Užíváním této stránky souhlasíte s
všeobecnými podmínkami
.
Tato stránka používá
cookies
.
rozumím
PŘIHLÁSIT
|
REGISTROVAT
AKTUALITY
RECENZE
TRAILERY
MULTIMEDIA
DVD/BD
O MOVIEZONE
AKTUALITY
NOVINKY
TÉMATA
NA OBZORU
RECENZE
AKTUÁLNÍ RECENZE
KINOVÝHLED
VIM
TRAILERY
TRAILERY
OLDIES
MULTIMEDIA
GALERIE
VIDEO
MZ LIVE!
DVD/BD
BLU-RAY
NOVÁ DVD
O MOVIEZONE
TIRÁŽ
FAQ
STATISTIKY
KONTAKT
NOVINKY
TÉMATA
NA OBZORU
AKTUÁLNÍ RECENZE
KINOVÝHLED
VIM
TRAILERY
OLDIES
GALERIE
VIDEO
MZ LIVE!
BLU-RAY
NOVÁ DVD
TIRÁŽ
FAQ
STATISTIKY
KONTAKT
Diskuzní fórum
BITVY
KECÁRNA
FILMY
SERIÁLY
DOMÁCÍ KINO
BITVY
HRY
1
2
.
676
677
678
Napsat
příspěvek
váš komentář
zrušit
zrušit
odeslat
dreamy
30.01.2013 01:42:19
soutezni forum plne receptu na tu nejlepsi buchtu, kolac nebo babovku
593221
soutezni forum plne receptu na tu nejlepsi buchtu, kolac nebo babovku*:D*
0
0
reagovat
Luc44
29.01.2013 22:26:47
dafuq?
593218
dafuq? *:D*
0
0
reagovat
Předchozí
1
2
3
.
674
675
676
677
678
TOP Diskuze
97
Odyssea: Final Trailer
49
Vlkodlak: Trailer
21
Mlha: V.I.M.
18
Víkendový výplach #888 o Evil Dead a Posedlosti
18
VIDEO: Lionel Messi láká na nového Spider-Mana
18
Posedlost: Recenze
13
Mimoni poprvé zklamali, Supergirl je ještě zoufalejší propadák než Morbius
31
Supergirl je kolosální propadák, komiksová bída vrcholí
10
James Gunn možná našel svého Batmana
9
Rozum a cit: Trailer
Komentáře
SHUTTER
AKo som už písal - nech sa an to reálne vyprdnú a robia poriadne animované filmy - animované médium znesie oveľa viac než hraný film a vedeli by to robiť lacnejšie.
Uvidíme po Supermanovi 2 a tiež bude podľa mňa zázrak ak po tom minuloročnom fiasku dosiahne tržby jedničky. Smutné je, že ten Gunn uchopil postavu SUpermana správne, ale v takom neznesitelnom guláši, že sám tú dvojku ani nepotebujem vidieť a vlastne ani ďalšie veci z otho sveta. Supergirl je za mňa určite lepší film než Superman, ktorý bol zhluk náhodne pospájaných scén.
Cinefil
Pod Gunnem se nekýve
možná
židle, ale určitě! A jestli ne teď, tak pod Paramounty určitě bude. Zatím vyprodukoval především filmy a seriály pro svoje publikum, které se neukázalo být tak početné, jak si myslel u Marvelu.
Třeba to nejsou špatné filmy a seriály, ale rozhodně nejsou pro masovku a nenaplnily svoje potenciály (hlavně filmy). Vysoké rozpočty nejsou obhájené, nejsou splacené, prostě všechno špatně. Už teď to všechno směřuje leda k dalšímu restartu. Jen kéž by nastala aspoň 5letá pauza od DC, aby to mělo smysl.
Ravenous
reálne, je to jediný film z Gunn-verse, ktorý ma aspoň trochu zaujíma. Ale rozhodujúci pre pokračovanie bude skôr Superman 2 a tam neverím možno ani v čísla jednotky.
LarryKrotSe
Clayface má rozpočet cca 50 milionov, takže ak zarobí aspoň 250 tak to bude celkom dobrý úspech.
Ravenous
neverím tomu. Vyzerá to pomerne originálne a vymyká sa to tomu mustru od Gunna, čo môže byť výhoda pre diváka, ale podľa mňa to bude dôvod, prečo to zarobí max 250M celosvetovo. Čo neviem, či bude výhra, lebo neviem rozpočet, ale čisto nominálne to bude fiasko.
