Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 8501 - 8520 Napsat příspěvek
Pratt :+ jednoznačne Pratt!
Ale mám rád všetkých ;)
727876
Pratt *:+* jednoznačne Pratt! Ale mám rád všetkých *;)*
2 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Vzhledem k tomu, jak vystupuje mimo své role a že jsou pro něj komiksovky spíš rachota, pak v těch bodech Evans.
S Prattem na pivo tak před sedmi lety v dobách Kanclu Parks and Recreation. Pine s Hemsworthem mi přijdou mimo role jako machýrci (na což, uznávám, maj cekem nárok) a samotné jejich postavy víceméně nemusím do jedné.
Zábavný mi teda nepříjde ani jeden (respektive povinná sebeironie je už dnes tak něco okoukaného, až to bolí).
727872
Vzhledem k tomu, jak vystupuje mimo své role a že jsou pro něj komiksovky spíš rachota, pak v těch bodech Evans. S Prattem na pivo tak před sedmi lety v dobách [s]Kanclu[/s] Parks and Recreation. Pine s Hemsworthem mi přijdou mimo role jako machýrci (na což, uznávám, maj cekem nárok) a samotné jejich postavy víceméně nemusím do jedné. Zábavný mi teda nepříjde ani jeden (respektive povinná sebeironie je už dnes tak něco okoukaného, až to bolí).
727837
2 0
reagovat
Najlepsi partak na pivo jednoznacne Pratt.
Najlepsi herec jednoznacne Pine.
727870
Najlepsi partak na pivo jednoznacne Pratt. Najlepsi herec jednoznacne Pine.
4 0
reagovat
Největší sympatak je Evans, ale na pivo bych zašel asi s Hemsworthem, ale musel by vypadat jako v poslednich Avengers nebo bych si neskrtl.:D
727865
Největší sympatak je Evans, ale na pivo bych zašel asi s Hemsworthem, ale musel by vypadat jako v poslednich Avengers nebo bych si neskrtl.*:D*
727837
3 0
reagovat
S Hemsworthem bych zašel do fitka na kruháč. Jinak zbylé volnočasové aktivity raději s Evansem nebo Pinem ;)
727850
S Hemsworthem bych zašel do fitka na kruháč. Jinak zbylé volnočasové aktivity raději s Evansem nebo Pinem *;)*
727837
2 0
reagovat
Evans a Pine ve všem. Hemsworth a Pratt jsou nesmírně otravní. Ale určitě jsou to všechno hodný kluci, že jo.
727845
Evans a Pine ve všem. Hemsworth a Pratt jsou nesmírně otravní. Ale určitě jsou to všechno hodný kluci, že jo.
727837
3 0
reagovat
Nejsympatičtější: Pine
Nejlepší herec: Pine
Na pivo: Hemsworth
Nejraději: Pine

..Asi jsem je nerozdělil zrovna podle pravidel :D
727843
Nejsympatičtější: Pine Nejlepší herec: Pine Na pivo: Hemsworth Nejraději: Pine ..Asi jsem je nerozdělil zrovna podle pravidel *:D*
727837
3 -1
reagovat

Bitva komiksových pekáčů buchet

Aby to tady nebylo jen o ženských, tak mě napadlo vytáhnout bitvu komiksových  Chrisů. Čtyři herci se stejným jménem, všichni hrají v komiksových filmech. A já bych rád věděl, kdo je Vám nejsympatičtější, nejlepší herec a s kým byste zašli třeba na pivo a nebo koho máte nejraději. A teď k samotným pánům.

Chris Evans, Chris Hemsworth, Chris Pratt a Chris Pine.

