Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Iron Man 3: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

markspuks

Tak to asi každej čteme jinej komiks, seriozni? možná ...rezervovaný? ..vůbec :)

link

link

306113
Tak to asi každej čteme jinej komiks, seriozni? možná ...rezervovaný? ..vůbec *:)* http://brittawrites.files.wordpress.com/2013/02/tony-stark-chemo.png https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSpTRlBacGNAMJ--HB_p0A1PyR0mtNMurCvFJkbh62MXXt_-MYh
markspuks
0 0
reagovat
Honest Trailers nesklamali.. :D

link

272312
Honest Trailers nesklamali.. *:D* http://www.youtube.com/watch?v=e3r4FklA4gI
0 0
reagovat

fr3ak

To by som netvrdil. Banner, Thor, Cap.. tí všetci sa správajú veľmi podobne, ako ich komiksové predlohy, charakterizáciou je úplne mimo snáď len Stark.

Tony Stark v komikse je rezervovaný a seriózny, t.j. presný opak extrovertného vtipálka RDJR.
271888
To by som netvrdil. Banner, Thor, Cap.. tí všetci sa správajú veľmi podobne, ako ich komiksové predlohy, charakterizáciou je úplne mimo snáď len Stark. Tony Stark v komikse je rezervovaný a seriózny, t.j. presný opak extrovertného vtipálka RDJR.
fr3ak
0 0
reagovat

markspuks

Tak pokud vím, komisků se věrně nedrží ani jeden film, ale spíš se z nich čerpá, takže jejich nekopírování souvisí i s Iron Manem jakožto charakterem a to že tam RDJ nehraje Tonyho, ale sám sebe je pro mě osobně spíš plus :)
271872
Tak pokud vím, komisků se věrně nedrží ani jeden film, ale spíš se z nich čerpá, takže jejich nekopírování souvisí i s Iron Manem jakožto charakterem a to že tam RDJ nehraje Tonyho, ale sám sebe je pro mě osobně spíš plus :)
markspuks
0 0
reagovat

fr3ak

Ja by som naopak už veľmi rád privítal iného herca, RDJR totiž nehrá Tonyho Starka, ale sám seba. Za pravdu mi dá každý, kto niekedy čítal komiks s Iron Manom.

Taký Extremis je tisíckrát lepší než tá stupídna komédia zvaná Iron Man 3.
271870
Ja by som naopak už veľmi rád privítal iného herca, RDJR totiž nehrá Tonyho Starka, ale sám seba. Za pravdu mi dá každý, kto niekedy čítal komiks s Iron Manom. Taký Extremis je tisíckrát lepší než tá stupídna komédia zvaná Iron Man 3.
fr3ak
0 0
reagovat
Mě přijde dost divný že trojka popírá předešlej díl a vlastně i Avengers. V Iron Manovi 2 jsem se dozvíme že se spousta mocností snaží vyrobit svoje Iron Many a Tony sám sebe označuje za ochránce Ameriky, v Avengers byl Iron Man při té invazi naprosto nepostradatelnej. A teď najednou na konci trojky zničí všechny svoje obleky, což je maximální hloupost, protože Iron Patriot (bleh :D) nemůže bejt všude, navíc je to ochranka prezidenta. Ten zvrat s Mandarinem, kterej si spousta lidí nemůže vynachválit mě osobně spíš nasral.

Souhlasím s HastaLaVistaBab že ta infantilnost už byla na hranici snesitelnosti (naštěstí zatím ne tak extrémě debilní jak to provozuje v posledních 15 letech Bay, ale tím směrem se to pomalu ubírá).

Jinak pochybuju že by se Downey ve čtyřce neobjevil, bez něj by to nešlo a všichni to víme :)
271864
Mě přijde dost divný že trojka popírá předešlej díl a vlastně i Avengers. V Iron Manovi 2 jsem se dozvíme že se spousta mocností snaží vyrobit svoje Iron Many a Tony sám sebe označuje za ochránce Ameriky, v Avengers byl Iron Man při té invazi naprosto nepostradatelnej. A teď najednou na konci trojky [spoiler]zničí všechny svoje obleky, což je maximální hloupost, protože Iron Patriot (bleh :D) nemůže bejt všude, navíc je to ochranka prezidenta. Ten zvrat s Mandarinem, kterej si spousta lidí nemůže vynachválit mě osobně spíš nasral.[/spoiler] Souhlasím s HastaLaVistaBab že ta infantilnost už byla na hranici snesitelnosti (naštěstí zatím ne tak extrémě debilní jak to provozuje v posledních 15 letech Bay, ale tím směrem se to pomalu ubírá). Jinak pochybuju že by se Downey ve čtyřce neobjevil, bez něj by to nešlo a všichni to víme :)
0 0
reagovat

