Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 8741 - 8760 Napsat příspěvek
reaguje na: Godlike
Hehe :)):D:D:D:D:D8)
717296
Hehe *:))**:D**:D**:D**:D**:D**8)*
717264
1 -1
reagovat
Ale jo, malé pivo bych si s ní klidně dal. Pohoda a klídek. :)
717290
Ale jo, malé pivo bych si s ní klidně dal. Pohoda a klídek. *:)*
4 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Takže jako každá holka, se kterou jsi kdy byl chlastat?:D
717264
Takže jako každá holka, se kterou jsi kdy byl chlastat?*:D*
717259
20 -2
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To je typ holky která stebou půjde chlastat ale nikdy ti nedá :D8):o
717259
To je typ holky která stebou půjde chlastat ale nikdy ti nedá *:D**8)**:o*
717198
1 -10
reagují: Godlike
reagovat
Adriana Ugarte link
717198
Adriana Ugarte https://www.google.com/search?q=adriana+ugarte&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwis9LnRt4ziAhVCLlAKHUC0A4MQ_AUIDigB&biw=1280&bih=616#imgrc=whJ7Cs_RKlVdnM:
7 -4
reagují: RainMakeR
reagovat
A teď začnou všichni sledovat Poldarka, konečně 8)

Poldark is the new Downtown Abbey! 

Ona je mimo to že je neuvěřitelně sexy i moc fajn a chytrá. ;)
716746
A teď začnou všichni sledovat Poldarka, konečně *8)* Poldark is the new Downtown Abbey!  Ona je mimo to že je neuvěřitelně sexy i moc fajn a chytrá. *;)*
0 -2
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Ty voleeee, tá je krásna :)):+ Asi som sa zamiloval :D
716740
Ty voleeee, tá je krásna *:))**:+* Asi som sa zamiloval *:D*
716401
0 0
reagovat
Dekuji
716411
Dekuji
716401
1 0
reagovat
Yes
716407
Yes
716401
2 0
reagovat
716401
[url=https://i.imgur.com/cvBoRvx.jpg]Eleanor Tomlinson[/url]
15 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Hlavně je totálně nesympatickej. 
716383
Hlavně je totálně nesympatickej. 
716338
0 -1
reagovat
Ten bude muset projít solidní steroidovou kůrou, totálně na to nemá muskulaturu. 
716347
Ten bude muset projít solidní steroidovou kůrou, totálně na to nemá muskulaturu. 
1 -2
reagovat
Tohle bude nový He-Man. Zase bude na co koukat. :+
716338
Tohle bude [url=https://attitude.co.uk/article/noah-centineo-has-been-cast-to-play-he-man-in-the-upcoming-movie-reboot/20859/?fbclid=IwAR2jzYx3vZCVYAhZnpaExrD16ji3ZyqyDFtwzw2dUgQ1TWK97DMHu0_pKQk]nový He-Man[/url]. Zase bude na co koukat. *:+*
1 -6
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: HAL
Já ji našel...
Emma Stone
716293
Já ji našel... [spoiler]Emma Stone[/spoiler]
716283
1 -5
reagovat
1)Emma Stone
2)Jessica Chastain
3)Amy Adams
4)Nicole Kidman
5)Alison Brie
6)Keira Knightley
7) Olivia Wilde

Bonus: Rebel Wilson
716290
1)Emma Stone 2)Jessica Chastain 3)Amy Adams 4)Nicole Kidman 5)Alison Brie 6)Keira Knightley 7) Olivia Wilde Bonus: Rebel Wilson
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
Hele tohle je u ní dost častý předpoklad, přečti si s ní nějaký rozhovor, ona je hrozná sympaťačka a fakt fajn ženská, že si bere role ve stupidních komediích? Ty by sis je nebral za desítky milionů dolarů nebo kolik už jí to hodilo? 

Podle mne byla hodně super  v Can You Ever Forgive Me? , Spy, St. Vincent a Bridesmaids.
716287
Hele tohle je u ní dost častý předpoklad, přečti si s ní nějaký rozhovor, ona je hrozná sympaťačka a fakt fajn ženská, že si bere role ve stupidních komediích? Ty by sis je nebral za desítky milionů dolarů nebo kolik už jí to hodilo?  Podle mne byla hodně super  v Can You Ever Forgive Me? , Spy, St. Vincent a Bridesmaids.
716283
4 0
reagovat
reaguje na: hroubek
"Melissa McCarthy je dobré herečka, která když dostane dobrý scénář, tak zahraje skvěle"
Tohle se už někdy stalo? Nesympatičtější ženskou bych jen těžko hledal.

