Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Mel Gibson přijede do Karlových Varů

příspěvky 21 - 39 Napsat příspěvek

TonyClifton

Já ho nesoudím podle ožralých výkřiků, osobně si myslím, že antisemita je, spíš podle způsobu jak natočil Pašije, ale já ho hlavně vůbec nesoudim. Jenže svět ho soudí a to co na jeho pověsti lpí bohužel není úplně "hvězdnej prach". Čecháčkovství je fakt spíš radovat se, že velký Gibson sestoupil shůry, než se zamyslet nad tím, jakou maj Vary v tomhle ohledu vlastně koncepci.
297290
Já ho nesoudím podle ožralých výkřiků, osobně si myslím, že antisemita je, spíš podle způsobu jak natočil Pašije, ale já ho hlavně vůbec nesoudim. Jenže svět ho soudí a to co na jeho pověsti lpí bohužel není úplně "hvězdnej prach". Čecháčkovství je fakt spíš radovat se, že velký Gibson sestoupil shůry, než se zamyslet nad tím, jakou maj Vary v tomhle ohledu vlastně koncepci.
TonyClifton
0 0
reagovat

TedGeorge

No však Travolta byl tím svým scientologováním taky krapet "zlevněnej". To z toho právě dělá nepříjemnej trend. Aby bylo jasno, já tu nehodnotím jak kvalitní je pan Gibson člověk, nebo umělec, ale jak krátkozraká volba je s ním vyrukovat na Varech.

Vary Gibsona nerehabilitujou, Gibson vary nepozvedne.

297288
No však Travolta byl tím svým scientologováním taky krapet "zlevněnej". To z toho právě dělá nepříjemnej trend. Aby bylo jasno, já tu nehodnotím jak kvalitní je pan Gibson člověk, nebo umělec, ale jak krátkozraká volba je s ním vyrukovat na Varech. Vary Gibsona nerehabilitujou, Gibson vary nepozvedne.
TedGeorge
0 0
reagovat
To Gibsnovo antisemitství se IMHO příšerně zveličuje. Pár ožraleckých výroků o židácích a židozednářských spiknutích je podle mne spíš leda tak k pousmátí nebo politování nad pomateným alkoholikem. Dělá se z toho jak kdyby otevřeně schvaloval holocaust nebo tak něco.

Daleko horší mi přijde scientologie, než se párkrát ožrat a něco zmateně vykřikovat, fakt nevěřím tomu, že je přesvědčený antisemita. Soudit lidi na základě toho, co řvou ožralý může leda tak člověk, co si hledá záminku pro svůj butthurt. (Tím neříkám, že alkohol je omluva pro páchání trestný činnost. )
297259
To Gibsnovo antisemitství se IMHO příšerně zveličuje. Pár ožraleckých výroků o židácích a židozednářských spiknutích je podle mne spíš leda tak k pousmátí nebo politování nad pomateným alkoholikem. Dělá se z toho jak kdyby otevřeně schvaloval holocaust nebo tak něco. Daleko horší mi přijde scientologie, než se párkrát ožrat a něco zmateně vykřikovat, fakt nevěřím tomu, že je přesvědčený antisemita. Soudit lidi na základě toho, co řvou ožralý může leda tak člověk, co si hledá záminku pro svůj butthurt. (Tím neříkám, že alkohol je omluva pro páchání trestný činnost. )
0 0
reagovat
Pozvání mi vůbec nevadí. Ono těch zmrdů v Hollywoodu je plno, akorát u Gibsona se o tom hodně mluvilo. Imho si vytrpěl svoje, kdy fakt nebyl x let obsazovanej, všichni se ho štítili, a právě to mytí rukou nad ním mi teďka vadí snad ještě víc než braní "slavných jmen ve slevě" (WTF).

Já mám třeba strašně rád filmy s Russelem Crowem (fakticky všechny) a kdybych byl ve Varech, tak bych si pro autogram zašel. A v reálu je to podle všech hajzl, co bil ženu, je to náboženskej skoro-fanatik a násilník, kterej prej pouze má image drsňáka, ale ve skutečnosti je to slaboch. Ty zprávy jsou ze stejnejch zdrojů jako ty, který ukazujou Gibsona jako antisemitu, alkoholika atd.

Když už to chceš takhle rozlišovat, tak to teda dělej u všech. A přestaň poslouchat půlku hudby, kterou právě posloucháš. A ohraď se proti dalším x hercům, co byly ve Varech poslední roky (pracovní tábory Scientologů a jejich tvář Travolta ti nevadili ?).

