Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40181 - 40200 Napsat příspěvek

Penny Dreadful

Právě dokoukáno a sem teda hodně nadšenej. Takhe povedená žánrová věc tu už imho hodně dlouho nebyla a já tomu věřím bezmezně. Těším se na další díl :+
616258
Právě dokoukáno a sem teda hodně nadšenej. Takhe povedená žánrová věc tu už imho hodně dlouho nebyla a já tomu věřím bezmezně. Těším se na další díl *:+*
Penny Dreadful
0 0
reagovat
got 4x4
9/10- vse je ve starych kolejich a deny mi je zase u prdele. o krapet lepsi dil jak svatba. jaime a brienne fajn. margaery je hnusna a tomu klukovi sem moc nezavidel. no a konec byl absolutne bozi. chlad z obrazovky upne salal.

hollow crown: henry IV, part II
65% - to fakt nemohli zkratit na pulhodinu a pridat k prvni casti. hovada
616256
got 4x4 9/10- vse je ve starych kolejich a deny mi je zase u prdele. o krapet lepsi dil jak svatba. jaime a brienne fajn. margaery je hnusna a tomu klukovi sem moc nezavidel. no a konec byl absolutne bozi. chlad z obrazovky upne salal. hollow crown: henry IV, part II 65% - to fakt nemohli zkratit na pulhodinu a pridat k prvni casti. hovada
0 0
reagovat

Disketa1

To se jako mají na Železný trůn prokecat? Nebo bude stačit podrbat dráčky...pokud se jedná o regulérní občanskou válku tak se bojuje nejen nabroušenými jazýčky ale i pořádně ostrými meči!
616255
To se jako mají na Železný trůn prokecat? Nebo bude stačit podrbat dráčky...pokud se jedná o regulérní občanskou válku tak se bojuje nejen nabroušenými jazýčky ale i pořádně ostrými meči!
Disketa1
0 0
reagovat
Jako sorry, lidi, ale o bitvách ten seriál není ani náhodou. :)
616254
Jako sorry, lidi, ale o bitvách ten seriál není ani náhodou. *:)*
0 0
reagovat

HAL

Města do kterého právě přišla a hlavně kolem jeho dobytí se točí jeden zásadní moment, který se zatím nestal, uvidíme jak to nakonec sešmoulej. Odbít to záběrem na dvacet otroků co se dohadujou zda jít do vzpoury nebo ne a vraždou jednoho otrokáře mě trochu nahlodává. Bitev má být docela dost a HBO je odrbává co se jen dá.
616252
Města do kterého právě přišla a hlavně kolem jeho dobytí se točí jeden zásadní moment, který se zatím nestal, uvidíme jak to nakonec sešmoulej. Odbít to záběrem na dvacet otroků co se dohadujou zda jít do vzpoury nebo ne a vraždou jednoho otrokáře mě trochu nahlodává. Bitev má být docela dost a HBO je odrbává co se jen dá.
HAL
0 0
reagovat

Hra o trůny, 4x4

Výborná epizoda, v žádném případě nejde o nějakou vatu.
616251
Výborná epizoda, v žádném případě nejde o nějakou vatu.
Hra o trůny, 4x4
0 0
reagovat

Penny Dreadful

Závěrečná hororová patnáctiminutovka vynikající, zbytek zatím "jen" nadprůměr.
616250
Závěrečná hororová patnáctiminutovka vynikající, zbytek zatím "jen" nadprůměr.
Penny Dreadful
0 0
reagovat

duro

Penny je strašně brutální, ale jinak z toho extrémně nadšenej nejsem. Imho jenom nadprůměr, půlka postav potřebuje víc práce, ale teda zarazila mě fakt super výprava a jak moc jedou na klasický hororový pojetí. Naštěstí ten pilot doslova přizná, že po něm máš bejt akorát "intrigued", takže určitě záměrně šetřej materiál :)
616253
Penny je strašně brutální, ale jinak z toho extrémně nadšenej nejsem. Imho jenom nadprůměr, půlka postav potřebuje víc práce, ale teda zarazila mě fakt super výprava a jak moc jedou na klasický hororový pojetí. Naštěstí ten pilot doslova přizná, že po něm máš bejt akorát "intrigued", takže určitě záměrně šetřej materiál :)
duro
0 0
reagovat

duro

Já taky ne, ale to ne kvůli dialogům, ale proto že v boji vypadá hrozně neschopně.

