Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 8381 - 8400 Napsat příspěvek
Tady bude dnes ješte sranda:D
737298
Tady bude dnes ješte sranda*:D*
3 -2
reagovat
reaguje na: Disketa1
Možná by tě mohlo zajímat, že pedofila lákají děti (nebo lidi vypadající jako děti i když jim je třeba 25 let) a naopak normálního člověka lákají vyzrálí jedinci (i když jim je zrovna 15 let). Sexuálně jsou lidi vyzrálí = atraktivní pro normální, zdravou populaci někdy od 13 let, zbytek jsou zákony související s mentální nevyzrálostí.
Toliko ke tvému posílání na sexuologické vyšetření ;)
737296
Možná by tě mohlo zajímat, že pedofila lákají děti (nebo lidi vypadající jako děti i když jim je třeba 25 let) a naopak normálního člověka lákají vyzrálí jedinci (i když jim je zrovna 15 let). Sexuálně jsou lidi vyzrálí = atraktivní pro normální, zdravou populaci někdy od 13 let, zbytek jsou zákony související s mentální nevyzrálostí. Toliko ke tvému posílání na sexuologické vyšetření *;)*
737270
8 -1
reagovat
Nejdou mi davat odkazy... Tak si tehotnou Kate Maru vygooglete sami.
Za 18 let bude mit jiste krasnou dceru nebo chlapce
737291
Nejdou mi davat odkazy... Tak si tehotnou Kate Maru vygooglete sami. Za 18 let bude mit jiste krasnou dceru nebo chlapce
2 -2
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: KARLOS
Promiň, ale já sem dávám výhradně dospělé lidi a nikoli nedospělé patnáctileté holky, které sotva vyrostly z dětských střevíčků. Je v tom obrovský rozdíl. U mě je všechno v naprostém pořádku.
737282
Promiň, ale já sem dávám výhradně dospělé lidi a nikoli nedospělé patnáctileté holky, které sotva vyrostly z dětských střevíčků. Je v tom obrovský rozdíl. U mě je všechno v naprostém pořádku.
737274
2 -7
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: KARLOS
Vanessa je super :+
737277
Vanessa je super *:+*
737275
3 -2
reagovat
Jinak kdybych měl šestnáct, tak už sem pravděpodobně zabouchlý... Protože jich už ale nemám, pak na uklidnění situace postnu jednu Vannesku.
737275
Jinak kdybych měl šestnáct, tak už sem pravděpodobně zabouchlý... Protože jich už ale nemám, pak na uklidnění situace postnu jednu [url=https://media.vanityfair.com/photos/5a1c44648ad878289fc11453/master/w_1600%2Cc_limit/Vanessa-Kirby-1217-Vanities.jpg]Vannesku[/url].
11 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
Disku, v tvém případě vážně mlčeti zlato... ?)
Protože co do věku, je hranice mezi tím, čím sem pravidelně přispíváš ty a RM tenčí, jak ledový škraloup na téměř vyschlé kaluži. Abyses náhodou neprobořil...
737274
Disku, v tvém případě vážně mlčeti zlato... *?)* Protože co do věku, je hranice mezi tím, čím sem pravidelně přispíváš ty a RM tenčí, jak ledový škraloup na téměř vyschlé kaluži. Abyses náhodou neprobořil...
6 -2
reagují: Disketa1
reagovat
Ne, že by v tom byl tak velký rozdíl, ale je jí už 15.

Stejně jako Millie Bobby Brown. Link

Ta tři roky obě naprosto top. :)
737273
Ne, že by v tom byl tak velký rozdíl, ale je jí už 15. Stejně jako Millie Bobby Brown. [url=https://www.instagram.com/p/B5hGn3Rngq1/]Link[/url] Ta tři roky obě naprosto top. *:)*
6 -1
reagují: DarkSith
reagovat
Sexuologické vyšetření? :) V čem se liší sexuologicky když se někomu líbí 14 letá slečna a muži? Nemyslím teď legislativně. 
737272
Sexuologické vyšetření? *:)* V čem se liší sexuologicky když se někomu líbí 14 letá slečna a muži? Nemyslím teď legislativně. 
737270
5 -3
reagovat
Lepší než vymetené koště, ne?
737271
Lepší než vymetené koště, ne?
737270
3 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Spíš by měl absolvovat sexuologické vyšetření, protože tohle není poprvé, kdy nám sem postupuje takhle mladou slečnu.
737270
Spíš by měl absolvovat sexuologické vyšetření, protože tohle není poprvé, kdy nám sem postupuje takhle mladou slečnu.
737246
2 -12
reagovat
reaguje na: Cinefil
Příště dislaimer na jakou stánku nás odkazuješ pls :D:D
737266
Příště dislaimer na jakou stánku nás odkazuješ pls *:D**:D*
737263
2 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Zapomněl si link. Našel jsem ho samozřejmě náhodou. ?)
737263
Zapomněl si [url=https://www.super.cz/674078-dcera-kubelkove-15-uz-dostava-na-prehlidkach-odvazne-modely-jako-jeji-mama-krasna-natalie-zarila-v-satech-s-vystrihem-do-pasu.html?dop_ab=9&dop_source_zone_id=1&dop_req_id=NENDTme4Y67-201912050936&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null]link[/url]. Našel jsem ho samozřejmě náhodou. *?)*
737238
0 -1
reagují: verbst
reagovat
Rainmaker pod studenou sprchu
737246
Rainmaker pod studenou sprchu
5 0
reagují: Disketa1
reagovat
14 let? Ehm ?)
737244
14 let? Ehm *?)*
737238
3 0
reagovat
George MacKay, nový Ned Kelly. :):+
737239
[url=https://lwlies.com/wp-content/uploads/2019/08/True-History-of-the-Kelly-Gang-George-MacKay-1108x0-c-default.jpg]George MacKay[/url], nový Ned Kelly. *:)**:+*
1 -2
reagovat

Natálie Jirásková

Dcera Ivi Kubelíkově se dost povedla... 
737238
Dcera Ivi Kubelíkově se dost povedla... 
Natálie Jirásková
1 -3
reagují: Cinefil, Vardant
reagovat
reaguje na: TedGeorge
No konecne! Uz som sa bal, ze sa ti dodrbal vkus.:+
736772
No konecne! Uz som sa bal, ze sa ti dodrbal vkus.*:+*
736765
2 -1
reagovat
Je ji 22 (dulezite info) a je v tom serialu kouzelna, no... link Odpo sem zacal koukat...
736765
Je ji 22 (dulezite info) a je v tom serialu kouzelna, no... https://www.instagram.com/kristine_froseth/?hl=cs  Odpo sem zacal koukat...
2 0
reagují: Gorecki
reagovat
džízis
736645
džízis
736548
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se