Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 29621 - 29640 Napsat příspěvek
13 Reasons Why. Huh. Tohle vypadá na žánrovou bombičku. Po třech dílech velká spokojenost. Potřebuju, co můžu, abych se dostal přes absťák k Leftovers.
659548
13 Reasons Why. Huh. Tohle vypadá na žánrovou bombičku. Po třech dílech velká spokojenost. Potřebuju, co můžu, abych se dostal přes absťák k Leftovers.
0 0
reagovat
deadline to celkem strhal, tak nevim nevim...

popicek?
vsichni jsou tam bily, zadnej postizenej negr ani teplej asiat... ta krava z walking dead zase chcipne... 10/10 :D8)
659546
deadline to celkem strhal, tak nevim nevim... popicek? vsichni jsou tam bily, zadnej postizenej negr ani teplej asiat... ta krava z walking dead zase chcipne... 10/10 *:D**8)*
0 0
reagovat
Prej to je fakt dobrý :o, uvidim večer.
Skončil sem po třetí sérce tak sem zvědavej, jak moc se budu ztrácet. Něco s rakovinou nebo co :D.
659539
Prej to je fakt dobrý *:o*, uvidim večer. Skončil sem po třetí sérce tak sem zvědavej, jak moc se budu ztrácet. Něco s [spoiler]rakovinou[/spoiler] nebo co *:D*.
0 0
reagovat

LIFTY

Popicek uz sepisuje recenzi...
659537
Popicek uz sepisuje recenzi...
LIFTY
0 0
reagovat
Viděl někdo už první díl nového Prison Break? Zatím čtu jen chválu, ale chtěl bych ji slyšet od někoho, kdo má vytříbený vkus:D
659528
Viděl někdo už první díl nového Prison Break? Zatím čtu jen chválu, ale chtěl bych ji slyšet od někoho, kdo má vytříbený vkus*:D*
0 0
reagovat

Black Sails

Bylo to naprosto parádní.
659533
Bylo to naprosto parádní.
Black Sails
0 0
reagovat
13 reasons why po jednom dile zaujalo. k legiobovi se po ctvrtym uz asi nevratim.
659530
13 reasons why po jednom dile zaujalo. k legiobovi se po ctvrtym uz asi nevratim.
0 0
reagovat

okkac

slušnej výkon :D  já jsem hlavně závislý na filmech a seroše si pouštím,když jsem tak utahaný, že bych film nedal takže mě to bude trvat spíš tři roky:D
659500
slušnej výkon *:D*  já jsem hlavně závislý na filmech a seroše si pouštím,když jsem tak utahaný, že bych film nedal takže mě to bude trvat spíš tři roky*:D*
okkac
0 0
reagovat
Líbí se mi ten release date nahoře vpravo, když Jessica sejme tu kameru. :+
659470
Líbí se mi ten release date nahoře vpravo, když Jessica sejme tu kameru. *:+*
0 0
reagovat

Defenders

miniteaser

18. srpna:+
659456
[url=https://www.youtube.com/watch?v=ngpuw41IqPk]miniteaser[/url] 18. srpna*:+*
Defenders
0 0
reagovat
I ty Monster-of-the-week díly byly velmi super. Některé kultovní, některé opravdu strašidelné.

A na 10. 6-dílnou sérii se spíše snažím zapomenout.

Koukám, že už je to skoro 6-let co jsem to sjel všechno během asi 3 měsíců. Kurňa to letí :-D
659450
I ty Monster-of-the-week díly byly velmi super. Některé kultovní, některé opravdu strašidelné. A na 10. 6-dílnou sérii se spíše snažím zapomenout. Koukám, že už je to skoro 6-let co jsem to sjel všechno během asi 3 měsíců. Kurňa to letí :-D
0 0
reagovat

okkac

Hele to jsou zajímavý informace - aspoň se budu mít čeho chytit- díky!
 A co se mimozemšťanů týče tak tam je to jasný- to jsou prostě nejlepší díly a troufám si tvrdit, že tvoří celý ten fenomén Akta X. A muž s cigaretou pro mě osobně největší borec :D
659447
Hele to jsou zajímavý informace - aspoň se budu mít čeho chytit- díky!  A co se mimozemšťanů týče tak tam je to jasný- to jsou prostě nejlepší díly a troufám si tvrdit, že tvoří celý ten fenomén Akta X. A muž s cigaretou pro mě osobně největší borec *:D*
okkac
0 0
reagovat

X-Files

Ja jsem to sjel najednou.

Prvni rada se jeste rozkoukava, ale zas jsem z ni znal nejvice dilu, co jsem videl v TV jako maly.

