Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Iron Man už dominuje světu, Bay první v Americe

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

winnie

Cars - 461M, Cars 2 - 559M (samozrejme diky svetu, v USA byly trzby nizsi). V tomhle smeru to nostalgicka Evropa a Asie v pohode odtahnou. Zvlast kdyz jsou schopny utopit 700 milionu v Ice Age. :)
259421
Cars - 461M, Cars 2 - 559M (samozrejme diky svetu, v USA byly trzby nizsi). V tomhle smeru to nostalgicka Evropa a Asie v pohode odtahnou. Zvlast kdyz jsou schopny utopit 700 milionu v Ice Age. :)
winnie
0 0
reagovat
No a co se týká letošních "miliardářů", vidím to na dvojici Tony a Bilbo.
V návaznosti na můj předcházející příspěvek, vychází přece jenom lépe na čisté zisky Hobit 2. Myslím si že, bude celosvětově nominálně velmi podobně jako Iron Man 3, ale u železňáka budou hlavními zámořskými tahouny asijské trhy, kdežto Hobit bude tradičně velmi silný na starém kontinentu.
Man of Steel si zkusím tipnout na 100+ a celkově 350 v Americe...ve světě však zatím netipovatelný, ale klidně může mířit taky k miliardě. Spíš než Monsters Uni, ta doba je přece jenom už dost dlouhá, málo které pokračování animáku překonalo svýho předchůdce (i když tady se jedná o prequel), pro mě bude překvapení, jestli se to v Americe přiblíží k 300. A Hunger Games můžou klidně velmi překvapit...
No apropo Iron Mana tipuju OW 150, ale 400 v Americe nedá.

259420
No a co se týká letošních "miliardářů", vidím to na dvojici Tony a Bilbo. V návaznosti na můj předcházející příspěvek, vychází přece jenom lépe na čisté zisky Hobit 2. Myslím si že, bude celosvětově nominálně velmi podobně jako Iron Man 3, ale u železňáka budou hlavními zámořskými tahouny asijské trhy, kdežto Hobit bude tradičně velmi silný na starém kontinentu. Man of Steel si zkusím tipnout na 100+ a celkově 350 v Americe...ve světě však zatím netipovatelný, ale klidně může mířit taky k miliardě. Spíš než Monsters Uni, ta doba je přece jenom už dost dlouhá, málo které pokračování animáku překonalo svýho předchůdce (i když tady se jedná o prequel), pro mě bude překvapení, jestli se to v Americe přiblíží k 300. A Hunger Games můžou klidně velmi překvapit... No apropo Iron Mana tipuju OW 150, ale 400 v Americe nedá.
0 0
reagovat
Hodně se tu teď na webu mluví o tom, že pro většinu filmů je v podstatě rozhodující první víkend v Americe, viz ty procentuální poměry mezi distributorem a kinem, ale platí to obecně? Chci, říct, že filmy které startují v zimních svátcích, dost pravidelně až zpětinásobují svůj otvírák, kdežto mimo toto období roku, např právě letní sezóna, je pro film úspěch už ztrojnásobení prvního víkendu a pro rychlokvašné pseudoblockbustery se jedná někdy i o více 40% celkových tržeb získaných při premiéře. Máte někdo informace, jestli se poměry nějak modifikují v závislosti na daném období?

