Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37281 - 37300 Napsat příspěvek
Na TVZone by ho měli dokoukat Rutger Hauer Rullez :+
628430
Na TVZone by ho měli dokoukat Rutger Hauer Rullez *:+*
0 0
reagovat
Jo, Galavant to rozjede ve velkém stylu, ale pak je to už takové slabší a od finále jsem teda čekal o dost víc. Každopádně to bylo něco jinýho a za to :+
628424
Jo, Galavant to rozjede ve velkém stylu, ale pak je to už takové slabší a od finále jsem teda čekal o dost víc. Každopádně to bylo něco jinýho a za to *:+*
0 0
reagovat
Galavant je fajn, ale po konci první série mám pocit, že z toho mohli vytěžit ještě o hrst chlupů víc. Songy velmi repetetivní a snad až na jeden mi ani jeden vyloženě nesedl (k dobru budiš to, že to taky nebyla vyložená tragédie).
Co do vtipnosti, imho to bylo velmi kolísavé, Ricky Gervais byl prostě Ricky Gervais, vytěžení jednoho vtipu na milion způsobů... Z toho se tam ale objevily naprosté perly.
Technicky absolutně žádná hitparáda, cast byl ale až na vyjímky vynikající. Vládne král a jeho panoš, nejvíc mě zneklidňoval kuchař, Madaleina byla jako záporák vynikající. Na druhou stranu Sid naprosto zaměnitelný "parťák tmavé pleti" a rodice Isabelly se daly vymačkat podstatně líp. Titulní duo bylo ale sympatické...
Suma sumárum - jo, na druhou sérii se těším, ale mohlo by se to fakt mnohem víc pochlapit. Zatím 7-8/10.
628422
Galavant je fajn, ale po konci první série mám pocit, že z toho mohli vytěžit ještě o hrst chlupů víc. Songy velmi repetetivní a snad až na jeden mi ani jeden vyloženě nesedl (k dobru budiš to, že to taky nebyla vyložená tragédie). Co do vtipnosti, imho to bylo velmi kolísavé, Ricky Gervais byl prostě Ricky Gervais, vytěžení jednoho vtipu na milion způsobů... Z toho se tam ale objevily naprosté perly. Technicky absolutně žádná hitparáda, cast byl ale až na vyjímky vynikající. Vládne král a jeho panoš, nejvíc mě zneklidňoval kuchař, Madaleina byla jako záporák vynikající. Na druhou stranu Sid naprosto zaměnitelný "parťák tmavé pleti" a rodice Isabelly se daly vymačkat podstatně líp. Titulní duo bylo ale sympatické... Suma sumárum - jo, na druhou sérii se těším, ale mohlo by se to fakt mnohem víc pochlapit. Zatím 7-8/10.
0 0
reagovat
Oh Jester! Galavant je boží dílko, ale jak do toho sehnali Vinnieho Jonese nechápu. Sing mutherfuckers!
628421
Oh Jester! Galavant je boží dílko, ale jak do toho sehnali Vinnieho Jonese nechápu. Sing mutherfuckers!
0 0
reagovat

Galavant

Extravaganza indeed! :D
Vůbec jsem nečekal, že by mě něco takovýho mohlo bavit, ale bylo to tak strašně ztřeštěný, že jsem mě to chytilo už při prvním songu. Geniálně pošéfenej casting a prostě pecka.
Asi je to možná i tím, že ležím s angínou, ale toto mi fakt sedlo.
9/10
628417
Extravaganza indeed! *:D* Vůbec jsem nečekal, že by mě něco takovýho mohlo bavit, ale bylo to tak strašně ztřeštěný, že jsem mě to chytilo už při prvním songu. Geniálně pošéfenej casting a prostě pecka. Asi je to možná i tím, že ležím s angínou, ale toto mi fakt sedlo. 9/10
Galavant
0 0
reagovat
Ari Gold je jedna z top seriálových postav vůbec. Ten vývoj první sezony je neskutečný. Schválně jsem si pouště po sedmé několik dílů z první a Jeremy Piven odvedl opravdu neskutečnou práci. :+
Jenom málo herců se téhle provázanosti s postavit trochu přibližuje. Z hlavy mne napadá snad jenom Spacey, Cranston, Macey...
628415
Ari Gold je jedna z top seriálových postav vůbec. Ten vývoj první sezony je neskutečný. Schválně jsem si pouště po sedmé několik dílů z první a Jeremy Piven odvedl opravdu neskutečnou práci. *:+* Jenom málo herců se téhle provázanosti s postavit trochu přibližuje. Z hlavy mne napadá snad jenom Spacey, Cranston, Macey...
0 0
reagovat
Godlike: To nam ostatnim uz chybi dlouho.. jeste ze ten film se tenhle rok dostavi!
628414
Godlike: To nam ostatnim uz chybi dlouho.. jeste ze ten film se tenhle rok dostavi!
0 0
reagovat
Entourage dokoukáno. Škoda té sedmé řady, která tak strašně moc tlačí na pilu, protože jinak je to pravděpodobně ten nejvíc feel good seriál, který jsem kdy viděl. A Ari Gold je na vlastní odstavec. Tahle partička, tenhle svět, to všechno mi bude hodně chybět, což často neříkám.
628413
Entourage dokoukáno. Škoda té sedmé řady, která tak strašně moc tlačí na pilu, protože jinak je to pravděpodobně ten nejvíc feel good seriál, který jsem kdy viděl. A Ari Gold je na vlastní odstavec. Tahle partička, tenhle svět, to všechno mi bude hodně chybět, což často neříkám.
0 0
reagovat
Davies: Jak vis, ze bude? :D
628412
Davies: Jak vis, ze bude? *:D*
0 0
reagovat

