Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Kam až Marvel bude ochotný zajít?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Nebo Daredevil od Bendise.
V současnosti se těším, až si koupím Hawkeye z amazonu, ano, ten nesympatický jalový lučišník má podle všeho parádní netypický komiks.

link
260114
Nebo Daredevil od Bendise. V současnosti se těším, až si koupím Hawkeye z amazonu, ano, ten nesympatický jalový lučišník má podle všeho parádní netypický komiks. http://robot6.comicbookresources.com/wp-content/uploads/2012/12/hawkeye-and-the-avengers.jpg
0 0
reagovat

HAL

Ty věci co sem ti doporučila jsou právě velmi kvalitní čtení, rozhodně ne na úrovni Bayoviny. Dokonce 1602 bych dala na úroveň Sandmana. Problém je v tvém výroku že Marvel vydává jen blbosti-pod Marvel třeba patří Marvel MAX-kde jsou dospělější příběhy-punisher, cage, blade nebo třeba Temná věž od Kinga-rozhodně to nejsou jen ubermench přběhy.
A mmch to co se vydává česky je jen zlomek produkce co se vydává v USA a často to ani není nikterak dobré...
260085
Ty věci co sem ti doporučila jsou právě velmi kvalitní čtení, rozhodně ne na úrovni Bayoviny. Dokonce 1602 bych dala na úroveň Sandmana. Problém je v tvém výroku že Marvel vydává jen blbosti-pod Marvel třeba patří Marvel MAX-kde jsou dospělější příběhy-punisher, cage, blade nebo třeba Temná věž od Kinga-rozhodně to nejsou jen ubermench přběhy. A mmch to co se vydává česky je jen zlomek produkce co se vydává v USA a často to ani není nikterak dobré...
HAL
0 0
reagovat

eliera

Nečetl jsem všechno, byť časem se k tomu nejspíš dostanu, ono je to dobré odpočinkové "záchodové" čtení. Už nedám z hlavy co přesně to bylo za kompletní knihy co jsem četl, je to hodně let zpátky když jsem si, jsa nadšen z aktuálních filmů X-Men a Spider-Man, sehnal nějaké komiksy o nich, i toho samostatného Wolverina. Mlátit hlavou do zdi jsem vskutku chtěl. Od té doby už spíš náhodně narazím na nějaký sešitek, z toho se toho moc vysledovat nedá.


... hmm, možná se sluší dodat že nemám rád klasické superhrdiny už přímo z principu, jednoduše, téma klasicky pojatých superhrdinů a primitivně übermenshovské mýty kolem nich mi připadají neskutečně debilní tak nějak celkově, tudíž výrazněji oceňuji pouze ty superhrdinské komiksy které se z tohoto tématu dost zásadně vymezují, případně jsou k tomu nějakou subverzivní parafrází - např Sandman a Watchmeni, od standartního Batmana zásadně odlišný Návrat temného rytíře, anarchistická Vendeta, Vrána, etc.
Klasičtí superhrdinové ale... snad všechno co jsem četl bez vyjímky je akční výplach, jako Emmerichovky a Bayovky mezi filmy. (a hlavně - nesnáším nekonečné soap-opery)