Dále bych se chtěl ještě trošku pozastavit nad tržbami a potažmo zisky ze zbytku světa. Osobně vidím v současné době jako hlavní mimo americká teritoria tyto;
1. EU, z toho stejně většinu generuje trojice Velká Británie, Německo a Franice, kde si myslím, že podmínky budou nasmlouvány dosti podobně (ale jak?),
2. Rusko, které považuji za předvídatelnější a stabilnější, než 3. Čínu, která je pro filmaře i méně atraktivní.
Dalšími zajímavými trhy jsou nepochybně Austrálie (že by podobné podmínky jako v Evropě?), Japonsko (zahraniční filmaři jsou tu na tom nepochybně lépe než v Číně, ale jak moc?) a expandující latinská Amerika, reprezentovaná především Brazílií (tady vůbec nemám ponětí...).
Pokud máte někteří z vás poznatky i k tomuto, nepochybně potěšíte nejenom mě a zároveň se zase o něco víc projasní naše fanouškovské debaty, o tom, který film, že propadl, a který byl nakonec přece jen spasen v nějaké "exotické" zemi ;)
259417
Hodně se tu teď na webu mluví o tom, že pro většinu filmů je v podstatě rozhodující [b]první víkend v Americe[/b], viz ty procentuální poměry mezi distributorem a kinem, ale platí to obecně? Chci, říct, že filmy které startují v zimních svátcích, dost pravidelně až zpětinásobují svůj otvírák, kdežto mimo toto období roku, např právě letní sezóna, je pro film úspěch už ztrojnásobení prvního víkendu a pro rychlokvašné pseudoblockbustery se jedná někdy i o více 40% celkových tržeb získaných při premiéře. Máte někdo informace, jestli se poměry nějak modifikují v závislosti na daném období? Dále bych se chtěl ještě trošku pozastavit nad tržbami a potažmo [b]zisky ze zbytku světa[/b]. Osobně vidím v současné době jako hlavní mimo americká teritoria tyto; [b]1. EU[/b], z toho stejně většinu generuje trojice [b]Velká Británie, Německo a Franice[/b], kde si myslím, že podmínky budou nasmlouvány dosti podobně (ale jak?), [b]2. Rusko[/b], které považuji za předvídatelnější a stabilnější, než [b]3. Čínu[/b], která je pro filmaře i méně atraktivní. Dalšími zajímavými trhy jsou nepochybně [b]Austrálie [/b](že by podobné podmínky jako v Evropě?), [b]Japonsko[/b] (zahraniční filmaři jsou tu na tom nepochybně lépe než v Číně, ale jak moc?) a expandující latinská Amerika, reprezentovaná především [b]Brazílií [/b](tady vůbec nemám ponětí...). Pokud máte někteří z vás poznatky i k tomuto, nepochybně potěšíte nejenom mě a zároveň se zase o něco víc projasní naše fanouškovské debaty, o tom, který film, že propadl, a který byl nakonec přece jen spasen v nějaké "exotické" zemi *;)*
0 0
reagovat
Já si myslím, že výsledky HG negativně ovlivní Thor. Ze všech akčních velkoprodukcí je právě Thor nejvíce female friendly a Loki s bráchou můžou okrást Katniss Everdeen o divačky.
259283
Já si myslím, že výsledky HG negativně ovlivní Thor. Ze všech akčních velkoprodukcí je právě Thor nejvíce female friendly a Loki s bráchou můžou okrást Katniss Everdeen o divačky.
0 0
reagovat

Joker

pri HG 2 vychádzam z toho, ako sa zvýšilo všeobecné povedomie o látke v mojom okolí (pravda, dosť obmedzená vzorka).
Inými slovami - pred filmom nikto netušil, po filme zrazu xy ľudí s knihou v ruke.
Niečo podobné som videl pri Twilighte. Tam tiež overseas stúpli dvojnásobne.
V US si to tých cca 400 udrží, otázka je, či to vonku dokáže stúpnuť viac ako 100%.
Skôr nie, ale šancu by som videl.
259282
pri HG 2 vychádzam z toho, ako sa zvýšilo všeobecné povedomie o látke v mojom okolí (pravda, dosť obmedzená vzorka). Inými slovami - pred filmom nikto netušil, po filme zrazu xy ľudí s knihou v ruke. Niečo podobné som videl pri Twilighte. Tam tiež overseas stúpli dvojnásobne. V US si to tých cca 400 udrží, otázka je, či to vonku dokáže stúpnuť viac ako 100%. Skôr nie, ale šancu by som videl.
Joker
0 0
reagovat
link na kompletný rebríček nefunguje, npíše to: HTTP/1.0 403 Forbidden
259277
link na kompletný rebríček nefunguje, npíše to: HTTP/1.0 403 Forbidden
0 0
reagovat
A co je dneska vlastně internet? Facebook s 1 miliardou aktivních uživatelů? Nebo třeba Twitter s 200 mil. aktivních uživatelů? Doba se už fakt trochu změnila a s mobilním internet a sociálními sítěmi musí být mnohem snažší prodat blockbustery i široké veřejnosti. Man of Steel produkuje moc slušnej buzz, ale je to první díl nové verze a červnová premiéra nemusí být úplně ideální (jen tři filmy mají v tomhle měsíci 70+ OW ).

A Monsters 2 mají dost slušnou šanci. Jednička udělala přes půlmiliardy před 12-ti lety, je to známá značka a bude už i trochu fungovat nějakej sentiment. A že to vytáhne x miliard z merchandisingu... to je zbytečný zmiňovat. ;)

U druhýho Hobbita čekám pád aspoň o 100M celosvětově. Málokdo si o tom filmu myslí: "Bože, to byla pecka!". Ne, většinou si lidi spíš pustí LOTRa v TV nebo na DVD. Hobbit je prostě nudnej a zbytečnej.