6/10

Docela zklamání. Dawney ve 4ce už teda nebude? Nebo jak to teda teď vlastně bude s Iron Manem po těch událostech na konci 3ky? Spojler - zničil obleky, nemá nic, nemá elektromagnet (střepiny mu jako dostali z těla ven?) ??

Štvalo mě, jak půlku filmu parádně budovali auru kolem Mandarína, aby pak v půlce přišla ta dementní scéna, chvílema to bylo fajn, navíc to tíhlo k temnější, osudovější atmosféře, aby opět po chvíli přišla nějaká až málem infantilní scéna, Stark nebyl Stark jak ho známe, bylo to celé trochu zvláštní ...
271389
Docela zklamání. Dawney ve 4ce už teda nebude? Nebo jak to teda teď vlastně bude s Iron Manem po těch událostech na konci 3ky? Spojler - zničil obleky, nemá nic, nemá elektromagnet (střepiny mu jako dostali z těla ven?) ?? Štvalo mě, jak půlku filmu parádně budovali auru kolem Mandarína, aby pak v půlce přišla ta dementní scéna, chvílema to bylo fajn, navíc to tíhlo k temnější, osudovější atmosféře, aby opět po chvíli přišla nějaká až málem infantilní scéna, Stark nebyl Stark jak ho známe, bylo to celé trochu zvláštní ...
6/10
0 0
reagovat
Memphis: Jo, nedávno jsem viděl poprvé od kina Avengers a vlastně mě až překvapilo, jak moc mě ten film nebavil - jen plkání a nějaká žďuchačka v lese plus finále vycucané z prstu. IM3 je určitě zábavnější. Ale po vší té záplavě comicsy mohu jednoznačně prohlásit, že první iron Man je jednoznačně nejlepší Marvel.
271085
Memphis: Jo, nedávno jsem viděl poprvé od kina Avengers a vlastně mě až překvapilo, jak moc mě ten film nebavil - jen plkání a nějaká žďuchačka v lese plus finále vycucané z prstu. IM3 je určitě zábavnější. Ale po vší té záplavě comicsy mohu jednoznačně prohlásit, že první iron Man je jednoznačně nejlepší Marvel.
0 0
reagovat

7/10

Docela mě pobavily ty hlubokomyslný analýzy na první stránce diskuze, Iron Man 3 je pořád jen a jen hloupej blockbuster. Ale nemůžu popřít, že jsem se bavil. Co sráží hodnocení, je otravná Gwyneth (neříká se mi to lehce), závěrečná šíleně over-the-top akce (ovšem natočená zručně), a vůbec to, že konec tak nějak nedává smysl. První tři čtvrtiny filmu totiž byly na poctivých osm čůr... hvězd.

Co mě naopak příjemně překvapilo, byla Starkova epizoda na vidlákově a to, jak si Black poradil s harantem, kterej nejenom že nebyl otravnej, ale dokonce mě scény s ním na celým filmu bavily asi nejvíc.

Black je vůbec velmi zručnej realizátor. Mezi těma, který si Marvel do svých projektů vybírá, imho patří k těm nejzajímavějším. Snad se teď k režii bude dostávat častějc. Moh by třeba začít točit druhýho Reachera. :D