Rouder
Je ale dost zásadní rozdíl mezi i v komiksu celkem jednolitém a sevřeném příběhu jedné postavy, a kompletním vesmírem zabordeleným vším co kdy kdekterého Marvelovského scénáristu napadlo. To první převedeš na plátno relativně snadno, to druhé ale bez zásadních změn a osekání nemůže ve filmu nikdy fungovat.
260082
Nečetl jsem všechno, byť časem se k tomu nejspíš dostanu, ono je to dobré odpočinkové "záchodové" čtení. Už nedám z hlavy co přesně to bylo za kompletní knihy co jsem četl, je to hodně let zpátky když jsem si, jsa nadšen z aktuálních filmů X-Men a Spider-Man, sehnal nějaké komiksy o nich, i toho samostatného Wolverina. Mlátit hlavou do zdi jsem vskutku chtěl. Od té doby už spíš náhodně narazím na nějaký sešitek, z toho se toho moc vysledovat nedá. ... hmm, možná se sluší dodat že nemám rád klasické superhrdiny už přímo z principu, jednoduše, téma klasicky pojatých superhrdinů a primitivně übermenshovské mýty kolem nich mi připadají neskutečně debilní tak nějak celkově, tudíž výrazněji oceňuji pouze ty superhrdinské komiksy které se z tohoto tématu dost zásadně vymezují, případně jsou k tomu nějakou subverzivní parafrází - např Sandman a Watchmeni, od standartního Batmana zásadně odlišný Návrat temného rytíře, anarchistická Vendeta, Vrána, etc. Klasičtí superhrdinové ale... snad všechno co jsem četl bez vyjímky je akční výplach, jako Emmerichovky a Bayovky mezi filmy. (a hlavně - nesnáším nekonečné soap-opery) [b]Rouder[/b] Je ale dost zásadní rozdíl mezi i v komiksu celkem jednolitém a sevřeném příběhu jedné postavy, a kompletním vesmírem zabordeleným vším co kdy kdekterého Marvelovského scénáristu napadlo. To první převedeš na plátno relativně snadno, to druhé ale bez zásadních změn a osekání nemůže ve filmu nikdy fungovat.
eliera
0 0
reagovat

HAL

Já, jako komiksovej analfabet (četl jsem jen Vendettu a Watchmeny) jsem dal Secret Wars na jeden zátah pár let zpátky na praxi u Dobrovskýho a pak jsem ještě šel a koupil si to. Neskutečnej mazec. Ultimates taky nejsou špatný.
Nevím, jestli je to světlá vyjímka proti zbytku, kterej dělaj, ale tohle rozhodne stálo za ty prachy. A nahovno to určitě nebylo.
260055
Já, jako komiksovej analfabet (četl jsem jen Vendettu a Watchmeny) jsem dal Secret Wars na jeden zátah pár let zpátky na praxi u Dobrovskýho a pak jsem ještě šel a koupil si to. Neskutečnej mazec. Ultimates taky nejsou špatný. Nevím, jestli je to světlá vyjímka proti zbytku, kterej dělaj, ale tohle rozhodne stálo za ty prachy. A nahovno to určitě nebylo.
HAL
0 0
reagovat
Uf, ještě že to nakonec je tak jak to je, tuhle logiku bych na plátně asi nerozdýchal.
260051
Uf, ještě že to nakonec je tak jak to je, tuhle logiku bych na plátně asi nerozdýchal.
0 0
reagovat

pazanowski

To, co popisuješ, je přepokládám pojetí Granta Morrisona. To je, ale relativně netypické. Kdyby jsi sáhl po něčem, co běží či běželo vedle toho, tak dostaneš něco filmům velmi podobného.

Třeba Detective Comics od dvojce Dini/Nguyen (pak přešli k Streets of Gotham) nebo od Snyder/Jock/Frankavilla je žánrově a stylem Nolanově pojetí podobné. Kriminální thrillery.

Heart of Hush nebo The Black Mirror by v Nolan-světě fungovaly bez zásadních změn.

