Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 32421 - 32440 Napsat příspěvek

Bosch

Teď jsem dokoukala pilot a je to strašně dobré. Na víkend mám první sérii, hrozně se těším. Titus je skvělý!
648214
Teď jsem dokoukala pilot a je to strašně dobré. Na víkend mám první sérii, hrozně se těším. Titus je skvělý!
Bosch
0 0
reagovat

KarelR

Tedy můj post byl čistě k GoT....sakra. Jdu napsat rozhořčenej vzkaz Kocourovi!
648213
Tedy můj post byl čistě k GoT....sakra. Jdu napsat rozhořčenej vzkaz Kocourovi!
KarelR
0 0
reagovat
Jděte si to řešit do vzkazníků, díky ;)
648210
Jděte si to řešit do vzkazníků, díky ;)
0 0
reagovat

Disk

Nejlepší je Waldau That´s girl´s butt :D
648209
Nejlepší je Waldau That´s girl´s butt :D
Disk
0 0
reagovat

Disk

chápu :D:D:D:D
648208
chápu *:D**:D**:D**:D*
Disk
0 0
reagovat

Hra o trůny

Teď už všichni víte, proč koukám na Hru o trůny. link :D:+
648207
Teď už všichni víte, proč koukám na Hru o trůny. http://www.youtube.com/watch?v=bH4HYVhw0mk *:D**:+*
Hra o trůny
0 0
reagovat

zahron

Maraton volá hola hola.
648199
Maraton volá hola hola.
zahron
0 0
reagovat

zahron

Yep...
648194
Yep...
zahron
0 0
reagovat

11.22.63

link - god damn it ...
648193
[link="http://cabletvinternet.s9.com/blog/wp-content/uploads/2016/03/Sarah-Gadon-plays-Sadie-Dunhill.jpg"]link[/link] - god damn it ...
11.22.63
0 0
reagovat

Outlander

Konečně jsem se dokopal k prvnímu dílu druhé série. Zatím je to jenom rozjezd, ale další díly budou opět dramatické. A natáčelo se v Česku. :+
648181
Konečně jsem se dokopal k prvnímu dílu druhé série. Zatím je to jenom rozjezd, ale další díly budou opět dramatické. A natáčelo se v Česku. *:+*
Outlander
0 0
reagovat

Galavant, Season 2

No, tak tohle bylo rychlý. Jeden a půl dílu a konec. Kouzlo první řady naprosto a totálně fuč.
648163
No, tak tohle bylo rychlý. Jeden a půl dílu a konec. Kouzlo první řady naprosto a totálně fuč.
Galavant, Season 2
0 0
reagovat

Legends Of Tomorrow

Uuuuu, Jonah Hex in da house!:+
648149
Uuuuu, Jonah Hex in da house!*:+*
Legends Of Tomorrow
0 0
reagovat
Na Netflixu je ale posledních 10 řad... :D Jinak asi ale platí stejný pravidla
648141
Na Netflixu je ale posledních 10 řad... *:D* Jinak asi ale platí stejný pravidla
0 0
reagovat

do_Od

Nebo začít od chvíle kdy vypadne tlustej Dave. Takže dle Gonziho notiček.
648134
Nebo začít od chvíle kdy vypadne tlustej Dave. Takže dle Gonziho notiček.
do_Od
0 0
reagovat
:D paráda.
648131
*:D* paráda.
0 0
reagovat

do_Od

Pokud chceš ušetřit nějaký čas, tak bych vyzdvihl tyto epizody:
1. řada:
2. řada: 1-10
3. řada: 1-9
4. řada: 1-10
5. řada: 1-9
6. řada: 1-11
7. řada: 1-7
8. řada: 1-8
9. řada: 1-6
10. řada: 1-10
648129
Pokud chceš ušetřit nějaký čas, tak bych vyzdvihl tyto epizody: 1. řada: 2. řada: 1-10 3. řada: 1-9 4. řada: 1-10 5. řada: 1-9 6. řada: 1-11 7. řada: 1-7 8. řada: 1-8 9. řada: 1-6 10. řada: 1-10
do_Od
0 0
reagovat

Top Gear

LOTUS = Lots of Trouble, Usually Serious :D

Teď když mám Top Gear snadno k dispozici přes Netflix (10 řad), nedoporučil by mi někdo pár nejlepších epizod? Všechno asi vidět nepotřebuju, ale když u toho ještě něco dělám, tak to funguje jako super pozadí.
648128
LOTUS = Lots of Trouble, Usually Serious *:D* Teď když mám Top Gear snadno k dispozici přes Netflix (10 řad), nedoporučil by mi někdo pár nejlepších epizod? Všechno asi vidět nepotřebuju, ale když u toho ještě něco dělám, tak to funguje jako super pozadí.
Top Gear
0 0
reagovat
Okey, přes noc stahuju Bosche.:D
648110
Okey, přes noc stahuju Bosche.*:D*
0 0
reagovat
Trailer na novou sérii Hry o trůny upřímně nic moc. Samotná série bude určitě pecka. :)
648107
Trailer na novou sérii Hry o trůny upřímně nic moc. Samotná série bude určitě pecka. *:)*
0 0
reagovat

duro jeste pred koncem OT

Pripadny pokracovani v budoucnu ve vzkazniku. Kazdopadne by me zajimalo, kde si v zacatcich sebral tu drzost a sel si za nekym s tim, ze by ti to vydal... :D

Ja si myslim, ze mam zajimavy tema, je to ctivy (pravda, cetli to jenom kamaradi, kteri jsou zaujati), ale porad mi prijde jaksi nepristojny, ze bych s tim nekoho otravoval. A to se vlastne tyka i tebe. Ta predstava, ze nekomu sezeru x dnu casu, nez by se tim prokousal (krom kamaradu) me uprimne desi a tusim, co by mi na to bylo receno. Kdyz je venku tolik lepsich pisalku...
648102
Pripadny pokracovani v budoucnu ve vzkazniku. Kazdopadne by me zajimalo, kde si v zacatcich sebral tu drzost a sel si za nekym s tim, ze by ti to vydal... *:D* Ja si myslim, ze mam zajimavy tema, je to ctivy (pravda, cetli to jenom kamaradi, kteri jsou zaujati), ale porad mi prijde jaksi nepristojny, ze bych s tim nekoho otravoval. A to se vlastne tyka i tebe. Ta predstava, ze nekomu sezeru x dnu casu, nez by se tim prokousal (krom kamaradu) me uprimne desi a tusim, co by mi na to bylo receno. Kdyz je venku tolik lepsich pisalku...
duro jeste pred koncem OT
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se