|
reagovat
|
Diskuzní fórum BITVY
příspěvky 12001 - 12020
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 600
- 601
- 602
- .
- 681
- 682
KarelR
Vážně pěkná Němka jen nevím jak moc jí ubližuje když začne mluvit Německy. 

|
reagovat
|
Axis
Je na čase se na ten film podívat. 
To je jedna z mála skutečně pěkných Němek.

To je jedna z mála skutečně pěkných Němek.

|
reagovat
|
WhatTheHell
Anna Faris, Teresa Palmer a Michelle Trachtenberg v filmu Noc je ještě mladá, tam byly všechny tři no...k nakousnutí.
|
reagovat
|
Axis
Mě se hodně líbí například Teresa Palmer, Nina Dobrev nebo Eliza Dushku. Prostě holky s normální postavou ale raději drobnější postavy. Nemám rád ty různé divné tipy, co právě ve dvaceti vypadají na třicet a k tomu mají na můj vkus ošklivě přerostlá prsa ale většinou jen uměle zvětšená. Nejen, že to vypadá hnusně ale ani jim to nesluší.

|
reagovat
|
Taky se mi Kate Upton moc nelíbí. Postava je sice šukézní, ale v obličeji je to nezajímavý. A nevím proč, ale je jí 22 a mě přijde tak na 30...
|
reagovat
|
WhatTheHell
Osobně jí taky moc nemusím, tohle bylo spíš pro verbstíka, jenže ten se odstěhoval na konkurenční TVZone. Můj ideál už tu zazněl a nejblíž k nemu má Beth Behrs z 2 Broke Girls (jen by musel mít i její povahu).
|
reagovat
|
TedGeorge
Shlédnuto, mazec 
Ono budˇ to holky hrajou a vědí svý...tzn čumí na ně stádo co stejně v tu chvíli myslí jiným orgánem. Ne bo je to reál a pak jim je to stejně fuck

Ono budˇ to holky hrajou a vědí svý...tzn čumí na ně stádo co stejně v tu chvíli myslí jiným orgánem. Ne bo je to reál a pak jim je to stejně fuck

|
reagovat
|
Axis
Doporucuju pustit si scenu tiskove konference z Lost in Translation. Jak tam Anna Faris povida a Bill Murray a Scarlett Johanson prochazeji okolo. Ta podobnost tam je, to sou tak tupy kecy
Na konci tohodle videa sem fakt jenom cekal na link
Ale kozy super
Na konci tohodle videa sem fakt jenom cekal na link Ale kozy super

|
reagovat
|
Kate Upton
|
reagovat
|
No, já nikdy neviděl ani jeden komplet díl. Myslel jsem to tak, že když to ségře (ta to komplet sjela snad třikrát) jelo a byla tam Jessica, tak jsem se vždycky zastavil a nemohl se chvilku odtrhnout 

|
reagovat
|
verbst
prvé dve série boli dobré GP, potom to šlo do sračiek a už som nesledoval
|
reagovat
|
TOP Diskuze
192První reakce: Epická Odyssea je Nolanův triumf, kritici nešetří superlativy 61Digger: Trailer 60Duna: Část třetí: Trailer 34Odvážná Vaiana je propadák na úrovni Sněhurky, animovaná konkurence se drží 24Zemřel herec Sam Neill 22Nejlepší filmy první poloviny roku aneb 48 tipů, co si pustit 18Víkendový výplach #889 o Halloweenu a dinosaurech 13Téma: 25 nejlepších filmů 21. století podle TedGeorge 10Kavej 2: Trailer 9Smrtelné zlo: V plamenech: Recenze

Za absenciu Kill Billa, Pána Prsteňov, alebo zmieneného Mad Maxa