|
reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 28961 - 28980
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1448
- 1449
- 1450
- .
- 3326
- 3327
reaguje na:
Clavius
Altered Carbon S01 / 40 %
Sjeto celé a mínuskujte si jak chcete. Vyzdvihnout lze jedna akční sekvence, která nebyla tolik zprasená jako ten zbytek a ve finále si říkám, že to byla slušná ztráta času.
|
reagovat
|
Carbon...
Dve časti a zatiaľ sa celkom nudím. Plus ako mám rád Kinnamana (v The Killing je výborný!), tak tu mi nejako nesedí.
|
reagují:
TedGeorge
|
reagovat
|
Altered Carbon
Ja jsem tedka na sedme epizode a je fakt, ze to tahne hlavne ta predloha. Kinnaman tu hlavu ma fakt malou a kdykoliv se snazi neco trochu zahrat, osklive se mu to nedari. A na to, kolik to stavi na brutalite akce, je az s podivem, jak spatne je nasnimana od...choreograf..ovana (?).....
Bavi me to dost, ale asi spis NAVZDORY jakymkoliv filmarskym (ne)kvalitam.
Bavi me to dost, ale asi spis NAVZDORY jakymkoliv filmarskym (ne)kvalitam.
|
reagovat
|
Altered Carbon
Jo, je to těžký průměr. Už to teda dokoukám, ale myslel jsem, že předloha má být pecka. Nějak jim to nevyšlo.
|
reagovat
|
reaguje na:
zahron
efekty vůbec neřeším.. když pominu fakt, že dělat něco z SG universa bez cestování branou je absolutní pitomost, tak ten trailer ukazuje jakej trash je zaběrování, herci a "hlášky" tedy věci na kterých by to mělo stát když není tahounem červí díra..
|
reagovat
|
Altered Carbon
Začínám být těchto rádoby drsných a krvavých seriálů přesycen. Jsem v polovině a zatím to řadím (co se obsahu týče) do těžkého průměru.
|
reagují:
Clavius
|
reagovat
|
|
reagovat
|
The Alienist S01E01
Děsí mě, jak bezpohlavně je to zrežírovaný. Mezi Bruhlem a Evansem to vůbec nefunguje (slzavě vzpomínám na Ripper Street), u těch zdravotnickejch pasáží se to zas nechytá na Knick.
Fakt zklamání zatím, příšernej pilot. A bojim se, že to spadne spíš do škatulky s Draculou než do tý s první ligou.
Fakt zklamání zatím, příšernej pilot. A bojim se, že to spadne spíš do škatulky s Draculou než do tý s první ligou.
|
reagovat
|
Altered Carbon S01E01
Načrtnutí světa i zápletky fajn, jen ten hlavní hrdina má acting skills topinky
a už z toho mám takový American Gods feeling. Snad se pletu.
a už z toho mám takový American Gods feeling. Snad se pletu.|
reagovat
|
Dirk Gently S02
Musim rict, ze mi trochu trvalo naladit se znovu na tu spravnou vlnu, ale nakonec bych to asi kvalitativne postavil nad prvni sezonu. :)
A ted hura na Altered Carbon...
A ted hura na Altered Carbon...
|
reagovat
|
TOP Diskuze
44První dojmy: očekávaný Michael o Michaelu Jacksonovi 17Kosti a skalp: V.I.M. 14Pět švestek: Trailer 12Michael: Recenze 12Víkendový výplach #869 o Spielbergovi a Predátorovi 12Texaský masakr motorovou pilou od A24 má režiséra 11Michael dobyl světová kina! Miliarda je ale hodně vysoko 11Clayface: Teaser 10Filmové Elden Ring od Garlanda sbírá obsazení 8The Death of Robin Hood: Trailer 2