Ono, co je součaný Batman? Současně výchází pět titulů s Temným Rytířem v hlavní roli a nesčetně dalších souvisejích titulů a ty komiksy se navzájem můžou velmi lišit.
260049
To, co popisuješ, je přepokládám pojetí Granta Morrisona. To je, ale relativně netypické. Kdyby jsi sáhl po něčem, co běží či běželo vedle toho, tak dostaneš něco filmům velmi podobného. Třeba Detective Comics od dvojce Dini/Nguyen (pak přešli k Streets of Gotham) nebo od Snyder/Jock/Frankavilla je žánrově a stylem Nolanově pojetí podobné. Kriminální thrillery. Heart of Hush nebo The Black Mirror by v Nolan-světě fungovaly bez zásadních změn. Ono, co je součaný Batman? Současně výchází pět titulů s Temným Rytířem v hlavní roli a nesčetně dalších souvisejích titulů a ty komiksy se navzájem můžou velmi lišit.
pazanowski
0 0
reagovat
Řekl jsem to příliš ukvapeně a máš pravdu. (teď nastane chvilka zbytečného plácání)
Nicméně "věrně" se předloze drží, ale když srovnáme s věrností jiných adaptací:
Nesmysl to není. Stejné obrazy/scény/zachované motivy/charaktery můžu vykliknout z jakéhokoliv komiksového filmu a dokazovat tak jeho doslovnost a věrnost. Většina komiksáků věrná předloze bude vždy, to je správné i logické (Thor se bude chovat jako Thor, Loki se bude chovat jako Loki, Loki bude chtít ovládnout Asgard, bude mezi nimi stejný vztah, atd, sem tam nějaké cameo známé postavy).

Rises:

malé odkazy, které nemají vliv na příběh, prostě blbůstky
1. jack blake je tam na obrázku jako jedna z mnoha postav, nějaký malý bloňďatý kluk
(to už je větší motiv z komiksů ten, že hraje roli Robina, i když bez křiklavého kostýmu)
4. v příběhu z budoucnosti použil batman kovové podpěry, stejně jako ve filmu
10.Catwoman má blonďatou pomocnici jako v komiksech
11. Gordon je taky v rozvodovém řízení jako v komiksech
17. Catwoman má ráda old fashion look
22. stejná hláška bane
25. Stejná hláška policistů v autě
18. podobná obrazová stavba novin
21. Studna, ačkoliv v komiksu byla tato studna kouzelná, tady je to prostě studna, Lazarus Pit (je mezi malými odkazy, protože jediný společný znak je prostě studnovitost a pak přenesené významy a interpretace)
24. Podobný kostým Catwoman (vlastně dost jiný, jeden hitech, druhý spíš ten fetish, ale jasný)

větší odkazy, motivy
2. batman spadl stejně jako robin spadl
3. batman byl na čas v důchodu, stejně jako v komiksu
8. Bane mluví stejně jako v komiksech, podobně
9. Gordon (ze zcela jiných důvodů byl v nemocnici) stejně jako ve filmu

A teď základní prvky příběhu:
5., 6., 7. Batmanova konfrontace s Banem je podobná jako v komiksu, hlavní prvek, zlomení Batmanovy páteře
12. trojúhelník Ras, Bane a Talia má stejný vztah jako v komiksech
13.vězeňský útěk jako v komiksech
14. odříznutí Gothamu jako v komiksech
15. Bane je narozen ve vězení
16. Banovi je rozbita maska coby jeden z klíčových úderů
19. Bane a Catwoman krátce spolu spolupracovali
20. celá zápletka s Bane, Ras a plánem zničení Gothamu nukleární bombou
23. Selina a Batman se vzali

První kategorie jsou klasické odkazy pro fanoušky.
Druhá už jsou motivy, jako zachování stejné mluvy Bane jako v komiksu, dal bych tam i třeba to, že Baneova slabina je jeho maska, ty bych taky nějak neřešil, to je automatické.

Třetí kategorie je až zásadní.
O Banovi jsou známé nejznámější fakta: narozen ve vězení, rozbil netopýrovi páteř, byl napojen na Ras a Talii a nechal utéct vězně.
Catwoman hraje v komiksech dvojí hru, Batmanův nepřítel/přítel a love interest.

Film prostě použil tyto známé dějové prvky předlohy, které se týkají Banea. Ale zohýbal je, využil je jako základní motivy a doplnil je, postavil na nich celý vlastní příběh. A funguje to velmi dobře, adaptoval hlavní charaktery a základní (nejznámější) prvky. Ale je fakt důležité to, že to OHL, aby to sedělo do JEHO světa, který je rozdílný než ten komiksový (některé prvky zbavil nadpřirozených či jiných šílených vlastností - každý z pramenů obsahuje nějakou "šílenost", od lazarusové studny po to, že Selina je pouliční prostitutka atd.).

