Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 39461 - 39480 Napsat příspěvek
Od třetí určitě.
618271
Od třetí určitě.
0 0
reagovat

Torchwood

Než si sám doplním - dá se někomu pustit Trochwood třeba až od druhé/třetí série pouze se znalostí Doctora Who?
618270
Než si sám doplním - dá se někomu pustit Trochwood třeba až od druhé/třetí série pouze se znalostí Doctora Who?
Torchwood
0 0
reagovat

Cosmos posledny diel

Ak by to niekto nezaznamenal, tak uz od vcera sa da pozriet posledny diel Cosmosu. Asi posunuli vysielaci den z pondelka na piatok.
618267
Ak by to niekto nezaznamenal, tak uz od vcera sa da pozriet posledny diel Cosmosu. Asi posunuli vysielaci den z pondelka na piatok.
Cosmos posledny diel
0 0
reagovat

Orange is the new black S02e01

První díl teda neskutečně silnej a nářezovej. :+ On k tomu už směřoval závěr první řady, ale jsem nakonec rád že to nedopadlo přesunem. Některý postavy by hodně chyběly. O důvod víc, proč nenávidět Alex.
618265
První díl teda neskutečně silnej a nářezovej. *:+* On k tomu už směřoval závěr první řady, ale jsem nakonec rád [spoiler]že to nedopadlo přesunem. Některý postavy by hodně chyběly. O důvod víc, proč nenávidět Alex. [/spoiler]
Orange is the new black S02e01
0 0
reagovat

Sarger

Ta miniserie si zaslouží každý hype příspěvek. :+
618263
Ta miniserie si zaslouží každý hype příspěvek. *:+*
Sarger
0 0
reagovat
Samples from GoT S4 Soundtrack

Z těch kousků zaujaly: Watchers On The Wall, First Of His Name, The Biggest Fire The North Has Ever Seen, Three Eyed Raven, Oathkeeper. :+

The Children skoro stejné jako Mhysa loni.

A 1. červenec je daleko...
618261
[link="https://www.youtube.com/watch?v=hd-RBTvLhI4"]Samples from GoT S4 Soundtrack[/link] Z těch kousků zaujaly: Watchers On The Wall, First Of His Name, The Biggest Fire The North Has Ever Seen, Three Eyed Raven, Oathkeeper. *:+* The Children skoro stejné jako Mhysa loni. A 1. červenec je daleko...
0 0
reagovat

Person of Interest

Tak šestnáctej díl druhé řady zatím úplně nejlepší. Hrozná pecka. :+
618254
Tak šestnáctej díl druhé řady zatím úplně nejlepší. Hrozná pecka. *:+*
Person of Interest
0 0
reagovat
tak to abych uz dokoukal 1. serii :)
618251
tak to abych uz dokoukal 1. serii :)
0 0
reagovat

Orange is the New Black

Já jsem úplně zapomněl, že je to ode dneška venku :+
618250
Já jsem úplně zapomněl, že je to ode dneška venku *:+*
Orange is the New Black
0 0
reagovat
Druhá půlka Torchwoodu je jak od úplně jinýho tvůrčího týmu. Pecka pecek a dávám si to snad častěji, než Doctora...
618249
Druhá půlka Torchwoodu je jak od úplně jinýho tvůrčího týmu. Pecka pecek a dávám si to snad častěji, než Doctora...
0 0
reagovat

Life of Crime

Veľká pecka :+ Hayley Atwell je bohyňa.
618248
Veľká pecka *:+* Hayley Atwell je bohyňa.
Life of Crime
0 0
reagovat

MarvinP

Môže byť. Finále v CHoE bolo dosť hmm nečakané.. celkovo od 2 sérky sa Davies odtrhol z reťaze a stali sa veci, ktoré by si normálne nečakal.
Miracle day u mňa asi dozreje a ocením ho neskôr.. Len :- za otvorený koniec.
618247
Môže byť. Finále v CHoE bolo dosť hmm nečakané.. celkovo od 2 sérky sa Davies odtrhol z reťaze a stali sa veci, ktoré by si normálne nečakal. Miracle day u mňa asi dozreje a ocením ho neskôr.. Len *:-* za otvorený koniec.
MarvinP
0 0
reagovat

Sarger

Torchwood celkem souhlas, až na to, že Miracle day mi přišel super, tak za 90, a horší než Children je dle mýho vlastně jen o slabší finále.
618246
Torchwood celkem souhlas, až na to, že Miracle day mi přišel super, tak za 90, a horší než Children je dle mýho vlastně jen o slabší finále.
Sarger
0 0
reagovat

studo

It gets even better.
618243
It gets even better.
studo
0 0
reagovat
ja som práve dokončil druhú sériu parks & recreation a je to božie. Chvíľu trvalo, kým som im prišiel všetkým na nôtu a na ten štýl humoru ale teraz už sa kosím často :D
618237
ja som práve dokončil druhú sériu parks & recreation a je to božie. Chvíľu trvalo, kým som im prišiel všetkým na nôtu a na ten štýl humoru ale teraz už sa kosím často *:D*
0 0
reagovat

