Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 33261 - 33280 Napsat příspěvek

X-files S10E02

No... pockam jeste na ten "zazracny" treti dil, ale tohle je scenaristicke peklo skoro jak Ash, ktery byl aspon zabava. U tohoto dilu jsem usnul jenom 3x. Namet byl ok, ale nektere dialogy jsou fakt jak z prdele vytazene.:(:-
644831
No... pockam jeste na ten "zazracny" treti dil, ale tohle je scenaristicke peklo skoro jak Ash, ktery byl aspon zabava. U tohoto dilu jsem usnul jenom 3x. Namet byl ok, ale nektere dialogy jsou fakt jak z prdele vytazene.*:(**:-*
X-files S10E02
0 0
reagovat

Agentka Carterová

To je proste najzábavnejší podväzkový seriál na planéte. :+
644817
To je proste najzábavnejší podväzkový seriál na planéte. *:+*
Agentka Carterová
0 0
reagovat

Američtí bohové

Stína si zahraje Ricky Whittle. Sice neznám, ale vzhledově sedí imho.
644809
Stína si zahraje Ricky Whittle. Sice neznám, ale vzhledově sedí imho.
Američtí bohové
0 0
reagovat

Shannara Chronicles

taký menší brat Game of Thrones. Je to fantasy, síce to beží na MTV, čiže je treba rátať s mladším obsadením a asi aj cielením na mladšie publikum, ale rozpočet to má fajný, postavy sú fajn a hlavne sa tam neustále niečo deje. Zatiaľ je vonku 5 dielov, takže ak má niekto chuť vyplniť čas pokým príde Game of Thrones, toto nie je až tak marné...
644804
taký menší brat Game of Thrones. Je to fantasy, síce to beží na MTV, čiže je treba rátať s mladším obsadením a asi aj cielením na mladšie publikum, ale rozpočet to má fajný, postavy sú fajn a hlavne sa tam neustále niečo deje. Zatiaľ je vonku 5 dielov, takže ak má niekto chuť vyplniť čas pokým príde Game of Thrones, toto nie je až tak marné...
Shannara Chronicles
0 0
reagovat
Expanse? Neznám. Cože, on tam hraje Thomas Jane? Jdu číst na tvzone! :)
644788
Expanse? Neznám. Cože, on tam hraje Thomas Jane? Jdu číst na tvzone! *:)*
0 0
reagovat

trimm

dobrá poznámka - já první díl viděl jen z půlky a pak vypl a vrátil se k tomu až za hoooodně dlouho.
644786
dobrá poznámka - já první díl viděl jen z půlky a pak vypl a vrátil se k tomu až za hoooodně dlouho.
trimm
0 0
reagovat
fuck me, teď abych to taky dokoukal.
644784
fuck me, teď abych to taky dokoukal.
0 0
reagovat

The Expanse

Pre mna je tento serial najvacsie prekvapenie na serialovom poli minuly ... ever :+ Knihy som precital vsetky ale po traileroch, a dokonca ani pocas prvej casti ma to vobec nenadchlo. Neveril som tomu, ale teraz mozem povedat ze po 6 castiach som zahackovany. Dokonca aj herci, ktori mi vobec nesedeli pre dane postavy, musim uznat ze boli vybrani vyborne.
Co sa mi na tom velmi paci je prave ta fyzika, ktora odhliadnuc od par veci (ktore su ale myslim hlavne sposobene nizsim rozpoctom), je naozaj realisticka. A tiez ten pohlad do buducnosti ktory mi sice pride dostatocne sci-fi ale nie zas uleteny.
Akurat teda Chrisjen fuckuje podstatne menej ako v knihe :D

Nech zije hype 8)
644783
Pre mna je tento serial najvacsie prekvapenie na serialovom poli minuly ... ever *:+* Knihy som precital vsetky ale po traileroch, a dokonca ani pocas prvej casti ma to vobec nenadchlo. Neveril som tomu, ale teraz mozem povedat ze po 6 castiach som zahackovany. Dokonca aj herci, ktori mi vobec nesedeli pre dane postavy, musim uznat ze boli vybrani vyborne. Co sa mi na tom velmi paci je prave ta fyzika, ktora odhliadnuc od par veci (ktore su ale myslim hlavne sposobene nizsim rozpoctom), je naozaj realisticka. A tiez ten pohlad do buducnosti ktory mi sice pride dostatocne sci-fi ale nie zas uleteny. Akurat teda Chrisjen fuckuje podstatne menej ako v knihe *:D* Nech zije hype *8)*
The Expanse
0 0
reagovat
Ten hype sa mi nepozdáva.. :D
644781
Ten hype sa mi nepozdáva.. *:D*
0 0
reagovat