Pokud ale srovnáme nějakou věrnost, tak celý Marvel, Raimiho Spiderman a podobně, bude prostě doslovnější, věrnější. Nolan musel vybírat a ohýbat tak, aby to pořád působilo co nejreálněji a vystavil na tom vlastní svět - který je celkem rozdílný od komiksového.

______________________________________________________________

ALE třeba na to koukáme prostě jinou perspektivou. Když ale vidím Marvel filmy, tak je to celkem zaměnitelné s komiksy, koupím si některý ze současných komiksů a všechny věci tam přijmu. Zatímco když si koupím Batmana a tam vidím jeho smrt, cestování časem a periodami, jeho syna který má desítky klonů atd, tak si řeknu přece jen WHAT oproti filmovému univerzu.
260048
Řekl jsem to příliš ukvapeně a máš pravdu. (teď nastane chvilka zbytečného plácání) Nicméně "věrně" se předloze drží, ale když srovnáme s věrností jiných adaptací: Nesmysl to není. Stejné obrazy/scény/zachované motivy/charaktery můžu vykliknout z jakéhokoliv komiksového filmu a dokazovat tak jeho doslovnost a věrnost. Většina komiksáků věrná předloze bude vždy, to je správné i logické (Thor se bude chovat jako Thor, Loki se bude chovat jako Loki, Loki bude chtít ovládnout Asgard, bude mezi nimi stejný vztah, atd, sem tam nějaké cameo známé postavy). Rises: malé odkazy, které nemají vliv na příběh, prostě blbůstky 1. jack blake je tam na obrázku jako jedna z mnoha postav, nějaký malý bloňďatý kluk (to už je větší motiv z komiksů ten, že hraje roli Robina, i když bez křiklavého kostýmu) 4. v příběhu z budoucnosti použil batman kovové podpěry, stejně jako ve filmu 10.Catwoman má blonďatou pomocnici jako v komiksech 11. Gordon je taky v rozvodovém řízení jako v komiksech 17. Catwoman má ráda old fashion look 22. stejná hláška bane 25. Stejná hláška policistů v autě 18. podobná obrazová stavba novin 21. Studna, ačkoliv v komiksu byla tato studna kouzelná, tady je to prostě studna, Lazarus Pit (je mezi malými odkazy, protože jediný společný znak je prostě studnovitost a pak přenesené významy a interpretace) 24. Podobný kostým Catwoman (vlastně dost jiný, jeden hitech, druhý spíš ten fetish, ale jasný) větší odkazy, motivy 2. batman spadl stejně jako robin spadl 3. batman byl na čas v důchodu, stejně jako v komiksu 8. Bane mluví stejně jako v komiksech, podobně 9. Gordon (ze zcela jiných důvodů byl v nemocnici) stejně jako ve filmu A teď základní prvky příběhu: 5., 6., 7. Batmanova konfrontace s Banem je podobná jako v komiksu, hlavní prvek, zlomení Batmanovy páteře 12. trojúhelník Ras, Bane a Talia má stejný vztah jako v komiksech 