Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 43621 - 43640 Napsat příspěvek

Arrow

Barry Allen FTW!:+
607931
Barry Allen FTW!*:+*
Arrow
0 0
reagovat

Broen s02

mě ta zápletka přišla zajímavější než v jedničce, která byla přece jen poměrně klasická a chvilkama dost předvídatelná. 2 možná není tak efektní, ale zato je opravdu nevyzpytatelná.

...mimochodem 3 Almost human a furt strašná nuda, tady to zapichuju.
607900
mě ta zápletka přišla zajímavější než v jedničce, která byla přece jen poměrně klasická a chvilkama dost předvídatelná. 2 možná není tak efektní, ale zato je opravdu nevyzpytatelná. ...mimochodem 3 Almost human a furt strašná nuda, tady to zapichuju.
Broen s02
0 0
reagovat

duro

Škoda no... Nejsem si jistej jestli zbytek sezóny ty dojmy ještě vylepší. Pachatele až do konce neuhodneš, ale možná něco na tý slabší detektivní rovině pravdy bude. S odstupem to uznat musím. Nerad, ale musím. Úplnej závěr tě nicméně rozseká a uvidíš, že budeš patřit k těm co se budou modlit za třetí sérii :)
607895
Škoda no... Nejsem si jistej jestli zbytek sezóny ty dojmy ještě vylepší. Pachatele až do konce neuhodneš, ale možná něco na tý slabší detektivní rovině pravdy bude. S odstupem to uznat musím. Nerad, ale musím. Úplnej závěr tě nicméně rozseká a uvidíš, že budeš patřit k těm co se budou modlit za třetí sérii :)
duro
0 0
reagovat

Broen s02

No, som pri piatej časti a čakám, kedy to konečne začne. Koniec niečo naznačil.

Tá zápletka má dávno prestala baviť, ale Saga a Martin to celkom zachraňujú.
607892
No, som pri piatej časti a čakám, kedy to konečne začne. Koniec niečo naznačil. Tá zápletka má dávno prestala baviť, ale Saga a Martin to celkom zachraňujú.
Broen s02
0 0
reagovat
:D:+
607863
*:D**:+*
0 0
reagovat

TedGeorge

:D:D Nope.
Clue number two: link
607860
*:D**:D* Nope. Clue number two: http://www.readbreatherelax.com/wp-content/uploads/2012/07/downton3.jpeg
TedGeorge
0 0
reagovat

verbst

Forbydelsen? :D
607859
Forbydelsen? *:D*
verbst
0 0
reagovat

TedGeorge

Hádej, co se mi válí na disku. ;)

Nápověda: Broen to není.
607858
Hádej, co se mi válí na disku. *;)* Nápověda: Broen to není.
TedGeorge
0 0
reagovat

tera

JJ, jak říká JohnyD, hlavní linka je uzavřená. Ale jisté věci, které se stanou hlavně v poslední epizodě první série, se s nima potáhnout celou druhou sezónu.
607857
JJ, jak říká JohnyD, hlavní linka je uzavřená. Ale jisté věci, které se stanou hlavně v poslední epizodě první série, se s nima potáhnout celou druhou sezónu.
tera
0 0
reagovat

JohnyD

Díky
607841
Díky
JohnyD
0 0
reagovat

tera

Videl som zatiaľ iba prvú sériu, ale vyšetrovanie a zápletka bola uzavretá. 8)

+ vyjde pravdepodobne krátka miniepizóda Sherlocka 25.12.2013
607840
Videl som zatiaľ iba prvú sériu, ale vyšetrovanie a zápletka bola uzavretá. *8)* + vyjde pravdepodobne krátka miniepizóda Sherlocka 25.12.2013
tera
0 0
reagovat
A ten teaser je naprostej masakr. 8):D:D:D
607839
A ten teaser je naprostej masakr. *8)**:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Broen

Dotaz na informované:
Bude 1. série uzavřena nebo se záplatka překlopí do další série?
Díky moc
607838
Dotaz na informované: Bude 1. série uzavřena nebo se záplatka překlopí do další série? Díky moc
Broen
0 0
reagovat
Druhá sezóna House of Cards 14. 2. :+
607835
Druhá sezóna House of Cards 14. 2. *:+*
0 0
reagovat
Poslední dva díly Brooklyn Nine-Nine hodně v pohodě. Fakt mám ten seriál dost rád.

Jinak se dívám, že dnes poběží pvní dva díly Mob City... Super! Jsem zvědavej! :+
607807
Poslední dva díly Brooklyn Nine-Nine hodně v pohodě. Fakt mám ten seriál dost rád. Jinak se dívám, že dnes poběží pvní dva díly Mob City... Super! Jsem zvědavej! *:+*
0 0
reagovat

Supernatural

Zatraceně :o I ve své 9. sérii ten seriál neskutečně jede :+
607798
Zatraceně *:o* I ve své 9. sérii ten seriál neskutečně jede *:+*
Supernatural
0 0
reagovat
...věděl jsem, že ho znám ještě odněkud, vzpoměl jsem si na Hru o trůny, ale že je to ten z původního Kanclu mi musela poradit IMDB...
607792
...věděl jsem, že ho znám ještě odněkud, vzpoměl jsem si na Hru o trůny, ale že je to ten z původního Kanclu mi musela poradit IMDB...
0 0
reagovat

verbst

Povědomost vysvětlena! :):+
607784
Povědomost vysvětlena! *:)**:+*
verbst
0 0
reagovat

Cirkus Bukowsky

...tak jsem kouknul na pilot a je to špatnénka. Klopotnost a prvoplánovost korunuje "hlas svědomí" který mi vysvětluje významy už tak až příliš polopatických scén. Chvilkama to dobře vypadá, vo to víc to bolelo.
607782
...tak jsem kouknul na pilot a je to špatnénka. Klopotnost a prvoplánovost korunuje "hlas svědomí" který mi vysvětluje významy už tak až příliš polopatických scén. Chvilkama to dobře vypadá, vo to víc to bolelo.
Cirkus Bukowsky
0 0
reagovat

The Walking Dead

Solidní závěr. Čistka u Rickovy skupiny sice mohla být větší, ale i tak to potěšilo.
607778
Solidní závěr. Čistka u Rickovy skupiny sice mohla být větší, ale i tak to potěšilo.
The Walking Dead
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se