A jinak překvapuješ, čekal jsem že na tento díl budeš nadávat s tím že "se tam hovno dělo".

Axis
O jakou bitvu, osvobození města?
616249
Já taky ne, ale to ne kvůli dialogům, ale proto že v boji vypadá hrozně neschopně. A jinak překvapuješ, čekal jsem že na tento díl budeš nadávat s tím že "se tam hovno dělo". [b]Axis[/b] O jakou bitvu, osvobození města?
duro
0 0
reagovat
Akurát teda tomu vykastrovanému černoškovi ani náhodou neverím, že je nejaký elitný zabijak. :)
616248
Akurát teda tomu vykastrovanému černoškovi ani náhodou neverím, že je nejaký elitný zabijak. *:)*
0 0
reagovat

duro

nejhorsi je, ze mam pocit, ze se na ten konec bude navazovat az zas nekdy na konci serie, nebo v pristi :D
616247
nejhorsi je, ze mam pocit, ze se na ten konec bude navazovat az zas nekdy na konci serie, nebo v pristi *:D*
duro
0 0
reagovat

GoT

Jo, Daenerys si to dává. Vždycky má sice prostor na jednu hlášku, ale pokaždý je dobrá.
616246
Jo, Daenerys si to dává. Vždycky má sice prostor na jednu hlášku, ale pokaždý je dobrá.
GoT
0 0
reagovat

Penny Dreadful

Zatiaľ to iba ochutnávam, ale vyzerá to teda nekompromisne, krvou rozhodne nešetrili.
616245
Zatiaľ to iba ochutnávam, ale vyzerá to teda nekompromisne, krvou rozhodne nešetrili.
Penny Dreadful
0 0
reagovat

GoT 4x04

Pre mňa asi najlepšia epizóda tejto sezóny, pretože tam fajnovo fungovali emócie (keď odchádzala "tá veľká žena v brnení") a atmosféra, ten koniec bol super. Navyše ma dosť baví línia Daenerys.
616244
Pre mňa asi najlepšia epizóda tejto sezóny, pretože tam fajnovo fungovali emócie (keď odchádzala "tá veľká žena v brnení") a atmosféra, ten koniec bol super. Navyše ma dosť baví línia Daenerys.
GoT 4x04
0 0
reagovat
Ja som ten trailer ani nedokázal dopozerať. Hrozné...
616243
Ja som ten trailer ani nedokázal dopozerať. Hrozné...
0 0
reagovat
Karel: Ja mu na to skocim i podruhy lol
616242
Karel: Ja mu na to skocim i podruhy lol
0 0
reagovat

Vincent

Ty jo, nekdo se konecne v Americe inspiroval ceskymi trailery!!! :D8):-
616241
Ty jo, nekdo se konecne v Americe inspiroval ceskymi trailery!!! *:D**8)**:-*
Vincent
0 0
reagovat

Vincent

Lindelof a seriál se záhadou? No nevím... :D
616240
Lindelof a seriál se záhadou? No nevím... *:D*
Vincent
0 0
reagovat

Vikings

Nechutně dobrý. Už jen jeden díl a pak zas rok nic, chjo :(:-
616239
Nechutně dobrý. Už jen jeden díl a pak zas rok nic, chjo *:(**:-*
Vikings
0 0
reagovat
The Leftovers Trailer - na tohle se asi podivam :)
616238
[link="http://www.youtube.com/watch?v=Shn1mPejr_4"]The Leftovers Trailer[/link] - na tohle se asi podivam :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se