Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 39981 - 40000 Napsat příspěvek

Silicon Valley

Míň sympatickej cast mělo v poslední době snad jen Orange is the New Black... a i TBBT ve svejch nejhorších epizodách byla vtipnější, než tohle. :-
616755
Míň sympatickej cast mělo v poslední době snad jen Orange is the New Black... a i TBBT ve svejch nejhorších epizodách byla vtipnější, než tohle. *:-*
Silicon Valley
0 0
reagovat

Silicon

Silicon Valley je hodne fajn... ten jejich "predak" je vybornej... mam za sebou 2 dily a libi se mi to moc.

Zaroven celkem ujizdim na Friends with better lives. E z Entourage a Dawson si to celkem davaj. Je to takovej mixik mezi Bitch from apt 23 a Happy Endings. 1x04 je paradni.
616752
Silicon Valley je hodne fajn... ten jejich "predak" je vybornej... mam za sebou 2 dily a libi se mi to moc. Zaroven celkem ujizdim na Friends with better lives. E z Entourage a Dawson si to celkem davaj. Je to takovej mixik mezi Bitch from apt 23 a Happy Endings. 1x04 je paradni.
Silicon
0 0
reagovat
Gotham vypadá nějak tak ok. Zkusím dát pár prvních epizod, ale je mi jasné, že to bude jen obyčejná detektivka s "tý jo, z něho bude jednou Riddler!" momentama.
616751
Gotham vypadá nějak tak ok. Zkusím dát pár prvních epizod, ale je mi jasné, že to bude jen obyčejná detektivka s "tý jo, z něho bude jednou Riddler!" momentama.
0 0
reagovat
Já osobně jsem u SV zvládl ledva pilot, nebavilo mě to.
616750
Já osobně jsem u SV zvládl ledva pilot, nebavilo mě to.
0 0
reagovat
Silicon Valley rozhodně fajn. Zvlášť, kdybych to měl sronávat s TBBT...
616749
Silicon Valley rozhodně fajn. Zvlášť, kdybych to měl sronávat s TBBT...
0 0
reagovat
Radši se ještě jednou podívej.
616748
Radši se ještě jednou podívej.
0 0
reagovat
asi ne
616747
asi ne
0 0
reagovat
jsi žena?
616746
jsi žena?
0 0
reagovat

Devious Maids s02e03

To je v prdeli, ten seriál mne dokáže poslat naměkko během chvilky, stejně jako rozsekat nekompromisním závěrem. Sakra jak je možný, že se mi to tak líbí, vždyť je to seriál pro ženskýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý!!!!!!

616745
To je v prdeli, ten seriál mne dokáže poslat naměkko během chvilky, stejně jako rozsekat nekompromisním závěrem. Sakra jak je možný, že se mi to tak líbí, vždyť je to seriál pro ženskýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý!!!!!!
Devious Maids s02e03
0 0
reagovat
:o:+ Nevydržel jsem a teď toho lituju. :D Lepší by bylo vyčkat a pustit si obě části finále.
Ale za týden... Unthinkable Trailer
Team Arrow.
Roy má masku.
Má luk.
Erection iniciated!:+
616744
*:o**:+* Nevydržel jsem a teď toho lituju. *:D* Lepší by bylo vyčkat a pustit si obě části finále. Ale za týden... [link="https://www.youtube.com/watch?v=anZoY-MnIX4"]Unthinkable Trailer[/link] Team Arrow. Roy má masku. Má luk. Erection iniciated!*:+*
0 0
reagovat