Ak Superman 2 nedá aspoň 700M, tak neverím, že to Gunnovi nechajú. Ono aj mimo konkrétneho pojatia, je dosť kokotina dať prvé dva filmy de facto identických hrdinov, iba zmeniť penis za vagínu. Ešte k tomu Supermana, na ktorého mám podobný názor ako Hlad. Začať sa malo Batmanom, ktorý má ako jediný skutočne silný komerčný potenciál, ale ani tam by som si už nebol istý, kedže to frajeri u Warnerov poriešili tak, že dali Reevesovho Batmana úplne osobitne a dvaja Batmani paralelne by mohlo spôsobiť presýtenie.
Jediné zmysluplné riešenie, ktoré sa samozrejme nikdy neuskutoční, by bolo to okamžite stopnúť - komplet celý DC Universe (až na toho Batmana od Reevesa). Aspoň 5 rokov sa toho ani nedotknúť, počkať, kým sa zabudne na fiasko so Snyderom a Gunnom a možno sa znova zvýši dopyt po komiksovkách a až potom začať prípravy. 3 roky po prípravách pustiť prvý film, ktorý NESMIE byť Superman. Jediná šanca na normálne fungovanie, tak to vidím ja.
Worx84
nechapu jak někoho vubec muze napadnout natacet film supergirl. Chapu, ze je v komiksech...v tech je kazda blbost, ale ve filmech vubec takovou postavu videt nechci. Superman je jediny kdo prezil zkazu Kryptonu a tohle je uplnej nesmysl. Rikal jsem to uz, kdyz oznamili, ze se to bude nekdy natacet, ze to bude totalni propadak. Ta postava je do ceckovyho serialu ne pro kino. Cele DC nema krome Batmana nic zajímavého pro dnesni filmy. Jejích postavy jsou hrozne oldschool. Poslední superman byl prumer. Vubec nic extra. Na jedno zkouknuti doma dobry. Kino fakt nikdy.
Odyssea: Final Trailer
vladimirbartos9
Do kina si zajdu, ale ne kvůli tomu, že to točí Nolan, ale prostě proto, že sandálovky jsou mým nejoblíbenějším žánrem. Mě osobně filmy od Nolana moc neberou. Jak tady někdo psal, že to je první trailer, co ho nenalákal na novej Nolanův film, tak já to mám úplně opačně, mě nalákali na jeho film jenom jednou trailery na Temnýho Rytíře a tím to končí. Jeho filmy mi vždycky přišli kvalitní po technický stránce, ale o to nějak prázdnější ve zbytku. Když vemu jeho filmy po Temným Rytíři, tak lidmi milovaný Inception jsem viděl jednou a od té doby nikdy, neříkám, že to byl špatný film, ale vlastně jsem nikdy neměl potřebu jej vidět znova. Dunkirk, mě neuvěřitelně nudil, v půlce jsem ho vypnul, už jsem se k němu nikdy nevrátil, Interstellar byl samozřejmě skvělý vědecko-fantastický film, který se zaměřuje spíše na tu vědeckou část, Tenet mě nechytnul kvůli přílišné plochosti postav, Oppenheimer mi každý říkal jaká to je pecka, čtyřikrát jsem se snažil to dokoukat, ani jednou jsem to nezvládl a už to ani zkoušet nebudu, to mi nepřišlo ani jako film, spíš než nějakej sled slidů nebo historickejch a vědeckejch reelsů za sebou.
SHUTTER
Ono je docela možné, že Clayface bude celkom slušný hit a WB sa nebudú vedieť zhodnuť či to teda Gunnovi zobrať alebo mu dať ešte čas. A bude sa to zase plácať celé v neistote.
AKTUALITY
Novinky
Témata
Na obzoru
RECENZE
Aktuální recenze
Kinovýhled
VIM
TRAILERY
Trailery
Oldies
DVD/BD
Blu-ray
Nová DVD
O MOVIEZONE
Tiráž
FAQ
Statistiky
Kontakt
Všeobecné podmínky
Nastavení souhlasu
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.
Kontakty:
Technická podpora
|
Redakce
Registrace
Přezdívka
Přečetl jsem si
všeobecné podmínky
a souhlasím.
Registrovat se
Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
Komentovat a hodnotit filmy a trailery
Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
Zapomenuté heslo
Zaslat instrukce emailem
Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.
Přihlášení
Heslo
Zapomenuté heslo
Přihlásit se
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:
Přihlásit se
cont
Registrace
Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
Komentovat a hodnotit filmy a trailery
Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
Vytvářet filmové blogy