|
reagují:
RainMakeR
|
reagovat
|
Diskuzní fórum BITVY
příspěvky 7421 - 7440
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 371
- 372
- 373
- .
- 677
- 678
holky s fitness postavou (a celkově ty co cvičí) jsou fajn. nejenom že hezky vypadají ale i povahově jsou vpohodě. Lepší než nějaký barový povalečky 

|
reagovat
|
Vysvalene? Ne.
Fit = attractive
Ze je holka v exponencialne lepsi forme nez ty neznamena, ze je muzatka, ani ze je "vysvalena". Co si myslim o lidech, co takhle oznaci tu, co sem dal RainMakeR, uz jsem napsal.
A porad se nemuzu rozhodnout, jestli je ti spis 15 nebo 50.
Fit = attractive

Ze je holka v exponencialne lepsi forme nez ty neznamena, ze je muzatka, ani ze je "vysvalena". Co si myslim o lidech, co takhle oznaci tu, co sem dal RainMakeR, uz jsem napsal.
A porad se nemuzu rozhodnout, jestli je ti spis 15 nebo 50.
|
reagovat
|
Hlavně by mě zajímalo, co to v Rainmakerově světě znamená vyznat lásku. Nebo možná radši ne:-)
|
reagovat
|
reaguje na:
TedGeorge
Ono by stačilo ho zavřít do klece s tou "muzatkou" Ta by si poradila sama

|
reagovat
|
reaguje na:
HAL
On ten otazník možná fakt používá jenom pro ty průzkumy a strojově.
Když už něco napíše sám, je to takováhle sračka :)
Když už něco napíše sám, je to takováhle sračka :)
|
reagovat
|
reaguje na:
KARLOS
Ale to vis ze mam, jenom bych ho uz rad odsud vyhnal, protoze me uz dost sere v uplne kazde diskuzi.
|
reagovat
|
Rekl bych, ze solidnich 80% holek, co tu RainMakeR vetsinou postuje, bych ani omylem neoznacil za atraktivni, ale rict o tehle, ze je muzatka, muze jenom naprosty trotl.
#sorryjako
#sorryjako
|
reagují:
TedGeorge
|
reagovat
|
reaguje na:
(=LIFTY=)
Matt Damon se mi vždycky líbil víc. Hlavně jako dobrý Will Hunting. 

|
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
TOP Diskuze
97Odyssea: Final Trailer 68První reakce: Epická Odyssea je Nolanův triumf, kritici nešetří superlativy 38Mimoni poprvé zklamali, Supergirl je ještě zoufalejší propadák než Morbius 20Posedlost: Recenze 20Víkendový výplach #888 o Evil Dead a Posedlosti 49Vlkodlak: Trailer 8Téma: Co prozradil trailer na Eggersova Werwulfa aka Vlkodlaka? 4První dojmy: film o kameramanské legendě Robert Richardson: Bílý ďábel 18VIDEO: Lionel Messi láká na nového Spider-Mana 10James Gunn možná našel svého Batmana