Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 44761 - 44780 Napsat příspěvek

Sigi

Druhá půlka seriálu nabere vyšší tempo, od sedmičky už budeš napnutej jak struna. Začne to dávat smysl a rozhodně je druhá půlka lepší. Na konci rozhodně nebudeš nasranej :) A možná tě potěší i to, že teď rozhodně nemůžeš tušit pointu :)
597887
Druhá půlka seriálu nabere vyšší tempo, od sedmičky už budeš napnutej jak struna. Začne to dávat smysl a rozhodně je druhá půlka lepší. Na konci rozhodně nebudeš nasranej :) A možná tě potěší i to, že teď rozhodně nemůžeš tušit pointu :)
Sigi
0 0
reagovat

TedGeorge

Karel měl na mysli Forbrydelsen. A ten je výborný. :+
597885
Karel měl na mysli Forbrydelsen. A ten je výborný. *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat

Bron/Broen

Mám za sebou čtyři díly .. je to teda extrémně pomalé a místy jsem se musel hodně přemáhat abych to dokoukal. Rozjede se to aspoň trošku?
597884
Mám za sebou čtyři díly .. je to teda extrémně pomalé a místy jsem se musel hodně přemáhat abych to dokoukal. Rozjede se to aspoň trošku?
Bron/Broen
0 0
reagovat

KarelR

Přesně tohle mě dneska řekl můj dealer.
597880
Přesně tohle mě dneska řekl můj dealer.
KarelR
0 0
reagovat

TedGeorge

Hele a nechceš radši zkusit ten původní dánskej Formaldehyd? ;)
597879
Hele a nechceš radši zkusit ten původní dánskej Formaldehyd? ;)
TedGeorge
0 0
reagovat

Tony

Aha, příště relevantnější smajlík prosím ?):D
597872
Aha, příště relevantnější smajlík prosím *?)**:D*
Tony
0 0
reagovat
Zkoušel to na mě už i Disketa a neuspěl. Ne, v tomhle případě byl čas na změnu a na Ameriku. Broen byl extra případ, kdy jsem se nechal nalákat na nadšený hodnocení a rozhodně sem nelitoval, protože to byla pecka všech pecek. Ale tady tohle mělo prej velmi povedenej US remake, tak sem Švédsko zase na chvíli opustil. A k Forbydeldsen se už vracet nebudu.
597870
Zkoušel to na mě už i Disketa a neuspěl. Ne, v tomhle případě byl čas na změnu a na Ameriku. Broen byl extra případ, kdy jsem se nechal nalákat na nadšený hodnocení a rozhodně sem nelitoval, protože to byla pecka všech pecek. Ale tady tohle mělo prej velmi povedenej US remake, tak sem Švédsko zase na chvíli opustil. A k Forbydeldsen se už vracet nebudu.
0 0
reagovat
Tede zkus původní dánský Forbrydelsen. ?)
597869
Tede zkus původní dánský Forbrydelsen. *?)*
0 0
reagovat

TedGeorge

ne, diplomku :D A na svou obhajobu musím říct, že ty ikonky jsou si podobné a oba píšou slovensky :D
597868
ne, diplomku *:D* A na svou obhajobu musím říct, že ty ikonky jsou si podobné a oba píšou slovensky *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

Gonzi

Duro? :D Taky píšeš bakalářku?
597866
Duro? *:D* Taky píšeš bakalářku?
Gonzi
0 0
reagovat

Duro

kmplayer umí skočit na další titulky - takže já běžně v nudných pasážích takhle skáču po titulcích, čtu je a hned jak je přečtu tak skáču na další. V breaking bad jsem tak přečetl nejednu debatu u stolu (v prvních sériích)
597865
kmplayer umí skočit na další titulky - takže já běžně v nudných pasážích takhle skáču po titulcích, čtu je a hned jak je přečtu tak skáču na další. V breaking bad jsem tak přečetl nejednu debatu u stolu (v prvních sériích)
Duro
0 0
reagovat

kyller

Mám potom viac času na ďalšie seriály.:D

Ale nie, zrýchľujem len občas, tam kde mi to pije krv a kde to nevadí.
597864
Mám potom viac času na ďalšie seriály.*:D* Ale nie, zrýchľujem len občas, tam kde mi to pije krv a kde to nevadí.
kyller
0 0
reagovat

BranoZ

Čo z toho potom máš?