A Hunger Games 2 nemá asi pořád takovou sílu mimo Ameriku, ale útok na 800M WW je nejspíš reálnej. ;)
259269
A co je dneska vlastně internet? Facebook s 1 miliardou aktivních uživatelů? Nebo třeba Twitter s 200 mil. aktivních uživatelů? Doba se už fakt trochu změnila a s mobilním internet a sociálními sítěmi musí být mnohem snažší prodat blockbustery i široké veřejnosti. Man of Steel produkuje moc slušnej buzz, ale je to první díl nové verze a červnová premiéra nemusí být úplně ideální (jen tři filmy mají v tomhle měsíci 70+ OW ). A Monsters 2 mají dost slušnou šanci. Jednička udělala přes půlmiliardy před 12-ti lety, je to známá značka a bude už i trochu fungovat nějakej sentiment. A že to vytáhne x miliard z merchandisingu... to je zbytečný zmiňovat. ;) U druhýho Hobbita čekám pád aspoň o 100M celosvětově. Málokdo si o tom filmu myslí: "Bože, to byla pecka!". Ne, většinou si lidi spíš pustí LOTRa v TV nebo na DVD. Hobbit je prostě nudnej a zbytečnej. A Hunger Games 2 nemá asi pořád takovou sílu mimo Ameriku, ale útok na 800M WW je nejspíš reálnej. ;)
0 0
reagovat
Monsters 2 miliardu nedá. To proste nie je možné.
259265
Monsters 2 miliardu nedá. To proste nie je možné.
0 0
reagovat

minule, keď sa tu riešilo

že najbližší miliardár bude asi až Hobit 2, tak som si dovolil skromne tipnúť, že miliardy budú toho roku isto aspoň 3: Hobit 2, HG 2 a Monsters 2 + možno IM3 a MoS.

Tak to teda zrevidujem na istoty IM3 (môj odhad tak 1,1) + Hobit 2 (asi tesná miliardička).

