Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 9201 - 9220 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Imho je tohle takovej nas chlivek, do ktereho nechodi krome nami domestikovany MKubalikovy zadna slecna :D
688358
Imho je tohle takovej nas chlivek, do ktereho nechodi krome nami domestikovany MKubalikovy zadna slecna *:D*
688352
4 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ta nejlépe vypadá jako Ciri. Hned bych jí do této role obsadil. ;)
688357
Ta nejlépe vypadá jako [url=https://www.google.com/search?biw=1326&bih=696&tbm=isch&sa=1&ei=qRstW56XKIrWwQL0ppTwDw&q=Betka+Trojanova+zaklínač+&oq=Betka+Trojanova+zaklínač+&gs_l=img.3..35i39k1.84071.84834.0.85103.4.4.0.0.0.0.94.295.4.4.0....0...1c.1.64.img..0.3.199....0.MdfuTTChlgg#imgrc=MEztGn32Xhn_uM:]Ciri[/url]. Hned bych jí do této role obsadil. *;)*
688351
0 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To je nebezpečný, ta si MZ sem tam čte ;) proto tady ani pod rouškou relativní anonymity (not really) nenapíšu, jaký jsem měl pocity, když jsem ji poznal osobně 
688352
To je nebezpečný, ta si MZ sem tam čte *;)* proto tady ani pod rouškou relativní anonymity (not really) nenapíšu, jaký jsem měl pocity, když jsem ji poznal osobně 
688351
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat

Zpatky do Cech

Betka Trojanova - link
688351
Betka Trojanova - http://www.google.com/search?q=Betka+Trojanova&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj7ieC_vufbAhXCxqQKHaziCnsQ_AUICigB&biw=1280&bih=616#imgdii=N_aQXh_dDmC3FM:&imgrc=2dtxO-F7dgU-nM:
Zpatky do Cech
3 -2
reagují: DarkSith, do_Od
reagovat
Jojo berme to jako vyhodu, ze nam ty  Margotky a Evičky, se kteryma se v nasich tajnych snech stykame Disk neprebere. Fakt jsem se o to bal, protoze jsem mel takovou sanci s ni jit na rande se stastne vdanou Margot :D
688336
Jojo berme to jako vyhodu, ze nam ty  Margotky a Evičky, se kteryma se v nasich tajnych snech stykame Disk neprebere. Fakt jsem se o to bal, protoze jsem mel takovou sanci s ni jit na rande se stastne vdanou Margot *:D*
1 0
reagovat

Navrat do minulosti :)

688330
https://m.avmania.e15.cz/30-sex-symbolu-sedesatych-let_1
Navrat do minulosti :)
1 0
reagovat
reaguje na: Axis
Já bych ten druhý odstavec podepsal :D
688300
Já bych ten druhý odstavec podepsal *:D*
688297
0 -2
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ale já nepíšu jen o Bitvách...proto je tam ta doložka o dvou Godzillách ;)

Barry neber si to tak, hele mě se s tebou občas diskutuje docela dobře a dost často beru i tvůj pohled na problém. Sice je dost často jinej, ale zase jsem rád že ho tu někdo použije, bohužel je to někdy tak vyhraněný názor, že se nad ním nediskutuje, ale dohaduje a ty i ostatní se pak většinou přepnou jen do dohadování a kašlou na to co bylo v tom původním příspěvku. Dost často to pak vyhrotíš a to zajímavý co jsi chtěl říct v tom marastu zanikne.
688297
Ale já nepíšu jen o Bitvách...proto je tam ta doložka o dvou Godzillách *;)* Barry neber si to tak, hele mě se s tebou občas diskutuje docela dobře a dost často beru i tvůj pohled na problém. Sice je dost často jinej, ale zase jsem rád že ho tu někdo použije, bohužel je to někdy tak vyhraněný názor, že se nad ním nediskutuje, ale dohaduje a ty i ostatní se pak většinou přepnou jen do dohadování a kašlou na to co bylo v tom původním příspěvku. Dost často to pak vyhrotíš a to zajímavý co jsi chtěl říct v tom marastu zanikne.
688294
0 0
reagují: BarryLyndon
reagovat
Mýlíš se. Ve skutečnosti, když sem jednou za čas (nikoli v jednom kuse, to je jenom zdání) napíšu, kdo se mi líbí (a píšu to v obdobném duchu jako ostatní, akorát to pochopitelně není o ženách), přitom neočekávám nějaké reakce. Nebo přesněji: očekávám reakce typu "Ok, v pořádku, naprosto ti rozumím" nebo čekám, že to lidi přejdou a nic se nestane. Prostě se chovám jako ostatní, nic víc, nic míň. Bohužel protože však píšu o mužích, tak jsem najednou pro ostatní attention whore, co si údajně vynucuje pozornost. Jenže tak to na světě opravdu nechodí. Jsme v Bitvách, kde si sdělujeme, kdo se nám líbí. Nevidím jediný důvod, proč bych měl zůstávat stranou jenom proto, že mám jiné preference než ty. Ber to spíše jako výhodu, protože u mě máš záruku, že ti tvoje holky nikdy nepřeberu. :)
688294
Mýlíš se. Ve skutečnosti, když sem jednou za čas (nikoli v jednom kuse, to je jenom zdání) napíšu, kdo se mi líbí (a píšu to v obdobném duchu jako ostatní, akorát to pochopitelně není o ženách), přitom neočekávám nějaké reakce. Nebo přesněji: očekávám reakce typu "Ok, v pořádku, naprosto ti rozumím" nebo čekám, že to lidi přejdou a nic se nestane. Prostě se chovám jako ostatní, nic víc, nic míň. Bohužel protože však píšu o mužích, tak jsem najednou pro ostatní attention whore, co si údajně vynucuje pozornost. Jenže tak to na světě opravdu nechodí. Jsme v Bitvách, kde si sdělujeme, kdo se nám líbí. Nevidím jediný důvod, proč bych měl zůstávat stranou jenom proto, že mám jiné preference než ty. Ber to spíše jako výhodu, protože u mě máš záruku, že ti tvoje holky nikdy nepřeberu. *:)*
688290
1 -8
reagují: Axis
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
No tak chvíli to vypadalo, že ses nad sebou zamyslel a změnil, ale teď koukám, že si jen přešel do druhého extrému...?)
688293
No tak chvíli to vypadalo, že ses nad sebou zamyslel a změnil, ale teď koukám, že si jen přešel do druhého extrému...*?)*
688292
6 -1
reagovat
jj každý kdo očekává, že na něj v diskuzi někdo zareaguje je attention whore a každý příspěvek je flame bait. 

