Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 11641 - 11660 Napsat příspěvek
Tý kráso... Tak odpoledne to tu skuhrá a dělá chudáčka... a teďka večer se to láduje kolínkem :D

Docela vám pánové závidím, já píšu diplomku (fail)...
613684
Tý kráso... Tak odpoledne to tu skuhrá a dělá chudáčka... a teďka večer se to láduje kolínkem *:D* Docela vám pánové závidím, já píšu diplomku (fail)...
0 0
reagovat
Ja ted dozral koleno a toci tu staropramen 11. Na buchty neni ani pomysleni.
613683
Ja ted dozral koleno a toci tu staropramen 11. Na buchty neni ani pomysleni.
0 0
reagovat
:D Fun Fucking Friday
613680
*:D* Fun Fucking Friday
0 0
reagovat
Když je buchta fakt dobrá, tak se vyplatí i vylízat pekáč.
613676
Když je buchta fakt dobrá, tak se vyplatí i vylízat pekáč.
0 0
reagovat
No, záleží na vzhledu, tvaru a chuti oné buchty, ale jinak ano.
613669
No, záleží na vzhledu, tvaru a chuti oné buchty, ale jinak ano.
0 0
reagovat

departed

Chápu. Takže taky si vybíráš mezi povidly a tvarohem. :)
613668
Chápu. Takže taky si vybíráš mezi povidly a tvarohem. *:)*
departed
0 0
reagovat
Buchty můžu téměř jakékoliv, ale v druhém smyslu jsem celkem vybíravý.
613667
Buchty můžu téměř jakékoliv, ale v druhém smyslu jsem celkem vybíravý.
0 0
reagovat
Jinak nejlepší buchty jsou tvarové a ze sladkých jídel se můžu utlouct po špičce s rumovo-koňakovou náplní. :)
613666
Jinak nejlepší buchty jsou tvarové a ze sladkých jídel se můžu utlouct po špičce s rumovo-koňakovou náplní. *:)*
0 0
reagovat
Tony: Breaking Bad? Haha
613665
Tony: Breaking Bad? Haha
0 0
reagovat
Tak mrazák a vaření ve velkém je fakt základ pro lidi, co žijí sami / ve dvou... Hodně jsem se to naučil praktikovat v anglii, kde prostě jsem musel šetřit (na dovolený to tam zvládnete trochu dražší jídlo, ale když tam žijete dlouhodobě, tak prostě to nejde)... Nemohl jsem si koupit obyčejná kuřecí prsa a něco si z toho udělat, tyhle věci tam jsou šíleně drahé. Ono všeobecně angláni jsou šíleně lenivý, takže polotovary do mikrovlnky zabírají 50% obchodu... Vyjímkou nejsou nakrájená cibule, mrkev, prostě všechno... (ale i to už je pro ty míň lenivý)...

Já když jsem chtěl prostě maso, tak jsem vzal 3 celá kuřata, jedno jsem k tomu dostal gratis a cenově jsem to měl snad stejně jakobych si koupil 1 kilo prsíček... Doma naporcovat, napytlíkovat na porce, z kostí udělat vývar, atd atd...