HG 2 a Monsters 2 majú podľa mňa tých 850 - 900 istých, miliarda je tak trochu aj otázkou šťastia.
Rovnako ako MoS.
Ako už bolo povedané - OW bude pod 100 (IMO 70-80), výdrž bude prekvapivá.
US za 300 ako nič, svet tých 500+ dá, v súhrne slušná šanca na 900.
Assuming, že to teda nebude odpad, že ano.
259264
že najbližší miliardár bude asi až Hobit 2, tak som si dovolil skromne tipnúť, že miliardy budú toho roku isto aspoň 3: Hobit 2, HG 2 a Monsters 2 + možno IM3 a MoS. Tak to teda zrevidujem na istoty IM3 (môj odhad tak 1,1) + Hobit 2 (asi tesná miliardička). HG 2 a Monsters 2 majú podľa mňa tých 850 - 900 istých, miliarda je tak trochu aj otázkou šťastia. Rovnako ako MoS. Ako už bolo povedané - OW bude pod 100 (IMO 70-80), výdrž bude prekvapivá. US za 300 ako nič, svet tých 500+ dá, v súhrne slušná šanca na 900. Assuming, že to teda nebude odpad, že ano.
minule, keď sa tu riešilo
0 0
reagovat
Taky nezapomenout, že určitou roli bude hrát i jméno C. Nolana na postu producenta a srovnávání s netopýří trilogií. Tu už totiž "běžní folks" určitě znají (možná i víc, jak Ironmana) a pakliže se bude tradovat, že jde o tak trochu "Superman Begins" pod dozorem Nolana (neříkám, že to tak opravdu je, ale nabízí se to) bude to další faktor :+
259263
Taky nezapomenout, že určitou roli bude hrát i jméno C. Nolana na postu producenta a srovnávání s netopýří trilogií. Tu už totiž "běžní folks" určitě znají (možná i víc, jak Ironmana) a pakliže se bude tradovat, že jde o tak trochu "Superman Begins" pod dozorem Nolana (neříkám, že to tak opravdu je, ale nabízí se to) bude to další faktor *:+*
0 0
reagovat
och a ja čakám otvárak MoS okolo 80-90
259262
och a ja čakám otvárak MoS okolo 80-90
0 0
reagovat
vidím to presne ako Karel, internet je nadšený a všetky ankety samozrejme OK pre MoS, ale normal folks, ktorí pri otváračke Iron mana 3 v Amerike urobia tak 80M+ preto, lebo už vedia čo majú čakať atď, tak tí budú mať MoS niekde ťažko v prdeli. Samozrejme, môže z toho byť niečo podobné, ako Inception. Internet bol niekde v hyperextáze a otvárak iba za 60 ale s word of mouth to dotaihol na takmer 300 (áno, superman je komix, pozná ho viac ľudí, blabla a ešte raz bla) ale tá paralela tu môže byť. Možno ako ešte lepšie porovnanie je Batman Begins to bol tiež myslím otvárak za 50 a 200M+ z Ameriky...
259261
vidím to presne ako Karel, internet je nadšený a všetky ankety samozrejme OK pre MoS, ale normal folks, ktorí pri otváračke Iron mana 3 v Amerike urobia tak 80M+ preto, lebo už vedia čo majú čakať atď, tak tí budú mať MoS niekde ťažko v prdeli. Samozrejme, môže z toho byť niečo podobné, ako Inception. Internet bol niekde v hyperextáze a otvárak iba za 60 ale s word of mouth to dotaihol na takmer 300 (áno, superman je komix, pozná ho viac ľudí, blabla a ešte raz bla) ale tá paralela tu môže byť. Možno ako ešte lepšie porovnanie je Batman Begins to bol tiež myslím otvárak za 50 a 200M+ z Ameriky...
0 0
reagovat
Já teda MoS co do otvíráku furt moc nevěřím. Už jsem to asi někde psal, ale Superman Returns měl hrozně hustý, akcí narvaný trailery s hláškujícím Spaceym. A ani to na zázraky nestačilo a Warneři se kasali, že příště už teda naservírujou fakt ukrutnej akční náhul. A místo toho... éterickej zarostlej samotář? :D Prostě mi přijde, že "normal folk" mimo internet (kde nadšení zas tolik neznamená, jak jsme zjistili už několikrát) na to zatím příliš neslyší. Iron Man a Wolvie jsou zajetý jistoty a jak dávno víme, lidi maj bohužel radši "more of the same" než "hm, tak půjdu zkusit to veledrama se s rybařícím skautíkem".

(jen pro jistotu - nesnažím se hejtovat, jenom říkám, jak to imho působí na širší veřejnost, která jásá z Rychle a zběsile a z povinnosti nevynechá Hobita)
259260
Já teda MoS co do otvíráku furt moc nevěřím. Už jsem to asi někde psal, ale Superman Returns měl hrozně hustý, akcí narvaný trailery s hláškujícím Spaceym. A ani to na zázraky nestačilo a Warneři se kasali, že příště už teda naservírujou fakt ukrutnej akční náhul. A místo toho... éterickej zarostlej samotář? *:D* Prostě mi přijde, že "normal folk" mimo internet (kde nadšení zas tolik neznamená, jak jsme zjistili už několikrát) na to zatím příliš neslyší. Iron Man a Wolvie jsou zajetý jistoty a jak dávno víme, lidi maj bohužel radši "more of the same" než "hm, tak půjdu zkusit to veledrama se s rybařícím skautíkem". (jen pro jistotu - nesnažím se hejtovat, jenom říkám, jak to imho působí na širší veřejnost, která jásá z Rychle a zběsile a z povinnosti nevynechá Hobita)
0 0
reagovat

Ad MoS, z HSX:

"7 weeks out it's at #7 on the IMDb movie meter 2 spots ahead of IRNM3 opening this week so there is definite interest in this movie."

A padnul tam i odkaz na jednu Yahoo anketu, výsledky se ukážou jakmile dole odhlasujete, celkem zajímavý čísla. link">link

Takže jo, všechno vypadá dobře pro muže bez červených slipů.
259259
"7 weeks out it's at #7 on the IMDb movie meter 2 spots ahead of IRNM3 opening this week so there is definite interest in this movie." A padnul tam i odkaz na jednu Yahoo anketu, výsledky se ukážou jakmile dole odhlasujete, celkem zajímavý čísla. [link=" http://movies.yahoo.com/blogs/movie-talk/25-most-anticipated-movies-summer-2013-165010353.html?page=1"]link[/link] Takže jo, všechno vypadá dobře pro muže bez červených slipů.
Ad MoS, z HSX:
0 0
reagovat
Souhlasím, že MOS bude v americkejch kinech hodně velkej hit a hodně bych se divil, kdyby to otevřelo pod 120 a nedalo to celkově aspoň 300. Co se světa týče, tak těžko říct. Asie to zase potáhne nahorů, tam by dneska za desítky milionů otevřel i novej Daredevil. No, podle mě 300+400...

