Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Amazing Spider-Man 2: Bez Mary Jane ani ránu

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek
Gwen nebyla dokonalá, ale rozhodně lepší než Mery Džejn - nechápu proč chtějí zpátky MJ ... nalákají na změny a pak udělaj uplně to stejné ,,,
243890
Gwen nebyla dokonalá, ale rozhodně lepší než Mery Džejn - nechápu proč chtějí zpátky MJ ... nalákají na změny a pak udělaj uplně to stejné ,,,
0 0
reagovat

Napůl

Děkuji za vysvětlení. Je to docela škoda, protože si představuji ty pohledy v kině.:D
243276
Děkuji za vysvětlení. Je to docela škoda, protože si představuji ty pohledy v kině.*:D*
Napůl
0 0
reagovat

pavučinou zlámaný vaz

Elessar07: Tohle je jeden ze známých omylů fanoušků, který vznikl pouze nešťastně umísněným nápisem "Snap!" u krku Gwen. Bylo autory přímo potvrzeno, že daný nápis symbolizoval pouze zvuk Spideyho pavučiny, která Gwen chytila za nohy a že Gwen skutečně zabil přímo Green Goblin. Z pozdějších vydání pak byl daný nápis pro jistotu rovnou odstraněn.
243267
Elessar07: Tohle je jeden ze známých omylů fanoušků, který vznikl pouze nešťastně umísněným nápisem "Snap!" u krku Gwen. Bylo autory přímo potvrzeno, že daný nápis symbolizoval pouze zvuk Spideyho pavučiny, která Gwen chytila za nohy [spoiler]a že Gwen skutečně zabil přímo Green Goblin[/spoiler]. Z pozdějších vydání pak byl daný nápis pro jistotu rovnou odstraněn.
pavučinou zlámaný vaz
0 0
reagovat

RainMakeR

Tak to sa kludne nasieraj uz teraz, lebo

kazdemu znalcovi komiksov musi byt jasne, ze ju zabiju a za vsetkym bude Gobby. :D

Ale podla mna si to nechaju az na treti diel.
243260
Tak to sa kludne nasieraj uz teraz, lebo [spoiler]kazdemu znalcovi komiksov musi byt jasne, ze ju zabiju a za vsetkym bude Gobby.[/spoiler] *:D* Ale podla mna si to nechaju az na treti diel.
RainMakeR
0 0
reagovat
VrbisCZ
Tohle nebude žádný spoiler za pár týdnů, zkrátka o tom budou mluvit všichni, protože toto je jedna z tragédií Petera hned po smrti strýčka. MJ nikdy neumřela v komiksech jestli si pamatuji z některých dokumentů. Jinak já Marvel nemám rád, to raději DC.

Naopak je možné, že se to nestane. Některý znalec řekne, že se to stalo v odlišné realitě a právě náš pavouk je největší dojná kráva od Marvelu, když pokaždé vyplivne další a další komiks s odlišným světem. Sami čtenáři musí mít za tu dobu v hlavě velký zmatek.

RainMakeR
Nasralo nenasralo - smrt, je jedna z nejlepších věcí pro tvorbu autora. Vyčistí to prostoru a daruje ti to námět. Jinak MJ bude vždy asi ta pravá láska pro Parkera a Gwen jen ta první láska. Celkový závěr filmu (který je nejhorší v komiksové historii) docela jde tím směrem, že zemře, aby dostal Spider-Man za vyučenou.
243255
VrbisCZ Tohle nebude žádný spoiler za pár týdnů, zkrátka o tom budou mluvit všichni, protože toto je jedna z tragédií Petera hned po smrti strýčka. MJ nikdy neumřela v komiksech jestli si pamatuji z některých dokumentů. Jinak já Marvel nemám rád, to raději DC. Naopak je možné, že se to nestane. Některý znalec řekne, že se to stalo v odlišné realitě a právě náš pavouk je největší dojná kráva od Marvelu, když pokaždé vyplivne další a další komiks s odlišným světem. Sami čtenáři musí mít za tu dobu v hlavě velký zmatek. RainMakeR Nasralo nenasralo - smrt, je jedna z nejlepších věcí pro tvorbu autora. Vyčistí to prostoru a daruje ti to námět. Jinak MJ bude vždy asi ta pravá láska pro Parkera a Gwen jen ta první láska. Celkový závěr filmu (který je nejhorší v komiksové historii) docela jde tím směrem, že zemře, aby dostal Spider-Man za vyučenou.
0 0
reagovat
upřímně......jiskření tam mezi herci bylo....ale řekne mi někdo jediný důvod proč za ním Gwen pořád dolejzala, když ho neznala a pořád ji posílal do háje.....a teď by měla přijít MJ, které ještě s gustem nadává a ona mu za to pro změnu pomůže?

