Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36141 - 36160 Napsat příspěvek

Silicon Valley

Šwag:+
632863
Šwag*:+*
Silicon Valley
0 0
reagovat

got

žiadne spoilery bitches, pozerám až zajtra lebo oslavujeme! ( a sledujeme MZ kecarnu popri sledovani fejlov!)
632848
žiadne spoilery bitches, pozerám až zajtra lebo oslavujeme! ( a sledujeme MZ kecarnu popri sledovani fejlov!)
got
0 0
reagovat

GuidoA

632829
http://www.youtube.com/watch?v=xoMgnJDXd3k
GuidoA
0 0
reagovat
got s05e04
moh to bejt zatim suverene nejlepsi dil serie, ale reziser to dojebal.
632828
got s05e04 moh to bejt zatim suverene nejlepsi dil serie, ale reziser to dojebal.
0 0
reagovat

Got E01-E03

Zatím těžce super. Zlověstný řeči se vedou, lidi se navzájem přechcávaj, Margaery šikanuje Cersei :D a hlavy se vesele kutálí. Tu a tam drak. Jen tak dál.
632804
Zatím těžce super. Zlověstný řeči se vedou, lidi se navzájem přechcávaj, Margaery šikanuje Cersei *:D* a hlavy se vesele kutálí. Tu a tam drak. Jen tak dál.
Got E01-E03
0 0
reagovat

GoT s05e04

:+
632796
*:+*
GoT s05e04
0 0
reagovat

Sam.Vimes

:+
632792
*:+*
Sam.Vimes
0 0
reagovat
Why so grumpy?
632784
Why so grumpy?
0 0
reagovat

Godlike

+1
632779
+1
Godlike
0 0
reagovat

verbst

Zoufale nevtipný, ale co od Fallona čekat jinýho. Bohužel, jeho popularita jde úplně mimo mě.
632778
Zoufale nevtipný, ale co od Fallona čekat jinýho. Bohužel, jeho popularita jde úplně mimo mě.
verbst
0 0
reagovat

studo

Eh... Dlouho mi to trvalo než jsem zjistil, co tím myslíš... :-:D

#Brainfart... :o?)8)

Tohle jsem myslel :D
632766
Eh... Dlouho mi to trvalo než jsem zjistil, co tím myslíš... *:-**:D* #Brainfart... *:o**?)**8)* [link="https://www.youtube.com/watch?v=UschNWVttUI"]Tohle jsem myslel [/link] *:D*
studo
0 0
reagovat

verbst

veď ja už som tu! :D
632759
veď ja už som tu! *:D*
verbst
0 0
reagovat
V poslední době tý televizi nedávám, ale kterýkoliv YT video otevřu, tak Fallon prostě jede. :D:+
632758
V poslední době tý televizi nedávám, ale kterýkoliv YT video otevřu, [link="V poslední době tý televizi nedávám, ale kterýkoliv YT video otevřu, tak Fallon prostě jede."]tak Fallon prostě jede.[/link] *:D**:+*
0 0
reagovat
"Imho bude největší frajeřina dokoukat Agents 2x19 a pak se zvednout a jít na Age of Ultron."

splněno 8)

Tento týden jsem doháněl posledních asi 6 dílů Agentů a vážně jsou teď super :+
632721
"Imho bude největší frajeřina dokoukat Agents 2x19 a pak se zvednout a jít na Age of Ultron." splněno *8)* Tento týden jsem doháněl posledních asi 6 dílů Agentů a vážně jsou teď super *:+*
0 0
reagovat
Flash je dobrej v těch dílech, kdy se posouvá děj. Výplň jsem se rozhodl ignorovat a těch cca 8 dílů za sezónu mi bohatě stačí. :)
632638
Flash je dobrej v těch dílech, kdy se posouvá děj. Výplň jsem se rozhodl ignorovat a těch cca 8 dílů za sezónu mi bohatě stačí. :)
0 0
reagovat

Agents of S.H.I.E.L.D.

632630
[link="http://www.edna.cz/agents-of-shield/extra/5-duvodu-proc-znovu-zacit-koukat-na-agents-of-s-h-i-e-l-d/"]5 důvodů, proč (znovu) začít koukat na Agents of S.H.I.E.L.D.[/link]
Agents of S.H.I.E.L.D.
0 0
reagovat

Flash

Tento serial na mna posobi ako keby niekto zobral do ruky komix a cely ho od vizualu az po repliky pretvoril na pohyblive obrazky. A myslim to v dobrom :+
632607
Tento serial na mna posobi ako keby niekto zobral do ruky komix a cely ho od vizualu az po repliky pretvoril na pohyblive obrazky. A myslim to v dobrom *:+*
Flash
0 0
reagovat

zahron

ad pokulhávání: mno doufám, že to posunou v další řadě jinamZatím mě to baví, ale další řadu ten status quo s dvěmi machines už asi nedám. Silně doufám, že samaritan nějak skončí (nebo alespoň ta jejich machine - což by mě sice naštvalo, ale posun je posun).

ad btw: jj, myslím že jsem to sem i psal. Měl jsem radost :D
632581
ad pokulhávání: mno doufám, že to posunou v další řadě jinam[spoiler]Zatím mě to baví, ale další řadu ten status quo s dvěmi machines už asi nedám. Silně doufám, že samaritan nějak skončí (nebo alespoň ta jejich machine - což by mě sice naštvalo, ale posun je posun).[/spoiler] ad btw: jj, myslím že jsem to sem i psal. Měl jsem radost *:D*
zahron
0 0
reagovat

Gonzi

nooo... docela to už pokulhává, ale pořád je to seriál kde stále neoužívám speed forward button..:)

btw. nikdo ani nereagoval na to kdo byl v předminulým dílu jako guest starr ?
632582
nooo... docela to už pokulhává, ale pořád je to seriál kde stále neoužívám speed forward button..*:)* btw. nikdo ani nereagoval na to kdo byl v předminulým dílu jako guest starr ?
Gonzi
0 0
reagovat

speta.jr

:D:D:D
632578
*:D**:D**:D*
speta.jr
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se