Derek 2x03

No, toto bolo už lepšie, ale aj tak... Až tu sa naplno ukazuje genialita Karla. Uvedomil som si, že v prvej sérii som mal konštantne úsmev na tvári už len kvôli tomu, že som vedel, že sa čo chvíľa objaví ďalšia geniálna scéna s nahláškovaným Dougiem. Toto mi tam teraz dosť chýba. Vyzerá to tak, že na druhú sériu sa posnažím asi čo najskôr zabudnúť.
616743
No, toto bolo už lepšie, ale aj tak... Až tu sa naplno ukazuje genialita Karla. Uvedomil som si, že v prvej sérii som mal konštantne úsmev na tvári už len kvôli tomu, že som vedel, že sa čo chvíľa objaví ďalšia geniálna scéna s nahláškovaným Dougiem. Toto mi tam teraz dosť chýba. Vyzerá to tak, že na druhú sériu sa posnažím asi čo najskôr zabudnúť.
Derek 2x03
0 0
reagovat

Supernatural

Minule to byla slabota a spin-off teda moc nadějně nevypadá. Dnes ale opět výborný díl a jsem velice zvědavý na finále :+
616741
Minule to byla slabota a spin-off teda moc nadějně nevypadá. Dnes ale opět výborný díl a jsem velice zvědavý na finále *:+*
Supernatural
0 0
reagovat

Person of Interest

Nabudúce nás čaká veľmi zaujímavé finále :+

Supernatural
Reputácia po minulej časti napravená. Dean pri súboji s Abaddon dostal odo mňa "standing ovation" :D
616738
Nabudúce nás čaká veľmi zaujímavé finále *:+* [b]Supernatural[/b] Reputácia po minulej časti napravená. Dean pri súboji s Abaddon dostal odo mňa "standing ovation" *:D*
Person of Interest
0 0
reagovat

Gotham

Donal Logue měl hrát Gordona. Ten "pravej" Gordon je hrozný ucho. A ta scéna s vraždou Waynových je peklo už z traileru. Ale jinak docela fajn.
616736
Donal Logue měl hrát Gordona. Ten "pravej" Gordon je hrozný ucho. A ta scéna s vraždou Waynových je peklo už z traileru. Ale jinak docela fajn.
Gotham
0 0
reagovat

GoT bitka Jon Snow vs ten s těma dýkama

link

no a taky to mohlo dopadnout jako ve filmu útěk z absolomu, tak budme rádi že Jon žije :)
616733
https://www.youtube.com/watch?v=8U_JZMT7Ams no a taky to mohlo dopadnout jako ve filmu útěk z absolomu, tak budme rádi že Jon žije :)
GoT bitka Jon Snow vs ten s těma dýkama
0 0
reagovat
Na nový epizody Farga se momentálně těšim víc, než na jakýkoliv jiný... :D:+
616730
Na nový epizody Farga se momentálně těšim víc, než na jakýkoliv jiný... *:D**:+*
0 0
reagovat

Fargo 1x04

Ten koniec to zabil :D Parádna epizóda :+
616726
Ten koniec to zabil *:D* Parádna epizóda *:+*
Fargo 1x04
0 0
reagovat

Marvels Agents of S.H.I.E.L.D.

Get ready for a large file transfer :D
616724
Get ready for a large file transfer *:D*
Marvels Agents of S.H.I.E.L.D.
0 0
reagovat
the simpsons
u poslednich serek si dam vzdycky tak jeden dil, co stoji za to. tentokrat to je 25x20 neboli lego dil. z toho originalniho zneni je mi na bliti, ale jinak je to solidni dil. presto me vic bavil ten z ty minuly 24x7.
616718
the simpsons u poslednich serek si dam vzdycky tak jeden dil, co stoji za to. tentokrat to je 25x20 neboli lego dil. z toho originalniho zneni je mi na bliti, ale jinak je to solidni dil. presto me vic bavil ten z ty minuly 24x7.
0 0
reagovat

Hra o trůny, 4x5

Ani náhodou špatný díl, jak tvrdí někteří škarohlídi. Všechno jde přesně podle plánu. A závěr opět mrazivý. :+
616714
Ani náhodou špatný díl, jak tvrdí někteří škarohlídi. Všechno jde přesně podle plánu. A závěr opět mrazivý. *:+*
Hra o trůny, 4x5
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se