Díky za odpovědi, a zkuste to brát jako takové menší zpestření. ;)
727837
Aby to tady nebylo jen o ženských, tak mě napadlo vytáhnout bitvu komiksových  Chrisů. Čtyři herci se stejným jménem, všichni hrají v komiksových filmech. A já bych rád věděl, kdo je Vám nejsympatičtější, nejlepší herec a s kým byste zašli třeba na pivo a nebo koho máte nejraději. A teď k samotným pánům. Chris Evans, Chris Hemsworth, Chris Pratt a Chris Pine. Díky za odpovědi, a zkuste to brát jako takové menší zpestření. *;)*
Bitva komiksových pekáčů buchet
1 0
reagovat
Stále Adam Driver. Na to jeho tělo v Epizodě VIII se nám hezky koukalo. :)
727791
Stále Adam Driver. Na to jeho tělo v Epizodě VIII se nám hezky koukalo. *:)*
1 -5
reagovat

Vita Sidorkina

727549
https://www.youtube.com/watch?v=hfmydJtB46U *8)**:o**:+**8)**:D*
Vita Sidorkina
3 -2
reagovat
reaguje na: Gorecki
Mam to s Kate Mara uplne stejne. Hezka holka, ale z nejakyho duvodu me vubec nepritahuje. U me to na plne care vyhrava jeji sestra.

Gratulace k Winsletce doma.
726655
Mam to s Kate Mara uplne stejne. Hezka holka, ale z nejakyho duvodu me vubec nepritahuje. U me to na plne care vyhrava jeji sestra. Gratulace k Winsletce doma.
726651
4 -2
reagovat
Takze jsi takovy Liam Neeson v Lasce nebeske:D
726652
Takze jsi takovy Liam Neeson v Lasce nebeske*:D*
726651
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ja uplne respektujem, ze je vnimana ako nejaky typ tej snovej babenky, uz od House of Cards, len ide totalne mimo mna. Ma v sebe nieco divne nepritazlivo nezenske, neviem co, ale hoci je symposka a za kamosku by som ju bral okamzite kedykolvek, nikdy by som z nej nemal polucie. ?)

Winsletka je proste ocarujuca charizmaticka bomba s vrazednym sarmom. Ale mozno to bude tym, ze mam za manzelku jej kopiu. :D
726651
Ja uplne respektujem, ze je vnimana ako nejaky typ tej snovej babenky, uz od House of Cards, len ide totalne mimo mna. Ma v sebe nieco divne nepritazlivo nezenske, neviem co, ale hoci je symposka a za kamosku by som ju bral okamzite kedykolvek, nikdy by som z nej nemal polucie. *?)* Winsletka je proste ocarujuca charizmaticka bomba s vrazednym sarmom. Ale mozno to bude tym, ze mam za manzelku jej kopiu. *:D*
726648
4 -2
reagují: Bay_watch, (=LIFTY=)
reagovat
Když ja ji tak trochu uz od 127mi hodin (kde by se mi nic nestalo, protoze bych od ni nikdy neodesel) platonicky miluju:D
726648
Když ja ji tak trochu uz od 127mi hodin (kde by se mi nic nestalo, protoze bych od ni nikdy neodesel) platonicky miluju*:D*
726646
0 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Cakal som Beckinsale, Hudson, dokonca aj Upton, ale Maru fakt ne..8)
726646
Cakal som Beckinsale, Hudson, dokonca aj Upton, ale Maru fakt ne..*8)*
726643
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Jako Mara?:D
726643
Jako Mara?*:D*
726562
0 0
reagují: Gorecki
reagovat
A to jsem chtěl jenom at nahodí fotku .. :-:D
726587
A to jsem chtěl jenom at nahodí fotku .. *:-**:D*
0 -1
reagovat
Je super, ale predsa len u mna o oholeny chlp vedie ta druha Kate (lebo ma perfektny zmysel pre humor).?)
726562
Je super, ale predsa len u mna o oholeny chlp vedie ta druha Kate (lebo ma perfektny zmysel pre humor).*?)*
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Kostěj
Kate v civilu vystupuje až moc teatrálně... ve filmech je ale boží, to jo.
726547
Kate v civilu vystupuje až moc teatrálně... ve filmech je ale boží, to jo.
726545
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Cate je nepřekonatelná. Všechny ty holky, co se tu objevujou, to jsou prostě holky, hezký, míň hezký, to je fuk. Cate je Žena :+
726545
Cate je nepřekonatelná. Všechny ty holky, co se tu objevujou, to jsou prostě holky, hezký, míň hezký, to je fuk. Cate je Žena *:+*
726515
1 -1
reagují: KARLOS
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se