13.vězeňský útěk jako v komiksech 14. odříznutí Gothamu jako v komiksech 15. Bane je narozen ve vězení 16. Banovi je rozbita maska coby jeden z klíčových úderů 19. Bane a Catwoman krátce spolu spolupracovali 20. celá zápletka s Bane, Ras a plánem zničení Gothamu nukleární bombou 23. Selina a Batman se vzali První kategorie jsou klasické odkazy pro fanoušky. Druhá už jsou motivy, jako zachování stejné mluvy Bane jako v komiksu, dal bych tam i třeba to, že Baneova slabina je jeho maska, ty bych taky nějak neřešil, to je automatické. Třetí kategorie je až zásadní. O Banovi jsou známé nejznámější fakta: narozen ve vězení, rozbil netopýrovi páteř, byl napojen na Ras a Talii a nechal utéct vězně. Catwoman hraje v komiksech dvojí hru, Batmanův nepřítel/přítel a love interest. Film prostě použil tyto známé dějové prvky předlohy, které se týkají Banea. Ale zohýbal je, využil je jako základní motivy a doplnil je, postavil na nich celý vlastní příběh. A funguje to velmi dobře, adaptoval hlavní charaktery a základní (nejznámější) prvky. Ale je fakt důležité to, že to OHL, aby to sedělo do JEHO světa, který je rozdílný než ten komiksový (některé prvky zbavil nadpřirozených či jiných šílených vlastností - každý z pramenů obsahuje nějakou "šílenost", od lazarusové studny po to, že Selina je pouliční prostitutka atd.). Pokud ale srovnáme nějakou věrnost, tak celý Marvel, Raimiho Spiderman a podobně, bude prostě doslovnější, věrnější. Nolan musel vybírat a ohýbat tak, aby to pořád působilo co nejreálněji a vystavil na tom vlastní svět - který je celkem rozdílný od komiksového. ______________________________________________________________ ALE třeba na to koukáme prostě jinou perspektivou. Když ale vidím Marvel filmy, tak je to celkem zaměnitelné s komiksy, koupím si některý ze současných komiksů a všechny věci tam přijmu. Zatímco když si koupím Batmana a tam vidím jeho smrt, cestování časem a periodami, jeho syna který má desítky klonů atd, tak si řeknu přece jen WHAT oproti filmovému univerzu.
0 0
reagovat
A Spider-Man se komiksů zas až tolik nedrží. Zajímavé je, že Mary Jane Kirsten Dunst má v sobě hodně z komiksové Gwen Stacy a jestli Webb bude chtít jeho Stacy zabít jako v komiksu, tak bude nucen aspoň částečně remakovat finále Raimiho jedničky...
260037
A Spider-Man se komiksů zas až tolik nedrží. Zajímavé je, že Mary Jane Kirsten Dunst má v sobě hodně z komiksové Gwen Stacy a jestli Webb bude chtít jeho Stacy zabít jako v komiksu, tak bude nucen aspoň částečně remakovat finále Raimiho jedničky...
0 0
reagovat

