|
reagovat
|
Diskuzní fórum BITVY
příspěvky 9301 - 9320
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 465
- 466
- 467
- .
- 646
- 647
reaguje na:
BarryLyndon
Hele co čekáš že tu uvidíš? Fakt by mě to zajímalo?
|
reagují:
BarryLyndon
|
reagovat
|
reaguje na:
BarryLyndon
Stěžovat si v Bitvách, že tu jsou postovány instagramové holky...je prostě fail. Aneb koupit si Gay časák a pak řvát, že tam není ani jedna holka je podobný, já to zaobalil do normálního textu o Claudii.
Hele promažte to tu o ten balast, ty sem BarryCliftone nelez a je to...problem solved.
Hele promažte to tu o ten balast, ty sem BarryCliftone nelez a je to...problem solved.
|
reagují:
BarryLyndon
|
reagovat
|
reaguje na:
BarryLyndon
Stejne jako "jsi kreten" je taky bezna veta. A nez me budes osocovat, proc nenapisu nazor bez osobniho utoku na tebe, vez, ze to nejde. To je totiz muj nazor 

|
reagovat
|
reaguje na:
Kostěj
Lol, SteKi sem dal obyčejný pěkný holky z Instagramu (kterej mimochodem do nějaké míry využívá fakt plno holek, některý z toho nic nemají, některý jo, není to každopádně nic nového). Načež Tony dorazil s jeho klasicky flamebaitovskym postem a jen čekal, až se bude moct začít s každým hádat. Jak si z toho vyčetl, že si někdo něco bere osobně, to by mě teda zajímalo...
Nechápu, že mu to furt někdo baští. Akorát se tím zasírá hezká diskuze.
Nechápu, že mu to furt někdo baští. Akorát se tím zasírá hezká diskuze.
|
reagují:
BarryLyndon
|
reagovat
|
To ze nekomu se libi spis beznejsi holky je naprosto v poradku. Terminy jako whores jsou ale zbytecne vulgarni. Ty zeny jsou krasne, za coz zaslouzi maximalni uznani, ne posmesky. Udrzovat tak kvalitni feed a pozornost followeru neni vubec snadne. At uz je to jejich hlavni pracovni napln, nebo konicek. Nehlede na to, ze ty, co postnul SteKi, maji hodne daleko od toho, aby si tim zivili nejaky high life.
|
reagovat
|
reaguje na:
Kostěj
Coze? Tak to pozor. Uznavam, ze som to napisal nestastne, ale ani nahodou som to tak nemyslel. Fakt mi islo o to, aby sa tu len ukazali nejake tie krasky z ceska a slovenska (nie nutne zname osoby). To ze som pri tych mojich troch napisal, ze su jednoduche som napisal len preto, lebo na mna skutocne posobia prirodzene a jednoducho. Bez ohladu na to, ze su na polovici fotiek zmalovane ako velkonocne vajicko 

|
reagují:
Kostěj
|
reagovat
|
Vyloženě mě fascinuje, jak si naši východní sousedi jsou schopný vzít každou blbost jako útok proti svý zemi. Nelíbí se ti tři random instagramový baby (shodou náhod ze Slovenska)? No tak to jsem zvědavej, co tam máte u vás!!!!
Klucí....

Co mě se týče, ty fotky dokumentujou určitej životní styl a křičí na mě "high maintenance material", což mě aktivně odpuzuje, a to i v případě obyčejnýho jerk-off materiálu.
Klucí....

Co mě se týče, ty fotky dokumentujou určitej životní styl a křičí na mě "high maintenance material", což mě aktivně odpuzuje, a to i v případě obyčejnýho jerk-off materiálu.
|
reagovat
|
reaguje na:
Axis
Ten princip je uplně jiný, sám to musíš při tom pokusu o argumentační klam cítit.
|
reagovat
|
To je tak zbytečný moralizování na xy postů v kterých mohly být další hezký holky/ženský Předpokládám že všechny ty co jsou "vystavené" v časopisech, reklamě, filmech, seriálech o kterých se píše i v pár článcích zde na MZ a TVZone jsou taky asexuální whores...a pak to tu můžeme komplet zavřít.
PS: Je vystavená Claudia Schiffer na bilboardu v Kick Ass vizuální prostituce, nebo jen manželova pocta své ženě?
PS: Je vystavená Claudia Schiffer na bilboardu v Kick Ass vizuální prostituce, nebo jen manželova pocta své ženě?
|
reagují:
BarryLyndon
|
reagovat
|
reaguje na:
SteKi
Ano a každý člověk pochopí, že je asexuální jejich instagramová prezentace. Já taky nehledám nevěstu na fotkách, které se mi líbí.
|
reagovat
|
Ja nemam problem ani s tou SteKiho Italkou
Jestli to ty holky uzivi tak jen dobre pro ne 
Jestli to ty holky uzivi tak jen dobre pro ne 
|
reagují:
SteKi
|
reagovat
|
reaguje na:
BarryLyndon
Asexualne lebo instagram whores. Si napisal. Prepac ze som ta nepochopil 
Pre mna su to len obycajne pekne baby zo sloveska. Absolutne ma nezaujima preco tie fotky na instagram pridavaju, ci kvoli peniazom, pre svoje potesenie alebo ich to len bavi. Ako pise okkac, clovek sa len pokocha ked z nudy pozera do mobilu. Nesnazil som sa vam tu najst nevestu a zivotneho partnera...

Pre mna su to len obycajne pekne baby zo sloveska. Absolutne ma nezaujima preco tie fotky na instagram pridavaju, ci kvoli peniazom, pre svoje potesenie alebo ich to len bavi. Ako pise okkac, clovek sa len pokocha ked z nudy pozera do mobilu. Nesnazil som sa vam tu najst nevestu a zivotneho partnera...
|
reagují:
BarryLyndon
|
reagovat
|
Nikdo nepíše, že ty holky jsou ošklivý, to si zase SteKi dělá nějaké konstrukty, kritizovala se prezentace...
A slovo whore jsem nepoužil ze srandy, ony to samozřejmě zadarmo nedělají.
A slovo whore jsem nepoužil ze srandy, ony to samozřejmě zadarmo nedělají.
|
reagují:
SteKi
|
reagovat
|
Když to řeknu takhle. Člověk se pokochá pohledem na ty fotky, předtavuje si nejrůznější fantazie, bral by ty baby na flirt a krátkodobý vztah, ale z mého pohledu si nedokážu předtavit mít vážný vztah s někým, kdo svoji prdel vystavuje pro všechny na netu.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 39Den odhalení: Teaser 39Avatar: Oheň a popel: Recenze 54Odyssea: KINORIP Prolog 27Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 23První dojmy: třetí Avatar 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 65Supergirl: Teaser 13Filmy v síti o Na nože, živák o historických filmech a novinky na Herohero 12Zootropolis znovu vítězí a hlásí miliardu, kinaři netrpělivě vyhlížejí Avatara

Nejde napsat názor bez toho?