Ale zpátky k pizze a těstovinám... Já mám doma ten parádní strojek na těstoviny a musím říct, že je to opravdu jiná liga... Je to pracné, ale člověk dostává ten správný grif časem a nakonec to docela jde... Jen jsem se teda pořád nevychytal skladování... Až to vychytám, tak se prostě stačí jedno nedělní odpoledne hecnou, věnovat tomu 2-3 hodiny a udělat si pár kilo těstovin do zásoby...
613662
Tak mrazák a vaření ve velkém je fakt základ pro lidi, co žijí sami / ve dvou... Hodně jsem se to naučil praktikovat v anglii, kde prostě jsem musel šetřit (na dovolený to tam zvládnete trochu dražší jídlo, ale když tam žijete dlouhodobě, tak prostě to nejde)... Nemohl jsem si koupit obyčejná kuřecí prsa a něco si z toho udělat, tyhle věci tam jsou šíleně drahé. Ono všeobecně angláni jsou šíleně lenivý, takže polotovary do mikrovlnky zabírají 50% obchodu... Vyjímkou nejsou nakrájená cibule, mrkev, prostě všechno... (ale i to už je pro ty míň lenivý)... Já když jsem chtěl prostě maso, tak jsem vzal 3 celá kuřata, jedno jsem k tomu dostal gratis a cenově jsem to měl snad stejně jakobych si koupil 1 kilo prsíček... Doma naporcovat, napytlíkovat na porce, z kostí udělat vývar, atd atd... Ale zpátky k pizze a těstovinám... Já mám doma ten parádní strojek na těstoviny a musím říct, že je to opravdu jiná liga... Je to pracné, ale člověk dostává ten správný grif časem a nakonec to docela jde... Jen jsem se teda pořád nevychytal skladování... Až to vychytám, tak se prostě stačí jedno nedělní odpoledne hecnou, věnovat tomu 2-3 hodiny a udělat si pár kilo těstovin do zásoby...
0 0
reagovat

Disketa1

Tím se zřejmě leccos vysvětluje.
613661
Tím se zřejmě leccos vysvětluje.
Disketa1
0 0
reagovat
Ad jídla v práci. Před chvílí jsem dojedl domácí chleba se schwarzwaldskou šunkou, rukolou, zakápnutý olivovým olejem. Chuťový orgasmus, cena poloviční oproti kantýně. 8)
Gonzi: To je podle mne základ, připravovat si do mrazáku, ledničky, nakládáním, zavařováním, sušením, aby se dalo vařit rychle, levně, chutně, relativně zdravě, ale hlavně bez polotovarů. :)
Ledničku a mrazák plnou různých druhů pesta, naložených věcí, kvásku, zamraženého těsta, naklíčených luštěnin, domácího vývaru atd. atd.
Třeba co se týká té pizzy, tak když jdu ráno do práce, vyndám těsto z mrazáku, přijdu z práce, rozpálím troubu s kamenem, hodím do mixéru plechovku rajčat, bylinky atd, nakrájím sýr, šunku, zeleninu co mne napadne napíšu pár komentářů na Moviezone, rozválím těsto (rukama), všechno na to šoupnu, hodim to do trouby a během chvilky sedim u filmu s pizzou.
Mildík: Domácí těstoviny moc ne, akorát nudle do polévky, špecle nebo gnocchi. :)
613660
Ad jídla v práci. Před chvílí jsem dojedl domácí chleba se schwarzwaldskou šunkou, rukolou, zakápnutý olivovým olejem. Chuťový orgasmus, cena poloviční oproti kantýně. *8)* Gonzi: To je podle mne základ, připravovat si do mrazáku, ledničky, nakládáním, zavařováním, sušením, aby se dalo vařit rychle, levně, chutně, relativně zdravě, ale hlavně bez polotovarů. *:)* Ledničku a mrazák plnou různých druhů pesta, naložených věcí, kvásku, zamraženého těsta, naklíčených luštěnin, domácího vývaru atd. atd. Třeba co se týká té pizzy, tak když jdu ráno do práce, vyndám těsto z mrazáku, přijdu z práce, rozpálím troubu s kamenem, hodím do mixéru plechovku rajčat, bylinky atd, nakrájím sýr, šunku, zeleninu co mne napadne napíšu pár komentářů na Moviezone, rozválím těsto (rukama), všechno na to šoupnu, hodim to do trouby a během chvilky sedim u filmu s pizzou. Mildík: Domácí těstoviny moc ne, akorát nudle do polévky, špecle nebo gnocchi. *:)*
0 0
reagovat
Jak je vidět bitva buchet získala nový rozměr. :D
U mě vedou jednoznačně povidlové. :))
613659
Jak je vidět bitva buchet získala nový rozměr. *:D* U mě vedou jednoznačně povidlové. *:))*
0 0
reagovat
Není nad perník. 8)
613658
Není nad perník. *8)*
0 0
reagovat

