|
reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 39861 - 39880
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1993
- 1994
- 1995
- .
- 3375
- 3376
Don't Fuck with the Peaky Blinders
Let's Binge It Edition
No doprdele, to byla pecka. Moc jsem toho teda nenaspal, takže dnešek bude hodně zajímavej, ale to jak to odsejpalo, to jak se člověk najednou začne bát o ty postavy, ta atmosféra, ta hudba a v nedposlední řaddě ty herecký výkony - to se jen tak nevidí. Fakt jakože ne.
Murphy si to tady tak straně dává. Sam Neill taky. Tom Hardy je démon, kterej si kradl každičkou scénu pro sebe.
Jestli jsem byl nadšenej už loni, tak tohle je úplně novej level.
10/10
P.S.: Ten úchvatnej přízvuk taky dělá svoje, no...
No doprdele, to byla pecka. Moc jsem toho teda nenaspal, takže dnešek bude hodně zajímavej, ale to jak to odsejpalo, to jak se člověk najednou začne bát o ty postavy, ta atmosféra, ta hudba a v nedposlední řaddě ty herecký výkony - to se jen tak nevidí. Fakt jakože ne.
Murphy si to tady tak straně dává. Sam Neill taky. Tom Hardy je démon, kterej si kradl každičkou scénu pro sebe.
Jestli jsem byl nadšenej už loni, tak tohle je úplně novej level.
10/10
P.S.: Ten úchvatnej přízvuk taky dělá svoje, no...

|
reagovat
|
black mirror - white christmas
prvni pulka je zajimava a je to perfektni mix komedie a deprese. zato ta druha je natahovana traparna.
prvni pulka je zajimava a je to perfektni mix komedie a deprese. zato ta druha je natahovana traparna.
|
reagovat
|
The Fall S2
První řada je o něco lepší a S2 scenáristicky už přece jen trochu haprovala (ta jedna linka ve finále byla už fakt navíc), ale i tak spokojenost. S3 bych se nebránil.
S1 - 10/10
S2 - 8/10
S1 - 10/10
S2 - 8/10
|
reagovat
|
The Fall
Sezóna skončila, uzavreto sa to nejako? Môžem to začať sledovať?
|
reagovat
|
Black Mirror - White Christmas
Velmi povedený vánoční speciál a trocha deprese s vánoční tématikou. Jelikož každá epizoda předtím stála sama o sobě, tak není nutné vidět předchozí seriál. link
|
reagovat
|
The Newsroom
Překousl jsem svatbu, na ameriku to bylo pojatý docela uměřeně.
Dokonce mi nevadily
hovory s tatínkem na cele možná proto, že do tý fotky jsem fakt neměl stín podezření. Takže mě to vlastně potěšilo, jako sice fousatej, ale dobře zahranej fígl na diváka.
Ale poslední díl s jamováním byl prostě tak přehnaně srdíčkovej, patetickej a rádobydojemnej, že mi trochu srazil celej ten seriál. Fakt škoda.
Dokonce mi nevadily
hovory s tatínkem na cele možná proto, že do tý fotky jsem fakt neměl stín podezření. Takže mě to vlastně potěšilo, jako sice fousatej, ale dobře zahranej fígl na diváka.
Ale poslední díl s jamováním byl prostě tak přehnaně srdíčkovej, patetickej a rádobydojemnej, že mi trochu srazil celej ten seriál. Fakt škoda.
|
reagovat
|
MarvinP
Naprosto cokoliv je pravdepodobne vetsi zabava nez Ascension :D Zbyle dva dily jsem cele projel rychloposuvem a i tak jsem u toho chcipal nudou a klepal si na celo... :) i kdyz teda veci jako morphic resonance, "We go full on Snowden" nebo "The Starchild must be born!" pobavily...

|
reagovat
|
TonyCLifton
Jasně, že je to můj osobní názor. Objektivní dle mého osobního názoru není nic. IMHO tu trapně slovíčkaříš a IMHO je celá tahle slovní obsese s uváděním IMHO u všeho trapná. Protože se to má samo sebou a je to tudíž trvání na redundantní informaci. Ale asi je tohle připitomělý trollení furt lepší zábava než koukat na Ascension. Teda dle mého subjektivního názoru, samozřejmě.
|
reagovat
|
Mne tak baví, když pod svůj osobní názor někdo používá slovo objektivně. :-))))
|
reagovat
|
Tony
OMG ...čekal jsem, kdo se ozve.
to slovo má nějaký hovorový užití (myslel jsem tím něco ve stylu "když se na to člověk koukne z odstupu, a posuzuje to chladně rozumově"), který doufám můžu s laskavým Cliftonovým dovolením používat i se svými "relativistickými" názory....
to slovo má nějaký hovorový užití (myslel jsem tím něco ve stylu "když se na to člověk koukne z odstupu, a posuzuje to chladně rozumově"), který doufám můžu s laskavým Cliftonovým dovolením používat i se svými "relativistickými" názory....
|
reagovat
|
TOP Diskuze
24Víkendový výplach #897 o kung-fu Indym ve světě Marvelu 17Finále Rychle a zběsile možná vsadí na nečekaného režiséra 16Chuckův život: Recenze 14Spider-Man s Odysseou dominují a blíží se k historickým milníkům! Akční řežba v kinech propadla 12O čem bude nový Star Trek? 12The Last Photograph: Trailer 8Příběh Alvina Straighta: V.I.M. 9Našeptávač: Recenze 8Hope: Trailer 2 7Ďáblova tlama: Recenze