Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 38961 - 38980 Napsat příspěvek
hmmm a treba mne je nakej the pissing uplne u pici. :)
626342
hmmm a treba mne je nakej the pissing uplne u pici. *:)*
0 0
reagovat
No, ja som tiež hneď potom vstal a šiel sa do detskej izby pozrieť, či je moja dcéra tam, kde má byť. :)
626341
No, ja som tiež hneď potom vstal a šiel sa do detskej izby pozrieť, či je moja dcéra tam, kde má byť. *:)*
0 0
reagovat

duro

Kamarád se na Missing, po pár epizodách, odmítl dál dívat. Jako rodič malého synka to psychicky nedává a nechce se mu o ději raději ani přemýšlet. Jaké vyšší hodnocení si pak takový seriál může přát.
626339
Kamarád se na Missing, po pár epizodách, odmítl dál dívat. Jako rodič malého synka to psychicky nedává a nechce se mu o ději raději ani přemýšlet. Jaké vyšší hodnocení si pak takový seriál může přát.
duro
0 0
reagovat

The Missing

No dal som si zatiaľ iba prvú časť, ale toto celé padne veľmi rýchlo. Po tých amerických pičovinách zase raz britská vysoká škola luxusnej psychothrillerovej scenáristiky.
626337
No dal som si zatiaľ iba prvú časť, ale toto celé padne veľmi rýchlo. Po tých amerických pičovinách zase raz britská vysoká škola luxusnej psychothrillerovej scenáristiky.
The Missing
0 0
reagovat
druha rada je hrozna telenovela, ktera ma obcas svetlou chvilku
626336
druha rada je hrozna telenovela, ktera ma obcas svetlou chvilku
0 0
reagovat

MarvinP

Na to máš právo..... se mýlit.
626335
Na to máš právo..... se mýlit.
MarvinP
0 0
reagovat

TonyClifton

Jo, měl jsem to přesně... úplně naopak.
626334
Jo, měl jsem to přesně... úplně naopak.
TonyClifton
0 0
reagovat

Newsroom

Trochu jsem zaspal, trochu víc a teprve nakoukávám druhou řadu. Jak jsem první napálil plný počet bez rozmyšlení, tak tady jsem moc rozpačitý. Jasně jsou tam hrozně super momenty (Sloan a Donn, já je miluju!!!), ale celkově je to oproti první řadě strašně nijaký. Uplně bych to asi po tom čtvrtém dílu nesepsul, ale nebýt tu orgastický výkřiky ze třetí asi zvažuju, jestli druhou dokoukat. Zklamání po první řadě určitě.
626332
Trochu jsem zaspal, trochu víc a teprve nakoukávám druhou řadu. Jak jsem první napálil plný počet bez rozmyšlení, tak tady jsem moc rozpačitý. Jasně jsou tam hrozně super momenty (Sloan a Donn, já je miluju!!!), ale celkově je to oproti první řadě strašně nijaký. Uplně bych to asi po tom čtvrtém dílu nesepsul, ale nebýt tu orgastický výkřiky ze třetí asi zvažuju, jestli druhou dokoukat. Zklamání po první řadě určitě.
Newsroom
0 0
reagovat

vardant

ješte ne, ale kritici to celkom rozdupali :-
626321
ješte ne, ale kritici to celkom rozdupali *:-*
vardant
0 0
reagovat

Marco Polo

Ještě nikdo to nezkoušel?
626320
Ještě nikdo to nezkoušel?
Marco Polo
0 0
reagovat

Derek

Proč je to tak depresivní sakrapráce? :-/
626319
Proč je to tak depresivní sakrapráce? :-/
Derek
0 0
reagovat