Tohle je prostě falešná hra, ve který se nádherně ukazuje "čecháčství" (když už ti vadí sluníčkovost ) . "Aha, povedlo se jim sem dostat Gibsona, ale pojďme si na to zanadávat, protože má za sebou průsery a nikdo s ním nechce pracovat"

Víme?
297256
Pozvání mi vůbec nevadí. Ono těch zmrdů v Hollywoodu je plno, akorát u Gibsona se o tom hodně mluvilo. Imho si vytrpěl svoje, kdy fakt nebyl x let obsazovanej, všichni se ho štítili, a právě to mytí rukou nad ním mi teďka vadí snad ještě víc než braní "slavných jmen ve slevě" (WTF). Já mám třeba strašně rád filmy s Russelem Crowem (fakticky všechny) a kdybych byl ve Varech, tak bych si pro autogram zašel. A v reálu je to podle všech hajzl, co bil ženu, je to náboženskej skoro-fanatik a násilník, kterej prej pouze má image drsňáka, ale ve skutečnosti je to slaboch. Ty zprávy jsou ze stejnejch zdrojů jako ty, který ukazujou Gibsona jako antisemitu, alkoholika atd. Když už to chceš takhle rozlišovat, tak to teda dělej u všech. A přestaň poslouchat půlku hudby, kterou právě posloucháš. A ohraď se proti dalším x hercům, co byly ve Varech poslední roky (pracovní tábory Scientologů a jejich tvář Travolta ti nevadili ?). Tohle je prostě falešná hra, ve který se nádherně ukazuje "čecháčství" (když už ti vadí sluníčkovost ) . "Aha, povedlo se jim sem dostat Gibsona, ale pojďme si na to zanadávat, protože má za sebou průsery a nikdo s ním nechce pracovat" Víme?
0 0
reagovat
... a vítězem se stává Aktuálně, protože si na ten hejtovací škvár každej kliknul. :D
297254
... a vítězem se stává Aktuálně, protože si na ten hejtovací škvár každej kliknul. *:D*
0 0
reagovat

msyogota

on ten článek není zrovna vrchol novinařiny, ale že brát "slavná jména ve slevě" nemusí být dlouhodobě ta správná koncepce, to si prostě myslím. Radši menší hvězdu, třeba někoho začínajícího...

...jo, a jestli jsme se v hodnocení antisemitismu dostali do fáze: "OK, ma proste posahanej nazor na nejakou skupinu lidi" tak potěš koště... btw "sluníčkovost" je rádoby pejorativní výraz v současnosti hojně užívanej "Czech Defence League" ...víme?
297251
on ten článek není zrovna vrchol novinařiny, ale že brát "slavná jména ve slevě" nemusí být dlouhodobě ta správná koncepce, to si prostě myslím. Radši menší hvězdu, třeba někoho začínajícího... ...jo, a jestli jsme se v hodnocení antisemitismu dostali do fáze: "OK, ma proste posahanej nazor na nejakou skupinu lidi" tak potěš koště... btw "sluníčkovost" je rádoby pejorativní výraz v současnosti hojně užívanej "Czech Defence League" ...víme?
msyogota
0 0
reagovat

MarvinP

Ty covece, musim rict ze s tim clanekm odne nesouhlasim.

"Mel Gibson je v tuto chvíli populární asi jako plané neštovice, prakticky není obsazovaný a kdo se mu může vyhnout, činí tak povětšinou velkým obloukem."

Co to je za hlasku? Ja bych se mu urcite nevyhybal.

Me treba primarne zajimaji jeho filmy a zrovna ty jeho skandalni prohlaseni me dokonale minuly, ani bulvar nectu a obvykle nicemu neverim. Pokud je to nekde nahrany, OK, beru, to nejde zpochybnit. Ale i tak je pro me proste zrovna on velka hvezda a budu rad kdyz ho treba uvidim.

Jako mne to prijde hodne prehnany, kam sme v dnesni dobe snahy o maximalni slunickovost zasli. OK, ma proste posahanej nazor na nejakou skupinu lidi, ale dobrych filmu, ktere lidi zaujaly, natocil spoustu tak co se furt resi?

Navic zrovna Vary dycky meli takovou haluz davat ceny slavnym v takovejch slabsich chvilkach, no :) Treba jak tam byl Morgan Freeman a davali s nim Dreamcatchera :) Nebo loni jak prijel Oliver Stone, ten ma taky jakysi podivny politicky nazory.