Teda pardon každý až na Axise s Do_odem....
688292
jj každý kdo očekává, že na něj v diskuzi někdo zareaguje je attention whore a každý příspěvek je flame bait.  Teda pardon každý až na Axise s Do_odem....
688290
0 -6
reagují: Vardant
reagovat
Disku, odstup tři....ne tak 50 až 60 kroků a podívej se na sebe (na nebe - kdo to pochopí má bludišťáka) a nato jak se občas chováš a co píšeš....jsi člověk co potřebuje pozornost a rád si jí vynucuje a vyhrocuje. Tak to prostě je, sice bys to měl někdy chápat a nedělat to, ale zdá se že takový jsi, je to tvoje přirozenost a mi tě tak musíme brát. Jiná možnost neexistuje. Nebo můžeme tě ignorovat, ale to se tu v 90% nestává.

PS: Občas podobná situace vznikne s BarryCliftonem, fandama s růžovými brýlemi do SW (nebo Marvel, DC) a lidma co vidí dvě Godzilly.
688290
Disku, odstup tři....ne tak 50 až 60 kroků a podívej se na sebe (na nebe - kdo to pochopí má bludišťáka) a nato jak se občas chováš a co píšeš....jsi člověk co potřebuje pozornost a rád si jí vynucuje a vyhrocuje. Tak to prostě je, sice bys to měl někdy chápat a nedělat to, ale zdá se že takový jsi, je to tvoje přirozenost a mi tě tak musíme brát. Jiná možnost neexistuje. Nebo můžeme tě ignorovat, ale to se tu v 90% nestává. PS: Občas podobná situace vznikne s BarryCliftonem, fandama s růžovými brýlemi do SW (nebo Marvel, DC) a lidma co vidí dvě Godzilly.
688269
8 -1
reagují: Disketa1, BarryLyndon
reagovat
688270
[url=https://m.youtube.com/watch?v=SeDVNgsYy0k]....[/url]
688269
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To má být attention whore? Aha. Takhle se teda v reálu fakt nechovám. Ani zde.
688269
To má být attention whore? Aha. Takhle se teda v reálu fakt nechovám. Ani zde.
688268
0 -7
reagují: Axis, (=LIFTY=)
reagovat
688268
[url=https://giphy.com/gifs/O5oYe6OFA4RvG]Ten kluk v bilem triku...[/url]
688258
1 0
reagují: Disketa1
reagovat
Tak to byla otázka toho že ses choval jako blbec (a já taky) ne toho, jestli se ti líbí lidi, co mají pohlavní orgány vně nebo uvnitř těla :))))

Napsal jsi normální příspěvek o tom, že se ti někdo líbí a lidi ve skupině, kde se tu veřejně projevujeme jako parta nadržených hovad to odsoudí, neskutečný....
688262
Tak to byla otázka toho že ses choval jako blbec (a já taky) ne toho, jestli se ti líbí lidi, co mají pohlavní orgány vně nebo uvnitř těla :)))) Napsal jsi normální příspěvek o tom, že se ti někdo líbí a lidi ve skupině, kde se tu veřejně projevujeme jako parta nadržených hovad to odsoudí, neskutečný....
688253
2 -3
reagovat
Co je to attention whore?
688258
Co je to attention whore?
2 -8
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Nebuď z toho v rozpacích, jseš prostě attention whore, která se chytne kohokoli, kdo ji tady polituje. Tonyho pokus o flame bait raději ani nekomentuju ;)
688257
Nebuď z toho v rozpacích, jseš prostě attention whore, která se chytne kohokoli, kdo ji tady polituje. Tonyho pokus o flame bait raději ani nekomentuju *;)*
688253
7 -2
reagovat
Jsem úplně v rozpacích, že se mě zastane zrovna Tony, se kterým jsem si nikdy názorově ani lidsky neporozuměl. :o

Hele, děkuju.
688253
Jsem úplně v rozpacích, že se mě zastane zrovna Tony, se kterým jsem si nikdy názorově ani lidsky neporozuměl. *:o* Hele, děkuju.
4 -5
reagují: BarryLyndon, do_Od
reagovat
reaguje na: Vincent
Vtedy bola este slecna Tumova;)
688252
Vtedy bola este slecna Tumova*;)*
688249
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se