Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 33321 - 33340 Napsat příspěvek

Arrested Development

Jaká je 2.-4. řada? Dal jsem první a nebylo to špatný, zároveň to ale nebylo tak vtipný a neoblíbil jsem si postavy natolik, abych vyloženě musel koukat dál.
644595
Jaká je 2.-4. řada? Dal jsem první a nebylo to špatný, zároveň to ale nebylo tak vtipný a neoblíbil jsem si postavy natolik, abych vyloženě musel koukat dál.
Arrested Development
0 0
reagovat
Neříkám že tam někoho přehrával, ale Purcell byl vyloženě super v epizodní roličce Castla a Equilibria. Ten film byl hodně průměrný, ale strašně si to dával v Zabijácích vedle De Nira a Stathama, resp mám pocit, že tam z nich možná předvedl nejvíc herectví. :)
644591
Neříkám že tam někoho přehrával, ale Purcell byl vyloženě super v epizodní roličce Castla a Equilibria. Ten film byl hodně průměrný, ale strašně si to dával v Zabijácích vedle De Nira a Stathama, resp mám pocit, že tam z nich možná předvedl nejvíc herectví. *:)*
0 0
reagovat

xxendxx

Coz mi pripomina, ze to je mozna jediny zdokumentovany pripad, kde by Purcel nekoho prehral... :D
644588
Coz mi pripomina, ze to je mozna jediny zdokumentovany pripad, kde by Purcel nekoho prehral... *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
když tam hraje Brandon Routh, Dominic Purcel a Wentworth Miller, tak si myslím, že SG1 kulisy jsou odpovídájící :D
644583
když tam hraje Brandon Routh, Dominic Purcel a Wentworth Miller, tak si myslím, že SG1 kulisy jsou odpovídájící *:D*
0 0
reagovat

xxendxx

Nic proti SG1, ale pokud serial z roku 2016 vypada, jako by se tocil v jejich kulisach, neni to proste uplne ono... :D
644582
Nic proti SG1, ale pokud serial z roku 2016 vypada, jako by se tocil v jejich kulisach, neni to proste uplne ono... *:D*
xxendxx
0 0
reagovat

Spazz

ted nevim, jestli je to hate nebo hype :D

ta veta je takovej oxymoron... asi jako "je to fakt dobry, asi jako Nickelback" 8)
644579
ted nevim, jestli je to hate nebo hype :D ta veta je takovej oxymoron... asi jako "je to fakt dobry, asi jako Nickelback" *8)*
Spazz
0 0
reagovat
Naopak mě to přišlo dost fajn.:)
644577
Naopak mě to přišlo dost fajn.*:)*
0 0
reagovat

DC's Legends Of Tomorrow

To nejhorsi z Flashe a Arrowa ve Stargate baleni... ale GP potencial tam je :)
644574
To nejhorsi z Flashe a Arrowa ve Stargate baleni... ale GP potencial tam je :)
DC's Legends Of Tomorrow
0 0
reagovat

Axis

644570
Nějak jsem to přehlédnul. No já jsem ctitel [link="http://www.youtube.com/watch?v=j5lXkL1LO9A"]jediného homosexuálního gaye ve vsi Daffida Thomase [/link] , [link="http://www.youtube.com/watch?v=LQH7YKLXyZQ"]recepční Carol Pifkové[/link] , [link="http://www.youtube.com/watch?v=xVg-a3BQ_cQ"]rašple pošahané [/link] , a dobrý je taky[link="http://www.youtube.com/watch?v=HeKw9wVPeXE"] řiťonol [/link]*:D*
Axis
0 0
reagovat

Bachy

To mi az tak nevadi, ale pochopil som to spravne, ze tento rok Doctor nebude vobec? Ze daju len vianocny diell a inak nic?!? :o:(
644563
To mi az tak nevadi, ale pochopil som to spravne, ze tento rok Doctor nebude vobec? Ze daju len vianocny diell a inak nic?!? *:o**:(*
Bachy
0 0
reagovat

The Fall s01 s02

Kdysi jsem zkouknul první díl a nijak zvlášť mě to nezaujalo. Teď jsem tomu dal druhou šanci a zkouknul obě série asi za 3 dny. Totální pecka. Ale totální. Pro mě nejlepší seriál ever. Minimálně detektivní. Dornan na Hrad. :+
644552
Kdysi jsem zkouknul první díl a nijak zvlášť mě to nezaujalo. Teď jsem tomu dal druhou šanci a zkouknul obě série asi za 3 dny. Totální pecka. Ale totální. Pro mě nejlepší seriál ever. Minimálně detektivní. Dornan na Hrad. *:+*
The Fall s01 s02
0 0
reagovat

Memphis

A některý nápady z jeho úvodního proslovu nejsou špatný 8)
644548
A některý nápady z jeho úvodního proslovu nejsou špatný *8)*
Memphis
0 0
reagovat

Axis

Yeah. Během dvou úvodních scén jsem šel několikrát do kolen. :D
644546
Yeah. Během dvou úvodních scén jsem šel několikrát do kolen. *:D*
Axis
0 0
reagovat

Doctor Who

Tak ještě jedna řada a Moffat jde na střídačku
644545
Tak ještě jedna řada a Moffat jde na střídačku
Doctor Who
0 0
reagovat

UnREAL

told yaaaa 8)
644542
told yaaaa *8)*
UnREAL
0 0
reagovat

UnREAL

Jako Studio 60 akorát sluttier. První řada překvapila, 8/10 a vřele doporučuji pokud hledáte nové drama z "showbiz" prostředí.
644540
Jako Studio 60 akorát [link="http://www.apnatimepass.com/nathalie-kelley-hot-wallpapers-1.jpg"]sluttier[/link]. První řada překvapila, 8/10 a vřele doporučuji pokud hledáte nové drama z "showbiz" prostředí.
UnREAL
0 0
reagovat

Man Seeking Woman

Začátek a hláška: "I'm too old for this shit!" mě rozsekal :D:D:+
644536
Začátek a hláška: "I'm too old for this shit!" mě rozsekal *:D**:D**:+*
Man Seeking Woman
0 0
reagovat

Svaťoš

Jj, ve své době se to i tu hypovalo hodně.
644532
Jj, ve své době se to i tu hypovalo hodně.
Svaťoš
0 0
reagovat
jsem asi u 4. dilu a i presto ze me to bavilo se nemuzu dokopat dal...
644509
jsem asi u 4. dilu a i presto ze me to bavilo se nemuzu dokopat dal...
0 0
reagovat

You, Me and the Apocalypse

Sledoval nekdo?
Nejsem moc na serialy, ale tohle me hodne bavilo. Popravde nevim jak bych to zanrove zasadil, je to takovy zajimavy mix s genialnim(!) Robem Lowe.
644475
Sledoval nekdo? Nejsem moc na serialy, ale tohle me hodne bavilo. Popravde nevim jak bych to zanrove zasadil, je to takovy zajimavy mix s genialnim(!) Robem Lowe.
You, Me and the Apocalypse
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se