Torchwood

Tak som si po jednom maratóne odškrtol tento starý rest. Veľa ďalších ma stále čaká (Whitechappel, Life of Crime, Hannibal S02, Skins, Mob City a ďalšie.. :D

1 sezóna - Slabšia, dosť pripomína prvú sériu Doctora. R. T. Davies sa spolu s ostatnými očividne hľadal a bolo to dosť poznať. Viacmenej nuda, sem tam wtf momenty (ženská, ktorá zabíjala sexom a pod. :D ) 70%
2 sezóna - O poznanie lepšia, stabilné linky a dosť prekvapení, nebolo núdze o nečakané úmrtia etc... 80%
3 séria: Children of Earth. 100%
Myslím, že to mala byť asi posledná séria (nezisťoval som) keďže všetko tomu nasvedčovalo. Jednoznačne najlepší príbeh a skrátenie na päť 60 minútových dielov tomu vôbec neuškodilo, ba naopak. Výborný J. Barrowman a P. Capaldi (ten je proste všade v tomto univerze viac krát :+ ).

Čo sa týka 4 série, ktorú vytvorilo BBC v spolupráci z americkou Starz. Jasne tu bolo dosť nepríjemne cítiť US vplyv po celý čas, čo bolo dosť na škodu. V niektorých častiach to pomohlo, ale nič moc vo výsledku.
60-70% Neviem sa rozhodnúť, či bola slabšia prvá alebo posledná po ktorej mám veľmi zmiešané pocity.

Penny Dreadful
Ja som to vzdal po preklikanej druhej časti... asi tak no.
618235
Tak som si po jednom maratóne odškrtol tento starý rest. Veľa ďalších ma stále čaká (Whitechappel, Life of Crime, Hannibal S02, Skins, Mob City a ďalšie.. *:D* 1 sezóna - Slabšia, dosť pripomína prvú sériu Doctora. R. T. Davies sa spolu s ostatnými očividne hľadal a bolo to dosť poznať. Viacmenej nuda, sem tam wtf momenty (ženská, ktorá zabíjala sexom a pod. *:D* ) [b]70%[/b] 2 sezóna - O poznanie lepšia, stabilné linky a dosť prekvapení, nebolo núdze o nečakané úmrtia etc... [b]80%[/b] 3 séria: Children of Earth. [b]100% [/b] Myslím, že to mala byť asi posledná séria (nezisťoval som) keďže všetko tomu nasvedčovalo. Jednoznačne najlepší príbeh a skrátenie na päť 60 minútových dielov tomu vôbec neuškodilo, ba naopak. Výborný J. Barrowman a P. Capaldi (ten je proste všade v tomto univerze viac krát *:+* ). Čo sa týka 4 série, ktorú vytvorilo BBC v spolupráci z americkou Starz. Jasne tu bolo dosť nepríjemne cítiť US vplyv po celý čas, čo bolo dosť na škodu. V niektorých častiach to pomohlo, ale nič moc vo výsledku. [b]60-70%[/b] Neviem sa rozhodnúť, či bola slabšia prvá alebo posledná po ktorej mám veľmi zmiešané pocity. [b]Penny Dreadful[/b] Ja som to vzdal po preklikanej druhej časti... asi tak no.
Torchwood
0 0
reagovat
Já teda po třetím díle zjistil, že vlastně nemám nutkání na to koukat dál, protože mě ty postavy moc nezajímaj. Ať jsou zahraný sebelíp. Dejte vědět, kdyby to začalo bejt nějak extra dobrý :)
618217
Já teda po třetím díle zjistil, že vlastně nemám nutkání na to koukat dál, protože mě ty postavy moc nezajímaj. Ať jsou zahraný sebelíp. Dejte vědět, kdyby to začalo bejt nějak extra dobrý :)
0 0
reagovat
Marvin to vystihol, vďaka hercom a celkovej atmosfére to pôsobí omnoho lepším dojmom, než by normálne malo. :)
618209
Marvin to vystihol, vďaka hercom a celkovej atmosfére to pôsobí omnoho lepším dojmom, než by normálne malo. :)
0 0
reagovat

Penny Dreadful

ježiš to je schíza! Příběhově je to úplný céčko a zvlášť v akčnějších polohách z toho občas nedopatřením vykukuje, jaká je to vlastně blbina, ale jinak to tak strašně funguje! Emoce, postavy, atmosféra, no a hlavně dokonale zvládnutá žánrová a stylová klišé servírovaná s lehkou či těžší ironií. Je to opojný. Absintově opojný. S každym dílem to mám radši.
618202
ježiš to je schíza! Příběhově je to úplný céčko a zvlášť v akčnějších polohách z toho občas nedopatřením vykukuje, jaká je to vlastně blbina, ale jinak to tak strašně funguje! Emoce, postavy, atmosféra, no a hlavně dokonale zvládnutá žánrová a stylová klišé servírovaná s lehkou či těžší ironií. Je to opojný. Absintově opojný. S každym dílem to mám radši.
Penny Dreadful
0 0
reagovat

Gonzi

Ouky...
618166
Ouky...
Gonzi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se