Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37661 - 37680 Napsat příspěvek
Šlo by to nějak udělat, že by se mi a nejenom mi příspěvek k seriálu napsal sem i na Tvzone. Mám tuhle sekci moc rád, možná jako jednu z nej tady nahoře, ale tak strašně fandím klukům z Tvzone. Minimálně třeba dát do předmětu možnost rozkliknutí seriálu? ....
626677
Šlo by to nějak udělat, že by se mi a nejenom mi příspěvek k seriálu napsal sem i na Tvzone. Mám tuhle sekci moc rád, možná jako jednu z nej tady nahoře, ale tak strašně fandím klukům z Tvzone. Minimálně třeba dát do předmětu možnost rozkliknutí seriálu? ....
0 0
reagovat
:D Libuju si v těch "opodstatněnejch" i-net hejtech na komorní finále jinak hektickýho Homelandu aneb ukažte fanouškům dva dny z obyčejného života agentů v jejich vlasti, a připravte se na flame, tvůrci :o! 24-kovou uběhanou řadu ukončilo drámo jak řemen a diváci brečej... vzteky. Ccc ?)

Náborovou sezónu 2014 opět důrazně doporučuji milovníkům "politických" thrillerů a fandům Jacka Bauera obzvlášť. Spooner here?
626679
*:D* Libuju si v těch "opodstatněnejch" i-net hejtech na komorní finále jinak hektickýho Homelandu aneb [spoiler]ukažte fanouškům dva dny z obyčejného života agentů v jejich vlasti, a připravte se na flame, tvůrci *:o*! 24-kovou uběhanou řadu ukončilo drámo jak řemen a diváci brečej... vzteky[/spoiler]. Ccc *?)* Náborovou sezónu 2014 opět důrazně doporučuji milovníkům "politických" thrillerů a fandům Jacka Bauera obzvlášť. Spooner here?
0 0
reagovat
George Clooney v Downton Abbey link
626672
George Clooney v Downton Abbey http://deadline.com/2014/12/george-clooney-jeremy-piven-downton-abbey-charity-film-text-santa-video-1201333217/
0 0
reagovat
626669
[link="http://youtu.be/5IMLt-fRIuw"]hbo 2014 yearender[/link]
0 0
reagovat

verbst

626661
[link="https://www.youtube.com/watch?v=U4XcvEU2Du4"]best scene[/link] *:+**:+*
verbst
0 0
reagovat

Don't Fuck with the Peaky Blinders

Let's Binge It Edition
No doprdele, to byla pecka. Moc jsem toho teda nenaspal, takže dnešek bude hodně zajímavej, ale to jak to odsejpalo, to jak se člověk najednou začne bát o ty postavy, ta atmosféra, ta hudba a v nedposlední řaddě ty herecký výkony - to se jen tak nevidí. Fakt jakože ne.
Murphy si to tady tak straně dává. Sam Neill taky. Tom Hardy je démon, kterej si kradl každičkou scénu pro sebe.
Jestli jsem byl nadšenej už loni, tak tohle je úplně novej level.

10/10

P.S.: Ten úchvatnej přízvuk taky dělá svoje, no... :)
626655
[b]Let's Binge It Edition[/b] No doprdele, to byla pecka. Moc jsem toho teda nenaspal, takže dnešek bude hodně zajímavej, ale to jak to odsejpalo, to jak se člověk najednou začne bát o ty postavy, ta atmosféra, ta hudba a v nedposlední řaddě ty herecký výkony - to se jen tak nevidí. Fakt jakože ne. Murphy si to tady tak straně dává. Sam Neill taky. Tom Hardy je démon, kterej si kradl každičkou scénu pro sebe. Jestli jsem byl nadšenej už loni, tak tohle je úplně novej level. 10/10 P.S.: Ten úchvatnej přízvuk taky dělá svoje, no... *:)*
Don't Fuck with the Peaky Blinders
0 0
reagovat
fappening reloaded :D
626639
fappening reloaded :D
0 0
reagovat
Díky za odpovede. :+ Začína môj MILF-fest. :D
626638
Díky za odpovede. *:+* Začína môj MILF-fest. *:D*
0 0
reagovat
black mirror - white christmas
prvni pulka je zajimava a je to perfektni mix komedie a deprese. zato ta druha je natahovana traparna.
626637
black mirror - white christmas prvni pulka je zajimava a je to perfektni mix komedie a deprese. zato ta druha je natahovana traparna.
0 0
reagovat

The Fall S2

První řada je o něco lepší a S2 scenáristicky už přece jen trochu haprovala (ta jedna linka ve finále byla už fakt navíc), ale i tak spokojenost. S3 bych se nebránil.

