Jak už jsem cca před týdnem psal, dokážu teď ten hype pochopit. Pátá řada totiž s přehledem zastiňuje všechny ostatní, hlavně proto, že Vince Gilligan (a vlastně i Walter White) teď sklízí to, co celou dobu usilovně a promyšleně seli. Oslavovaná S05E14 je opravdu monstrózní deprese, v tomhle ohledu jsem něco takovýho v seriálu vážně ještě neviděl; ohledně samotnýho závěru se pak nabízí jediný slovo: "důstojný", a kdyby se někdy dělal casting na takovýho Húrina Thaliona, měl bych pro zodpovědný oddělení jeden menší tip
Takže nakonec všechno dobrý, strávenýho času nelituju, ale bezvýhradný oslavování celýho seriálu komplet mi přijde pořád dost přehnaný. Trojku, čtyřku a první půlku dvojky shrnout do jedný série a pak se shodnem
.Jo, a co se týče tý neustále omílaný celkový propracovanosti a vývoje postav, mám pro vás jen tři slova: Sons of Anarchy

Potěšila mě ta Sociální síť. Dal bych tam ještě Avengers: Endgame, Vlk z Wall Street, Temný rytíř... Ale ono je fakt těžké vybrat nejlepší a ne nejoblíbenější.