Shameless US s05e03

Super díl, tohle tempo můžu.Jenom jsem trochu nesvůj, že Frank dlouho neproved žádnou velkou sviňárnu. Jakože te´d se mu dějou spíš nehody... Fioně konečně někoho normálního přeju. Tohle byl hodně fajn romcom moment. Sammi tradičně příšerná čímdál víc. Linka Debbie podle mne už opravdu otravná. Konec :D Jsem zvědav, jak to příště rozjede Carl.
628411
Super díl, tohle tempo můžu.[spoiler]Jenom jsem trochu nesvůj, že Frank dlouho neproved žádnou velkou sviňárnu. Jakože te´d se mu dějou spíš nehody... Fioně konečně někoho normálního přeju. Tohle byl hodně fajn romcom moment. Sammi tradičně příšerná čímdál víc. Linka Debbie podle mne už opravdu otravná. Konec *:D* Jsem zvědav, jak to příště rozjede Carl. [/spoiler]
Shameless US s05e03
0 0
reagovat

Vincent

Neni, je to metafora... Ale na konci jako bude :D!
628390
Neni, je to metafora... Ale na konci jako bude *:D*!
Vincent
0 0
reagovat
Svaťoš
Day = made. Díky. :D

Missing
Asi jsem to ještě nikam nepsal, zhlédnul jsem to kolem svátků a jako celek po tom hypeu docela zklamání. Je to fajn, nicméně seriálová špička je o kus jinde...
628385
[b]Svaťoš[/b] Day = made. Díky. *:D* [b]Missing[/b] Asi jsem to ještě nikam nepsal, zhlédnul jsem to kolem svátků a jako celek po tom hypeu docela zklamání. Je to fajn, nicméně seriálová špička je o kus jinde...
0 0
reagovat

Svaťoš

byl jsem slepý a nyní vidím! :D Díky:+
628383
byl jsem slepý a nyní vidím! *:D* Díky*:+*
Svaťoš
0 0
reagovat

Star trek

628381
Neco do vyplachu [link="https://www.youtube.com/watch?v=x2o77i74T48"]Ode To The Picard Maneuver[/link]
Star trek
0 0
reagovat

The Missing s01e01

A sakra. Sice zase s křížkem po funuse, ale.. Zatraceně dobrý. A příjemně mrazivý, ne tak americky vypulírovaný, takže ještě působivější. A ten poslední záběr, whaaaauu. :+
Prisoners what ?;)
628375
A sakra. Sice zase s křížkem po funuse, ale.. Zatraceně dobrý. A příjemně mrazivý, ne tak americky vypulírovaný, takže ještě působivější. A ten poslední záběr, whaaaauu. *:+* Prisoners what ?*;)*
The Missing s01e01
0 0
reagovat

Jessica Jones

David Tennant si tu strihne záporáka Kilgrave.

Doteraz to šlo mimo mňa, ale už to má moju pozornosť. :+
628374
David Tennant si tu strihne záporáka Kilgrave. Doteraz to šlo mimo mňa, ale už to má moju pozornosť. *:+*
Jessica Jones
0 0
reagovat

Vikings S02 Extended

Jsem doma nemocný s rýmičkou. Ale dopoledne mi umírání prozářil kurýr s blůčkem rozšířených Vikingů. Kurňa, to je snad ještě větší žrádlo než prve. Neskutečný neskutečný, neskutečný. Na natáčení museli rozdávat výtisky scénáře Hry o trůny a vytírat si s tím zadnice, jinak to nechápu. :+
628373
Jsem doma nemocný s rýmičkou. Ale dopoledne mi umírání prozářil kurýr s blůčkem rozšířených Vikingů. Kurňa, to je snad ještě větší žrádlo než prve. Neskutečný neskutečný, neskutečný. Na natáčení museli rozdávat výtisky scénáře Hry o trůny a vytírat si s tím zadnice, jinak to nechápu. *:+*
Vikings S02 Extended
0 0
reagovat
Tenhle web exclusive nic moc, ale na dalsi epizody se tesim :)
628372
Tenhle web exclusive nic moc, ale na dalsi epizody se tesim :)
0 0
reagovat

Sam.Vimes

:D:+

Už se nemůžu dočkat.
628371
*:D**:+* Už se nemůžu dočkat.
Sam.Vimes
0 0
reagovat
John Oliver se vrací už za 2 týdny a mezitím je tu další web exclusive: Fifty Shades #NotMyChristian Apology
628369
[b]John Oliver[/b] se vrací už za 2 týdny a mezitím je tu další web exclusive: [link="https://www.youtube.com/watch?v=fPloDzu_wcI"]Fifty Shades #NotMyChristian Apology[/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se