Memphis

Už si někdy měl čokoládovou buchtu?
613656
Už si někdy měl čokoládovou buchtu?
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

A kynuté nebo jiné? :D
613655
A kynuté nebo jiné? *:D*
Memphis
0 0
reagovat
Já chci buchty. :(
613654
Já chci buchty. :(
0 0
reagovat
Jděte někam, já teď musel sníst meníčko ve kterým byla nudlovka a sekaná. Chci taky Pizzu :(
613653
Jděte někam, já teď musel sníst meníčko ve kterým byla nudlovka a sekaná. Chci taky Pizzu :(
0 0
reagovat
Ještě doplním Tonyho návod na "domácí pec"...

Pec k pizze patří, ale na druhou stranu kdo ji má doma, že? Pokud nemáte pec, nemáte ani pečící kámen, tak se dají podmínky i tak snadno nahradit... Ono je strašně důležité udržovat teplotu v troubě...

Stačí rozpálit troubu na maximum (nebojte se toho, pravá pec má cca 2-3x násobek běžné trouby) a vložit doprostřed obyčejný plech, ale OBRÁCENĚ... Tím vám vznikne plocha, ze které můžete snadno sundávat, ale i nandávat cokoliv (prostě vám to nezapadne do žlábku)... Tento plech vám bude sloužit jako plocha na pečení a nebudete s ním hýbat... Pak si vždycky jen připravíte pizzu (já to dělám na pečícím papíře) a jednoduše pomocí druhého plechu přesunu (sesunu) na rozpálený plech v troubě...

Když je pizza hotová, není nic lehčího, než otevřít troubu, chytnout kraj pečícího papíru a elegantně pizzu vytáhnout...

Tohle je asi nejosvědčenější metoda jak nahradit pravou pec...
613652
Ještě doplním Tonyho návod na "domácí pec"... Pec k pizze patří, ale na druhou stranu kdo ji má doma, že? Pokud nemáte pec, nemáte ani pečící kámen, tak se dají podmínky i tak snadno nahradit... Ono je strašně důležité udržovat teplotu v troubě... Stačí rozpálit troubu na maximum (nebojte se toho, pravá pec má cca 2-3x násobek běžné trouby) a vložit doprostřed obyčejný plech, ale OBRÁCENĚ... Tím vám vznikne plocha, ze které můžete snadno sundávat, ale i nandávat cokoliv (prostě vám to nezapadne do žlábku)... Tento plech vám bude sloužit jako plocha na pečení a nebudete s ním hýbat... Pak si vždycky jen připravíte pizzu (já to dělám na pečícím papíře) a jednoduše pomocí druhého plechu přesunu (sesunu) na rozpálený plech v troubě... Když je pizza hotová, není nic lehčího, než otevřít troubu, chytnout kraj pečícího papíru a elegantně pizzu vytáhnout... Tohle je asi nejosvědčenější metoda jak nahradit pravou pec...
0 0
reagovat

Mildík

viděl jsem to a upřímně nedokážu pochopit, proč by to někdo dělal... I kdyby to bylo ve výsledku lepší (o čemž bych se i hádal jak moc to bylo cítit), tak strávit tolik času, zašpinit tolik nádobí atd. abych měl o 5% lepší nudle... mno nedoporučuju.
Tony - já to těsto znám, xkrát jsem ho viděl dělat (naživo). Každopádně to s tím mražákem nezní marně (tvorba zásob).
613651
viděl jsem to a upřímně nedokážu pochopit, proč by to někdo dělal... I kdyby to bylo ve výsledku lepší (o čemž bych se i hádal jak moc to bylo cítit), tak strávit tolik času, zašpinit tolik nádobí atd. abych měl o 5% lepší nudle... mno nedoporučuju. Tony - já to těsto znám, xkrát jsem ho viděl dělat (naživo). Každopádně to s tím mražákem nezní marně (tvorba zásob).
Mildík
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se