SHIELD
Vyzerá to lepšie(=zábavnejšie) ako Avengers.
597863
Čo z toho potom máš? [b]SHIELD[/b] Vyzerá to lepšie(=zábavnejšie) ako Avengers.
BranoZ
0 0
reagovat
Aj ja som dlho odolával a nechcel byť za barbara. Ale keď máš málo času, dej sa vlečie, tak si povieš: Tak len rýchlosťou 1,1, potom neodoláš, dáš na 1,2 a potom je to už zvyk.:D Potom je to u mňa len o tom, stíhať čítať titulky.
Ale jasné, že to robím len pri určitých seráloch (filmoch), lebo to kazí ich tvorivý zámer a deformuje dojem zo seriálu.
597862
Aj ja som dlho odolával a nechcel byť za barbara. Ale keď máš málo času, dej sa vlečie, tak si povieš: Tak len rýchlosťou 1,1, potom neodoláš, dáš na 1,2 a potom je to už zvyk.*:D* Potom je to u mňa len o tom, stíhať čítať titulky. Ale jasné, že to robím len pri určitých seráloch (filmoch), lebo to kazí ich tvorivý zámer a deformuje dojem zo seriálu.
0 0
reagovat

BranoZ

Jsi mě rozesmál... Na ty pasáže Killing to docela sedí, ale nebudu barbařit. Zatím :D
597861
Jsi mě rozesmál... Na ty pasáže Killing to docela sedí, ale nebudu barbařit. Zatím *:D*
BranoZ
0 0
reagovat

Tempo seriálov

To nikto okrem mňa nevyužíva sem tam prehrávanie seriálov zrýchleným tempom, napr. vo VLC playeri? Na 1,5 násobnú rýchlosť je všetko v pohode pozerateľné. Niektoré pasáže dvojkou rýchlosťou.
Pozeral som takto aj Killing v tých momentoch, ktoré sa týkali udalostí v rodine. Jasné, že prežívali tragickú stratu a ich vzťahy sa vyhrocovali, ale nemal som potrebu trpieť s nimi.
597860
To nikto okrem mňa nevyužíva sem tam prehrávanie seriálov zrýchleným tempom, napr. vo VLC playeri? Na 1,5 násobnú rýchlosť je všetko v pohode pozerateľné. Niektoré pasáže dvojkou rýchlosťou. Pozeral som takto aj Killing v tých momentoch, ktoré sa týkali udalostí v rodine. Jasné, že prežívali tragickú stratu a ich vzťahy sa vyhrocovali, ale nemal som potrebu trpieť s nimi.
Tempo seriálov
0 0
reagovat
Hlavně mě neříkejte, že to udělala ta sestra. To bych asi odpískal.
597859
[spoiler]Hlavně mě neříkejte, že to udělala ta sestra. To bych asi odpískal.[/spoiler]
0 0
reagovat
Když to je komplet venku, tak je to něco jiného, to je fakt.
597858
Když to je komplet venku, tak je to něco jiného, to je fakt.
0 0
reagovat
No, teďka skoro v půlce sezóny už to neodpískám. Durovi se to líbilo, tak třeba se to ještě zlepší :)
597857
No, teďka skoro v půlce sezóny už to neodpískám. Durovi se to líbilo, tak třeba se to ještě zlepší :)
0 0
reagovat

ad SHIELD trailer

Naprosto fádne, nudné a totálne neoriginálne. Jediným plusom je sympaťák Coulson. Sám to ale neutiahne...
597856
Naprosto fádne, nudné a totálne neoriginálne. Jediným plusom je sympaťák Coulson. Sám to ale neutiahne...
ad SHIELD trailer
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se