Netuší někdo rozpočet? Obligátních 200+ bez reklamy?
259258
Souhlasím, že MOS bude v americkejch kinech hodně velkej hit a hodně bych se divil, kdyby to otevřelo pod 120 a nedalo to celkově aspoň 300. Co se světa týče, tak těžko říct. Asie to zase potáhne nahorů, tam by dneska za desítky milionů otevřel i novej Daredevil. No, podle mě 300+400... Netuší někdo rozpočet? Obligátních 200+ bez reklamy?
0 0
reagovat
Co jsem cetl predpovedi MoS, tak se pohybovaly ty nejnizsi kolem 550 az k 900, coz znaci, ze dokud to nebude v kinech, tak nikdo nebude vedet. Podle meho bude zalezet na samostatne kvalite filmu, kdyz se to povede a budou dobre recenze, tak to bude hodne silne. Na druhou stranu to jde do kin, kdy to bude hodne naslapany..

Kdyz tady padla rec o priserkach, tak to ze by to melo atakovat miliardu ani trochu neverim, Pixar prestava tahnout a i kdyz je to prequel v celku silne znacky, tak to podle me zdaleka tolik neda. Mozna ale vsechny deti sveta a jejich rodice, ze me udelaji blbce.:)
259256
Co jsem cetl predpovedi MoS, tak se pohybovaly ty nejnizsi kolem 550 az k 900, coz znaci, ze dokud to nebude v kinech, tak nikdo nebude vedet. Podle meho bude zalezet na samostatne kvalite filmu, kdyz se to povede a budou dobre recenze, tak to bude hodne silne. Na druhou stranu to jde do kin, kdy to bude hodne naslapany.. Kdyz tady padla rec o priserkach, tak to ze by to melo atakovat miliardu ani trochu neverim, Pixar prestava tahnout a i kdyz je to prequel v celku silne znacky, tak to podle me zdaleka tolik neda. Mozna ale vsechny deti sveta a jejich rodice, ze me udelaji blbce.*:)*
0 0
reagovat
Jo, MoS má kampaň hodně povedenou a inflace by i Superman Returns vytáhla dneska na 260M z Ameriky a první Supík by dal přes 450, takže publikum by určitě být mělo. Určitě takových 590+ celosvětově je velice reálných. To by snad jako comeback Warnerům stačilo.
259255
Jo, MoS má kampaň hodně povedenou a inflace by i Superman Returns vytáhla dneska na 260M z Ameriky a první Supík by dal přes 450, takže publikum by určitě být mělo. Určitě takových 590+ celosvětově je velice reálných. To by snad jako comeback Warnerům stačilo.
0 0
reagovat

předpovědi pro MoS

(Domestic: $290 million, Foreign: $360 million)
259254
(Domestic: $290 million, Foreign: $360 million)
předpovědi pro MoS
0 0
reagovat
Taky by mě zajímalo, jaké jsou předpovědi pro MoS - ta kampaň mi zatím příjde celkem dost hlasitá a hype už určitě pár lidí (včetně velkého počtu mých přátel na facebooku) dostalo a jestliže to mluvím jen o české republice, jsem zvědavý jak moc se těší za mořem. Přeju Warnerům a Snyderovi v kinech obrovský úspěch, potřebuju vedle X-Menů mít ještě něco, abych si udržel zdravý rozum a nepodlehl barvičkám z Marvelu.
259253
Taky by mě zajímalo, jaké jsou předpovědi pro MoS - ta kampaň mi zatím příjde celkem dost hlasitá a hype už určitě pár lidí (včetně velkého počtu mých přátel na facebooku) dostalo a jestliže to mluvím jen o české republice, jsem zvědavý jak moc se těší za mořem. Přeju Warnerům a Snyderovi v kinech obrovský úspěch, potřebuju vedle X-Menů mít ještě něco, abych si udržel zdravý rozum a nepodlehl barvičkám z Marvelu.
0 0
reagovat
Je možné, že plechovka iron man ted vede ale až nastoupí Muž z Oceli do kin.
259251
Je možné, že plechovka iron man ted vede ale až nastoupí Muž z Oceli do kin.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se