k Vikingom...
Zachytil som tu pár rozčarovaných či dokonca znechutených reakcií na túto sezónu. Ja som mal sklz, tak som dnes dal 5 častí za sebou vrátane Paríža a musím povedať, že je to žrádlo, tie "ženské" dejové línie mi tam vôbec nevadia, práve naopak, on sa celý ten svet a jeho hrdinovia postupne civilizujú (no dobre, v rámci dobových možností... :D ), takže aj namiesto rúbania po hlavách prichádzajú aj nejaké intrigy. Perfektný dej bez hluchého miesta, no a to dobývanie je konečná, dokonca to obstojí aj v porovnaní s filmovými vecami.
|
reagovat
|

Dobývání nebylo zábavnější od Helmova Žlebu. Pro mne dost možná nejzábavnější díl Vikingů a 3/4 stopáže neskutečná nonstop řežba, brutálností, poetikou a přitom cool moderníma záběrama srovnatelnej s Královstvím nebeským, alespoň u mne. Hlavně to bylo tak skvěle natočený, že to uběhlo jak blázen, jak se přestali řezat, tak si říkám, ty jo to bylo super, ale jenom 10 minut? Dost málo... No a ono to bylo stopáží 3x tolik. Opravdu, na tv věc nevídaná. Strašně mne překvapil Ben Robson jako Kalf, ta postava jde hrozně nahoru. Dost mi připomíná ranného Ragnara 

Halleluja za Olivera fakt...