Ale koho proti ní poslat je jasné. Johna Travoltu z Hairspray :))
716283
"Melissa McCarthy je dobré herečka, která když dostane dobrý scénář, tak zahraje skvěle" Tohle se už někdy stalo? Nesympatičtější ženskou bych jen těžko hledal. Ale koho proti ní poslat je jasné. Johna Travoltu z Hairspray *:))*
716277
2 -5
reagují: verbst, AndyKaufman
reagovat
 Watson
 Chastain
 Witherspoon
 Kidman 
 Kendrick
 obě!! 
 Wilde 

Bonus: Rebel Wilson
716282
 Watson  Chastain  Witherspoon  Kidman   Kendrick  obě!!   Wilde  Bonus: Rebel Wilson
4 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Emma Watson 
Jessica Chastain
Amy Adams 
ani jedna 
Alison Brie
Natalie Portman
Olivia Wilde 

Bonus: Beru ho jako provokaci. :D
716281
Emma Watson  Jessica Chastain Amy Adams  ani jedna  Alison Brie Natalie Portman Olivia Wilde  Bonus: Beru ho jako provokaci. *:D*
716229
1 -1
reagovat
1)Stone - výborná herečka, která mě v posledních letech baví výběrem rolí, a dokáže být přitažlivá i v rolích, kde tolik o krásu nejde.

2)Chastain - Howard je skvělá ve Vesnici, Můj kamarád drak nebo v nebo v Černobílém světě, přesto Chastain si mě získala nejen svou krásou, ale hlavně parádními výkony Velka hra, Miss Sloane, Interstellar.

3)Adams - zamiloval jsem se do ní už v Kouzelné romanci, znovu jsem jí propadl když hrála Lois Lane, pak tu jsou věci jako Pochyby, Mistr, Ostré předměty, Příchozí atd.

4)Kidman - Wright je lepší herečka, pečlivě si vybírala role a nikam se nehnala(Vyvolený, House of Cards, Forrest Gump), ale Kidman má něco do sebe a herecky je všestrannější, a taky je sympatičtější.

5)Brie - Kendrick je nádherná(a díky tomu taky hrála Popelku v Čarovným lese) a když má dobrý scénář, tak skvěle hraje(Lítám v tom, 50/50, Zúčtování), bohužel pro ní Brie hrála v Community, kde jsem si jí zamiloval a taky v Milenci těch druhých, a proto má můj hlas.

6)Knightley - Natálku mám hodně rád(Černá labuť, Leon, Princ a pruďas), ale Keira tam má filmy Pýcha a předsudek, Pokání, Love song nebo Lásku nebeskou.

7)Wilde - Megan je i po letech neskutečně hot, nicméně to nic nemění na tom, že Wilde je lepší herečka a taky je mi více sympatická.
716280
1)Stone - výborná herečka, která mě v posledních letech baví výběrem rolí, a dokáže být přitažlivá i v rolích, kde tolik o krásu nejde. 2)Chastain - Howard je skvělá ve Vesnici, Můj kamarád drak nebo v nebo v Černobílém světě, přesto Chastain si mě získala nejen svou krásou, ale hlavně parádními výkony Velka hra, Miss Sloane, Interstellar. 3)Adams - zamiloval jsem se do ní už v Kouzelné romanci, znovu jsem jí propadl když hrála Lois Lane, pak tu jsou věci jako Pochyby, Mistr, Ostré předměty, Příchozí atd. 4)Kidman - Wright je lepší herečka, pečlivě si vybírala role a nikam se nehnala(Vyvolený, House of Cards, Forrest Gump), ale Kidman má něco do sebe a herecky je všestrannější, a taky je sympatičtější. 5)Brie - Kendrick je nádherná(a díky tomu taky hrála Popelku v Čarovným lese) a když má dobrý scénář, tak skvěle hraje(Lítám v tom, 50/50, Zúčtování), bohužel pro ní Brie hrála v Community, kde jsem si jí zamiloval a taky v Milenci těch druhých, a proto má můj hlas. 6)Knightley - Natálku mám hodně rád(Černá labuť, Leon, Princ a pruďas), ale Keira tam má filmy Pýcha a předsudek, Pokání, Love song nebo Lásku nebeskou. 7)Wilde - Megan je i po letech neskutečně hot, nicméně to nic nemění na tom, že Wilde je lepší herečka a taky je mi více sympatická.
0 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se