Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34281 - 34300 Napsat příspěvek

Fargo a Leftovers

Nedokážu se rozhodnout, co je momentálně lepší, ale oboje šlape přímo neskutečně.
640272
Nedokážu se rozhodnout, co je momentálně lepší, ale oboje šlape přímo neskutečně.
Fargo a Leftovers
0 0
reagovat

Fargo s02e02

Ježiš, to je tak vymazlený. Každá scéna, každej záběr... :+
640263
Ježiš, to je tak vymazlený. Každá scéna, každej záběr... *:+*
Fargo s02e02
0 0
reagovat
Zemětřesení ne? A puklina v zemi? Nebo jsem to viděl jenom já?
640249
Zemětřesení ne? A puklina v zemi? Nebo jsem to viděl jenom já?
0 0
reagovat
Leftovers
Nepredpokladam, ze bychom se dozvedeli kam odesli, ale mohli by nam aspon rict kam se podel ten rybnik :)
640245
[b]Leftovers[/b] Nepredpokladam, ze bychom se dozvedeli kam odesli, ale mohli by nam aspon rict kam se podel ten rybnik :)
0 0
reagovat

Leftovers

První sérii jsem vyhejtoval fakt solidně, a zapřísahal jsem se, že na druhou ani nešáhnu.

Ten seriál je fakt totálně ujetej, protože jsem viděl už třetí díl druhý série a určitě to dotáhnu do konce. Pochybuju že se někdy vysvětlí kam odešli, ale možná se dozvíme proč.

Emocionálně na dně, fyzicky vyčerpán a totálně natěšenej na další díly rozhodně zvedám hodnocení :D

btw. scéna s Liv Tyler zatím zůstavá nejujetější těsně za rybičkama na suchu. :D
640242
První sérii jsem vyhejtoval fakt solidně, a zapřísahal jsem se, že na druhou ani nešáhnu. Ten seriál je fakt totálně ujetej, protože jsem viděl už třetí díl druhý série a určitě to dotáhnu do konce. Pochybuju že se někdy vysvětlí kam odešli, ale možná se dozvíme proč. Emocionálně na dně, fyzicky vyčerpán a totálně natěšenej na další díly rozhodně zvedám hodnocení *:D* btw. scéna s Liv Tyler zatím zůstavá nejujetější těsně za rybičkama na suchu. *:D*
Leftovers
0 0
reagovat

kubqo

Uvidíme, já du za chvíli na čtvrtej díl. První a druhej ale byly super, jak psal i (nenápadně) xxendxx.
640219
Uvidíme, já du za chvíli na čtvrtej díl. První a druhej ale byly super, jak psal i (nenápadně) xxendxx.
kubqo
0 0
reagovat
Takže vravíte že Last Man on Earth ostal v sračkách z konca prve série?
640218
Takže vravíte že Last Man on Earth ostal v sračkách z konca prve série?
0 0
reagovat

Duro

Podepisuju :) taky jsem si říkal, fajn máme tady pár známých obličejů .. je fajn sledovat kam se jejich postava v příběhu posune ... hmm, ne .. radši jim po čtvrt hoďce useknem hlavu .. sympatický přístup :D
640213
Podepisuju *:)* taky jsem si říkal, fajn máme tady pár známých obličejů .. je fajn sledovat kam se jejich postava v příběhu posune ... hmm, ne .. radši jim po čtvrt hoďce useknem hlavu .. sympatický přístup *:D*
Duro
0 0
reagovat

Fargo 2x01

Tlustý "Matt Damon" FTW. Takového ňoumu mu přihrají po tom hovadu z Breaking Bad...
Jinak super!
640210
Tlustý "Matt Damon" FTW. Takového ňoumu mu přihrají po tom hovadu z Breaking Bad... Jinak super!
Fargo 2x01
0 0
reagovat

The Last Kingdom e01e02

Ani náhodou to nie je historicky akurátne, ale je to svižná krvavá zábava s hláškami a dobre natočenými akčnými scénami.