S1 - 10/10
S2 - 8/10
626635
První řada je o něco lepší a S2 scenáristicky už přece jen trochu haprovala (ta jedna linka ve finále byla už fakt navíc), ale i tak spokojenost. S3 bych se nebránil. S1 - 10/10 S2 - 8/10
The Fall S2
0 0
reagovat
duro: Já myslím že jo.
626636
duro: Já myslím že jo.
0 0
reagovat

duro

Můžeš začít sledovat.
626634
Můžeš začít sledovat.
duro
0 0
reagovat

The Fall

Sezóna skončila, uzavreto sa to nejako? Môžem to začať sledovať?
626629
Sezóna skončila, uzavreto sa to nejako? Môžem to začať sledovať?
The Fall
0 0
reagovat

Black Mirror - White Christmas

Holy ššššš.... to byla věc :o:+
626624
Holy ššššš.... to byla věc *:o**:+*
0 0
reagovat
tak to je super
626620
tak to je super
0 0
reagovat

Velmi povedený vánoční speciál a trocha deprese s vánoční tématikou. Jelikož každá epizoda předtím stála sama o sobě, tak není nutné vidět předchozí seriál. link
626617
Velmi povedený vánoční speciál a trocha deprese s vánoční tématikou. Jelikož každá epizoda předtím stála sama o sobě, tak není nutné vidět předchozí seriál. http://www.youtube.com/watch?v=TDFcTmdQqIc
0 0
reagovat

The Newsroom

Překousl jsem svatbu, na ameriku to bylo pojatý docela uměřeně.

Dokonce mi nevadily
hovory s tatínkem na cele možná proto, že do tý fotky jsem fakt neměl stín podezření. Takže mě to vlastně potěšilo, jako sice fousatej, ale dobře zahranej fígl na diváka.

Ale poslední díl s jamováním byl prostě tak přehnaně srdíčkovej, patetickej a rádobydojemnej, že mi trochu srazil celej ten seriál. Fakt škoda.
626616
Překousl jsem svatbu, na ameriku to bylo pojatý docela uměřeně. Dokonce mi nevadily [spoiler]hovory s tatínkem na cele[/spoiler] možná proto, že do tý fotky jsem fakt neměl stín podezření. Takže mě to vlastně potěšilo, jako sice fousatej, ale dobře zahranej fígl na diváka. Ale poslední díl s jamováním byl prostě tak přehnaně srdíčkovej, patetickej a rádobydojemnej, že mi trochu srazil celej ten seriál. Fakt škoda.
The Newsroom
0 0
reagovat

MarvinP

Naprosto cokoliv je pravdepodobne vetsi zabava nez Ascension :D Zbyle dva dily jsem cele projel rychloposuvem a i tak jsem u toho chcipal nudou a klepal si na celo... :) i kdyz teda veci jako morphic resonance, "We go full on Snowden" nebo "The Starchild must be born!" pobavily...:D
626604
Naprosto cokoliv je pravdepodobne vetsi zabava nez Ascension :D Zbyle dva dily jsem cele projel rychloposuvem a i tak jsem u toho chcipal nudou a klepal si na celo... :) i kdyz teda veci jako morphic resonance, "We go full on Snowden" nebo "The Starchild must be born!" pobavily...*:D*
MarvinP
0 0
reagovat
Napiš ještě jednou imho, začíná mne to docela brát...
626602
Napiš ještě jednou imho, začíná mne to docela brát...
0 0
reagovat

TonyCLifton

Jasně, že je to můj osobní názor. Objektivní dle mého osobního názoru není nic. IMHO tu trapně slovíčkaříš a IMHO je celá tahle slovní obsese s uváděním IMHO u všeho trapná. Protože se to má samo sebou a je to tudíž trvání na redundantní informaci. Ale asi je tohle připitomělý trollení furt lepší zábava než koukat na Ascension. Teda dle mého subjektivního názoru, samozřejmě.
626601
Jasně, že je to můj osobní názor. Objektivní dle mého osobního názoru není nic. IMHO tu trapně slovíčkaříš a IMHO je celá tahle slovní obsese s uváděním IMHO u všeho trapná. Protože se to má samo sebou a je to tudíž trvání na redundantní informaci. Ale asi je tohle připitomělý trollení furt lepší zábava než koukat na Ascension. Teda dle mého subjektivního názoru, samozřejmě.
TonyCLifton
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se