Abych to shrnul, Downeymu jsem ty "panic attacks" nežral ani na vteřinu, Kingsley byl super, trojka mě bavila víc než Avengers a jednička je pořád lepší film. Dvojku jsem neviděl.
271078
Docela mě pobavily ty hlubokomyslný analýzy na první stránce diskuze, Iron Man 3 je pořád jen a jen hloupej blockbuster. Ale nemůžu popřít, že jsem se bavil. Co sráží hodnocení, je otravná Gwyneth (neříká se mi to lehce), závěrečná šíleně over-the-top akce (ovšem natočená zručně), a vůbec to, že konec tak nějak nedává smysl. První tři čtvrtiny filmu totiž byly na poctivých osm čůr... hvězd. Co mě naopak příjemně překvapilo, byla Starkova epizoda na vidlákově a to, jak si Black poradil s harantem, kterej nejenom že nebyl otravnej, ale dokonce mě scény s ním na celým filmu bavily asi nejvíc. Black je vůbec velmi zručnej realizátor. Mezi těma, který si Marvel do svých projektů vybírá, imho patří k těm nejzajímavějším. Snad se teď k režii bude dostávat častějc. Moh by třeba začít točit druhýho Reachera. *:D* Abych to shrnul, Downeymu jsem ty "panic attacks" nežral ani na vteřinu, Kingsley byl super, trojka mě bavila víc než Avengers a jednička je pořád lepší film. Dvojku jsem neviděl.
7/10
0 0
reagovat

RainMakeR

Tym twistom bolo to ze sa vrati, co je typicke ked ide o Marvel/Disney, bohuzial, cely ten ton ktory sa snazili vytvorit skonci prave u Pepper, IM3 ako najhorsi film trilogie? ou yeahhh 8)
270732
[spoiler]Tym twistom bolo to ze sa vrati, co je typicke ked ide o Marvel/Disney, bohuzial, cely ten ton ktory sa snazili vytvorit skonci prave u Pepper, IM3 ako najhorsi film trilogie? ou yeahhh *8)*[/spoiler]
RainMakeR
0 0
reagovat
On někdy někdo bral Marvelovky vážně? Tedy i nějak jinak než "je to Disney"? Eh...
270694
On někdy někdo bral Marvelovky vážně? Tedy i nějak jinak než "je to Disney"? Eh...
0 0
reagovat

RainMakeR

kde si nechal long live marvel fanboy?


V tom filme nefunguje absolútne nič...
270693
kde si nechal long live marvel fanboy? V tom filme nefunguje absolútne nič...
RainMakeR
0 0
reagovat
On to ale vi a sere ho to, jelikoz se kvuli tomu "Marvelovky nemozu brat vazne, hoci cely cas vam trepu do hlavy kam film smeruje, len aby sa na vas na koniec usmial Disney" ;)

270692
On to ale vi a sere ho to, jelikoz se kvuli tomu "Marvelovky nemozu brat vazne, hoci cely cas vam trepu do hlavy kam film smeruje, len aby sa na vas na koniec usmial Disney" *;)*
0 0
reagovat

Dawko_SVK

dodívals to do konce ? protože Pepper na konci žije :-) a nedokážu si představit že by jí Shane Black zabil, to bych ten film strašně nenáviděl.

to že si pak nechá udělat tu operaci až na konci 3 dílu a né třeba v 1,2 ? třeba proto že nechtěl, nebo nebyla medicína tak pokročilá .... :-)
270691
dodívals to do konce ? protože [spoiler]Pepper na konci žije :-) a nedokážu si představit že by jí Shane Black zabil, to bych ten film strašně nenáviděl.[/spoiler] to že si pak nechá udělat tu operaci až na konci 3 dílu a né třeba v 1,2 ? třeba proto že nechtěl, nebo nebyla medicína tak pokročilá .... :-)
Dawko_SVK
0 0
reagovat

6/10

Dalsia miliarda, a zasa nezasluzene...Mandarin mi ani tak nevadil, skor naopak, Kingsley bol skvely, konecne dostal IM schopneho zaporaka, ale, pocas filmu som nevedel ci sledujem rozpravku pre deti(zalozene na vtipoch ktore nefungovali), sci-fi, dramu(Starkova psych.), vsetko sa to zmixovalo do nejakeho miš-mašu ktory vobec nefunguje a to ze to zakoncili ako to zakoncili, je len dalsi hriech Marvelu, hovorit o konci trilogie, pricom vsetci vieme ze IM vrati v Avengers je presne taky podly tah ako Coulson v TV seriale SHIELD...a presne kvoli twistu na konci filmu sa Marvelovky nemozu brat vazne, hoci cely cas vam trepu do hlavy kam film smeruje, len aby sa na vas na koniec usmial Disney. FUCK YOU!!! Nieco mi hovori, ze Thor sa od tohto vzoru nevzdiali

Preco maju vsetky marvelovky slabe finale? Podarilo sa to zatial len Avengers...

