Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 32181 - 32200 Napsat příspěvek

Kamy

Áno, Ramsey má gule. Vlastne ich má celú zbierku.
649062
Áno, Ramsey má gule. Vlastne ich má celú zbierku.
Kamy
0 0
reagovat

PoI

takhle mega dobre sem to necekal ani ve snu.. uz pata rada a porad si rikam ze uz to neni kam tahnout, ze budou varit z vody a oni mi slehnou tohle..kloboucek
649043
takhle mega dobre sem to necekal ani ve snu.. uz pata rada a porad si rikam ze uz to neni kam tahnout, ze budou varit z vody a oni mi slehnou tohle..kloboucek
PoI
0 0
reagovat
Team Hodor, nemám rád sadistický hovada.:D
649039
Team Hodor, nemám rád sadistický hovada.*:D*
0 0
reagovat
Team Ramsay, přesně z těch důvodů co píše Kamy.
649037
Team Ramsay, přesně z těch důvodů co píše Kamy.
0 0
reagovat

Disk

Team Ramsey. Joffrey, akrem toho že bol sviňa, bol aj ufňukané, neschopné decko, ktorému som každý diel chcel dať facku. Ramsey má gule, svoje problémi si aj sám rieši a neschováva sa za matkynu (otcovu) sukňu. :D
649036
Team Ramsey. Joffrey, akrem toho že bol sviňa, bol aj ufňukané, neschopné decko, ktorému som každý diel chcel dať facku. Ramsey má gule, svoje problémi si aj sám rieši a neschováva sa za matkynu (otcovu) sukňu. *:D*
Disk
0 0
reagovat

Disketa1

Joffrey byl fracek, Ramsey je metodicky :+
649035
Joffrey byl fracek, Ramsey je metodicky *:+*
Disketa1
0 0
reagovat

Minianketa

Kdo je podle vás větší sympaťák? Joffrey nebo Ramsey? 8)
649034
Kdo je podle vás větší sympaťák? Joffrey nebo Ramsey? *8)*
Minianketa
0 0
reagovat
Už?
YEEEESSS.:+
649032
Už? YEEEESSS.*:+*
0 0
reagovat

Person of Interest

boha to je žrádlo. :+:+:+:+:+
649031
boha to je žrádlo. *:+**:+**:+**:+**:+*
Person of Interest
0 0
reagovat
OK, mazu 8)
649028
OK, mazu *8)*
0 0
reagovat

speta.jr

Jseš anomálie.

Já z první sezony odvařenej nebyl, ale první první půlka druhý mi přišla jako bezchybná, desítková záležitost. Až ve druhý půlce to začne drhnout.
649024
Jseš anomálie. Já z první sezony odvařenej nebyl, ale první první půlka druhý mi přišla jako bezchybná, desítková záležitost. Až ve druhý půlce to začne drhnout.
speta.jr
0 0
reagovat

speta.jr

Ciwe, já to mám přesně naopak :D, i když jsem teda zatím jen u šestýho dílu. Minimum bezobsažnejch "this city needs me" keců, hodně děje :+
649023
Ciwe, já to mám přesně naopak *:D*, i když jsem teda zatím jen u šestýho dílu. Minimum bezobsažnejch "this city needs me" keců, hodně děje *:+*
speta.jr
0 0
reagovat

Daredevil season 2

Ty jo, prvni sezonu jsem zral i s navijakem, ale tady jsem u 4. dilu a vubec me to nebavi. :o
649022
Ty jo, prvni sezonu jsem zral i s navijakem, ale tady jsem u 4. dilu a vubec me to nebavi. *:o*
Daredevil season 2
0 0
reagovat
Marvine, jsem rád, že jsi nadšený. Já jsem zase nadšený z nejnovějšího dílu Hry o trůny. Spousta zvratů a překvapení a hlavně závěr. Hodně silný díl. :+
649017
Marvine, jsem rád, že jsi nadšený. Já jsem zase nadšený z nejnovějšího dílu Hry o trůny. Spousta zvratů a překvapení a hlavně závěr. Hodně silný díl. *:+*
0 0
reagovat
jeej hurá! Z tohohle seriálu o několika telepatech v alternativní realitě kde být queer znamená být padesátiprocentní, je pokud vím opravdu nadšená jen moje manželka, moje máma, disketa a já.

...říká to o mě neco?
649012
jeej hurá! Z tohohle seriálu o několika telepatech v alternativní realitě kde být queer znamená být padesátiprocentní, je pokud vím opravdu nadšená jen moje manželka, moje máma, disketa a já. ...říká to o mě neco?
0 0
reagovat

Sense8

Druhá řada je tu za měsíc a zatím se můžete podívat na pár fotek. :)
649009
Druhá řada je tu za měsíc a zatím se můžete podívat na [link="http://sense8.tumblr.com/post/143798306529/it-was-while-shooting-the-big-cluster-birthday"]pár fotek[/link]. *:)*
Sense8
0 0
reagovat

Britský koutek - Line of Duty

Komu sedí Luther či The Fall tak by si tohle rozhodně neměl nechat ujít. V dubnu vyšla již třetí šesti-dílná série a je to samozřejmě kvalitka .. jak jinak :)
648997
Komu sedí Luther či The Fall tak by si tohle rozhodně neměl nechat ujít. V dubnu vyšla již třetí šesti-dílná série a je to samozřejmě kvalitka .. jak jinak *:)*
Britský koutek - Line of Duty
0 0
reagovat
Ja byl z GOTu skoro nadšený, akorát si myslím, že to mrakům lidí nesedne. Přeci jen tam bylo až moc děje a fantasy prvků, tj. mám pocit pravý opak toho co fandovské jádro vyzdvihovalo.
648993
Ja byl z GOTu skoro nadšený, akorát si myslím, že to mrakům lidí nesedne. Přeci jen tam bylo až moc děje a fantasy prvků, tj. mám pocit pravý opak toho co fandovské jádro vyzdvihovalo.
0 0
reagovat

GoT

No tak slušně do toho šlápli. Ale můj oblíbenec a jeden z nejzajímavějších charakterů
Roose Bolton si zasloužil ještě pár epizod .. škoda tak ukvapeného odepsání postavy, která měla slušný potenciál :-
648991
No tak slušně do toho šlápli. Ale můj oblíbenec a jeden z nejzajímavějších charakterů [spoiler]Roose Bolton si zasloužil ještě pár epizod .. škoda tak ukvapeného odepsání postavy, která měla slušný potenciál[/spoiler] *:-*
GoT
0 0
reagovat
got s06e02
8/10 ''i assume you know why i'm here''''i will after you tell me'' :D
648978
got s06e02 8/10 [spoiler]''i assume you know why i'm here''''i will after you tell me'' *:D*[/spoiler]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se