Expanse

taky se přidávám k těm, kterým se nová sci-fi od Syfy líbí a těším se na další řadu.
644780
taky se přidávám k těm, kterým se nová sci-fi od Syfy líbí a těším se na další řadu.
Expanse
0 0
reagovat

Gonzi

Stačí zmínka o Galactice a už hledám. Díky :+
644772
Stačí zmínka o Galactice a už hledám. Díky *:+*
Gonzi
0 0
reagovat

The Expanse

Tak jsem to posledních pár dní nakoukával a musím říct, že je to naprostá pecka. Proč na to koukat:
- Od Battlestaru tu nic podobného nebylo
- Má to v podstatě hyperrealistické pojetí fyziky (kromě x blbostí v záběrech to globálně používá reálnou fyziku - dráhy letu zrychlování do půle cesty a pak brždění druhou polovinu, otočení do polohy a zapnutí hlavních motorů, přetížení které zabíjí atd. atp.)
- V rámci toho vidět raketový souboj dvou lodí bylo naprosto boží a s přehledem to byl nejrealističtější vesmírný souboj ever made.
- Svět a politika nešustí papírem, naopak jsou tam různé logické frakce, logické problémy mezi třídními vrstvami, planetami apod.
- Je to založeno na knižní sáze, která velmi získává na popularitě a její tvůrci se na tom přímo podílejí. Ten kvalitní děj a svět je z toho právě proto velmi cítit.
- Působí to v rámci možností draze.

Proč na to nekoukat:
- Protože to má "podpálený" obraz, speciálně první epizoda je v tom tragická (a některé ripy jsou nazelenalé, pozor na to)
- Protože nevím co je dobré?!? :D
644771
Tak jsem to posledních pár dní nakoukával a musím říct, že je to naprostá pecka. Proč na to koukat: - Od Battlestaru tu nic podobného nebylo - Má to v podstatě hyperrealistické pojetí fyziky (kromě x blbostí v záběrech to globálně používá reálnou fyziku - dráhy letu zrychlování do půle cesty a pak brždění druhou polovinu, otočení do polohy a zapnutí hlavních motorů, přetížení které zabíjí atd. atp.) - V rámci toho vidět raketový souboj dvou lodí bylo naprosto boží a s přehledem to byl nejrealističtější vesmírný souboj ever made. - Svět a politika nešustí papírem, naopak jsou tam různé logické frakce, logické problémy mezi třídními vrstvami, planetami apod. - Je to založeno na knižní sáze, která velmi získává na popularitě a její tvůrci se na tom přímo podílejí. Ten kvalitní děj a svět je z toho právě proto velmi cítit. - Působí to v rámci možností draze. Proč na to nekoukat: - Protože to má "podpálený" obraz, speciálně první epizoda je v tom tragická (a některé ripy jsou nazelenalé, pozor na to) - Protože nevím co je dobré?!? *:D*
The Expanse
0 0
reagovat

speta.jr

Ja to nesledujem (visím v prvej sérii stále). Len pri Foxoch by ma to vôbec neprekvapilo.
644770
Ja to nesledujem (visím v prvej sérii stále). Len pri Foxoch by ma to vôbec neprekvapilo.
speta.jr
0 0
reagovat

Sarger

je druha, sak jim rika Skinner, welcome back... akorat se natacela jako pata
644769
je druha, sak jim rika Skinner, welcome back... akorat se natacela jako pata
Sarger
0 0
reagovat
Podľa všetkého "druhá epizóda" nebola druhá. :D
Typický fox ako pri Firefly.
644768
Podľa všetkého "druhá epizóda" nebola druhá. *:D* Typický fox ako pri Firefly.
0 0
reagovat

