřejněná - nic dobrýho (ikdyž, buhví co je ta Oksana zač, že?), ale furt jde o jeho soukromí a my musíme pořád moralizovat.
297299
Já mám Gibsona rád. Všechny jeho role jsou geniální a vážim si ho. Je mi líto, že na základě pár dementních výroků je kolem něj vytvářena aura kontroverzního tvůrce, kterýho jako najednou nemá nikdo nikde zapotřebí. Seriously i my s našima Varama přistoupíme na tuhle kravinu? Pisálek z Aktuálně asi neví kde žije. Navíc mnohem zajímavější je, že Trier řekne na tiskovce cosi ve smyslu, že chápe Hitlera, což i Dunst vedle něj nadzvedlo a těší se tu s každým svým uprdnutím popularitě a kdyby přijel do Varů, tak jsou z něj všichni paf. Gibson se ožral a ujel, agrese vůči manželce zveřejněná - nic dobrýho (ikdyž, buhví co je ta Oksana zač, že?), ale furt jde o jeho soukromí a my musíme pořád moralizovat.
0 0
reagovat

TedGeorge

jj to je podobný jako "nejsem rasistka, ale...." "nechci se opít, ale 4 dvojitý tequily..."
297296
jj to je podobný jako "nejsem rasistka, ale...." "nechci se opít, ale 4 dvojitý tequily..."
TedGeorge
0 0
reagovat

MarvinP

Jednou a provždy, nesnáším paslovo "čecháčkovství". Označuje něco, co si myslím v pejorativním smyslu, že není nikde jenom u nás, ale ve skutečnosti je to prakticky všude... Ilustroval bych to jenom na tom, kolik toho od toho incidentu Gibson objezdil, ale asi byli všude čecháčci.

Osobně si to myslíš? Promiň, ale já v tom antisemitismus nevidím víc než u Scorseseho.

A jasně že Vary berou skoro každýho, kdo se jim pořadí přemluvit Cannes to v tomhle hledisku není ani zlomkem. Je hodně naivní si myslet, že se jim hvězdy hlásí jako na běžícím páse.
297295
Jednou a provždy, nesnáším paslovo "čecháčkovství". Označuje něco, co si myslím v pejorativním smyslu, že není nikde jenom u nás, ale ve skutečnosti je to prakticky všude... Ilustroval bych to jenom na tom, kolik toho od toho incidentu Gibson objezdil, ale asi byli všude čecháčci. Osobně si to myslíš? Promiň, ale já v tom antisemitismus nevidím víc než u Scorseseho. A jasně že Vary berou skoro každýho, kdo se jim pořadí přemluvit Cannes to v tomhle hledisku není ani zlomkem. Je hodně naivní si myslet, že se jim hvězdy hlásí jako na běžícím páse.
MarvinP
0 0
reagovat

MarvinP

Dobře, to povzdechnutí nad kocepcí Varů beru, já reagoval spíš na tvoje požehnání toho blbýho článku "Nechci flamovat, ale vidím to bohužel spíš - link"

A nechal bych toho, večer se dá strávit kvalitněji :)

297293
Dobře, to povzdechnutí nad kocepcí Varů beru, já reagoval spíš na tvoje požehnání toho blbýho článku "Nechci flamovat, ale vidím to bohužel spíš - link" A nechal bych toho, večer se dá strávit kvalitněji :)
MarvinP
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se