|
reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 39141 - 39160
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1957
- 1958
- 1959
- .
- 3350
- 3351
Shameless US 5x01
zase to bylo cely uplne o nicem a zase to bylo super. Ian buznu hraje skvele, Mickey a jeho novej byznys pobavil a Sheila a spol klasicky histerický. Naopak mě už nudí ta linka Kevina a jeho familie. Cekal jsem, ze se po lonskym cliffu ukaze "vy vite kdo" a byl jsem zklamanej.
|
reagovat
|
Banshee s03e01
Jo, furt je to nekompromisní seriálová špička. Boobs and blood at their best :)
|
reagovat
|
POI 4X11
Spoiler s informacemi ze zákulisí
Shahi je těhotná, čeká dvojčata a v rozhovorech mluví o tom, že by ze seriálu měla být pryč až na dva roky. Dost mě zajímá, jakým způsobem jí teda schovají mimo děj na takhle dlouho.
Shahi je těhotná, čeká dvojčata a v rozhovorech mluví o tom, že by ze seriálu měla být pryč až na dva roky. Dost mě zajímá, jakým způsobem jí teda schovají mimo děj na takhle dlouho.
|
reagovat
|
Person of Interest s04e11
|
reagovat
|
verbst telegraficky
Broadchurch
Nice. Už jen ten první díl je taková pecka že se fakt nemůžu dočkat zbytku.
Cougar Town
Jsem ani netušil, jak moc mi cul-de-sac crew chyběli. Matrix scéna FTW
Chci co nejdrřív zpátky Bobbyho!
Star Wars Rebels
Tyjo, tak tohle jsem fakt nečekal. Pustil jsem to, jen aby mi to jelo tak nějak v pozadí a třeba občas přepnu, ale nějakým zázrakem jsem zůstal koukate celou dobu. Lepší se to lepší se to. A to je dobře. Clone Wars na tom byly stejně.
Modern Family
No, tak tohle byl trošku slabší návrat. Nejlepší byl Confident Phil a Camova reakce
The Big Bang Theory
No, tohle se naopak nadmíru povedlo. Dlouho, předlouho jsem se u tohodle seriálu takhle nenasmál. "I have excellent peripheral vision. On a good day, I can see my ears."
Gotham
Taky slabší. Už jsem si myslel, že se budeme posouvat jen výš a výš, ale tohle bylo takový nijaký jako první dva díly. ALE MORENA BACCARIN! Yeah!
Chicago Fire
Meh, nuda a šeď. Jediná dobrá scéna byla "Let him die."
Chicago PD
Tohle už je sice nějakou chvilku lepší, než hasiči, ale včera ten rozdíl byl fakt markantní. Všichni herci jedou naplno a vždycky dostane prostor někdo jinek. Platt zase válela.
Person of Interest

Četl jsem někde, že je Sarah Shahi těhotná, ale COME ON!!! Tohle je fakt naprd. Ale totálně.
Díl jako takovej super, šachy, "rewind", hlášky kdy si tu simulaci urychloval
Fakt jsem zvědavej kam to chcou dotáhnout.
Pecka.
Nice. Už jen ten první díl je taková pecka že se fakt nemůžu dočkat zbytku.
Cougar Town
Jsem ani netušil, jak moc mi cul-de-sac crew chyběli. Matrix scéna FTW
Chci co nejdrřív zpátky Bobbyho!Star Wars Rebels
Tyjo, tak tohle jsem fakt nečekal. Pustil jsem to, jen aby mi to jelo tak nějak v pozadí a třeba občas přepnu, ale nějakým zázrakem jsem zůstal koukate celou dobu. Lepší se to lepší se to. A to je dobře. Clone Wars na tom byly stejně.
Modern Family
No, tak tohle byl trošku slabší návrat. Nejlepší byl Confident Phil a Camova reakce

The Big Bang Theory
No, tohle se naopak nadmíru povedlo. Dlouho, předlouho jsem se u tohodle seriálu takhle nenasmál. "I have excellent peripheral vision. On a good day, I can see my ears."

Gotham
Taky slabší. Už jsem si myslel, že se budeme posouvat jen výš a výš, ale tohle bylo takový nijaký jako první dva díly. ALE MORENA BACCARIN! Yeah!
Chicago Fire
Meh, nuda a šeď. Jediná dobrá scéna byla "Let him die."
Chicago PD
Tohle už je sice nějakou chvilku lepší, než hasiči, ale včera ten rozdíl byl fakt markantní. Všichni herci jedou naplno a vždycky dostane prostor někdo jinek. Platt zase válela.
Person of Interest

Četl jsem někde, že je Sarah Shahi těhotná, ale COME ON!!! Tohle je fakt naprd. Ale totálně.
Díl jako takovej super, šachy, "rewind", hlášky kdy si tu simulaci urychloval
Fakt jsem zvědavej kam to chcou dotáhnout.Pecka.
|
reagovat
|
jsi celkem spolehlivá studnice zdrojů inspirace v seriálech.... pro me to co vyhypujes = vyhnout se obloukem, to co se ti nelibi = alespon prumer.
Stejně tak funguje GuidoA. a popicek... tam se akorat musi clovek vyhnout vsemu, co napisou
Stejně tak funguje GuidoA. a popicek... tam se akorat musi clovek vyhnout vsemu, co napisou

|
reagovat
|
Zajdi si pak určitě na fenomenálního Birdmana, až bude. S tim filmem Ti snad konečně dojde to, co už většina lidí po pubertě dávno pochopila, tj. že úplně všechny recenze, který se po internetech a časopisech odjakživa válej a válet budou, vlastně nejsou kritické recenze, ale subjektivní názory
. Skrze ně se pak maximálně můžeš snažit o to, aby jsi naturel výsledného produktu přiblížil eventuálnímu zájemci o hodnocený film/seriál.
. Skrze ně se pak maximálně můžeš snažit o to, aby jsi naturel výsledného produktu přiblížil eventuálnímu zájemci o hodnocený film/seriál.|
reagovat
|
moc lepších věcí než tvoje fórky vydávající se za recenze hyped seriálů si taky nepřečtu :) ale těším se konečně taky na něco neorgastickýho... po těch letech to bude fajn změna :D
|
reagovat
|
xxendxx
Moc lepších věcí než Tvoje fórky na The Leftovers si tady v diskuzi nepřečtu

|
reagovat
|
verbst
Největší trapárna, co sem kdy viděl
, hrozně se třesu na hejtovací recenzi.
, hrozně se třesu na hejtovací recenzi.|
reagovat
|
Tak jsem, ani nevím proč (snad Terrence Howard), zkusil Empire a po třinácti minutách to vypnul. Bože, to byl zase jednou fail. 

|
reagovat
|
KarelR
Ferguson měl tisíce a tísice videí. Oliver jich má zatím desítky a nemůžeš šlápnout vedle. That being said, už před x měsíci sem řešil s Hladem, že to téma o něm napíšu. Ale není čas a po večerech línám leností.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
97Odyssea: Final Trailer 60První reakce: Epická Odyssea je Nolanův triumf, kritici nešetří superlativy 38Mimoni poprvé zklamali, Supergirl je ještě zoufalejší propadák než Morbius 20Posedlost: Recenze 20Víkendový výplach #888 o Evil Dead a Posedlosti 49Vlkodlak: Trailer 10James Gunn možná našel svého Batmana 8Téma: Co prozradil trailer na Eggersova Werwulfa aka Vlkodlaka? 18VIDEO: Lionel Messi láká na nového Spider-Mana 4První dojmy: film o kameramanské legendě Robert Richardson: Bílý ďábel