Tym twistom na konci som myslel smrt pepper...
270687
Dalsia miliarda, a zasa nezasluzene...Mandarin mi ani tak nevadil, skor naopak, Kingsley bol skvely, konecne dostal IM schopneho zaporaka, ale, pocas filmu som nevedel ci sledujem rozpravku pre deti(zalozene na vtipoch ktore nefungovali), sci-fi, dramu(Starkova psych.), vsetko sa to zmixovalo do nejakeho miš-mašu ktory vobec nefunguje a to ze to zakoncili ako to zakoncili, je len dalsi hriech Marvelu, hovorit o konci trilogie, pricom vsetci vieme ze IM vrati v Avengers je presne taky podly tah ako Coulson v TV seriale SHIELD...a presne kvoli twistu na konci filmu sa Marvelovky nemozu brat vazne, hoci cely cas vam trepu do hlavy kam film smeruje, len aby sa na vas na koniec usmial Disney. FUCK YOU!!! Nieco mi hovori, ze Thor sa od tohto vzoru nevzdiali Preco maju vsetky marvelovky slabe finale? Podarilo sa to zatial len Avengers... [spoiler]Tym twistom na konci som myslel smrt pepper...[/spoiler]
6/10
0 0
reagovat
Mandarin to hrál a vrátí se. Guy Pearce měl dračí tetování a velkou zbraní Mandarina byl drak.
262717
Mandarin [spoiler]to hrál a vrátí se. Guy Pearce měl dračí tetování a velkou zbraní Mandarina byl drak. [/spoiler]
0 0
reagovat
Presne tak, Mandarin mal byť cool a nie takáto sračka. Neviem koho bol toto nápad. Ja som si vlastne výkon Kingsleyho ani nevšímal. Vyzeral fajn, bol drsný ale čakal som na veľké finále kde si utvorím o ňom názor. Po druhom pozretí som bol z výkonu Kingsleyho veľmi potešený a ešte viac ma štve ako ho spláchli do hajzlu
262712
Presne tak, Mandarin mal byť cool a nie takáto sračka. Neviem koho bol toto nápad. Ja som si vlastne výkon Kingsleyho ani nevšímal. Vyzeral fajn, bol drsný ale čakal som na veľké finále kde si utvorím o ňom názor. Po druhom pozretí som bol z výkonu Kingsleyho veľmi potešený a ešte viac ma štve ako ho spláchli do hajzlu
0 0
reagovat
Film byl celkově dobrej , jen ti hlavní záporáci mi do Iron mana prostě nesedí. A Mandarin mě docela zkalamal. Čekal jsem podle trailerů že bude něco víc , prostě někdo u koho budete mít pocit že když se naštve je schopnej poslat celou armádu jenom ze svýho křesla. A navíc film ve vás ten pocit navíc vyvolá.A z Mandarína se pak vyklube jen předrogovanej dědek
262687
Film byl celkově dobrej , jen ti hlavní záporáci mi do Iron mana prostě nesedí. A Mandarin mě docela zkalamal. Čekal jsem podle trailerů že bude něco víc , prostě někdo u koho budete mít pocit že když se naštve je schopnej poslat celou armádu jenom ze svýho křesla. A navíc film ve vás ten pocit navíc vyvolá.A z Mandarína se pak vyklube [spoiler] jen předrogovanej dědek [/spoiler]
0 0
reagovat
Aha, tak to potom berem. Ale nič to nemení na fakte že s toho robili 2dieli veľké drama a komblikáciu v Tonyho živote a potom to v 1min posledného dielu vyriešia.
262654
Aha, tak to potom berem. Ale nič to nemení na fakte že s toho robili 2dieli veľké drama a komblikáciu v Tonyho živote a potom to v 1min posledného dielu vyriešia.
0 0
reagovat
To byl Wu, kdo mu ho pochcal. Teda vyndal. Ten reaktor. Dávej pozor
262647
To byl Wu, kdo mu ho pochcal. Teda vyndal. Ten reaktor. Dávej pozor
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se