Peter Parker je nejšťastnější looser na světě:)
243254
upřímně......jiskření tam mezi herci bylo....ale řekne mi někdo jediný důvod proč za ním Gwen pořád dolejzala, když ho neznala a pořád ji posílal do háje.....a teď by měla přijít MJ, které ještě s gustem nadává a ona mu za to pro změnu pomůže? Peter Parker je nejšťastnější looser na světě*:)*
0 0
reagovat
Electra mám rád, ale ať to není žádný vědec. Radši nějaký eco-terorista nebo tak.
243247
Electra mám rád, ale ať to není žádný vědec. Radši nějaký eco-terorista nebo tak.
0 0
reagovat

Elessar07

to by mě pěkně nasr**** kdyby zabili Gwen v podání Emmy Stone.To radši at zabijou MJ:-
romance mezi Spidermanem a Gwen byla v 1. díle naprosto super a byl to hlavní aspekt proč jsem na to šel do kina.8)
243244
to by mě pěkně nasr**** kdyby [spoiler]zabili[/spoiler] Gwen v podání Emmy Stone.To radši at[spoiler] zabijou[/spoiler] MJ*:-* romance mezi Spidermanem a Gwen byla v 1. díle naprosto super a byl to hlavní aspekt proč jsem na to šel do kina.*8)*
Elessar07
0 0
reagovat

Elessar07

Tak díky, že si to nám komixovým neznalcům tak hezky vyspoileroval :-
243235
Tak díky, že si to nám komixovým neznalcům tak hezky vyspoileroval *:-*
Elessar07
0 0
reagovat

Možný děj?

Vypadá to tedy na okopírovaná námět z komiksů, kdy později při chycení Gwen Stacy pavučinou ji zlomí vaz. Mary Jane bude vyobrazena jako charakter, který je kolem pomlouván, přitom ukáže pravou barvu až na pohřbu Peterovi ex. Místo toho aby odešla od zmateného Parkera, který na ní nadává a žádá ji o to, tak zavře dveře a snaží se mu pomoci z této bolestné události. Ještě dodám, že holka bude znát celou tu dobu pravou identitu Parkera, jako sousedka není slepá.

Nikdy jsem nebyl fanouškem Marvelu, ale tento děj už teď šrotuje v hlavě každému znalci přes Spider-Mana?)
243234
Vypadá to tedy na okopírovaná námět z komiksů, kdy později při chycení Gwen Stacy pavučinou ji zlomí vaz. Mary Jane bude vyobrazena jako charakter, který je kolem pomlouván, přitom ukáže pravou barvu až na pohřbu Peterovi ex. Místo toho aby odešla od zmateného Parkera, který na ní nadává a žádá ji o to, tak zavře dveře a snaží se mu pomoci z této bolestné události. Ještě dodám, že holka bude znát celou tu dobu pravou identitu Parkera, jako sousedka není slepá. Nikdy jsem nebyl fanouškem Marvelu, ale tento děj už teď šrotuje v hlavě každému znalci přes Spider-Mana*?)*
Možný děj?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se