pazanowski

To mi příjde jako naprostý nesmysl.

Je jasné, že na danou scénu/vnitřní motivaci postavy/dějovou linku není pouze odkazováno, ale že je daný prvek přímo nedílnou součástí filmu.

To, že Bruce jako dítě spadne do díry, není jen odkaz na komiks, mrknutí na čtenáře, je to přímo součást filmu, která je důležitá pro diváka.

A když podle tebe doslovné převedení okénka, a to nejen jako obrazu, ale i daného významu pro postavu a děj, na platno není doslovná adaptace, jak tedy definuješ doslovnou adaptaci?
260035
To mi příjde jako naprostý nesmysl. Je jasné, že na danou scénu/vnitřní motivaci postavy/dějovou linku není pouze odkazováno, ale že je daný prvek přímo nedílnou součástí filmu. To, že Bruce jako dítě spadne do díry, není jen odkaz na komiks, mrknutí na čtenáře, je to přímo součást filmu, která je důležitá pro diváka. A když podle tebe doslovné převedení okénka, a to nejen jako obrazu, ale i daného významu pro postavu a děj, na platno není doslovná adaptace, jak tedy definuješ doslovnou adaptaci?
pazanowski
0 0
reagovat

HAL

Doporučuju si v rámci UKK koupit Civil war, House of M, 1602, Captain amerika- winter soldier a Fallen son, Zázraky, Thora, Wolverina a jít mlátit hlavou do zdi. Samozřejmě žeMarvel vydává i slabé komiksy ale rovněž vydává takové pecky, které se vám vypálí do mozku takže výrok že Marvel dělá špatné komiksy má stejnou logiku jako že Warner bros dělá špatné filmy...
260034
Doporučuju si v rámci UKK koupit Civil war, House of M, 1602, Captain amerika- winter soldier a Fallen son, Zázraky, Thora, Wolverina a jít mlátit hlavou do zdi. Samozřejmě žeMarvel vydává i slabé komiksy ale rovněž vydává takové pecky, které se vám vypálí do mozku takže výrok že Marvel dělá špatné komiksy má stejnou logiku jako že Warner bros dělá špatné filmy...
HAL
0 0
reagovat
(psal jsem slohovku a odhlásilo se mi to, fuuck, takže zkráceně)

Marvel nabízí mnoho kvalitních příběhů, tvářit se, jako by se scenaristi museli jó hodně snažit, aby vůbec něco smysluplného z předloh přetékajících hloupostmi vyudili, je hloupost.

(zadat do googlu xmen/thor/spiderman/fantastic four/wolverine/atd. + best stories/best moments)

Nejdoslovnější adaptací je podlě mě Spiderman, nejméně doslovnou je právě Nolanův Batman.
(Rouder: to že použijí motiv, obraz, scénu, to je spíš odkaz než doslovná adaptace)


260032
(psal jsem slohovku a odhlásilo se mi to, fuuck, takže zkráceně) Marvel nabízí mnoho kvalitních příběhů, tvářit se, jako by se scenaristi museli jó hodně snažit, aby vůbec něco smysluplného z předloh přetékajících hloupostmi vyudili, je hloupost. (zadat do googlu xmen/thor/spiderman/fantastic four/wolverine/atd. + best stories/best moments) Nejdoslovnější adaptací je podlě mě Spiderman, nejméně doslovnou je právě Nolanův Batman. (Rouder: to že použijí motiv, obraz, scénu, to je spíš odkaz než doslovná adaptace)
0 0
reagovat

TonyClifton, vZeč

Nolanova trilogie se velmi drží komiksů. Mnoho scén a obrazů jsou doslovné adaptace.
Batman Begins
The Dark Knight
The Dark Knight Rises

Snad mimo Watchmen, v těhle filmech došlo k nejméně změnám. Nepamatuji se, že by se nedostaly "v tržbách ani na půlku rozpočtu."


260030
Nolanova trilogie se velmi drží komiksů. Mnoho scén a obrazů jsou doslovné adaptace. [link="http://gothamalleys.blogspot.cz/2011/08/comic-book-references-in-movies-part-v.html"]Batman Begins[/link] [link="http://gothamalleys.blogspot.cz/2011/08/comic-book-references-in-movies-part-vi.html"]The Dark Knight[/link] [link="http://gothamalleys.blogspot.cz/2012/08/comic-book-references-in-movies-part.html"]The Dark Knight Rises[/link] Snad mimo Watchmen, v těhle filmech došlo k nejméně změnám. Nepamatuji se, že by se nedostaly "v tržbách ani na půlku rozpočtu."
TonyClifton, vZeč
0 0
reagovat

HAL

Tak si kup ty sborníky či jak se to nadává. Hádám, že jestli to nepůjde sehnat ofiko, tak toho budou plný aukra apod. Mě naštvalo, že jsem si to pečlivě vystřihoval a pak to všechno vyšlo sešitý dohromady. Jinak ty komiksy samozřejmě velký pecky. :+
260028
Tak si kup ty sborníky či jak se to nadává. Hádám, že jestli to nepůjde sehnat ofiko, tak toho budou plný aukra apod. Mě naštvalo, že jsem si to pečlivě vystřihoval a pak to všechno vyšlo sešitý dohromady. Jinak ty komiksy samozřejmě velký pecky. *:+*
HAL
0 0
reagovat

