Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 6221 - 6240 Napsat příspěvek

Terezka Talianova

link

Té to taky moc sluší ve večerních šatech. 8)
Měla by hrát princezny. :+
802644
https://www.instagram.com/p/CT1gTatKnCO/?utm_medium=copy_link Té to taky moc sluší ve večerních šatech. *8)* Měla by hrát princezny. *:+*
Terezka Talianova
2 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
Vobě nádherný.
802636
Vobě nádherný.
802634
3 -1
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Za mě vyhrála celý Met Gala (celkový look, šaty) Emily Blunt. Omlouvám se za chybějící link, píšu to na semaforu.:D 

Jo a Zoe Kravitz se toho taky nebála.:D
802634
Za mě vyhrála celý Met Gala (celkový look, šaty) Emily Blunt. Omlouvám se za chybějící link, píšu to na semaforu.*:D*  Jo a Zoe Kravitz se toho taky nebála.*:D*
802618
5 -1
reagují: mkubalikova, Gorecki, verbst
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D:D:D:D
802630
*:D**:D**:D**:D*
802619
1 -1
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Podle me ty saty nejsou nijak vyjimecne. Kdyby je na sobe mela Helena Ruzickova, nikdo nerekne ani prd...
802619
Podle me ty saty nejsou nijak vyjimecne. Kdyby je na sobe mela Helena Ruzickova, nikdo nerekne ani prd...
802618
11 -1
reagují: verbst
reagovat

Megan Fox

Jen abych nekazila zdejší náladu, tak ty šaty, co vynesla Megan na Met Gala: jedním slovem božské!
802618
Jen abych nekazila zdejší náladu, tak ty šaty, co vynesla Megan na [url=https://www.instagram.com/p/CTyP4gLsYbj/]Met Gala[/url]: jedním slovem božské!
Megan Fox
4 -1
reagují: Godlike, TedGeorge
reagovat
Jezis, ty sem chodis, ja zapomnel... :D

Sup na jine" medium" :D
802616
Jezis, ty sem chodis, ja zapomnel... *:D* [i][spoiler]Sup na jine" medium" :D[/spoiler][/i]
802616
1 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Tím chceš říct, že se ti Hailee líbí? :D 
802615
Tím chceš říct, že se ti Hailee líbí? *:D* 
802607
1 -1
reagovat
Ty se pak divíš, že tu nemáte ženské čtenářky. Ale pro mě za mě, klidně si tu mějte sekci i o rybolovu. 8)
802614
Ty se pak divíš, že tu nemáte ženské čtenářky. Ale pro mě za mě, klidně si tu mějte sekci i o rybolovu. *8)*
802607
2 0
reagovat
Muj bejvalej ucitel filozofie byl myslivec a myslim, ze by mu udelalo radost, kdybysme tuhle diskuzi prejmenovali z bitev na "honitba"
802607
Muj bejvalej ucitel filozofie byl myslivec a myslim, ze by mu udelalo radost, kdybysme tuhle diskuzi prejmenovali z bitev na "honitba"
8 -2
reagují: DarkSith, mkubalikova
reagovat
reaguje na: verbst
Hailee je samozřejmě skvělá, ale ten účes... Dlouhé vlnité vlasy jí sluší o hodně víc. ;) 
802604
Hailee je samozřejmě skvělá, ale ten účes... Dlouhé vlnité [url=https://images2.alphacoders.com/864/864432.jpg]vlasy[/url] jí sluší o hodně víc. *;)* 
802513
5 0
reagovat
Tak ja dúfam, že takto vyzerala iba pre túto príležitosť. Ako brunetka (a menej makeupu) je rozhodne krajšia :+
802564
Tak ja dúfam, že takto vyzerala iba pre túto príležitosť. Ako brunetka (a menej makeupu) je rozhodne krajšia *:+*
802561
5 0
reagovat
Jako je, ale furt se nemůžu rozhodnout, jestli se mi ta přeměna na Met Gala líbí :D:o
Furt doufám v přerod zpět na brunetu s míň make-upem :D
802561
Jako je, ale furt se nemůžu rozhodnout, jestli se mi ta přeměna na Met Gala líbí *:D**:o* Furt doufám v přerod zpět na brunetu s míň make-upem *:D*
8 0
reagují: SteKi
reagovat
Dayum
802548
Dayum
1 -1
reagovat
Hailee je nádherná! link
802546
Hailee je nádherná! https://www.reddit.com/r/HaileeSteinfeld/top/?t=all
6 -1
reagovat
Hailee je megakrásná :+
802533
Hailee je megakrásná *:+*
802513
5 -2
reagovat
Kde je ta oplácaná bruneta z Enderovy hry? :o
802524
Kde je ta oplácaná bruneta z Enderovy hry? *:o*
802513
1 -1
reagovat
Oukej, Megan je Megan. OK.
Ale doprdele - viděli jste na Hailee Stainfeld na Met Gala? :o:o 
Zvlášť po včerejším Hawkeye traileru... :o:o
link
802513
Oukej, Megan je Megan. OK. Ale doprdele - viděli jste na Hailee Stainfeld na Met Gala? *:o**:o*  Zvlášť po včerejším Hawkeye traileru... *:o**:o* https://www.google.com/search?q=Hailee+Steinfeld+met+gala&rlz=1C1GCEB_enCZ920CZ920&sxsrf=AOaemvIKbMo555AwhzzGtgH_dBm_HQt9IQ:1631618807226&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiX7abbrf7yAhWlQuUKHcFMBA8Q_AUoAXoECAEQAw&biw=1280&bih=577&dpr=1.5
10 -3
reagují: DarkSith, pytlik, Cinefil
reagovat
reaguje na: Godlike
Ah. :D:D:D:D
802506
Ah. *:D**:D**:D**:D*
802504
2 0
reagovat
On mu tak asi říká, protože si myslí, že je podobnej Shermanovi z Prciček. Dál do tý jeho hlavinky nevidím, ale myslím, že je to takhle...
802504
On mu tak asi říká, protože si myslí, že je podobnej Shermanovi z Prciček. Dál do tý jeho hlavinky nevidím, ale myslím, že je to takhle...
802499
3 0
reagují: verbst
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se