Vrchol je 3. a 4. rada. Nejlepsi epizody. Temne, hororove, krvave.
5. a 6. rada je dobra a trochu odlehcena. Zmena lokaci z Vancouvery do Californie se promitla. Uz zadne temne lesy, ale slunna poust.

7. rada je pruser, ktery chci zapomenou.
8. rada, kdy odesel Duchovny a je tam Patrick je zas super ve stylu 3. a 4. rady. Temna a hororova.
9. rada je takovy mix, ktery je fajn.

Vice jsem se rozepsal ma CSFD.

Kazdopadne bych vydrzel koukat. Hlavne jsem chtel si dat doporadku tu hlavni linku s mimozemstany aby mi davala smysl. Monster of the week epizody lze sledovat v jakkemkoliv poradi.

Na wiki tam maji u seznamu epizod ikonku, ktera oznacuje, ktery dil je zrovna o te hlavni mimozemske linii.
659446
Ja jsem to sjel najednou. Prvni rada se jeste rozkoukava, ale zas jsem z ni znal nejvice dilu, co jsem videl v TV jako maly. Vrchol je 3. a 4. rada. Nejlepsi epizody. Temne, hororove, krvave. 5. a 6. rada je dobra a trochu odlehcena. Zmena lokaci z Vancouvery do Californie se promitla. Uz zadne temne lesy, ale slunna poust. 7. rada je pruser, ktery chci zapomenou. 8. rada, kdy odesel Duchovny a je tam Patrick je zas super ve stylu 3. a 4. rady. Temna a hororova. 9. rada je takovy mix, ktery je fajn. Vice jsem se rozepsal ma CSFD. Kazdopadne bych vydrzel koukat. Hlavne jsem chtel si dat doporadku tu hlavni linku s mimozemstany aby mi davala smysl. Monster of the week epizody lze sledovat v jakkemkoliv poradi. Na wiki tam maji u seznamu epizod ikonku, ktera oznacuje, ktery dil je zrovna o te hlavni mimozemske linii.
X-Files
0 0
reagovat
Kdo z vás viděl komplet všechny díly Akt X? Já to teď sjíždím pěkně od první série a musím teda říct, že trpím:D Ale zamlada jsem to žral
659440
Kdo z vás viděl komplet všechny díly Akt X? Já to teď sjíždím pěkně od první série a musím teda říct, že trpím*:D* Ale zamlada jsem to žral
0 0
reagovat

mkubalikova

Urcite bude, my na to v redakci koukáme dokonce všichni :)
659404
Urcite bude, my na to v redakci koukáme dokonce všichni :)
mkubalikova
0 0
reagovat

Ex-Soldier

no to vím :-) a dokonce jsou i filmy a seriál co na knihu navazuje (Silverův návrat na ostrov pokladů)
ale dal bych si nějakou novější verzi. Navíc Jack Rackham aka Calico Jack by mohl dostat více prostoru ...
659401
no to vím :-) a dokonce jsou i filmy a seriál co na knihu navazuje (Silverův návrat na ostrov pokladů) ale dal bych si nějakou novější verzi. Navíc Jack Rackham aka Calico Jack by mohl dostat více prostoru ...
Ex-Soldier
0 0
reagovat

RainMakeR

V knihovně je taková fajn kniha Ostrov pokladů... :))
659399
V knihovně je taková fajn kniha Ostrov pokladů... *:))*
RainMakeR
0 0
reagovat

Black sails

no tak to skončilo a co dál ? Já chci nějaký pokračování. Vpodstatě to nechali otevřený. Poslední 3 díly ale byly dost nuda. Samí kecání a prd se dělo. Čekal jsem něco více epického....
659398
no tak to skončilo a co dál ? Já chci nějaký pokračování. Vpodstatě to nechali otevřený. Poslední 3 díly ale byly dost nuda. Samí kecání a prd se dělo. Čekal jsem něco více epického....
Black sails
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Takže bude recenze na tvzone?

P.S. Díky, ale nejsem úplně spokojená. Asi to ještě budu chvilku ladit. :)
659395
Takže bude recenze na tvzone? P.S. Díky, ale nejsem úplně spokojená. Asi to ještě budu chvilku ladit. *:)*
Sam.Vimes
0 0
reagovat

mkubalikova

Já se k tomu dostanu asi až zítra... jsem hodně zvědavej.

P.S. super ikonka :+
659393
Já se k tomu dostanu asi až zítra... jsem hodně zvědavej. P.S. super ikonka *:+*
mkubalikova
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se