HAL

Díky za odkaz, toužil jsem si přečíst komiksového Johna Cartera. :+
260027
Díky za odkaz, toužil jsem si přečíst komiksového Johna Cartera. *:+*
HAL
0 0
reagovat

markspuks

Tak určitě, je v nich na můj vkus příliš málo obrázků :D
but seriously... Marvel je celkově v komiksech dost nahovno, na DC Comics s jejich Vertigo řadou se nic z toho co vydali nechytá ani vzdáleně. Marvel zachraňují právě až filmy které dokázaly své primitivně akční soap-operové předlohy překopat do aspoň trochu použitelné podoby - což teď právě dělají zčásti paradoxně přímo i ti Marveláci, protože pochopili že v přímém převodu se všemi komiksovými "pseudo-reáliemi" by z těch filmů vznikly nekoukatelné břečky. Jen ti HC fanoušci si to holt odmítají přiznat. Viz právě ta aktuální změna čaroděje Mandarina.

TonyClifton
Komiksy z ABC radši ani nevzpomínat, pečlivě jsem si je půlku dětství sbíral, vystřihával a lepil dohromady do knih, aby mi je pak před pár lety všechny sežrala velká voda :(
(ale pokud na ně někdo vzpomíná tak rád jako já - tady jsou komplet přístupné na netu)
260025
Tak určitě, je v nich na můj vkus příliš málo obrázků *:D* [link="http://files.sharenator.com/Are_you_fucking_kidding_me-s250x183-189629.jpg"]but seriously...[/link] Marvel je celkově v komiksech dost nahovno, na DC Comics s jejich Vertigo řadou se nic z toho co vydali nechytá ani vzdáleně. Marvel zachraňují právě až filmy které dokázaly své primitivně akční soap-operové předlohy překopat do aspoň trochu použitelné podoby - což teď právě dělají zčásti paradoxně přímo i ti Marveláci, protože pochopili že v přímém převodu se všemi komiksovými "pseudo-reáliemi" by z těch filmů vznikly nekoukatelné břečky. Jen ti HC fanoušci si to holt odmítají přiznat. Viz právě ta aktuální změna čaroděje Mandarina. [b]TonyClifton[/b] Komiksy z ABC radši ani nevzpomínat, pečlivě jsem si je půlku dětství sbíral, vystřihával a lepil dohromady do knih, aby mi je pak před pár lety všechny sežrala velká voda :( (ale pokud na ně někdo vzpomíná tak rád jako já - [link="http://comix.lordcyber.net/"] tady [/link]jsou komplet přístupné na netu)
markspuks
0 0
reagovat
Tak to je ale hardcore komiksák, já se nedostál dál než k ohníčku a zadní straně ABC.
260019
Tak to je ale hardcore komiksák, já se nedostál dál než k ohníčku a zadní straně ABC.
0 0
reagovat

markspucks

Určitě četl Rychlé šípy...
260018
Určitě četl Rychlé šípy...
markspucks
0 0
reagovat

HAL

Povedal človek, ktorý žiadny komiks nikdy nečítal.

link
260015
Povedal človek, ktorý žiadny komiks nikdy nečítal. http://4.bp.blogspot.com/_HYUnFGkA1BU/TNo5kpxLMwI/AAAAAAAAACA/TXUTg_iruig/s1600/picard.jpg
HAL
0 0
reagovat
Tony: Tak tak a komiksárny by se vrátily někam k Batman a Robin
260013
Tony: Tak tak a komiksárny by se vrátily někam k Batman a Robin
0 0
reagovat
Mě teďka naprosto k tématu napadá, že kdyby to natočili přesně podle hardcore jádra, tak sice přestanou remcat v diskuzích, ale nedostane se to v tržbách ani na půlku rozpočtu.

Ano, ano captain obvious k vaším službám!
260011
Mě teďka naprosto k tématu napadá, že kdyby to natočili přesně podle hardcore jádra, tak sice přestanou remcat v diskuzích, ale nedostane se to v tržbách ani na půlku rozpočtu. Ano, ano captain obvious k vaším službám!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se