Plus baví ma, ako si tam známi britskí herci prídu len tak zdochnúť po 10-minútovom výstupe. :D
640202
Ani náhodou to nie je historicky akurátne, ale je to svižná krvavá zábava s hláškami a dobre natočenými akčnými scénami. Plus baví ma, ako si tam známi britskí herci prídu len tak zdochnúť po 10-minútovom výstupe. *:D*
The Last Kingdom e01e02
0 0
reagovat

Leftovers

Neříkal Lindelof jako jistou věc, že se ten důvod zmizení vážně nikdy nedozvíme? To prohlášení pak vůbec nepomohlo sledovanosti první řady. Jinak druhá zatím jede skvěle. I míň zajímavý postavy dostaly výborně rozjetý linky.
640201
Neříkal Lindelof jako jistou věc, že se ten důvod zmizení vážně nikdy nedozvíme? To prohlášení pak vůbec nepomohlo sledovanosti první řady. Jinak druhá zatím jede skvěle. I míň zajímavý postavy dostaly výborně rozjetý linky.
Leftovers
0 0
reagovat
Team Godlike. Obzvlášť v druhej sezóne to rozohrali tak, že už ma fakt nezaujíma, kam zmizli. Je to nepodstatné. Omnoho lepšie je sledovať, ako z toho ľuďom hrabe, keď fakt netušia.
640200
Team Godlike. Obzvlášť v druhej sezóne to rozohrali tak, že už ma fakt nezaujíma, kam zmizli. Je to nepodstatné. Omnoho lepšie je sledovať, ako z toho ľuďom hrabe, keď fakt netušia.
0 0
reagovat
A spíš se bojím toho, co z nich možná někdy vypadne. Mnohem raději bych sledoval ten boj lidí se sebou samými, jako doteď. To chytání se různých absurdních stébel, bezvýchodnost situace, prázdnota, snaha o zapojení se zpátky do života. Jak to dneska paní narvala autem do kamionu bylo lepší a silnější než kdyby mi řekli, kam ti lidi šli.
640208
A spíš se bojím toho, co z nich možná někdy vypadne. Mnohem raději bych sledoval ten boj lidí se sebou samými, jako doteď. To chytání se různých absurdních stébel, bezvýchodnost situace, prázdnota, snaha o zapojení se zpátky do života. [spoiler]Jak to dneska paní narvala autem do kamionu bylo lepší a silnější než kdyby mi řekli, kam ti lidi šli.[/spoiler]
0 0
reagovat

Vincent

Já doufám, že se to nikdy nedovíme.
640207
Já doufám, že se to nikdy nedovíme.
Vincent
0 0
reagovat

Leftovers

Přidávám se ke chvále, předtím jsem se obával že ve druhé řaddě půjde kvalita pomalu dolů, ale zatím se děje přesný opak :+
640205
Přidávám se ke chvále, předtím jsem se obával že ve druhé řaddě půjde kvalita pomalu dolů, ale zatím se děje přesný opak *:+*
Leftovers
0 0
reagovat
Jop, Leftovers jsou cim dal tim lepsi... :+:+
640204
Jop, Leftovers jsou cim dal tim lepsi... *:+**:+*
0 0
reagovat
Jedou bez predlohy? Halelujah tak treba az pujdou ratingy do prdele, tak se konecne rozhodnou nam ukazat kam to vsichni odesli :D
640197
Jedou bez predlohy? Halelujah tak treba az pujdou ratingy do prdele, tak se konecne rozhodnou nam ukazat kam to vsichni odesli *:D*
0 0
reagovat

leftovers

jojo, je to neskutočné. tá atmosféra toho celého pokračuje parádne a na to, že už teraz idú bez predlohy to zatiaľ pekne "nalepili" na tu prvu seriu. parada! :+
640195
jojo, je to neskutočné. tá atmosféra toho celého pokračuje parádne a na to, že už teraz idú bez predlohy to zatiaľ pekne "nalepili" na tu prvu seriu. parada! *:+*
leftovers
0 0
reagovat
Ha, jsem rád, že v tom nejedu sám. :+
640194
Ha, jsem rád, že v tom nejedu sám. *:+*
0 0
reagovat

Leftovers

Viděl jsem jen 2 díly, ale opravdu špička. Zatim je to sakra lepší než první sérka. :+:+
640193
Viděl jsem jen 2 díly, ale opravdu špička. Zatim je to sakra lepší než první sérka. *:+**:+*
Leftovers
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se