reagovat
|
Diskuzní fórum BITVY
příspěvky 9841 - 9860
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 492
- 493
- 494
- .
- 629
- 630
Pro mě je takovým bourákem Ryan Gosling. To jenom, abyste věděli, jak jsem to myslel. 

reagovat
|
reagovat
|
Ta auta jsou fakt skvělá. Klidně bych se v nich povozil, pokud by je řídil nějaký pořádný bourák. 

reagovat
|
Az na ten duck face.. Ale zase ma fuck body. A vzhledem k tomu, ze u poslednich fotek by se vzrusil maximalne Optimus Prime, je to fajn.

reagovat
|
reagovat
|
Všechno začalo jako Bitva Buchet. Pak nás redakce chtěla přesvědčit, abychom klikali na superhrdiny. Potom přišel Disk a... všichni ví, co následovalo.
:
:
:
Dnes přišel SteKi. A postnol sem auto. Možná dobré, ale auto. Jediné, co sem si z toho linku odlesl byl smutek, že se po tom autě neplazí žádná slečna, jak už ostatně psal někdo pode mnou.
:
:
:
Za pokus to stálo a i přes to, že se dikuze jmenuje Bitvy - všichni dobře víme, jak to nakonec dopadne.
:
:
:
Dnes přišel SteKi. A postnol sem auto. Možná dobré, ale auto. Jediné, co sem si z toho linku odlesl byl smutek, že se po tom autě neplazí žádná slečna, jak už ostatně psal někdo pode mnou.
:
:
:
Za pokus to stálo a i přes to, že se dikuze jmenuje Bitvy - všichni dobře víme, jak to nakonec dopadne.
reagovat
|
tak ale jako, dali jsme si snad nějaký nepsaný pravidla, že tady budou jenom sexy buchty... a SteKi si pak přijde a plácne sem takovou neosobitou mašinu...
Mnohem lepší
Mnohem lepší
reagovat
|
ta by sa valala v tvojej posteli keby si vlastnil tuto cervenu 12 valcovu potvoru 

reagovat
|
já to mám asi rozbitý, vidím jen nějaký auto, ale nikde se po něm neválí žádná holka...
reagovat
|
TOP Diskuze
89Lilo & Stitch slaví miliardu! Superman vládne Americe, zbytek světa ho ale pohřbívá 48První dojmy: marvelovka Fantastická čtyřka 42Fantastická čtyřka: První kroky: Recenze 41První reakce: Fantastická čtyřka je prý nejlepší marvelovkou. Pokud tomu ještě věříte 39Predátor: Nebezpečné území: Trailer 109Superman v kinech zklamal, vyhlížený komiksový megahit se nekoná 20imf vs. Hollywood #131: Haló, tady Keanu. Pošli peníze, aby John Wick znovu ožil! 16Jedna bitva za druhou: Trailer 2 76Avatar: Oheň a prach: Leaknutý Trailer 35Mortal Kombat 2: Necenzurovaný trailer