Mozna jestli by se nemely delat nejaky pruzkumy, zda ti, kteri jsou tam nekam zvani, nejsou jen pokrytci, ze s Melem souhlasi, ale verejne to nikdy nerekli :)

297223
Ty covece, musim rict ze s tim clanekm odne nesouhlasim. "Mel Gibson je v tuto chvíli populární asi jako plané neštovice, prakticky není obsazovaný a kdo se mu může vyhnout, činí tak povětšinou velkým obloukem." Co to je za hlasku? Ja bych se mu urcite nevyhybal. Me treba primarne zajimaji jeho filmy a zrovna ty jeho skandalni prohlaseni me dokonale minuly, ani bulvar nectu a obvykle nicemu neverim. Pokud je to nekde nahrany, OK, beru, to nejde zpochybnit. Ale i tak je pro me proste zrovna on velka hvezda a budu rad kdyz ho treba uvidim. Jako mne to prijde hodne prehnany, kam sme v dnesni dobe snahy o maximalni slunickovost zasli. OK, ma proste posahanej nazor na nejakou skupinu lidi, ale dobrych filmu, ktere lidi zaujaly, natocil spoustu tak co se furt resi? Navic zrovna Vary dycky meli takovou haluz davat ceny slavnym v takovejch slabsich chvilkach, no :) Treba jak tam byl Morgan Freeman a davali s nim Dreamcatchera :) Nebo loni jak prijel Oliver Stone, ten ma taky jakysi podivny politicky nazory. Mozna jestli by se nemely delat nejaky pruzkumy, zda ti, kteri jsou tam nekam zvani, nejsou jen pokrytci, ze s Melem souhlasi, ale verejne to nikdy nerekli :)
MarvinP
0 0
reagovat

Nechci flamovat, ale vidím to bohužel spíštakhle

(ok, menší flame mi asi ani neva)
297207
Nechci flamovat, ale vidím to bohužel spíš[link="http://magazin.aktualne.cz/kultura/mff-karlovy-vary-2014-special/glosa-pozvat-gibsona-je-omyl-ktery-sune-vary-k-provincnosti/r~f8e17736fb9111e3939b002590604f2e/"]takhle[/link] (ok, menší flame mi asi ani neva)
0 0
reagovat
Někdo na CSFD psal, že by Peter Dinklage mohl uvést film Low Down? Je tu ještě šance?
297147
Někdo na CSFD psal, že by Peter Dinklage mohl uvést film Low Down? Je tu ještě šance?
0 0
reagovat

Mel

Tak tahle zpráva mě dojala. To vemu Karlovy Vary útokem!!!!
297135
Tak tahle zpráva mě dojala. To vemu Karlovy Vary útokem!!!!
Mel
0 0
reagovat
Když seženeš lístky na Apocalypto, tak asi stoprocentní, má to osobně uvést. Jinak si stačí zjistit, kde kdy bude a včas si stoupnout k červenému koberci. Dá se to. Ale to Apocalypto je sichr a navíc tam bude asi i mluvit, nejenom mávat.
297132
Když seženeš lístky na Apocalypto, tak asi stoprocentní, má to osobně uvést. Jinak si stačí zjistit, kde kdy bude a včas si stoupnout k červenému koberci. Dá se to. Ale to Apocalypto je sichr a navíc tam bude asi i mluvit, nejenom mávat.
0 0
reagovat

Gibson

Jak velká je šance, že ho člověk uvidí? Nechtěl bych jet takovou dálku zbytečně:-)
297131
Jak velká je šance, že ho člověk uvidí? Nechtěl bych jet takovou dálku zbytečně:-)
Gibson
0 0
reagovat
297090
http://youtu.be/lLCEUpIg8rE
0 0
reagovat
Pecka - clanek prisel den po tom, co jsem se teda nakonec pro ten steelbook Braveheart rozhodl...
297084
Pecka - clanek prisel den po tom, co jsem se teda nakonec pro ten steelbook Braveheart rozhodl...
0 0
reagovat
Bomba!:+
297070
Bomba!*:+*
0 0
reagovat
"Whoa, guys, it's only vitamins!":D
297063
"Whoa, guys, it's only vitamins!"*:D*
0 0
reagovat
Hádám, že na projekci izraelských dramat ho nejspíš nepotkáme.
297059
Hádám, že na projekci izraelských dramat ho nejspíš nepotkáme.
0 0
reagovat
v kontexte poslednej show Johna Olivera je táto správa smutne vtipná :D
297057
v kontexte poslednej show Johna Olivera je táto správa smutne vtipná *:D*
0 0
reagovat
Fíha!
297056
Fíha!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se