Manhattan

je to straaaasne podobny starsim Bomb Girls. Neni to spatny, ale zadna hitparada.
Daleko vic se mi libilo treba Bletchery Circle, ktery tu ovsem nejspis nikdo nevidel.
626318
je to straaaasne podobny starsim Bomb Girls. Neni to spatny, ale zadna hitparada. Daleko vic se mi libilo treba Bletchery Circle, ktery tu ovsem nejspis nikdo nevidel.
Manhattan
0 0
reagovat
Loki: To nejsi sám ;)... Jednička ale funguje výborně. Osobní problémy jsou tak napůl s těmi všeobecnými. V tomhle ohledu navíc dramatická stavba dokáže hodně překvapit, s postavami se scénář rozhodně nepáře a problémy se kupí na problémy. Nejlepší na tom ale je, že všechno v tom seriálu vyvolává nádhernou atmosféru. Neodpískej to po prvním díle, během trojky si už ale budeš rochnit blahem...
Ten seriál tu nemá žádný hype (což se fakt divím, je to kombinace toho nejlepšího ze Suits, Pozůstalých a True Detective, ale nikoli námětově, ale těma prvkama, které se na tom lidem tolik líbily - výborný scénář, nadprůměrné technické zpracování, skvěle zahrané postavy a především ona atmosféra).
Snad to nebude mít víc, jak dvě tři sezóny. Tohle není nateriál na "telenovelu". Přesto první řada určitě za shlédnutí stojí.
626305
Loki: To nejsi sám ;)... Jednička ale funguje výborně. Osobní problémy jsou tak napůl s těmi všeobecnými. V tomhle ohledu navíc dramatická stavba dokáže hodně překvapit, s postavami se scénář rozhodně nepáře a problémy se kupí na problémy. Nejlepší na tom ale je, že všechno v tom seriálu vyvolává nádhernou atmosféru. Neodpískej to po prvním díle, během trojky si už ale budeš rochnit blahem... Ten seriál tu nemá žádný hype (což se fakt divím, je to kombinace toho nejlepšího ze Suits, Pozůstalých a True Detective, ale nikoli námětově, ale těma prvkama, které se na tom lidem tolik líbily - výborný scénář, nadprůměrné technické zpracování, skvěle zahrané postavy a především ona atmosféra). Snad to nebude mít víc, jak dvě tři sezóny. Tohle není nateriál na "telenovelu". Přesto první řada určitě za shlédnutí stojí.
0 0
reagovat

Karlos

No, namet aj doba mna lakaju, len sa bojim, aby to nebol len pekny kabat v ktorom je zabalene nieco, co vysumi za 2-3 sezony, kedy uz vsetky postavy riesili vsetky mozne osobne problemy.
626304
No, namet aj doba mna lakaju, len sa bojim, aby to nebol len pekny kabat v ktorom je zabalene nieco, co vysumi za 2-3 sezony, kedy uz vsetky postavy riesili vsetky mozne osobne problemy.
Karlos
0 0
reagovat
Naopak extremně výborné. Tam, kde True Detective válí v technickém provedení, tak Manhattan válí špičkovým dramatem a excelentní gradací.
Sednout by to mohlo téměř každému (xxxendxxx ti kladné doporučení logicky nedá ;)8))...
626302
Naopak extremně výborné. Tam, kde True Detective válí v technickém provedení, tak Manhattan válí špičkovým dramatem a excelentní gradací. Sednout by to mohlo téměř každému (xxxendxxx ti kladné doporučení logicky nedá *;)**8)*)...
0 0
reagovat
nic extra

The Americans jsou o nekolik levelu lepsi
626285
nic extra The Americans jsou o nekolik levelu lepsi
0 0
reagovat

Manhattan

Sleduje tu niekto Manhattan? Ake to je?
626278
Sleduje tu niekto Manhattan? Ake to je?
Manhattan
0 0
reagovat

okkac

Fakt nečakaná novinka.

Len ma desí, že Tennant sa presúva medzi Broadchurch a Gracepoint čo je to isté dokola. Ešteže druhá séria Gracepoint nebude...
626246
Fakt nečakaná novinka. Len ma desí, že Tennant sa presúva medzi Broadchurch a Gracepoint čo je to isté dokola. Ešteže druhá séria Gracepoint nebude...
okkac
0 0
reagovat

TBBT

Pakrát jsem se docela zasmál, dějová linka v laboratoři byla moc fajn. :+
626241
Pakrát jsem se docela zasmál, dějová linka v laboratoři byla moc fajn. *:+*
TBBT
0 0
reagovat
Na britských seriálech je super to, že ni nečekáte a zrazu se vytasí s trailerem na další sezónu, která v podstatě začíná ani ne za měsíc. Jako třeba druhá sezóna Broadchurch link :-)
626240
Na britských seriálech je super to, že ni nečekáte a zrazu se vytasí s trailerem na další sezónu, která v podstatě začíná ani ne za měsíc. Jako třeba druhá sezóna Broadchurch http://www.youtube.com/watch?v=isToG5_U1Ug :-)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se