Bachy

k This is England jsem se dostal od Skins a Misfits a je to hodně povedený, ale takovej zvláštní UK styl, takže určitě ne pro každýho
644764
k This is England jsem se dostal od Skins a Misfits a je to hodně povedený, ale takovej zvláštní UK styl, takže určitě ne pro každýho
Bachy
0 0
reagovat

do_Od

Kdybych byl Americký divák a volič republikánů tak bych skákal nadšením deset metrů vysoko. Věřím, že někteří tomu budou klidně i věřit. Mě zase tak strašná ta scéna nepřišla, dokonce jsem se nad tou představou na chvíli zamyslel a představil jsem si Obamu a šéfy nadnárodních korporací jak zlověstně plánují v čele s kouřícím mužem (trochu my připomněl Imperátora ze Star Wars) nový světový řád jako kdyby neměli nic lepšího na práci a přišlo my to celkem zábavné. :D
644763
[spoiler]Kdybych byl Americký divák a volič republikánů tak bych skákal nadšením deset metrů vysoko. Věřím, že někteří tomu budou klidně i věřit. Mě zase tak strašná ta scéna nepřišla, dokonce jsem se nad tou představou na chvíli zamyslel a představil jsem si Obamu a šéfy nadnárodních korporací jak zlověstně plánují v čele s kouřícím mužem (trochu my připomněl Imperátora ze Star Wars) nový světový řád jako kdyby neměli nic lepšího na práci a přišlo my to celkem zábavné.[/spoiler] *:D*
do_Od
0 0
reagovat

DarkSith

Z toho co jsem pochopil, tak je to solidní plivnutí do tváře těch devíti předchozích řad :D když si vezmeš, že v jedné špatně napsané, ještě hůře zrežírované a vyloženě tragicky zahrané epizodě hodí na celou tu otázku mimozemšťanů bobek... být fanouškem, jsem asi dost naštvaný. Druhá epizoda mi přišla sice taky lepší, ovšem laťka tentokrát fakt nebyla nijak vysoko. Vlastně jsem spíš než na ten příběh zvědavý na to, jak dopadne hodnocení zbývajících epizod.
644762
[spoiler]Z toho co jsem pochopil, tak je to solidní plivnutí do tváře těch devíti předchozích řad *:D* když si vezmeš, že v jedné špatně napsané, ještě hůře zrežírované a vyloženě tragicky zahrané epizodě hodí na celou tu otázku mimozemšťanů bobek... být fanouškem, jsem asi dost naštvaný. Druhá epizoda mi přišla sice taky lepší, ovšem laťka tentokrát fakt nebyla nijak vysoko. Vlastně jsem spíš než na ten příběh zvědavý na to, jak dopadne hodnocení zbývajících epizod.[/spoiler]
DarkSith
0 0
reagovat

X-Files

Náhodou první díl nebyl zase tak špatný. Hlavně to odhalení konspirace, že za vším nestojí mimozemšťané ale liberální fašistické elity (vláda, vojensko-průmyslový komplex a ropné společnosti), které se pomocí moderních mimozemských technologií snaží zotročit Ameriku a pak celí svět a díky experimentování s mimozemskou DNA vytvořit novou nadřazenou rasu a zničit lidstvo mě vážně dostala. Druhý díl tento motiv dál rozvádí a myslím, že je to hlavní zápletka seriálu. :D
644761
Náhodou první díl nebyl zase tak špatný. [spoiler]Hlavně to odhalení konspirace, že za vším nestojí mimozemšťané ale liberální fašistické elity (vláda, vojensko-průmyslový komplex a ropné společnosti), které se pomocí moderních mimozemských technologií snaží zotročit Ameriku a pak celí svět a díky experimentování s mimozemskou DNA vytvořit novou nadřazenou rasu a zničit lidstvo mě vážně dostala.[/spoiler] Druhý díl tento motiv dál rozvádí a myslím, že je to hlavní zápletka seriálu. *:D*
X-Files
0 0
reagovat

X files

Druhý díl o dost lepší. Je poznat že ho nepsal a nerežíroval Carter, protože ten je evidentně dost mimo.
644759
Druhý díl o dost lepší. Je poznat že ho nepsal a nerežíroval Carter, protože ten je evidentně dost mimo.
X files
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se